426 Απ: Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; Σαβ Οκτ 06, 2012 8:47 am
thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
εμενα ολη μερα καθε μερα ετσι ειναι.κ μολις ξαπλωσω το βραδυ εκει δινει ρεσιταλ...αχαχχαχαχαχα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
filitsaki έγραψε:ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ....ΩΡΑΙΑ ΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΙ!!!!!!!!!!
εμενα μαρακι αρχιζει κ με ξυπνει το βραδυ απτις κλοτσιες η δικια μ...thequeen86 έγραψε:εμενα ολη μερα καθε μερα ετσι ειναι.κ μολις ξαπλωσω το βραδυ εκει δινει ρεσιταλ...αχαχχαχαχαχα
ΤΟ ΤΑΤΟΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΑΔΙΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!ΤΟ ΕΠΙΑΣΕς Ε?3 ΠΑΙΔΙΑ 3 ΠΑΠΙΑ!!!!!!mimaaa88 έγραψε:φιλιτσα τι ωραια εικονα...εχεις 3 παπακια στη κοιλιτσα που δειχνουν τα παιδακια σου;;;οσο για το ταττου για τα παιδακια σου καντο οπωσδηποτε,με ενθουσιασε...
ΚΥΡΙΟς Ο ΓΙΟς!thequeen86 έγραψε:filitsaki έγραψε:ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ....ΩΡΑΙΑ ΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΙ!!!!!!!!!!
αυτο λεω κ εγω.τουλαχιστον ο γιος μου σεβοταν τον υπνο της μαμας κ ροχαλιζαμε παρεα
filitsaki έγραψε:ΚΥΡΙΟς Ο ΓΙΟς!thequeen86 έγραψε:filitsaki έγραψε:ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ....ΩΡΑΙΑ ΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΙ!!!!!!!!!!
αυτο λεω κ εγω.τουλαχιστον ο γιος μου σεβοταν τον υπνο της μαμας κ ροχαλιζαμε παρεα
filitsaki έγραψε:ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!!Ε!ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ Ε!...ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ!
filitsaki έγραψε:ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ?
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΣΚΕΤΑ ΜΕ ΤΥΡΙ,1.17.ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕ ΚΡΕΑς ΚΑΙ ΡΥΖΙ.1,93.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟΣΟ.ΣΥΝΗΘΩς ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 1.45.ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΗΣΤΙΚΗ 73.ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!ζωάκι έγραψε:Γεια σας συνεγκυούλες!
Εχω λίγη ώρα και είπα να σας διαβάσω!
Σήμερα όλη μέρα ήμασταν έξω... είχε ένα φεστιβάλ άρτου, ζυμώναν, ψήναν, τρώγαν.. φάγαμε! ... πολύ ψωμί σήμερα! κι έτσι επειδή κι εγώ το παράχ..σα τελευταία με το φαγητό, πήγα 35 λεπτά για περπάτημα εδώ στο πάρκο! και τώρα μπάνιο και μετά πάααααλι για φαϊ...
Φιλίτσα μόνο με διατροφή το ελέγχεις είπαμε ε; Έχεις πολλέ επιλογέ με κρέας βρε! Ψωμί, πατάτα και ζυμαρικά απόφυγε! Και φυσικά γλυκά! Εγώ δεν τρώω κρέας (μόνο ψάρι τώρα με την εγκυμοσύνη) οπότε είναι λίγο περιορισμένες οι επιλογές μου στο έξω.. βέβαια εγώ με την ινσουλίνη τρώω κανονικά υδατάνθρακες.. σπίτι μαγειρεύω πολύ όσπρια και λαχανικά..
Κάνε καμία σαλατίτσα και μαζί με αυγουλάκια, κεφτεδάκια θα είσαι μια χαρά!
Μετριέσαι συχνά; πόσο κυμαίνεται περίπου; τα πιο ψηλά και τα πιο χαμηλά;
Κορίτσια εμένα σήμερα με άγχωσε η μικρούλα! Επειδή ήμασταν όλη μέρα έξω δεν ηρέμησα λίγο να την νιώσω και αγχώθηκα.. Επίσης, δεν είχα πάει τουαλέτα το πρωί και έχω παρατηρήσει ότι όταν δεν πάω δεν πολύκουνιέται... μόλις "αδειάσω" αρχίζει κλωτσιές! Και τώρα που μιλάμε σα να συμφωνεί!
Παω για μπανάκι να είμαι έτοιμη γιατί πρέπει σε μισή να φύγω..
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑ!thequeen86 έγραψε:filitsaki έγραψε:ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ?
22 μηνων σκετο τερατακι κ μπαμπακο-καψουρης
filitsaki έγραψε:ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑ!thequeen86 έγραψε:filitsaki έγραψε:ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ?
22 μηνων σκετο τερατακι κ μπαμπακο-καψουρης
filitsaki έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΣΚΕΤΑ ΜΕ ΤΥΡΙ,1.17.ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕ ΚΡΕΑς ΚΑΙ ΡΥΖΙ.1,93.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟΣΟ.ΣΥΝΗΘΩς ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 1.45.ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΗΣΤΙΚΗ 73.ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!
ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΜΕΤΡΑΩ.ΠΑΩ ΓΙΑ 3 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗζωάκι έγραψε:filitsaki έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΣΚΕΤΑ ΜΕ ΤΥΡΙ,1.17.ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕ ΚΡΕΑς ΚΑΙ ΡΥΖΙ.1,93.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟΣΟ.ΣΥΝΗΘΩς ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 1.45.ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΗΣΤΙΚΗ 73.ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!
ΠΟλύ καλά το βρίσκω.. εγώ η ειδική! χαχα!
Πόση ώρα μετά το φαγητό μετράς;
Ένας από τους λόγους που έκοψα το κρέας ήταν ότι είχα παρατηρήσει πως όταν έτρωγα κρέας, μου ανέβαζε το ζάχαρο αλλά για πολλές ώρες μετά το φαγητό.. Αυτό συμβαίνει γιατί τα μόρια του λίπους του κρέατος πάνε και αγκαλιάζουν μοριάκια υδατανθράκων και δεν τα αφήνουν να διασπαστούν στην ώρα τους και τα καθυστερούν.. έτσι χαλιόμουν με το ανέβασμα και αρχικά το περιορισα.. ε μετά και για λόγους ηθικής το έκοψα εντελώς!
Οπότε εκείνο το 193 ίσως να ήταν λόγω του κρέατος.. αν δεις ότι ισχύει και σε σένα αυτό που σου λέω, απλά απόφευγε τα πολύ λιπαρά κρέατα και μη συνδυάζεις πολλούς υδατάνθρακε μαζί.. τρωγέ πιο πολλή σαλάτα ας πούμε..
Αυτό το παθαίνω και με το πολύ λιπαρό τυρί εγώ!
Είσαι πολύ καλά πάντως! Μη σε αγχώνει αυτό! Πας για φυσιολογικό τοκετό ε;
filitsaki έγραψε:ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΜΕΤΡΑΩ.ΠΑΩ ΓΙΑ 3 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ
ΣΤΙς ΑΛΛΕς ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 3 ΜΗΝΑ!ΣΤΟΝ 6 ΟΜΗΝΑ 3 ΦΟΡΕς ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ!ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΑΛΛΑΞΑ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ!ζωάκι έγραψε:filitsaki έγραψε:ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΜΕΤΡΑΩ.ΠΑΩ ΓΙΑ 3 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ
Α εντάξει τότε, χαλαρά... είχες και στις άλλες εγκυμοσύνες διαβήτη κύησης;
filitsaki έγραψε:ΣΤΙς ΑΛΛΕς ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 3 ΜΗΝΑ!ΣΤΟΝ 6 ΟΜΗΝΑ 3 ΦΟΡΕς ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ!ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΑΛΛΑΞΑ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ!ζωάκι έγραψε:filitsaki έγραψε:ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΜΕΤΡΑΩ.ΠΑΩ ΓΙΑ 3 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!!!!ζωάκι έγραψε:filitsaki έγραψε:ΣΤΙς ΑΛΛΕς ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 3 ΜΗΝΑ!ΣΤΟΝ 6 ΟΜΗΝΑ 3 ΦΟΡΕς ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ!ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΑΛΛΑΞΑ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ!ζωάκι έγραψε:filitsaki έγραψε:ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΜΕΤΡΑΩ.ΠΑΩ ΓΙΑ 3 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ
Άντε ρε!! Οπότε σούπερ τώρα! Μάλλον φοβόταν ο άλλος γιατρός!
Σου έστειλα ΠΜ!
Σας φιλώ όλες!
Πάμε για μαμ!
Εγώ είμαι 62 ζάχαρο τώρα και πεινάωωωωω!
Καλή συνέχεια!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης