Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
701 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 701 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

Tini13

Tini13
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κορίτσια μου!

ΜΑΡΙΕΛ!!  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 28 50580  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 28 50580 Καλώς ήρθε το μπεμπάκι σου! Να το βλέπεις γερό και ευτυχισμένο και να σε κάνει κάθε μέρα και πιο περήφανη! ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΠΙΤΙ!!!

Χριστινάκι μου και Πηνελόπη μου, καλά κάνετε και μιλάτε για beaute και τέτοια μετά τη γέννα. Την επομένη που γύρισα σπίτι πήγα κομμωτήριο και προχθές έκανα και πεντικιούρ, από βδομάδα πάω και για το ακρυλικό στα χεράκια.. Σήμερα που βγήκαμε βολτίτσα μπορεί να ήμουν +5 κιλάκια αλλά ένιωθα τόσο μα τόσο καλά και όμορφη!Smile σιγά μην πάθω κατάθλιψη η ψωνάρα! Smile Χαρουλίτα μου εννοείται λούσιμο στο κομμωτήριο, μεγάλη απόλαυση μετά τη γέννα!!!! Πού να σκύβεις βρε καλή μου!

Γιωτάκο μου καλό σε καταλαβαίνω, το ξέρουμε ότι δεν μας ξέχασες, αλλά οι πρώτες μέρες με το μωρό σπίτι είναι περίεργες. Τουλάχιστον είστε καλά όλοι σας και χαίρεστε τον κούκλο σας!

Δεσποινάκι και Ελευθερία, τα φιλιά μου!

Εύη μου μην το πλακώσεις το μπεμπάκι στα πολύ ζεστά, ο καιρός έτσι θα πάει όλη την εβδομάδα. Μόνο τις πρώτες μέρες να είναι ζεστούλι στο μαιευτήριο! Αύριο θα σου ευχηθούμε και θα σε σκεφτόμαστε μέχρι να γεννήσεις!

Στελλίτσα μου, πόσο ακόμη θέλεις για να τελειώσεις με τα μαθήματα; Από βδομάδα που φεύγουν οι δικοί μου σε περιμένω, ναι;;

Σοφάκι δεν πρόλαβα κι εγώ να τη δω την κούκλα σου, να την ξαναβάλεις! Πώς τα πάτε σπίτι με την μπέμπα; Έχεις τη μανούλα να σε βοηθάει;

Εμείς πήγαμε ένα δίωρο ταβερνούλα, ξεραθήκαμε στον ύπνο μόλις γυρίσαμε και κοιμήθηκε η μπεμπίτα και τώρα άρχισαν οι γκρίνιες..Εντωμεταξύ σήμερα είναι πάλι η σειρά μου για 2η μέρα συνεχόμενη να ξυπνάω το βράδυ γιατί ο μπαμπάς μας έκανε 3 μέρες σερί κι εγώ κοιμόμουν Smile

Φιλιά σε όλες!!!

pepelitsa

pepelitsa
Pw-pw koritsia kserathika..phga n aksaplwsw gt eixa ponous k telika me phre o upnos!! Ti wraia..stis 9 to prwi pali nanakia h Phneloph Smile

Tinako teleia vghkate kseskate ksekourasteikate kiolas..ti kalaaaa!!!! Oso gia ta kila makari pragmatika k egw na xasw ta prwta 9 etsi eykola oso esy,makari!!!Alhtheia exeis akoma aima?H koilia epese?

Eleytheritsa,Eyh,Despoina filia se olesss  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 28 315810

emilou

emilou
Τι κανετε???????

Μαριελ να σου ζησει!!!!!!  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 28 50580  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 28 50580  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 28 50580  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 28 50580 να ειναι γερο κ ευτυχισμενο!!!!

Αννουλα κουκλακι ο γιος!!!!

Χριστινα πολυ ωραιο το φορεμα που πηρες!!!  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 28 50580 κ σε σενα!!!!

Εγω ειμαι λιγο πτωμα!! ο μπεμπης απο της 3,30 το μεσημερι μεχρι στις 6 εκλαιγε ασταματητα γιατι πονουσε το ψυχακι μου!! κομματια μ εκανε ψυχολογικα... μετα ηρθε ο Πανος απο την δουλεια και τον αφησα να φυλαει τον μπεμπη και πηγα βολτα μεχρι τα τζαμπο να ξεσκασω λιγο!! τωρα γυρισα, περπατησα 1,30 ωρα, εξαντληθηκα αλλα το χρειαζομουν!!

ωχ τον ακουω ξυπναει σιγα σιγα... θα τα πουμε μετα, φιλια!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου γυρισα κ εγω δεν πηγα ουτε σημερα βολτιτσα στα μαγαζια,ομως πηγα στον αντρουλη μου στο μαγαζι και πηρα κ την ταπετσαρια ελπιζω το σ/κ να μου την περασουν κιολας!!βρηκα κ υφασματακι για να κανω καλυμμα στον καναπε ιδιο με την ταπετσαρια!!!
μολις εφαγα ενα τοστακι αλλα ειναι σαν να μην εφαγα τπτ Rolling Eyes Rolling Eyes μπορει να φαω κ ενα γιαουρτακι πιο μετα!!

Ευακι να μπεις να σου ευχυθουμε για την Πεμπτη!!με το καλο να δεχτεις τους γονεις σου!!

Πηνελοπακι αφου κοιμηθηκες κ ξεκουραστικες σε βλεπω ολο το βραδυ να βλεπεις κορσεδες!!χιχιχιιχ

Τινακο μια χαρα περασατε απ΄οτι καταλαβα,σημερα ξεκουραζετε ο μπαμπας ε??

Ελευθεριτσα μου παλι δεν σε προλαβα??

pepelitsa

pepelitsa
Xara mou den peirazei p den phges voltitsa..mai mera ksekourash kalo einai ayto!
Teleio p vrheks idio yfasma??Ade na teleiwnete k eseis epitelous na hremiseis!!!K emena mono h vash kounoupieras m exei meinei.
Apo dynameis eisai kalytera????
Egw shmera exw faei ena tost xwris zampon kai misi mayrh sokolata kai 2 mpoukalia nero,den exw katholou peina,exw ponous kai genika eimai mountrouxo! Smile

Emako tous parathses k efyges???Kala tous ekanes!!!xixixiix Megeia ta pragmatakia,an pswnises kati!

Tini13

Tini13
pepelitsa έγραψε:

Tinako teleia vghkate kseskate ksekourasteikate kiolas..ti kalaaaa!!!! Oso gia ta kila makari pragmatika k egw na xasw ta prwta 9 etsi eykola oso esy,makari!!!Alhtheia exeis akoma aima?H koilia epese?

Πηνελόπη μου ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με 53 κιλά, τώρα είμαι 58, και 55 να φτάσω καλά θα είμαι, βάζω μικρότερους στόχους αρχικά και τα τελευταία 2 ας φύγουν αργότερα, δεν πειράζει. Η κοιλίτσα κάθε μέρα και ξεπρήζεται, όλη μέρα κυκλοφορώ με τη ζώνη εφίδρωσης. Αλλά ακόμη τα pencil dresses της δουλειάς είναι τσίτα! Ανεβαίνει το φερμουάρ αλλά ζορίζομαι! Είναι το μέτρο μου. Το αίμα καλά κρατεί. Στις 10 μέρες τώρα δεν έχω τη ροή και το κόκκινο αιματάκι της αρχής, εκείνο κράτησε μόνο 3-4 μέρες, αλλά τα λόχεια κρατούν έως και 40 μέρες διάβασα στο google , με καφετιά και θέλουν σερβιέτα κανονική, το σερβιετάκι τίποτα δεν κάνει. Αφού σεξάκι δεν έχει μέχρι το σαραντισμό, δεν με πειράζει Smile

Εμάκο μου, κι εμείς για ολονυχτία πάμε απόψε..γκρινιάζει όλη μέρα. Εκτός εάν έχει κουραστεί από τις τσιρίδες και κοιμηθεί το βράδυ..Κι εγώ θα πάρω το 6μηνο του ΟΑΕΔ, αλλά πολύ χαρτομάνι, άστα..μου τα ΄πε το Ινάκι κι έχω καταμπερδευτεί. Εσύ έκανες τίποτα με τον ΟΑΕΔ;

Χαρουλίτα μου μετά που θα γεννήσουμε όλες ετοίμασε συνταγές Light γιατί θα πέσει ομαδική πείνα!

kiriakits

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα συνεγκυουλες και μανούλες!!! Χάθηκα για μερικές μέρες αλλά δεν ήμουνα και πολύ στα καλά μου νεύρα πολλά νεύρα!!!! Μου φταίνε όλοι και όλα!!!Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Να σας ζήσουν τα μωράκια σας Άννα και Μαριελ και όποια άλλη ξέχασα!!! Να είναι πάντοτε γερά και τυχερά!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι κοριτσακι μου τελειο κ το υφασμα κ η ταπετσαρια ειναι ακριβως ιδιο χρωμα με τον ροζ τον τοιχο μιλαμε ολοιδιο κ πολυ χαρηκα κ εγω θελω βαση κουνουπιερας κ απ΄οτι φαινεται θα το σκασω το 18αρη γιατι του Μουστακα δεν εκανε στην δικια μου την κουνια!! Crying or Very sad Crying or Very sad επισης πρεπει να παρω κ στρωμα απλα μου λειπουν τα 107 ευρω χχιχιχιχιιχ!!!
κ εσυ τελειωσες δεν σου εμεινε κ τπτ!!

pepelitsa

pepelitsa
Tinako teleia!!! K kaneis poly kala p foras thn zwnh tha deis terastia diafora.Ade re paidaki mou na ksefouskwsw k egw,skaw lemeee!!!
To 6mhno k egw tha to parw,mou xrwstane kai 30 meres adeia tou 12 tha allaksei o xronos opote tha exw k alles 30 meres apo to 13,Aygousto tha epistrepsw!!!
Otan kanete ta xartia na me peite k emena na kserw na ta exw etoima panw katw!
Ta xristougenna to dwro apo pou tha to paroume??Apo ton ergodoth h apo to IKa??
Edwmetaksy k kapoio symplhrwmatiko epidoma dinei o oaed alla an to dikaioumaste k poies den kserw!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τινακι εχει να πεσει πεινα μετα αστα να πανε,εσυ ομως εισαι μια χαρα 9 κιλακια με τη μια εχασες?εγω σημερα  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 28 13953 κ απο 55,5 που ξεκινησα ημουν 72  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 28 606100  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 28 606100  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 28 606100 τα ειδα ολα ρε γμτ,ελπιζω να μην βαλω αλλα μεχρι να γεννησω!!

Πηνελοπακι οι δυναμεις εχουν πεσει κ δεν τις βλεπω να ξανανεβαινουν αν δεν γεννησω!!! No No No No

Κυριακη μου κ εγω ετσι ημουν κ ψιλοειμαι ακομα,περασε ομως η πανσεληνος κ ισιωσα λιγακι

pepelitsa

pepelitsa
Kuriakh kalws mas ksanahrthes!!!Eisai kalytera twra???
Xara giati den kanei sthn kounia???K egw thn idia exw..rwthsan leei oi dikoi mou ston moustaka k exei 2 eidh ena gia kaggelo k ena gia thn meria tou ksylou..ti den kanei?
Pes mou na kserw k emena gt ayrio eipe tha paei na mou thn parei.Aythn thn kouniai Ikea me ta 119 exw k egw.

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ!!!!!
ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ!
ΧΑΡΟΥΛΙΤΟ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ?
ΤΙΝΟΜΑΜΑ ΚΑΙ ΕΜΟΜΑΜΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ!!!!!!
ΠΗΝΕΛΟΠΑΚΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ!
ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ-ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΕΚΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΟΝΑ ΤΗΣ!!!!ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ ΕΝΑ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΛΕΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ!ΤΗΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ!!!!
ΗΡΘΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ,ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΙΦΙΝΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ!ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΤΣΑΚΩΘΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΛΥ!ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΝΟΝΙΣΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΜΟΥ,ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΧΩ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΩ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ!!!!ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσαρες μου, μου λειψατε!!!! Τι κάνετε;; Σας ευχαριστω πολυ όλες για τις ευχές σας κ ευχομαι να σας ζήσουν τα μωρακια σας κ με το καλο να έρθουν τα υπόλοιπα!!
Μαριελ κ μαρακι να σας ζήσουν κ εσάς τα μωρακια!!
Εγω είμαι μια ερωτευμένη τρελομαμα!! Είναι τοοοοσοοοο ήσυχος ακόμα.. Θέλω να μείνει ετσi..μόνο μαμ κακά κ νανι!!
Σήμερα κατέβηκα κ κάτω να δω το κοριτσάκι μου!! Μου λείπει αφάνταστα..
Ποναω πολυ αλλα σπο την άλλη δεν θέλω κ παυσιπονη..
Τι αλλα εσείς;
Ευακι με το καλο, κοριτσάκι μου!
Πηνελοπακι μου τι ωραίοι καναπέδες!! Μεγεια!!!

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xara64 έγραψε:ναι κοριτσακι μου τελειο κ το υφασμα κ η ταπετσαρια ειναι ακριβως ιδιο χρωμα με τον ροζ τον τοιχο μιλαμε ολοιδιο κ πολυ χαρηκα κ εγω θελω βαση κουνουπιερας κ απ΄οτι φαινεται θα το σκασω το 18αρη γιατι του Μουστακα δεν εκανε στην δικια μου την κουνια!! Crying or Very sad Crying or Very sad επισης πρεπει να παρω κ στρωμα απλα μου λειπουν τα 107 ευρω χχιχιχιχιιχ!!!
κ εσυ τελειωσες δεν σου εμεινε κ τπτ!!

ΧΑΡΟΥΛΙΤΟ ΕΧΩ ΔΥΟ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ,ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΚΝΟΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ,ΤΟΥΛΙΚΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΩ,ΘΕΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ?

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αα δεν ηξερα οτι πηρες κ εσυ αυτην τελικα!!λοιπον εμενα μου δωσανε μια δεν ειχαν αλλο σχεδιο που μπαινει στα πλαινα καγκελα της κουνιας ομως αυτα της δικιας μας ειναι πιο χοντρα κ δεν στεκεται μενει καπως στον αερα!!σε πιο Μουστακα σας ειπαν οτι εχει 2 σχεδια??εγω πηγα εδω στου Πειραια

kiriakits

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μακάρι να είναι η πανσέληνος Χαρά μου, μην μιλάτε για κιλά…. Μέσα σε 1 εβδομάδα είμαι +4!!! Shocked Ελπίζω να είναι κατακρατήσεις γιατί δεν έχω αλλάξει κάτι στην διατροφή μου. Sad

Τώρα είδα τους καναπέδες τέλειοι μαγιά Πηνελόπη μου!!!!

Καλά Τινη -9 είσαι θεά!!! Αχ μακάρι να σου μοιάσω….Very Happy

Επίσης είδα πόσο εύκολα γέννησαν οι προηγούμενες κοπέλες και πήρα κουράγιο άντε όλες με έναν πόνο!!!

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ANNAST έγραψε:Κοριτσαρες μου, μου λειψατε!!!! Τι κάνετε;; Σας ευχαριστω πολυ όλες για τις ευχές σας κ ευχομαι να σας ζήσουν τα μωρακια σας κ με το καλο να έρθουν τα υπόλοιπα!!
Μαριελ κ μαρακι να σας ζήσουν κ εσάς τα μωρακια!!
Εγω είμαι μια ερωτευμένη τρελομαμα!! Είναι τοοοοσοοοο ήσυχος ακόμα.. Θέλω να μείνει ετσi..μόνο μαμ κακά κ νανι!!
Σήμερα κατέβηκα κ κάτω να δω το κοριτσάκι μου!! Μου λείπει αφάνταστα..
Ποναω πολυ αλλα σπο την άλλη δεν θέλω κ παυσιπονη..
Τι αλλα εσείς;
Ευακι με το καλο, κοριτσάκι μου!
Πηνελοπακι μου τι ωραίοι καναπέδες!! Μεγεια!!!

ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 28 654316  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 28 654316
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ!!!!

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xara64 έγραψε:αα δεν ηξερα οτι πηρες κ εσυ αυτην τελικα!!λοιπον εμενα μου δωσανε μια δεν ειχαν αλλο σχεδιο που μπαινει στα πλαινα καγκελα της κουνιας ομως αυτα της δικιας μας ειναι πιο χοντρα κ δεν στεκεται μενει καπως στον αερα!!σε πιο Μουστακα σας ειπαν οτι εχει 2 σχεδια??εγω πηγα εδω στου Πειραια

ΧΑΡΟΥΛΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΧΩ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΑ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ!!!!

pepelitsa

pepelitsa
Eleytheritsa mou tsakwsou tha sou perasoun ta neyra kai sthn katastash p eimaste kaneis den mas parekshgei!!!
Nuxakia egw exw pali stis 5 tou mhna,tis eipa thn epomenh apo ton giatro akrivws na erthei gt an mou valei xeri elpizw thn allh mera to vradaki na gennhsw Smile
Oso gia thn gynaika..egw ta ekana ola monh mou ap thn lyssa mou kai mexri na gennhsw me vlepw na trivw k patwmata sta 4 xaxaxaxaxaxa.
Eipa tou Mpamph oso tha eimai sto maieythrio na thn ferei na kanei ta pada etsi wste otan gyrisoume na einai ola pedakathara.

Annako ti kala p eides k thn mikrh sou!!!!Otan mporeseis grapse gia thn genna..poneses??????????????

Xarouli mou den kserw se pio phge,alla ston peiraia tha paei gia na to parei opote tha ths to pw na mhn thn parei.krimas!!!

Kuriakh k egw se mia evdomada +3 k exw frikarei k eimai k padou prismenh enw mexri twra den hmoun pouthena!Vevaia edw kai 3 meres h syxnothta k h poiothta(xixixi) ths toualetas exei allaksei..isws einai k ap ayto ti na pw..egw padws aytes tis meres trww ligotero apo kathe fora!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελευθεριτσα μου ναι αν δεν την θελεις κ μου κανει την αγοραζω!!
την πηρα την ταπετσαρια κ τωρα μου ειπε ο Γιαννης οτι θα την βαλει την Κυριακη..για να δουμε

Αννουλι μου καλα αυτο με τις μανες κ τους γιους το εζησα απο την αδερφη μου μολις εκανε τον γιο... ξαναερωτευτικε χιχιχιχιχ
αληθεια φτ δεν εκανες¨?γιατι πονας??

Tini13

Tini13
pepelitsa έγραψε:Tinako teleia!!! K kaneis poly kala p foras thn zwnh tha deis terastia diafora.Ade re paidaki mou na ksefouskwsw k egw,skaw lemeee!!!
To 6mhno k egw tha to parw,mou xrwstane kai 30 meres adeia tou 12 tha allaksei o xronos opote tha exw k alles 30 meres apo to 13,Aygousto tha epistrepsw!!!
Otan kanete ta xartia na me peite k emena na kserw na ta exw etoima panw katw!
Ta xristougenna to dwro apo pou tha to paroume??Apo ton ergodoth h apo to IKa??
Edwmetaksy k kapoio symplhrwmatiko epidoma dinei o oaed alla an to dikaioumaste k poies den kserw!

Πηνελόπη μου λογικά δώρο Χριστουγέννων παίρνουμε από τον εργοδότη αναλογικά μέχρι τη μέρα που σταματήσαμε. Το συμπλ. επίδομα μητρότητας του ΟΑΕΔ θα μας δώσει τη διαφορά από τους μισθούς που δεν πήραμε από το ΙΚΑ για τις ημέρες πριν και μετά τον τοκετό. Όταν έρθει η ώρα να ασχοληθείς με αυτά θα πας πλήρως κατατοπισμένη, μην ανησυχείς! Εμένα η Ίνα με έσωσε!

xara64 έγραψε:Τινακι εχει να πεσει πεινα μετα αστα να πανε,εσυ ομως εισαι μια χαρα 9 κιλακια με τη μια εχασες?εγω σημερα  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 28 13953 κ απο 55,5 που ξεκινησα ημουν 72  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 28 606100  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 28 606100  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 28 606100 τα ειδα ολα ρε γμτ,ελπιζω να μην βαλω αλλα μεχρι να γεννησω!!

Πηνελοπακι οι δυναμεις εχουν πεσει κ δεν τις βλεπω να ξανανεβαινουν αν δεν γεννησω!!! No No No No

Κυριακη μου κ εγω ετσι ημουν κ ψιλοειμαι ακομα,περασε ομως η πανσεληνος κ ισιωσα λιγακι

Χαρά μου μια χαρά είσαι, το τί εγκυούλες είδαν τα ματάκια μου στο νοσοκομείο, άστα! Πίστεψέ με τα κιλά σου είναι τα νορμάλ που παίρνουμε στην εγκυμοσύνη..και με τόσα που μαγειρεύεις καθημερινά, έτσι;

Ελευθερία μου είσαι μια κούκλα, φτου φτου και πάλι φτου!! Το μαλλί σου με ξετρελαίνει!!! Άντε όλα θα είναι έτοιμα αυτήν την εβδομάδα για το μεγάλο γεγονός!

Κυριακή μου τα πρώτα κιλάκια φεύγουν χωρίς να το καταλάβουμε, συνήθως τα τελευταία 2-3 κάθονται και κολλάνε, άντε να δούμε..εσύ πόσα έχεις πάρει; σε ποια εβδομάδα είσαι;

Κοριτσάκια μου η μικρή μας φτερνίστηκε και έβγαλε γαλατάκι, το είδα και αυτό! Πάμε για μπανάκι και αν μπορέσω θα ξαναμπώ να σας καληνυχτίσω!

kiriakits

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Άννα μου και πάλι να σου ζήσει!!! Να είναι γερό και τυχερό το παιδάκι σου.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Γέννησες με ένα σπρώξιμο!!! Μια χαρά σε βρίσκω!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Για πες μας λίγα λόγια για τη διαδικασία πως ήταν? Όπως βλέπεις κοντεύω και αν και ψύχραιμη σχετικά, θέλω να μαθαίνω, να προετοιμάζομαι.…[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πηνελοπη μου ας μην κανει τον κοπο να την παρει απο τον Πειραια δεν ταιριαζει δυστυχως αν οντως εχουν σε αλλο μουστακα κ αλλο σχεδιο μπορει κ να κανει αλλα εγω την γυρισα πισω Crying or Very sad Crying or Very sad

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
pepelitsa έγραψε:Eleytheritsa mou tsakwsou tha sou perasoun ta neyra kai sthn katastash p eimaste kaneis den mas parekshgei!!!
Nuxakia egw exw pali stis 5 tou mhna,tis eipa thn epomenh apo ton giatro akrivws na erthei gt an mou valei xeri elpizw thn allh mera to vradaki na gennhsw Smile
Oso gia thn gynaika..egw ta ekana ola monh mou ap thn lyssa mou kai mexri na gennhsw me vlepw na trivw k patwmata sta 4 xaxaxaxaxaxa.
Eipa tou Mpamph oso tha eimai sto maieythrio na thn ferei na kanei ta pada etsi wste otan gyrisoume na einai ola pedakathara.

Annako ti kala p eides k thn mikrh sou!!!!Otan mporeseis grapse gia thn genna..poneses??????????????

Xarouli mou den kserw se pio phge,alla ston peiraia tha paei gia na to parei opote tha ths to pw na mhn thn parei.krimas!!!

Kuriakh k egw se mia evdomada +3 k exw frikarei k eimai k padou prismenh enw mexri twra den hmoun pouthena!Vevaia edw kai 3 meres h syxnothta k h poiothta(xixixi) ths toualetas exei allaksei..isws einai k ap ayto ti na pw..egw padws aytes tis meres trww ligotero apo kathe fora!

ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΑΚΙ ΜΟΥ!!!!ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΙΒΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΟΥΜΠΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΥΦΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ?ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΜΟΥ,ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΑ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΑΠΤΟΥΣ 8ΜΙΣΗ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!!!ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΩ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΕΧΕΙ ΒΡΩΜΗΣΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xara64 έγραψε:Ελευθεριτσα μου ναι αν δεν την θελεις κ μου κανει την αγοραζω!!
την πηρα την ταπετσαρια κ τωρα μου ειπε ο Γιαννης οτι θα την βαλει την Κυριακη..για να δουμε

Αννουλι μου καλα αυτο με τις μανες κ τους γιους το εζησα απο την αδερφη μου μολις εκανε τον γιο... ξαναερωτευτικε χιχιχιχιχ
αληθεια φτ δεν εκανες¨?γιατι πονας??

ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟ?ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ!ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ,ΠΑΡΤΗΝ ΕΣΥ!ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΗΝ ΔΩΣΩ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις