801 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 24!!!!! Πεμ Σεπ 27, 2012 9:37 am
ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
εγω ειμαι ακομα εδω..για λιγακι..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Kristinaki έγραψε:
Εμη μου δεν πειραζει μωρε καπου θα τα βαλες. προς το παρον φορα σπιτι Εκείνα της εγκυμοσυνης. εντωμεταξυ κοριτσακια εσεις που γεννησατε βγαινετε απο σπιτι; προκτες ειδα μια κοπελα ηταν στα καταστηματα με το νινακι της αγκαλια που ηταν μιας βδομαδας μονο!την ρωτησα και μ ειπε δεν τους πειραζει να βγαινουν !
emilou έγραψε:Kristinaki έγραψε:
Εμη μου δεν πειραζει μωρε καπου θα τα βαλες. προς το παρον φορα σπιτι Εκείνα της εγκυμοσυνης. εντωμεταξυ κοριτσακια εσεις που γεννησατε βγαινετε απο σπιτι; προκτες ειδα μια κοπελα ηταν στα καταστηματα με το νινακι της αγκαλια που ηταν μιας βδομαδας μονο!την ρωτησα και μ ειπε δεν τους πειραζει να βγαινουν !
Χριστινακι μου κ εγω για να βγω τα θέλω τα ρούχα! Αν την άλλη εβδομάδα έχει καλό καιρό, λέω να τον πάω μια βολτουλα! Εγω βέβαια θα βγω νωρίτερα, δέν μπορώ να κάτσω σπίτι, αύριο κιόλας θα πάω με την μαμά μου μια βόλτα στα μαγαζιά...
pepelitsa έγραψε:Kalws thn Emh me ton mallia Eiste kala Emako???
Xristina k egw kanw ama einai etsi 20 paidia!!!
Re gmt na pw k egw t giatrou na me valei stis 8 me proklhsh na prolavw to thema? Dhladh tha plhrwsoume kanonika k meta tha paroume ta lefta apo to IKa? An isxysei stis klinikes isws na tou to pw an k thn fovamai thn proklhsh para poly.
Emh esy ekanes ta xartia sou gia to epidoma loxeias???H asfalistikh pote sou eipe??
Tinako mou eiste kalytera shmera?H mikroula sou?
Kristinaki έγραψε:Kαλησπερα Πηνελοπη μου!!
Εμομαμα και Τινομαμα μου πολυ καλα κανετε! ουτε εγω θα αντεχα την απομονωση 100%.. οχι το μωρο. για μενα μιλω.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kristinaki στις Πεμ Σεπ 27, 2012 10:52 am, 1 φορά
Tini13 έγραψε:Kristinaki έγραψε:Kαλησπερα Πηνελοπη μου!!
Εμομαμα και Τινομαμα μου πολυ καλα κανετε! ουτε εγω θα αντεχα την απομονωση 100%.. οχι το μωρο. για μενα μιλω.
Χριστινάκι μου κ εγώ δεν μπορώ να κλειστώ, με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγηθώ στην κατάθλιψη! Πες μου γλυκιά μου κάτι, μετά τις 40 μέρες μπορώ να ξεκινήσω πισίνα αμέσως; Ανυπομονώ να περάσουν να μαζέψω την κοιλίτσα, 6,5 κιλάκια έμειναν αλλά πολύ χαλάρωση, αφού ακόμη με κάνουν για έγκυο!!!! Στο νοσοκομείο όταν πήγα τη μαμά για αξονική θέλαν να με βγάλουν έξω να μην πάρω ακτινοβολία και στο κυλικείο μου δώσαν προτεραιότητα 2 φορές! Αυτό τώρα είναι καλό δηλαδή;;;;
kiriakits έγραψε:Τινι μου μόνο 6,5 κιλά μια χαρά είσαι πόσα είχες πάρει σύνολο? όσο για την κοιλίτσα θα φύγει σιγά σιγά αν και σε βλέπω δυναμική εσύ και το Χριστινάκι με τη γυμναστική θα επανέλθετε αμέσως, εγώ δεν ήμουν ποτέ των σπορ ίσως μετά την εγκυμοσύνη με παρασύρετε και σας μοιάσω…
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης