801 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 26!!!!! Τρι Οκτ 09, 2012 9:41 am
Tini13
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
xara64 έγραψε:
αυριο ερχοντε κ εμενα οι γονεις μου και θα επικρατει ενα μπαχαλο στο σπιτι
Xαρουλίτα μου! καλώς να τους δεχτείς! εμείς ανεβαίνουμε, οι δικοί σου κατεβαίνουν! σαν την μανούλα δεν έχει λέμε!!
Aurora έγραψε:
Εν τω μεταξύ ο Στέλιος δεν μου κάθεται κορίτσια..
Απο τη προηγούμενη εβδομάδα που ι γιατρός ακούμπησε το κεφάλι του μωρού ο Σ μου το ξέκοψε, και να μην το ξαναναφέρω είπε..
Μην με αγριεύεις! καλέ με το ζόρι βάλτον κάτω, βιασμός! πες του τί ωραία που θα είναι μετά να περιμένει 40 μέρες και ΒΑΛΕ (άγνωστο πόσο είναι το και βάλε!), μπορεί να πιάσει! Ακόμη και η βαθιά διείσδυση δεν επηρεάζει το μωρό λέμε!! αλλιώς θα παιδευόμασταν τόσο να τα γεννήσουμε; αμάν και πώς κάναμε να δούμε κεφαλάκι, 8 ώρες περίμενα!
emilou έγραψε:
Τινακι μου την ειδα την προταση της κορης σου στον γιο μου... we do!! κ λεω we... γιατι θα εχεις κ εμενα πακετακι!!! Καλο ταξιδι να εχετε... γρηγοτη αναρρωση στην μανουλα σου ευχομαι
Εμάκο μου! θέλουμε τον μαλλιά για γαμπρό!! μην με παρεξηγήσουν οι υπόλοιπες αγορομάνες, αλλά το ξανθό του κεφαλάκι με ξετρελαίνει!
Αγάπη μου δύσκολο πράγμα η μητρότητα, όλα αυτά που περιγράφεις νομίζω είναι ψυχοσωματικά, δεν παίζει να έχεις κανένα απόλύτως πρόβλημα γλυκιά μου στην καρδούλα σου..παρόλα αυτά να πας στον καρδιολόγο να σε καθησυχάσει και κοίτα να χαλαρώσεις..από τη μια μέρα στην άλλη άλλαξαν οι ζωές μας ριζικά, θα συνηθίσουμε, πού θα πάει, κάθε αρχή και δύσκολη!
letitsa έγραψε:
ΤΩΡΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΡΝΩ 2300 (ΗΜΟΥΝΑ ΤΕΤΡΑΩΡΗ) ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΜΕΧΡΙ 30 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ....
Νικολέτα μου! να μου φιλήσεις τον γιό σου! μας έλειψες! Να σε ρωτήσω κάτι, αν από τα 2300 του ΙΚΑ αφαιρέσεις τα 900 που είναι το επίδομα τοκετού, το υπόλοιπο δηλ. 1400 ευρώ είναι ΜΟΝΟ για το επίδομα λοχείας με ημιαπασχόληση; γιατί εμένα μου έβγαλαν 1400 ευρώ για πλήρη απασχόληση, 850 φαίνεται ότι παίρνω, το επίδομα υπολογίστηκε με βάση τα μεικτά του περσινού Δεκέμβρη που είναι 1010,90, γιατί εγώ παίρνω και επιπλέον 300 ευρώ μαύρα που δεν φαίνονται πουθενά..μήπως έκανες τώρα τα χαρτιά και για το επίδομα κύησης;;δηλ. είναι χρήματα για 3 επιδόματα;
Kristinaki έγραψε:βρε κοριτσια δεν το νιωθω τπτ το μωρο μ σημερα εντωμεταξυ.. και σκεφτομαι κατι χαζα.. αν επαθε τπτ και το πονεσα που κοιμαμαι πλαι.. δε μπορω ανασκελα ομως...
Κουκλίτσα μου!!! τί έκανες τελικά; σίγουρα το μπεμπάκι θα είναι καλά, εγώ δεν την άκουγα σχεδόν καθόλου τις τελευταίες μέρες, δεν έχουν πλέον χώρο για βολτίτσες..έφαγες γλυκάκι μωρό μου;
pepelitsa έγραψε:
Thelw lyxnarakia!!!Exw ksanarwthsei den thymamai..se ena ksenodoxeio Galaxy sto Her eiste koda???Giati ekei dianyxtereyoume.
Πηνελόπη μου, μάλλον εννοείς τον Κρητικό φούρνο ή το Σαβοϊδάκη για τα λυχναράκια..καλέ δεν είναι τίποτα να σου στείλω ένα κουτί με κούριερ, θέλεις;;;; κι από Θεσ/νίκη ό,τι ζητήσεις θα το έχεις!
Κορίτσια λείπαμε όλη μέρα, πεθερικά, γιατρούς, φαρμακεία να ψάχνουμε χάπια της μάνας, ένας πανικός! Τα 2 ευχάριστα της μέρας είναι ότι έβρεξε καρέκλες και το καταευχαριστήθηκα και η Στελλίτσα μας ετοίμασε στο άψε - σβήσε σε ΜΙΑ μέρα το σλινγκ της μπέμπας και θα προλάβουμε να το πάρουμε μαζί μας επάνω! Διάβασα πολλά, θα επιστρέψω να σχολιάσω τα υπόλοιπα σε λίγο! (τις πεθερές τις αφήνω όλες ασχολίαστες!!)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Τρι Οκτ 09, 2012 9:51 am, 1 φορά