Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
247 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 247 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Fotini77 έγραψε:
Μπου έγραψε:Φωτεινουλα μοτ μπορεις να μου στειλεις ακριβως τι εβαλες μεσα στη βαλιτσα για σενα κ τ ι για το μωρο;;;; Αλλα ακριβωσ αν μπορεις!!!!σε κουραζω ε;;;
Όχι βρε κορίτσι μου,γιατί να με κουράζεις?Για σκάψιμο με βάζεις μήπως ή θα σε κουβαλήσω στους ώμους? Very Happy Very Happy
Συμβουλέυτηκα αρκετά site πρίν την ετοιμάσω,και στην 31 εβδομάδα την είχα κάνει,περίπου..από τότε πρόσθεσα 2-3 πράγματα μόνο..Αν κ είμαι ίσως λίγο υπερβολική,έχουμε κ λέμε :
Για μένα: -2 νυχτικιές,μια χειμερινή,μια κοντομάνικη με την ρόμπα της,1 πυτζάμα με κουμπιά
-Σερβιέτες λοχείας,λέγονται κ ακράτειας Very Happy
-5 εσώρουχα,σχετικά φαρδιά κ χαμηλά
-2 σουτιέν θηλασμου
-χτένα,σαμπουάν κ αφρόλουτρο σε συσκευασίες ταξιδιού
-οδοντόβουρτσα,οδοντόκρεμα
-ρούχα για όταν βγώ(ένα άνετο φόρεμα κ ενα κολάν εγκυμοσύνης με φαρδιά μπλούζα
-1 εξτρα μαξιλάρι μην με πιάσει ο αβόλευτος εκει
-παντόφλες
Για την μπέμπα :
-4 ζιπουνάκια(κορμάκια φανελάκια )
-4 φορμάκια,το ένα λίγο πιο κυριλέ για την έξοδο μας μαζι με την ασορτί κορδέλα Very Happy Very Happy
-καλτσάκια 2 ζευγάρια
-μια πετσετούλα μικρή για μετα το τάισμα
-πάνες
-μια κουβερτούλα για την έξοδο
-μωρομάντηλα
Αυτάαα θυμάμαι..επίσης θα πάρω την ψηφιακή μου μηχανή για ατέλειωτες φώτος,όπως και καλού κακού μια κρέμα για το στήθος αν θηλάσουμε. Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012-Νο 8 - Σελίδα 36 328109

Αυτά για δημόσιο πιθανότατα θα χρειάζονται. Για ιδιωτικό θα σας πω τι χρειάστηκα απ' όλα αυτά:

- νυχτικιά/πυτζάμα (εμένα η νυχτικιά τελικά με βόλεψε περισσότερο στην αρχή, αν και γενικά είμαι της πυτζάμας) + ρόμπα
- σουτιέν θηλασμού
- επιθέματα θηλής
- κάποια προσωπικά καλλυντικά (χτένα,σαμπουάν,αφρόλουτρο,οδοντόβουρτσα,οδοντόκρεμα κλπ)
- Ρούχα εξόδου (εγώ φόρεσα ξανά τα ρούχα εισόδου αφού ήταν καθαρά)
- Ρουχαλάκια εξόδου για το μωρό
- Παντόφλες (σου δίναν και τις δικές τους εκεί)

Όλα τα άλλα (εσώρουχα μιας χρήσης, σερβιέτες λοχείας, ρούχα/καλλυντικά για το μωρό, πάνες κλπ) τα παρείχε το μαιευτήριο... Smile

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stellaef έγραψε:
Fotini77 έγραψε:
stellaef έγραψε:Καλημερα κοριτσακια!!!!!

Το ονομα της παιδιατρου ειναι Πετριδου Στελλα, το ιατρειο ειναι Βουλγαρη 34, το τηλ ειναι 2310310900.Ειναι και στο Γεννεσις.

Φωτεινη, τα ρουχα για το μωρο τι θα τα κανεις?Σου ειπαν οτι χρειαζονται?Εμενα στον γιο μου, μου ζητησαν ρουχακια μονο την ημερα που θα βγαιναμε απο την κλινικη.Να παρεις και σαγιοναρες για το μπανιο.

Μετραω ωρες για να παω στον γιατρο!
Επειδη εχω το ζαχαρο και η αληθεια ειναι πως δεν κανω διαιτα φοβαμαι μην η μπεμπα εχει βαρυνει πολυ!Θα φαω πολυ κραξιμο!!!Εγω δεν το κοβω να εχω βαλει βαρος!Τι πραγμα και αυτο με τα κιλα οταν ειμαι εγκυος δεν βαζω βαρος και οταν δεν ειμαι δεν καταλαβαινω πως μπαινουν τα γ@μημενα τα κιλα!

Ηρθε η μαμα μου να κανουμε δουλειες και γενικα νοιωθω πιο ελευθερη!ξερω οτι εχω καποιον ανα πασα στιγμη να αφησω τον μικρο!Ποσο διαφορετικ θα ηταν η ζωη μου για να μην πω πιο ευκολη αν δεν μετακομιζαν!Πριν μετακομισουν εμενε ενα δρομο πιο κατω απο μενα!

Τελοσπαντων ας μην μελαγχωλω!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν αλλαζει τιποτα!!!!!!

Στέλλα μου σε ευχαριστώ για την πληροφορία,είναι ιδιαίτερα χρήσιμη μια και το είχα άγχος,ακούγοντας διάφορες γνώμες,αλλά κανένα/καμια παιδίατρο και εμπιστοσύνης κ συμβεβλημένη (δύσκολες εποχές Sad )
Μια και θα γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο,αν και μου είπανε πως έχουν φορμάκια κτλ..λόγω φτώχειας καταραμένης των καταστάσεων,σκέφτηκα να πάρω κ ας μην χρειαστούν..ξέχασα τις σαγιονάρες,thanks Very Happy Όταν μελαγχολείς,χάιδεψε τα παιδάκια σου εντός κ εκτός κοιλιάς! Very Happy

Σ΄ευχαριστω πολυ!!!!!!
Εδω ειμαστε για να βοηθαμε η μια την αλλη μεσα απο τις εμπειριες μας.Παντως πραγματικα η παιδιατρος ειναι πολυ καλη!

Nα'σαι καλά κ πάλι βρε Στέλλα μου!Είναι δύσκολο για μια πρωτομανούλα να εμπιστευτεί την υγεία του παιδιού
της και με καταλαβαίνεις!Όντως Αναστασία μου,αν γεννήσεις σε ιδιωτική κλινική κ με φυσιολογικό τοκετό,ίσως βολευτείς κ με πυτζάμες μόνο,κ έχουν ζιπουνάκια κτλ.Επειδή θα είμαι πιθανότατα (με την σύμφωνη γνώμη της μικρής μου)στο club των καισαρικών,ετοίμασα την Άρτα με τα Γιάννενα. Smile

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Fotini77 έγραψε:
stellaef έγραψε:
Fotini77 έγραψε:

Το ονομα της παιδιατρου ειναι Πετριδου Στελλα, το ιατρειο ειναι Βουλγαρη 34, το τηλ ειναι 2310310900.Ειναι και στο Γεννεσις.

Φωτεινη, τα ρουχα για το μωρο τι θα τα κανεις?Σου ειπαν οτι χρειαζονται?Εμενα στον γιο μου, μου ζητησαν ρουχακια μονο την ημερα που θα βγαιναμε απο την κλινικη.Να παρεις και σαγιοναρες για το μπανιο.

Επειδη εχω το ζαχαρο και η αληθεια ειναι πως δεν κανω διαιτα φοβαμαι μην η μπεμπα εχει βαρυνει πολυ!Θα φαω πολυ κραξιμο!!!Εγω δεν το κοβω να εχω βαλει βαρος!Τι πραγμα και αυτο με τα κιλα οταν ειμαι εγκυος δεν βαζω βαρος και οταν δεν ειμαι δεν καταλαβαινω πως μπαινουν τα γ@μημενα τα κιλα!

Ηρθε η μαμα μου να κανουμε δουλειες και γενικα νοιωθω πιο ελευθερη!ξερω οτι εχω καποιον ανα πασα στιγμη να αφησω τον μικρο!Ποσο διαφορετικ θα ηταν η ζωη μου για να μην πω πιο ευκολη αν δεν μετακομιζαν!Πριν μετακομισουν εμενε ενα δρομο πιο κατω απο μενα!

Στέλλα μου σε ευχαριστώ για την πληροφορία,είναι ιδιαίτερα χρήσιμη μια και το είχα άγχος,ακούγοντας διάφορες γνώμες,αλλά κανένα/καμια παιδίατρο και εμπιστοσύνης κ συμβεβλημένη (δύσκολες εποχές Sad )
Μια και θα γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο,αν και μου είπανε πως έχουν φορμάκια κτλ..λόγω φτώχειας καταραμένης των καταστάσεων,σκέφτηκα να πάρω κ ας μην χρειαστούν..ξέχασα τις σαγιονάρες,thanks Very Happy Όταν μελαγχολείς,χάιδεψε τα παιδάκια σου εντός κ εκτός κοιλιάς! Very Happy

Σ΄ευχαριστω πολυ!!!!!!
Εδω ειμαστε για να βοηθαμε η μια την αλλη μεσα απο τις εμπειριες μας.Παντως πραγματικα η παιδιατρος ειναι πολυ καλη!

Nα'σαι καλά κ πάλι βρε Στέλλα μου!Είναι δύσκολο για μια πρωτομανούλα να εμπιστευτεί την υγεία του παιδιού
της και με καταλαβαίνεις!Όντως Αναστασία μου,αν γεννήσεις σε ιδιωτική κλινική κ με φυσιολογικό τοκετό,ίσως βολευτείς κ με πυτζάμες μόνο,κ έχουν ζιπουνάκια κτλ.Επειδή θα είμαι πιθανότατα (με την σύμφωνη γνώμη της μικρής μου)στο club των καισαρικών,ετοίμασα την Άρτα με τα Γιάννενα. Smile

Όσες ετοιμάζεστε για καισαρική να πάρετε στάνταρ νυχτικιά. Θα έλεγα γενικότερα όλες να έχουμε διότι αφενός μεν δεν ξέρεις πώς θα καταλήξει ο τοκετός σου, αφετέρου ακόμα κι εγώ που γέννησα φυσιολογικά τις πρώτες 2 μέρες βολεύτηκα τη νυχτικιά αφού πονούσε πολύ η λεκάνη μου...

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
στέλλα σ ευχαριστουμε για την πληροφο΄ρια!!
αυτη η παιδιατρος παρολο που ειναι στον εοππυ ειναι παντα διαθεσιμη και στο τηλέφωνο δηλαδή??

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymommy έγραψε:
Fotini77 έγραψε:
stellaef έγραψε:
Fotini77 έγραψε:

Σ΄ευχαριστω πολυ!!!!!!

Όσες ετοιμάζεστε για καισαρική να πάρετε στάνταρ νυχτικιά. Θα έλεγα γενικότερα όλες να έχουμε διότι αφενός μεν δεν ξέρεις πώς θα καταλήξει ο τοκετός σου, αφετέρου ακόμα κι εγώ που γέννησα φυσιολογικά τις πρώτες 2 μέρες βολεύτηκα τη νυχτικιά αφού πονούσε πολύ η λεκάνη μου...
Γι αυτό και πήρα πιο πολλές νυχτικιές,κ απλά μια πυτζάμα καβάντζα Very Happy Very Happy

evi86

evi86
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοριτσια με διαφωτισατε σχετικα με την βαλιτσα.Εγω θα γεννησω σε ιδιοτικο και μου ειπαν πως παρεχουν τα παντα για το μωρο οποτε θα παρω μονο ρουχα εξοδου.Απο αυριο σκεφτομαι να αρχισω να φτιαχνω την βαλιτσα μιας και εβαλα πλυντηρια σημερα για μας και το μωρο.Θα σιδερωθουν οσο πιο πολλα γινονται αυριο και θα αρχιζω να την γεμιζω.Καμερα θα παρουμε κι εμεις.Μοντελο θα κανω τον γιο μου!

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evi86 έγραψε:Κοριτσια με διαφωτισατε σχετικα με την βαλιτσα.Εγω θα γεννησω σε ιδιοτικο και μου ειπαν πως παρεχουν τα παντα για το μωρο οποτε θα παρω μονο ρουχα εξοδου.Απο αυριο σκεφτομαι να αρχισω να φτιαχνω την βαλιτσα μιας και εβαλα πλυντηρια σημερα για μας και το μωρο.Θα σιδερωθουν οσο πιο πολλα γινονται αυριο και θα αρχιζω να την γεμιζω.Καμερα θα παρουμε κι εμεις.Μοντελο θα κανω τον γιο μου!

Άντε Ευη μου,μακάρι να βοήθησα λίγο Very Happy Very Happy Εννοείται πως τα μωράκια μας θα πάνε πασαρέλα από τις πολλές φωτος που θα τράβαμε Very Happy Very Happy

evi86

evi86
Κοριτσια τι χαρτια πρεπει να εχουμε μαζι μας στο νοσοκομειο;

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evi86 έγραψε:Κοριτσια τι χαρτια πρεπει να εχουμε μαζι μας στο νοσοκομειο;
Βιβλιάριο και ταυτότητα σίγουρα κ δικά σου κ του συζύγου καλού κακού..πιθανότατα κ παραπεμπτικό από τον γιατρό αν πάς προγραμματισμένα.Εαν έχεις κ κάποιο ιατρικό ιστορικό,στην προήγουμενη περίπτωση πάντα που πας κανονισμένα,καλού κακού και αυτό μαζί σου,για να ξέρουν κ αυτοί που ετοιμάζουν την έγκυο,πχ αναισθησιολόγος Very Happy Άυτα μου έρχονται τώρα

evi86

evi86
Fotini77 έγραψε:
Βιβλιάριο και ταυτότητα σίγουρα κ δικά σου κ του συζύγου καλού κακού..πιθανότατα κ παραπεμπτικό από τον γιατρό αν πάς προγραμματισμένα.Εαν έχεις κ κάποιο ιατρικό ιστορικό,στην προήγουμενη περίπτωση πάντα που πας κανονισμένα,καλού κακού και αυτό μαζί σου,για να ξέρουν κ αυτοί που ετοιμάζουν την έγκυο,πχ αναισθησιολόγος Very Happy Άυτα μου έρχονται τώρα

Φωτεινουλα θελω να τα εχω στο νου μου γιατι οπως ειπες καλου κακου πρεπει να υπαρχουν.Θα παρω να ρωτησω κιολας

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evi86 έγραψε:
Fotini77 έγραψε:

Φωτεινουλα θελω να τα εχω στο νου μου γιατι οπως ειπες καλου κακου πρεπει να υπαρχουν.Θα παρω να ρωτησω κιολας
Καλά θα κάνεις και στις 2 περιπτώσεις Εύη μου!Αν και δεν είμαι κ ιδιαιτέρως οργανωτική,λίγο χύμα θα με χαρακτήριζες κ συχνά της τελευταίας στιγμής,από την στιγμή που έχω μια ακόμη ζωούλα στα χέρια μου έγινα control freak να οργανωθώ όσο γίνεται καλύτερα ! Smile

Μπου

Μπου
Φωτεινουλα μου σ ευχαριστουμε παρα πολυ για τη διαφωτιση!!!! Ειναι πολυ χρησιμα οσα λες!!!ειστε σιγουρες οτι στα ιδιωτικα παρεχουν τα παντα για το μωρο;;;σε ιδιωτικη κλινικη θα γεννησω!!!

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπου έγραψε:Φωτεινουλα μου σ ευχαριστουμε παρα πολυ για τη διαφωτιση!!!! Ειναι πολυ χρησιμα οσα λες!!!ειστε σιγουρες οτι στα ιδιωτικα παρεχουν τα παντα για το μωρο;;;σε ιδιωτικη κλινικη θα γεννησω!!!
Τίποτα σπουδαίο δεν έκανα Αναστασία μου,αν δεν βοηθήσουμε η μια την άλλη τι κάνουμε? Very Happy Very Happy Τουλάχιστον Θεσσαλονίκη ξέρω από φίλες πως οι κλινικές έχουν σχεδόν τα πάντα Very Happy Τώρα αν βάλεις ενα φορμάκι κ ενα φανελάκι παραπάνω δεν πιάνουν πολύ χώρο,τοσοδούλικα είναι έτσι κ αλλιώς!
Χαιρετίσματα και από την μπέμπα μου,μόλις μου έδωσε κάτι ξεγυρισμένες κλωτσιές στο πλευρό που την άκουσα!! Very Happy Very Happy

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Στην κλινική δίνουν σίγουρα σερβιέτες, επιθέματα στήθους κ ίσως κ εσώρουχα μιας χρήσης. Εμένα μου περίσεψαν κιόλας κ πήρα κ στο σπίτι. Όταν πάρετε τηλ για να σας πουν τιμές ή όταν πάτε για καρδιοτοκογράφο κάντε κ μια ερώτηση καλού κακού, συνέχεια αλλάζουν τα δεδομένα.
Πετσέτα μπάνιου & προσώπου πήρα επίσης κ πιστολάκι ζήτησα από κει, είχαν. Εννοείται 2-3 τουλάχιστον αλλαξιές εξόδου για το μωρό γιατί ούτε ακριβώς καιρό ξέρω ούτε μέγεθος κλπ. Με τα ρούχα που θα μπω μάλλον θα βγω όπως κ στο πρώτο. Η κοιλιά θα'ναι ακόμα φουσκωμένη όταν βγούμε. Και πάλι μην αγχώνεστε. Οι άντρες, μαμάδες, πεθερές θα'ναι πήγαινε-έλα στην κλινική οπότε σας φέρνουν ότι σας λείπει.

Απ'το ντοκ τώρα τα νέα : μωρό 2,5 κιλά(από 2), εγώ συν 2,5 σε 3 μόνο βδομάδες. Όλα καλά, λίγη προσοχή τις επόμενες 2 βδομάδες (όχι κούραση) για να μην έχουμε κάνα απρόοπτο. Σε 2 βδομάδες πάλι, να'χω πάει κ οφθαλμίατρο για πίεση ματιών.

Μ'αυτά κ μ'αυτά αφήσαμε τον καφέ. Τετάρτη πρωί βολεύει κατά τις 10:30; Προτείνω είτε Αριστοτέλους είτε Ποσειδόνιο που έχει καλή συγκοινωνία. Άλλες πιθανές προτάσεις;

Μπου

Μπου
Αχ ευχαριστω!!! Ανταποδιδω!!! Ασε κ γω ειχα 1,5ωρα μαθημα κ ειχε σφινωσει στο αριστερο μου πλευρο κ τραβουσε κατι κλωτσιδια αφου μου κοβε την ανασα ωρες ωρες!!!!ααα!!!αλλο παλι αυτο το τελευταιο!!!! Να δειτε που οταν γεννησω θα μου λειπουν τα κλωτσομπουνιδια της!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!

mamameli

Εγω είμαι μέσα για Τετάρτη 10:30 Αριστοτέλους μου είναι αρκετά κοντά!Αλλα και Πωσειδωνειο θα βρω τροπο.

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μια χαρά ο πάιδαρος Τζένη,ακριβώς τόσο ήταν και η δικιά μου,ακριβως τις ίδιες μερες!Κανένα πρόβλημα με τα μέρη.αρκεί αν γίνεται κατά τις 11,μια και η συγκοινωνία εδώ του Ευόσμου δεν είναι και η τακτικότερη του κόσμου-το πρωί ο άντρας μου έχει το αμάξι.Αριστοτέλους ειδικά,μια χαρούλα.Αχ βρε αναστασία μου,είπα θα θα σου γράψω ακριβώς τι έβαλα στην τσάντα,και βλέποντας τα γραφόμενα των κοριτσιών,ξέχασα να σημειώσω τις πετσέτες προσωπου-σώματος,δικά μας καλλυντικά κ επιθέματα θηλής. Very Happy Very Happy
Σκέτη παραπληροφόρηση είμαι Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012-Νο 8 - Σελίδα 36 328109

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marilou27 έγραψε:χριστινακι χαθηκες.η μπεμπα μια χαρα ε?και γω με την πεθερα μου δεν εχω προβλημα μια χαρα τα παμε δεν ημαστε και κολητες απλα εχουμε μια καλη σχεση.ευτυχως δεν ανακατευεται οποτε ολα καλα!

Ααααχ κορίτσια τι να κάνω, πρέπει και γώ να είμαι ξάπλα και ο Η/Υ είναι κάτω στον 1ο (η κρεβατοκάμαρα είναι στον 4ο) αααχ γι'αυτό δε μ αρέσουνε τα μεγάλα σπίτια!και δεν κάθομαι πολύ κάτω.Η μπέμπα μας είναι σούπερ,με ταλαιπωρεί με απίστευτες καούρες και άρχισα να έχω κατακράτηση υγρών σε σημείο που πονάνε οι κλειδώσεις στα δάχτυλά μου! Mad Sad αχ άντε ένας μήνας έμεινε,θέλω να βγει η μπεμπούλα!!!! I love you

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Jen75 έγραψε:

Και μεις τι κάνουμε εδώ; 2 σου'χω να διαλέξεις Smile Smile Smile

Ε να κάνουμε κάνα κονέ τότε!Η δικιά μας είναι τσαούσα όμως, να σας προειδοποιήσω! Twisted Evil

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κάτσε να δεις τον δικό μου κ μετά τα λέμε...

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσακια τι κανετε?ευχαριστουμε για την πληροφορηση κοριτσια σχετικα με την βαλιτσα.και γω σιγα σιγα αρχιζω να την ετοιμαζω.εγω εδω σπιτι ηταν μια φιλη μου και μου εκανε παρεουλα.και μενα σημερα με εχει ταραξει στις μπουνιες αλλα μου αρεσει!!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοιλιτσες μου... χαλασε το λαπτοπ και λεφτα γιοκ Sad Sad
θα παω αυριο να δω μηηηηπως και καταφερουμε κατι.τροφοδοτικο.
θα την βρω εγω την ακρη....ειναι να μην το βαλω σκοπο.
ειμαστε καλα και το ιδιο ευχομαι και για εσας.
φιλακια αυριο παλι απο δανεικο λαπτοπ χαχαχαχα Very Happy

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τελικά Χριστινάκι θα τα καταφέρεις για καφεδάκι που λέγαμε το πρωί?Αν χρειάζεται να είσαι ξάπλα,μην το ρισκάρεις Very Happy Very Happy Λες να κάνετε το κονέ κ μέσα απο την κοιλιά ? Smile

evi86

evi86
Τι γινεται κοριτσακια συναντησεις βλεπω;;;Ωχχχχ με τρελλανε ο μικρος.Κλωτσαει,κλωτσαει,κλωτσαει και δεν σταματαει...

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και τι είναι Τούμπα-Πανόραμα; Ούτε ένα τσιγάρο δρόμος.
Θα συναντηθούν μόλις σαραντίσουν βρε, τι αγχώνεστε; Στον ένα καφέ θα σταματήσουμε;
Γεύση απ'τον μεγάλο πήρατε απ'τη φωτό. Ο τζούνιορ έχει χώσει τόσο καλά το κεφάλι κάτω που απ'τον β επιπέδου και μετά δε βλέπουμε πρόσωπο, κάτι ψιλά μόνο. Έκπληξη μας το κρατάει...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις