876 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012-Νο 8 Δευ Οκτ 08, 2012 3:28 am
crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Fotini77 έγραψε:Όχι βρε κορίτσι μου,γιατί να με κουράζεις?Για σκάψιμο με βάζεις μήπως ή θα σε κουβαλήσω στους ώμους?Μπου έγραψε:Φωτεινουλα μοτ μπορεις να μου στειλεις ακριβως τι εβαλες μεσα στη βαλιτσα για σενα κ τ ι για το μωρο;;;; Αλλα ακριβωσ αν μπορεις!!!!σε κουραζω ε;;;
Συμβουλέυτηκα αρκετά site πρίν την ετοιμάσω,και στην 31 εβδομάδα την είχα κάνει,περίπου..από τότε πρόσθεσα 2-3 πράγματα μόνο..Αν κ είμαι ίσως λίγο υπερβολική,έχουμε κ λέμε :
Για μένα: -2 νυχτικιές,μια χειμερινή,μια κοντομάνικη με την ρόμπα της,1 πυτζάμα με κουμπιά
-Σερβιέτες λοχείας,λέγονται κ ακράτειας
-5 εσώρουχα,σχετικά φαρδιά κ χαμηλά
-2 σουτιέν θηλασμου
-χτένα,σαμπουάν κ αφρόλουτρο σε συσκευασίες ταξιδιού
-οδοντόβουρτσα,οδοντόκρεμα
-ρούχα για όταν βγώ(ένα άνετο φόρεμα κ ενα κολάν εγκυμοσύνης με φαρδιά μπλούζα
-1 εξτρα μαξιλάρι μην με πιάσει ο αβόλευτος εκει
-παντόφλες
Για την μπέμπα :
-4 ζιπουνάκια(κορμάκια φανελάκια )
-4 φορμάκια,το ένα λίγο πιο κυριλέ για την έξοδο μας μαζι με την ασορτί κορδέλα
-καλτσάκια 2 ζευγάρια
-μια πετσετούλα μικρή για μετα το τάισμα
-πάνες
-μια κουβερτούλα για την έξοδο
-μωρομάντηλα
Αυτάαα θυμάμαι..επίσης θα πάρω την ψηφιακή μου μηχανή για ατέλειωτες φώτος,όπως και καλού κακού μια κρέμα για το στήθος αν θηλάσουμε.
Αυτά για δημόσιο πιθανότατα θα χρειάζονται. Για ιδιωτικό θα σας πω τι χρειάστηκα απ' όλα αυτά:
- νυχτικιά/πυτζάμα (εμένα η νυχτικιά τελικά με βόλεψε περισσότερο στην αρχή, αν και γενικά είμαι της πυτζάμας) + ρόμπα
- σουτιέν θηλασμού
- επιθέματα θηλής
- κάποια προσωπικά καλλυντικά (χτένα,σαμπουάν,αφρόλουτρο,οδοντόβουρτσα,οδοντόκρεμα κλπ)
- Ρούχα εξόδου (εγώ φόρεσα ξανά τα ρούχα εισόδου αφού ήταν καθαρά)
- Ρουχαλάκια εξόδου για το μωρό
- Παντόφλες (σου δίναν και τις δικές τους εκεί)
Όλα τα άλλα (εσώρουχα μιας χρήσης, σερβιέτες λοχείας, ρούχα/καλλυντικά για το μωρό, πάνες κλπ) τα παρείχε το μαιευτήριο...