451 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! Τρι Νοε 20, 2012 8:05 am
grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
το ποσο αυτο κοριτσια ειναι ενσωματωμενο σε καποια ιδιωτικα νοσοκομεια.αν και μια λενε να το καταργησουν και να βγει ο εοπυ απο τα ιδιωτικα μια κραταει ακομη
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
kakao_28 έγραψε:Μάλλον θα γεννήσω σε δημόσιο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα έτσι δεν έιναι?
Despinaki_86 έγραψε:kakao_28 έγραψε:Μάλλον θα γεννήσω σε δημόσιο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα έτσι δεν έιναι?
Απ όσο ξέρω για τα δημόσια νοσοκομεία, το ζητάς μετά τον τοκετό το βοήθημα και στις περισσότερες περιπτώσει αργείς να το πάρεις, αν το πάρεις! Αλλά για να μην σε πάρω στο λαιμό μου, καλύτερα να ρωτήσεις στο Ικα.
Γραμματική μου έτσι λένε αλλά το Σάββατο που πήγα για ξενάγηση στην κλινική που θα γεννήσω μου παν ότι ισχύει και θα ισχύει σίγουρα για έναν χρόνο ακόμα. Για να δούμε...
grammatiki έγραψε:Despinaki_86 έγραψε:kakao_28 έγραψε:Μάλλον θα γεννήσω σε δημόσιο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα έτσι δεν έιναι?
Απ όσο ξέρω για τα δημόσια νοσοκομεία, το ζητάς μετά τον τοκετό το βοήθημα και στις περισσότερες περιπτώσει αργείς να το πάρεις, αν το πάρεις! Αλλά για να μην σε πάρω στο λαιμό μου, καλύτερα να ρωτήσεις στο Ικα.
Γραμματική μου έτσι λένε αλλά το Σάββατο που πήγα για ξενάγηση στην κλινική που θα γεννήσω μου παν ότι ισχύει και θα ισχύει σίγουρα για έναν χρόνο ακόμα. Για να δούμε...
μακαρι τοτε αν ισχυει για ακομη ενα χρονο.που γεννας αληθεια;
el88tse έγραψε:καλημερα δεν ξερω σιγουρα αν εχω κοριτσακι τον δεκεμβριο θα το μαθω παντως αν εχω θα ηθελα να δω μερικα απο τ πραγματακια σου και αν ειναι να τα παρω μπορεις να κανεις ενα νεο θεμσα και να βαλεις φωτογραφιες και να τα πουλησεις
el88tse έγραψε:καλημερα δεν ξερω σιγουρα αν εχω κοριτσακι τον δεκεμβριο θα το μαθω παντως αν εχω θα ηθελα να δω μερικα απο τ πραγματακια σου και αν ειναι να τα παρω μπορεις να κανεις ενα νεο θεμσα και να βαλεις φωτογραφιες και να τα πουλησεις
Despinaki_86 έγραψε:Καλημέρα!!!
Στεφυ μου μπράβο σου για την σκέψη σου!! Είναι πολύ όμορφη και σίγουρα θα πιάσει τόπο! Εγώ δεν ξερω ακόμα φύλο,ο γιατρός μου δεν μου λέει τίποτα αλλά αν είναι κοριτσακι φυσικά και μ ενδιαφερει! Τα μεταφορικα για Θεσσαλονίκη δικα μου φυσικά!!! χα χα χα!!!
stefy έγραψε:[img][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][/img]
nantiaf έγραψε:Τι κουκλίιιιιι, αχ αυτά τα κοριτσάκια εχουν τα ναζάκια τους και σε τρελαίνουν!!!!!!! Αχ, αγορομάνες εμείς τώρα μονο παντελονάκια και φορμίτσες κοιτάμε!!
thaliagr έγραψε:Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!! Καινούρια στην παρέα του "eimaimama" και για πρώτη φορά εγκυούλα . Θα είμαι κι εγώ μανούλα τον Μάιο κι ανυπομονώ τοοοσο πολύ!!! Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και με το καλό να έρθει το αγγελούδι τους!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης