901 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 26!!!!! Τετ Οκτ 10, 2012 12:23 am
maroulo
Η ψυχή της παρέας!
πηνελοπη αεροσυνοδος εισαι? αχ ποσο σε ζηλευω τρελαινομαι αν και δεν ξερω αν θα μπορουσα να την κανω γιατι φοβαμαι, σε ποια εταιρια?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
χαρουλάκι μου δεν τον αλλάζεις αλλά κάνεις αυτά που θέλεις καπου καπου..εμένα ο γιώργος πέρα απο windsurf και snowboard δεν κάνει τίποτε αλλο..και είναι τέτοιες οι συνθήκες τους που δεν μπορεί να κάνει καθε λίγο και λιγάκι..τον χειμώνα που μας πέρασε όμως πήραμε τον φίλιππο και πήγαμε τριήμερο καλάβρυτα για να μάθει και ο μικρός να κάνει σκι..και φέτος με την μικρή πάλι θα πάμε...εγώ δεν έκανα γιατι είχα τον νου μου στον μικρό που έκανε μαθήματα αλλά δεν με ένοιαζε και τόσο γιατί το ευχαριστήθηκαν και οι 2..να προσπαθήσεις να κάνεις αυτά που σου αρέσουν..πρώτη φορά που ανέβηκα όλυμπο ήμουν 12 και από τοτε ουτε και ξέρω σεπόσα βουνά έχω ανέβει...xara64 έγραψε:αρε Φωτεινη μου αλλη ζωη ζουμε τωρα!!εσυ τουλαχιστον κανεις κατι ακομα εγω πως να τραβηχτω μονη στα βουνα!!εγω ανεβηκα Ολυμπο και κοιμηθηκα σε σκηνη στο οροπεδιο των μουσων...ο γιαννης δεν μπαινει να κοιμηθει ουτε στην αυλη να τη στησουμε και να φανταστεις οτι παντα σκεφτομουν οτι οταν κανω παιδια θα τα εχω καθε σ/κ στα βουνα μια για περπατημα μια για σκι κ τετοια αλλα ετσι οπως ειμαστε τωρα ουτε για ποδηλατο δεν θα πηγαινουμε!!τεσπα τα σκεφτομαι κ στεναχωριεμαι γιατι δεν μπορεις να αλλαξεις καποιον αν δεν του αρεσουν ολα αυτα!!
καλημερα ινάκο μου!άντε να σας ζήσουν βρε...κράτα μου ένα καννελί με βούλες!χαχαχinakriti έγραψε:εχω παραστει σε πολλες γεννες ... ανθρωπων - ζωων ... οτι θα ξεγεννουσα και ψαρακια Ε ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ
ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ 13 ΨΑΡΑΚΙΑ (αυτα καταφερα να σωσω).... αλλα η μοσχαρα η ψαρινα εφαγε 5-6 ...!!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΣΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ???????
σωστά !!!!πως δεν το σκέφτηκα???θα του λέμε μετά οτι θα πάμε στην χασιά για κοψίδια...καλά το βρήκαμε!!!!χαχαχαχxara64 έγραψε:αχαχαχ ναι Φωτεινη μου θα του λεμε οτι εχει κοψιδια και προβατινες κ θα ερχεται
και εγω απο το πρωι αλλα δεν τα βλεπω να στεγνωνουν ριχνει κ κατι ψιχαλες που και που!!
Panik11 έγραψε:Καλησπερα και απο μας....Μετα απο ενα ασχημο βραδυ με τον μπεμπη να μην κοιμαται και να γκρινιαζει και την μανα να κλαει τωρα κοιμομαστε του καλου καιρου....Και δεν λεει να ξυπνησει ουτε για να φαει!!!Τα στηθη ετοιμα να σκασουν σημερα!!!!Απο τα λιγα που διαβαζω(συνηθως την τελευταια σελιδα δυστυχως)ολες ειστε καλα και μανουλες και εγκυουλες.Γεννητουρια ακομα δεν εχουμε!!!Βλεπω λετε για ταξιδια...Τρελαινομαι για ταξιδια αλλα δυστυχως δεν μας βλεπω συντομα να πηγαινουμε πουθενα!!!!Ελειψη χρηματων σταση εμποριου που λενε.
inakriti έγραψε:εχω παραστει σε πολλες γεννες ... ανθρωπων - ζωων ... οτι θα ξεγεννουσα και ψαρακια Ε ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ
ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ 13 ΨΑΡΑΚΙΑ (αυτα καταφερα να σωσω).... αλλα η μοσχαρα η ψαρινα εφαγε 5-6 ...!!!
xara64 έγραψε:inakriti έγραψε:εχω παραστει σε πολλες γεννες ... ανθρωπων - ζωων ... οτι θα ξεγεννουσα και ψαρακια Ε ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ
ααχαχαχαχ καλημερα Ινακο να σας ζησουν!!
εμεις περιμενουμε την Πηνελοπη και την Χριστινα για να παρουμε σειρα οι υπολοιπες!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης