151 Απ: λέτε να έγινε το θαύμα?? Σαβ Οκτ 13, 2012 6:27 am
eva evaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
KAI EGW EUXOMAI NA ANAKINOSOUME POLU SUNTOMA KAI OI DUO STA KORITSIA TA EUXARISTA,...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
eva evaki έγραψε:AX!ALHTHEIA?TI ELPIDOFORO AGGELAKI EISAI ESU???????????????????GIAAA.KANE ENA FOUOUOU...APO DW SE MENA ....KAI AS ME KOLHSEIS DEN PEIRAZEI...AXXAXA RIXE MOU KAI LIGU EGUOSKONH....
eva evaki έγραψε:EGW EIMAI STHN 12 MERA TOU KUKLOUMOU.......BIP-BIP....!THA TA PARW DEN EXW NA XASW KATI...NOMIZW...KAI AN MIA STO 1.000.000 EXW SULAVEI KALO THA KANEI ETSI?
eva evaki έγραψε:AAA..STEFY PWS NA TO ZHTHSW STO GARMAKIO?
ποσες μερες καθυστερηση εχεις κουκλιτσα μου;τεστακι εκανες;summertime έγραψε:Καλησπέρα Καραμελίτσα. Να σε ρωτήσω, αυτό το διάφραγμα κ το "χώρισμα" της μήτρας, δεν φαινόταν στον κολπικό υπέρηχο; Κατά τα άλλα κ εγώ τα ίδια. Καθυστέρησης συνέχεια. Είχα πολλά υγρά πάλι σήμερα. Νόμιζα πάλι ότι μου ήρθε, αλλά τζίφος. Εσύ από υγρά κ από συμπτώματα εν γένει, πως πας;
ΕΒΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟΝ 4 5 ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΣΙΟ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΗ. ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΩΡΑ. ΕΞΑΛΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΜΑΣ ΕΠΕΙΡΝΑΝ FILICINE ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΥΝ ΕΓΚΥΟΣ. ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΩΣΤΗ-ΛΑΘΟΣ.eva evaki έγραψε:SUGNW MH AN SE EXW ZALISEI ALLA...PISTEUW NA KATALAVAINEIS..E? AUTO LEEI OTI PREPEI NA TO XEKINISEIS 3 MHNES PRIN NA ARXISEIS TIS PROSPATHIES.. ??????
maria_24 έγραψε:καλησπερα κοριτσια!!!! ειμε νεο μελοσ στο φορουμ και χερομε πολυ που μπηκα και εγω στην παρεα σας. θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις για τα συμτωματα που εχω. τον τελευταιο καιρο προσπαθω με τον συντροφο μου να αποκτησο ενα μωρακι. αυτον τον μηνα εχω καθιστεριση 3 με 4 μερες εχω καποια πονακια χαμιλα που δεν εινε συνεχομενα και σημερα το πρωι ειχα λιγα υγρα ροζ οταν σκουπιστικα. υπαρχει περιπτοση για εγκιμοσυνη η να μην χερομε αδικα. το θελω πολυ παντος.
Από όλα έχω κάνει, κ όλα είναι αρνητικά. 41η μέρα σήμερα κ τίποτα...stauroulinaa έγραψε:ποσες μερες καθυστερηση εχεις κουκλιτσα μου;τεστακι εκανες;summertime έγραψε:Καλησπέρα Καραμελίτσα. Να σε ρωτήσω, αυτό το διάφραγμα κ το "χώρισμα" της μήτρας, δεν φαινόταν στον κολπικό υπέρηχο; Κατά τα άλλα κ εγώ τα ίδια. Καθυστέρησης συνέχεια. Είχα πολλά υγρά πάλι σήμερα. Νόμιζα πάλι ότι μου ήρθε, αλλά τζίφος. Εσύ από υγρά κ από συμπτώματα εν γένει, πως πας;
maria_24 έγραψε:υπεθεσα πως μπορει να ειναι μια απλη καθυστεριση και δεν εκανα ακομα καμια κινηση για να μην δισαρεστηθω..
stefy έγραψε:maria_24 έγραψε:υπεθεσα πως μπορει να ειναι μια απλη καθυστεριση και δεν εκανα ακομα καμια κινηση για να μην δισαρεστηθω..
Εχεις συχνα τοση καθυστερηση?
maria_24 έγραψε:stefy έγραψε:maria_24 έγραψε:υπεθεσα πως μπορει να ειναι μια απλη καθυστεριση και δεν εκανα ακομα καμια κινηση για να μην δισαρεστηθω..
οχι εχω σταθερο κυκλο εδω και 6-7 μηνες πιο παλια ομως ειχα συχνα καθυστερηση
stefy έγραψε:maria_24 έγραψε:stefy έγραψε:maria_24 έγραψε:υπεθεσα πως μπορει να ειναι μια απλη καθυστεριση και δεν εκανα ακομα καμια κινηση για να μην δισαρεστηθω..
οχι εχω σταθερο κυκλο εδω και 6-7 μηνες πιο παλια ομως ειχα συχνα καθυστερηση
Ε πανε βρε κοπελα μου παρε ενα τεστακι.... Εχω καλο προαισθημα σου λεω.... Και να μην απογοητευεσαι!!! Εγω ξερεις ποσα αρνητικα τεστ εχω κανει????????? ΟΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΟΥΟΥΟΥΟΥΟΟ καποια στιγμη ομως ηρθε και το θετικο. Ειμαι εγκυος τωρα κι εχω μυτη εγω.... ακουμε... πηγαινε κανε ενα τεστακι...!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης