401 Απ: Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; Σαβ Οκτ 06, 2012 6:34 am
Mirantzela!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλα δεν το συζητω, σιγουρα θα ερθω καποια στιγμη μες στο 13. Αγαπω Βολαρα!! Το μαγαζι σας το εχετε παραλιακα ή καπου μες στην πολη?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
προς το παρον στη πολη!αλλα συζηταμε για Αλυκες!Mirantzela! έγραψε:Καλα δεν το συζητω, σιγουρα θα ερθω καποια στιγμη μες στο 13. Αγαπω Βολαρα!! Το μαγαζι σας το εχετε παραλιακα ή καπου μες στην πολη?
μπραβο ρε κοριτσι που καταφερες να χασεις τοσα κιλα... εγω τρωω δε τρωω βαζω 3 κιλα το μηνα τωρα ειμαι στην 25 εβδομαδα και εχω ηδη παρει 10 δε θελω να ξερω πως θα γινω μεχρι να γεννησω...Sofki έγραψε:Καλησπερα κοριτσαρες,εγω αυριο εχω μπριαμ στο προγραμμα...
Καροτσι εμεις εχουμε ηδη παραγγειλει το M7 της carello...
Τωρα για τον γιατρο!!!Κοριτσια μου με την ζυγαρια του γιατρου απο την προγηουμενη φορα εχω χασει 4 κιλα...Ολε ολε ολεεεεεεεεεεεε....Δηλαδη ουσιαστικα εχω βαλει ως τωρα συνολο απο την αρχη καπου αναμεσα σε 2,3 με 3 κιλα....Το μωρο ειναι 410 γραμμαρια,μας ειπε οτι ειναι αψογα στο μεγεθος.Ελεγξαμε και την περιπτωση λαγοχειλου και μας ειπε οτι ειναι ολα φυσιολογικοτατα...Ο γιατρος μου ειπε χιλιες φορες μπραβο για τα κιλα που εχασα και του εδειξα το προγραμμα διατροφης και μου ειπε οτι ειναι αριστο!!!Τι αλλο????Τελικα εχουμε κοριτσαρο,το σημειωσε και στο ιστορικο μου!!!!!!
Πηρα και ενα κολαν απ τα μαδερκερ...29 ευρω..πονεσε λιγο αλλα τι να κανω...Αυτα νομιζω τα νεα μου παντως!!!
σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση κοριτσι...mimaaa88 έγραψε:filitsaki έγραψε:Sofki έγραψε:Μπορει να παμε πια επισκεψη αλλα θα κλαφτω να με παει στο κοσμος
καλημερα κοριτσακια κ απο εμενα
μπραβο σοφακι για τα κιλα εκανες πολυ καλη αρχη... τωρα οσο για τις εξετασεις χωρις τον εοππυ εμενα γραφει 14,70 αλλα χωρις να εχω καμπυλη ζαχαρου.αυτο γιατι ρωτησε χθες η Λιστουδι
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΜΕΝΩ ΕΓΩ!ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ ΤΕΛΕΙΑ!ΝΑ ΠΑς ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ ΑΝ ΕΡΘΕΙς ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΝΤΑΜΟΥΧΑΡΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΙΚΝΙΚ ΑΥΡΙΟ ΟΣΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟς!!!!!!!!!!!ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙς?Mirantzela! έγραψε:Δεν εχω παει καθολου στις Αλυκες, δεν ξερω που ειναι. Εχω παει, περα απο την πολη, στην Νεα Ιωνια και στην Δημητριαδα( ή καπως ετσι) και μετα Πηλιο, Πορταρια και Καλα Νερα, που εχει σπιτι ενας φιλος μου.
Πικ νικ αυριο διαβασα ε? Τελεια μωρε, χαιρονται πολυ τα μικρακια μ'αυτα!
Mirantzela! έγραψε:[quote="listoudi]
μπραβο ρε κοριτσι που καταφερες να χασεις τοσα κιλα... εγω τρωω δε τρωω βαζω 3 κιλα το μηνα τωρα ειμαι στην 25 εβδομαδα και εχω ηδη παρει 10 δε θελω να ξερω πως θα γινω μεχρι να γεννησω...
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩς ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Ο ΜΗΝΑς.ΟΠΟΤΕ ΤΡΩς ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΑΛΛΕς ΛΕΝΕ 8-9.Mirantzela! έγραψε:Σε ποιον μηνα μπαινουν τα πολλα κιλα, ξερετε? Για να ξερω τι να περιμενω...
Ασχετο, βρηκα θεματακι για μανουλες με τατουαζ και πολυ χαρηκαααααα!!!Ο,τι θυμαμαι, χαιρομαι εγω!!
ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΗΚΕ!!!!!!!!!!!!listoudi έγραψε:αχχχ ναι αλλα τι παλια.. μια φιλη γεννησε περσι ηταν αδυνατουλα και εβαλε 22 κιλα αλλα τα εχασε σε ενα εξαμηνο απο την γεννα τωρα η μικρη της ειναι 9 μηνων και η κοπελα ειναι σα να μη γεννησε... μια χαρα.. χαρηκε και την εγκυμοσυνη της ετσι.. δεν αγχωθηκε καθολου...
Mirantzela! έγραψε:Σε ποιον μηνα μπαινουν τα πολλα κιλα, ξερετε? Για να ξερω τι να περιμενω...
Ασχετο, βρηκα θεματακι για μανουλες με τατουαζ και πολυ χαρηκαααααα!!!Ο,τι θυμαμαι, χαιρομαι εγω!!
Mirantzela! έγραψε:22 κιλα και τα εχασε αμεσως? Μπραβο της κοπελας, βουνο μου φαινεται!!!
Ναιιιι εχω 2 τατουαζ, ενα μικρο στον καρπο, μια συμβολικη ημερομηνια,οταν σκοτωθηκε ο κολλητος μου σε τροχαιο κι ενα στο πλευρο με κοιλια, μια πικραλιδα(αυτο το λουλουδακι που το φυσας).
Θα κανουμε κι ενα κοινο με τον Χρηστο οταν γεννηθει ο μπεμπης μου. Δεν μπορουμε ομως να αποφασισουμε τι... Δυσκολο. Εσυ τι εχεις??
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΗ ΔΕΧΤΕΙς!ΕΓΩ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΤΑΤΟΟ ΚΑΟ ΦΡΙΤΩ!ΠΡΟΤΕΙΜΩ ΤΗΝ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΛΟΝΑ ΤΟΥ ΤΑΤΟΟ!!!listoudi έγραψε:κοριτσια παω να κανω μπανακι και να παω να δω την μικρη μου αδερφουλα που καταφθανει στο αεροδρομιο.. ειμαι πολυ χαρουμενη.. εχω να την δω απο το πασχα.. ουτε εγκυος δεν ημουν τοτε.. αμα με δει θα παθει σοκ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης