726 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! Τετ Νοε 28, 2012 1:58 am
voula1980
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσάκια μου,τι κάνετε;;Σήμερα έχω ένα πόνο χαμηλά ,κουραστηκα πολύ χτες...Εσεις πώς είστε;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μωρέ έκανα βλακεία ,πήγα βόλτα με τη μικρή μου κι σήκωσα το καρότσι κι το έβαλα στο πορτπαγκαζ τέσσερις φορές,ο άντρας μου είναι στο εξωτερικό κι μου έλεγε η μάνα μου άστο σε μένα αλλά το ξερό μου κεφαλι ...Despinaki_86 έγραψε:Καλημερα κι από μένα!!
Γιατί κουραστηκες χθες Βουλιτσα? Η φτώχεια κι η εγκυμοσύνη θελουν καλοπέραση δεν το ξέρεις??? Μην κοιτάς εμένα που τρέχω σαν τον Βέγγο. Και χθες πάλι στις 11 το βράδυ κατάφερα και ξαπλωσα και φυσικά σε μίση ώρα κοιμομουνα ήδη.
Σημερα έχουμε ραντεβού στον γιατρό το βράδυ να δούμε το νινι μας, ελπίζω να είναι όλα καλά!
nantiaf έγραψε:Kαλησπέρα σε όλες!!!
Βουλίτσα ένα μήνα? Αχ πώς κρατιέσαι εγώ έχω στις 10 του Δεκέμβρη την παράλλη Δευτέρα δηλαδη και πάλι ανυπομονώ, ευτυχώς το είδα προχτές! Αντε με το καλό κι εσύ. Λοιπόν, μην το ξανακάνεις αυτο με το καρότσι, το οτι μπήκαμε στο τεταρτο δεν ειναι πια και 100% ασφαλές ακομα να σηκώνεις βαρη κ τοσες φορες μαλιστα! Ασε εκει τη μαμα να το κανει αφου μπορεί και άσε τα θαρραλεΐστικα! Να προσέχεις το νινί, βολτίτσες να πηγαίνεις, αλλά να μην υπερβάλλεις εαυτώ.. Κι εγώ αμα κανω κατι κουραστικο νιώθω πονάκι χαμηλά και μετά φοβαμαι και λεω "α στο καλό μου, τίποτα δεν ξανακανω, αν παθει τιποτα το νινι θα τρελαθώ και θα με κατηγορώ μια ζωή, δεν ξανακανω βλακείες!!!!" Με πιάνουν τυψεις μετά!
Δεσποινάκι, τι ωραία άντε να πας στο γιατρό κι ελπίζω να είναι πανω από ολα καλα και υγιές και δεύτερον μακαρι να καθεται σε καλή θέση το νινί και να μάθεις και το φύλο να ξέρεις κι εσύ!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nantiaf στις Τετ Νοε 28, 2012 7:26 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nantiaf στις Τετ Νοε 28, 2012 6:05 am, 3 φορές συνολικά
Kοίτα Ναντιά μου ,σε όλο το τρίμηνο σήκωνα βάρη,όταν έχεις δεύτερο παιδί κι δεν έχεις πολύ βοήθεια είναι λίγο δύσκολο,η μαμά μου μενει μακρυα κι ο αντρας μου φεύγει συχνα για ταξιδια,όσο μπορουν με βοηθάνε..nantiaf έγραψε:Τι ευχαριστείς κοριτσάκι, να κι εγώ σε συμβουλεύω για να τα ακούω κι εγώ, όπως λες, πολλες φορες παίρνω αέρα και κανω διαφορα κι οπως λες κι εσύ το μετανιώνω... Εχω και τον αντρα να μου φωναζει αμα κανω κατι παραπανω και μου βαζει μετα περισσοτερες τυψεις! Ε, για καλο το λεει κ φοβαται κι αυτος αλλα εκεινη την ωρα δεν το καταλαβαινω κι εγώ και το παρακανω καμια φορά...
Σιγουρα επειδη εισαι εμπειρη εσυ θα σαι και λιγο πιο ανετη, εμεις οι πρωτάρες ανυπομονούμε συνέχεια!
Εγώ καλε σημερα ζυγιστηκα και δεν ξερω τι σταση πηρα αλλα εκανα λιγο μπροστά για να δω τι γραφει γιατι πεταγοταν η κοιλιτσα κ δε φαινοταν χαχαχαχαχ!!! Παντως κι εμενα εχει μεγαλώσει!!! Εχω μια ψωτο απο 14 εβδομαδων την κοιλιτσα αλλα δεν ξερω να την ανεβασω κιολας...
nantiaf έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
14 εβδομάδων και 1 ημερα ηταν ετσι η κοιλίτσα...
Σημερα είμαι ακριβώς 15 εβδομάδων! Ε κατι τις εχει παρει λιγο ακομη νομιζω!
Ευχαριστώ! Πιο μεγάλες οι δικές σας??? Βεβαια ήδη η μέση μου ανύπαρκτη ε... ήμουν κι απο πριν δηλαδη κανονική, δεν υπηρξα κ ποτε αδύνατη, αλλα τώρα πάει η μέση παει!!!! Δεν πειραζει! Εχω νινι στη θέση της!!!! Χαχαχαχα!voula1980 έγραψε:nantiaf έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
14 εβδομάδων και 1 ημερα ηταν ετσι η κοιλίτσα...
Σημερα είμαι ακριβώς 15 εβδομάδων! Ε κατι τις εχει παρει λιγο ακομη νομιζω!
Τι ωραία κοιλίτσα,είναι μια γλύκα...
kakao_28 έγραψε:Κορίτσια, εγώ έχω βάλει 2 κιλά και έχω μια κοιλιά 3 φορές μεγαλύτερη από της Νάντιας!!!
Αφού με καταλαβαίνουν και στο δρομο πλέον.
nantiaf έγραψε:Οχι δεν εχω παράπονο, μια χαρά ειναι η κοιλίτσα, αλλά όντως όπως το λεει και η Βούλα κάθε μια έχε αλλο σωματότυπο, αλλον οργανισμό κλπ! Ωραια ειναι η μεγαλη κοιλίτσα, μου αρεσει!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης