901 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! Δευ Δεκ 03, 2012 2:13 am
Nancy82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοπέλα μου στην αναρρωτική ο μισθός μου ήταν ο ίδιος εκτός κάποιου επιδόματος που παίρνω όταν δουλεύω Σάββατο, το οποίο επειδή δεν δούλεψα δεν το πήρα. Όσο για την αναρρωτική -ανήκω στο δημόσιο- μου έγραψε ο γυναικολόγος μου ότι πρέπει λόγω του προβλήματος που είχα (αίμορραγία) να καθίσω ένα μήνα και στη συνέχεια από τη δουλεία μου με παραπέμψαν σε επιτροπή οπότε και έβγαλε σχετική γνωμάτευση και πήρα αναρρωτική. Πάντως δεν τους είδα και ιδιαίτερα να κολλάνε! Μη σου πω ισχύει αυτό που λέει η Στέφη. Δεν παίζουνε με αυτά τα πράγματα και στη δίνουν κατευθείαν.tzeniko έγραψε:Nancy82 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Τι χαζός καιρός! Κι εγώ ήρθα στο γραφείο Πόσο θα ήθελα να ήμουν στο κρεβάτι μου κάτω από το πάπλωμα με αυτόν τον καιρό! Νυστάαααζω! Δέσποινα πίστεψέ με θα έρθουν και τα δικά μου τα κιλά !Ήδη αισθάνομαι πιο πρησμένη σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα! Αφήστε που νομίζω πως μέσα σε δύο μέρες μεγάλωσε η κοιλιά μου κι άλλο! Έχω την αίσθηση ότι θα σκάσω! Χαχαχα!
Νάντια μη σκας καθόλου με τον ύπνο! Εγώ σχεδόν από την αρχή κοιμάμαι ατελείωτες ώρες! Και θέλω κι άλλο. Και άντε τώρα δουλεύω και κουράζεται ο οργανισμός μου... Πριν ένα μήνα που είχα αναρρωτική και δεν δούλευα κοιμόμουν 11 το βράδυ με 11-12 το πρωί συν ένα δίωρο το μεσημέρι! Εκεί να δεις ύπνο. Ο άντρας μου απορούσε! Και όχι μόνο! Χα,χα,χα! Ελπίζω μόνο όταν έρθει το μωρό να μην περάσουμε στο άλλο άκρο!Δεν θα το αντέξω όσα αποθέματα ύπνου και να έχω!
Σας βλέπω πολύ ενημερωμένες με τα ζώδια! Εγώ δεν σκαμπάζω από αυτά και δεν πολυασχολούμαι! Δεν έχω ιδέα από ζώδια και τα χαρακτηριστικά τους! Οπότε μαθαίνω από εσάς!
Nancy με το καλό να έρθει το μωρό σου! Να σε ρωτήσω κάτι, όταν είχες πάρει αναρωτική τι διαδικασία είχες ακολουθήσει για να την πάρεις και ο μισθός σου ήταν ο ίδιος όσο έλειπες?