826 Απ: Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; Τετ Οκτ 10, 2012 2:16 am
filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
αντε μαρη που εισαι?mpompiras έγραψε:[b][i]καλημέρα συνεγκυούλες μου , τί κανετε ???????
δεν μπήκα 5 μέρες και διάβαζα 2 ολόκληρες ώρες αυτά που γράψατε....δεν θυμάμαι και πολλά ,αλλά σε ότι θυμάμαι θα μετέχω και γώ ..
πρώτα να σας πω τα νέα μου ...
το Σαββατο πηγαμε βολτίτσα με τον αντρούλη μου μέχρι το Ναύπλιο και περάσαμε πολύ ωραία ...
χθες είχα γενέθλια , έκλεισα τα 38!!!!!!!!!, και μαζεύτηκαν φίλοι στο σπίτι, ωραία ήταν ...
βέβαια μου λείπανε πολύ οι αδερφές μου και η μάνα μου , αλλά τους είδα στο σκαιπ...
μιράντζελα και Σοφία να χαίρεστε τους άντρες σας, είμαι σίγουρη οτι είναι πολύ καλοί σα Ζυγοί ...χοχοχο
λοιπόν, και εγώ δεν κρατιέμαι να αγοράσω την λεγόμενη προίκα του μωρού ...όλοι μου λένε ότι είναι νωρίς ακόμα , αλλά πότε θα προλάβω η γυναίκα να τα ετοιμάσω όλα ???χααχαχ
μου εστειλαν και οι αδερφες μου διαφορα πραγματακια που ειχαν, τα περισσοτερα σε ουδετερο μια και ειχαν κοριτσια και μονο ενα αγορι.....ελεγα αυτες τις μέρες να ξεκινήσω να τα πλένω και να τα σιδερωσω ...αργοτερα θα χαλασει και ο καιρος και δεν θα μπορουν να στεγνωσουν ευκολα ...απορρυπαντικο πηρα το υγρο προδερμ, αν και ηθελα αρκαδι , αλλα στο καρφουρ δεν βρηκα ..
αφηστε που θα πρεπει να πλενω τα μπλε μωρουδιακα χωρις να τα δει ο αντρας μου γιατι θελει το φυλο του μωρου να ειναι εκπληξη ..χαχαχα...τι τραβαω η γυναικα ...
επισης, εχω αγορασει ηδη 2 νυχτικιες και μια ρομπα για το μαιευτηριο, ενα ζευγαρι πυτζαμες και θα παρω και 2-3 ακομα ...νυχτικιες πηρα απο κινεζικο που βρηκα και στο νουμερο μου, XXXL χιχιχιχι, και τις πυτζαμες και τη ρομπα απο ενα καταστημα που εχει εκποιηση και μου τα αφησε 15 ευρω το κομματι...
απο βδομαδα λεω να παμε με την πεθερα (δυστυχως , μονο αυτην εχω εδω .....)στα τζαμπο στην Κορινθο και να παρω εσωρουχα,φορμακια, πανουλες...οτι μου λειπει απο αυτα που μου στειλανε ...
θα παρω και απο το ΛΗΤΩ που εχει ανοιξει απο προχθες εδω , αλλα λιγοτερα κομματια ...
υγρά έχω και εγώ αρκετά τώρα τελευταία και μάλιστα νομίζω ότι κάποιες πληγές στο δέρμα εκείιιι κατω, οφειλονται στην υγρασία αυτή...
σημερα το απογευμα εχω ραντεβου με το γιατρο και θα τον ρωτησω , να δω τι θα μου πει ...ηδη βεβαια πλενομαι ολη μερα και με χαμομηλακι!!!!
λεω να ρωτησω το γιατρο και αν μπορω να παω για Φ.Τ. ή Κ.τ. λόγω πολλών κιλών...δεν μου έχει πει τίποτα μέχρι τώρα, αλλά γενικά αν δεν τον ρωτήσεις δεν σου λέει...έτσι και εγώ πάω με λίστα απο ερωτησεις ..χιχιχιχιχι...
ηδη εχω γραψει πολλα, σε λιγο που θα θυμηθω και αλλα θα σας τα γραψω ...