376 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! Κυρ Σεπ 30, 2012 2:36 pm
kiriakirossi
Σιωπηλή δύναμη
βεβαια ασχετα αυτα που λεω σε σχεση με τη συζητηση σας αλλα ειμαι καινουρια κ δεν εχω μαθει ακομα πως λειτουργει το forum ακριβως!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
kiriakirossi έγραψε:βεβαια ασχετα αυτα που λεω σε σχεση με τη συζητηση σας αλλα ειμαι καινουρια κ δεν εχω μαθει ακομα πως λειτουργει το forum ακριβως!!!
pepelitsa έγραψε:Anna p gennas eipame???Stis 4 t mhna tha eimai sto Mhtera gi ayto rwtaw!
kiriakirossi έγραψε:μενω δραμα αλλα τωρα βρισκομαι εξω κ θ γεννησω εδω! μακαρι αυτην την εβδομαδα να γενννησω τι να πω! εσεις τι περιμενετε κ γ ποτε σας εχουν? εγω περιμενω κοριτσακι και αν ειναι οπως ειναι στην κοιλια ετσι ζωηρη καηκαμε!!!
pepelitsa έγραψε:Vre Annako den ksaplwneis na isiwseis????? Syspaseis h pono sthn koilia exeis???
ANNAST έγραψε:kiriakirossi έγραψε:μενω δραμα αλλα τωρα βρισκομαι εξω κ θ γεννησω εδω! μακαρι αυτην την εβδομαδα να γενννησω τι να πω! εσεις τι περιμενετε κ γ ποτε σας εχουν? εγω περιμενω κοριτσακι και αν ειναι οπως ειναι στην κοιλια ετσι ζωηρη καηκαμε!!!
Ειμαι η αννα Κ εγω έχω πητ 7/10,κ περιμένω αγοράκι!! αλλα αν δεν γέννησω σήμερα, γιατί περίεργα μου τα λεει σήμερα.. Θα μπω μάλλον την Τρίτη για πρόκληση, γθα να γέννησω την Τετάρτη που είναι κ τα γενέθλια της κόρης μου!!!
kiriakirossi έγραψε:ANNAST έγραψε:kiriakirossi έγραψε:μενω δραμα αλλα τωρα βρισκομαι εξω κ θ γεννησω εδω! μακαρι αυτην την εβδομαδα να γενννησω τι να πω! εσεις τι περιμενετε κ γ ποτε σας εχουν? εγω περιμενω κοριτσακι και αν ειναι οπως ειναι στην κοιλια ετσι ζωηρη καηκαμε!!!
Ειμαι η αννα Κ εγω έχω πητ 7/10,κ περιμένω αγοράκι!! αλλα αν δεν γέννησω σήμερα, γιατί περίεργα μου τα λεει σήμερα.. Θα μπω μάλλον την Τρίτη για πρόκληση, γθα να γέννησω την Τετάρτη που είναι κ τα γενέθλια της κόρης μου!!!
ααα θα πας μ προκληση για ν εχουν την ιδια ημεραγενεθλια? αντε με το καλο σου ευχομαι!!! εγω εδω π ειμαι παντως δεν κανουν προκληση και περιμενουν
μεχρι κ 2 εβδομαδες μετα τη 40η κ τοτε κανουν!!!
σουηδια ειμαι κοριτσι! καλο βραδυ λοιπον κι εγω λεω ν κοιμηθω. τα λεμε φιλακια...pepelitsa έγραψε:Kalhnyxta Annouli mou k na mas enhmerwseis!An den mas enhmerwseis tha se parw thl. k tha sou steilw k sms..se apeilw prosexe!!!
xexexe Kalh ksekourash kalh mou
Kuriakh mou k egw se ligaki tha paw na prospathisw an k den to kovw na koimamai shmera me tetoio fouskwma.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης