201 Απ: λέτε να έγινε το θαύμα?? Δευ Οκτ 15, 2012 3:00 am
maria_24
Σιωπηλή δύναμη
αχ!!! σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για την σιμπαρασταση και ευχομε ερθει σε ολες μας γρηγορα αυτη η γλυκια ψυχουλα που θα μας αλαξει την ζωη
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maria_24 έγραψε:αχ!!! σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για την σιμπαρασταση και ευχομε ερθει σε ολες μας γρηγορα αυτη η γλυκια ψυχουλα που θα μας αλαξει την ζωη
stefy έγραψε:maria_24 έγραψε:αχ!!! σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για την σιμπαρασταση και ευχομε ερθει σε ολες μας γρηγορα αυτη η γλυκια ψυχουλα που θα μας αλαξει την ζωη
Αχχχ πολυ στεναχωρθηκα... Τουλαχιστον δεν σε εβαλα να παρεις τσαμπα το τεστ... Αλλα να ξερεις... θα ερθει πολυ συντομα το σπορακι... ειμαι σιγουρη!!!! Ξεκινα Filicine αν εν παιρνεις ηδη μετα την περιοδο επαφες μερα παρα μερα και στις γονιμες μια φορα καθε μερα! Ολα θα πανε καλα... θ το δεις... Ειμαι σιγουρη σου λεω!
maria_24 έγραψε:stefy έγραψε:maria_24 έγραψε:αχ!!! σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για την σιμπαρασταση και ευχομε ερθει σε ολες μας γρηγορα αυτη η γλυκια ψυχουλα που θα μας αλαξει την ζωη
Αχχχ πολυ στεναχωρθηκα... Τουλαχιστον δεν σε εβαλα να παρεις τσαμπα το τεστ... Αλλα να ξερεις... θα ερθει πολυ συντομα το σπορακι... ειμαι σιγουρη!!!! Ξεκινα Filicine αν εν παιρνεις ηδη μετα την περιοδο επαφες μερα παρα μερα και στις γονιμες μια φορα καθε μερα! Ολα θα πανε καλα... θ το δεις... Ειμαι σιγουρη σου λεω!
se eyxaristw stefy mou prepei na rwtiso giatro gia na to paro ayto i den xreiazete
stauroulinaa έγραψε:καλησπερα..εγω σημερα περιμενω τα τεστακια που παρηγγειλα (ωορρηξιας) και λεω να πεταχτω και στο φαρμακειο να παρω αυτο το φελισιν!!!απο σημερα αρχιζουμε και παλι εντατικες προσπαθειες!!!!! τουλαχιστον ειναι ευχαριστη προσπαθειααα!!!
σε ευχαριστω Μαρια μου!!το ιδιο ευχομαι και σε σενα!!maria_24 έγραψε:stauroulinaa έγραψε:καλησπερα..εγω σημερα περιμενω τα τεστακια που παρηγγειλα (ωορρηξιας) και λεω να πεταχτω και στο φαρμακειο να παρω αυτο το φελισιν!!!απο σημερα αρχιζουμε και παλι εντατικες προσπαθειες!!!!! τουλαχιστον ειναι ευχαριστη προσπαθειααα!!!
kali epitixia kai grigora me ena mwroulaki stin agkalitsa sou
Καλησπερα ευακι!Λοιπον εγω τα παρηγγειλα απο εδω http://www.hometest.gr/el/el/eva evaki έγραψε:stauroulina mou pws ta paragelneis ta test kai poso kostizoun?kalh epituxia sou euxomai.....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης