476 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! Τετ Νοε 21, 2012 2:37 am
grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
οντως τα κοριτσακια εχουν αλλη χαρη σκερτσο ναζι. αλλα και τα αγορακια ετσι οπως ειναι μαγκακια εχουν πλακα .αντε να δουμε εγω ποτε θα μαθω τι φυλλο εχω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
grammatiki έγραψε:οντως τα κοριτσακια εχουν αλλη χαρη σκερτσο ναζι. αλλα και τα αγορακια ετσι οπως ειναι μαγκακια εχουν πλακα .αντε να δουμε εγω ποτε θα μαθω τι φυλλο εχω
thaliagr έγραψε:Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!! Καινούρια στην παρέα του "eimaimama" και για πρώτη φορά εγκυούλα . Θα είμαι κι εγώ μανούλα τον Μάιο κι ανυπομονώ τοοοσο πολύ!!! Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και με το καλό να έρθει το αγγελούδι τους!!!
stefy έγραψε:grammatiki έγραψε:οντως τα κοριτσακια εχουν αλλη χαρη σκερτσο ναζι. αλλα και τα αγορακια ετσι οπως ειναι μαγκακια εχουν πλακα .αντε να δουμε εγω ποτε θα μαθω τι φυλλο εχω
Εγω ειπα... οσες κοπελες ειναι ακομη με ερωτηματικο κατα 99% εχουν κοριτσακια!!!
Θα το δειτε!
nantiaf έγραψε:Αχ καλέ, μόλις είδα ότι το τικεράκι μου άλλαξε φρούτο! Από ροδαινάκι γίναμε λεμόνι σε μέγεθος!!!!! χαχαχαχα
Καλά, το ροδάκινο δεν είναι πιο μεγάλο απ το λεμόνι???? Μας δουλεύει το τικεράκι?
nantiaf έγραψε:Γραμματική, εσύ τι νιώθεις πως θα είναι???? Το ένστικτο της μανας τι λεει?
manoula2011 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε?Εμείς στις 8/11 κάναμε την αυχενική και είναι όλα καλά με το μωράκι!Μάλλον είναι κοριτσάκι!Έπαθα όμως μεγάλη αποκόλληση(ευτυχώς μακριά απο τον πλακούντα)και είμαι στο κρεβάτι...Σήμερα είναι η 21η μέρα που δεν σηκώνομαι και έχω σκάσει...και έχω μπροστά μου άλλες 17 μέρες τουλάχιστον...
stefy με ενδιαφερουν κι εμενα τα ρουχάκια της κορούλας σου!
manoula2011 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε?Εμείς στις 8/11 κάναμε την αυχενική και είναι όλα καλά με το μωράκι!Μάλλον είναι κοριτσάκι!Έπαθα όμως μεγάλη αποκόλληση(ευτυχώς μακριά απο τον πλακούντα)και είμαι στο κρεβάτι...Σήμερα είναι η 21η μέρα που δεν σηκώνομαι και έχω σκάσει...και έχω μπροστά μου άλλες 17 μέρες τουλάχιστον...
Tι να ανησυχεις κοριτσάκι μου,ίσα,ίσα είναι υγιέστατο...Despinaki_86 έγραψε:Βούλα γύρω στα 80γρ λένε τα βιβλία αλλά ο γιατρός μου μου είπε ότι είναι 120 γρ το φυσιολογικό. απλά το νινι θα ναι σίγουρα πάνω από 3 κιλά όταν γεννηθεί,αυτό μου ειπε!! μήπως ν ανησυχώ????
kakao_28 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!!!
Ολα τέλεια με την αυχενική!
Μου άλλαξε την ΠΗΤ σε 01/06 και μάλλον είναι Κορίτσι!!!
grammatiki έγραψε:manoula2011 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε?Εμείς στις 8/11 κάναμε την αυχενική και είναι όλα καλά με το μωράκι!Μάλλον είναι κοριτσάκι!Έπαθα όμως μεγάλη αποκόλληση(ευτυχώς μακριά απο τον πλακούντα)και είμαι στο κρεβάτι...Σήμερα είναι η 21η μέρα που δεν σηκώνομαι και έχω σκάσει...και έχω μπροστά μου άλλες 17 μέρες τουλάχιστον...
αχ κοριτσακι μου πως σε καταλαβαινω.και εγω στο κρεβατι ειμαι απο αρχες οκτωβριου.υπομονη μην σκας και ολα θα φτιαξουν
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης