51 Απ: λέτε να έγινε το θαύμα?? Τρι Οκτ 09, 2012 1:04 pm
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!! ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!! ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ!!!
Popisofia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!! ΠΟΝΑΩ!!!!!!!! ΧΑΧΑ ΔΗΛ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ! ΠΟΝΑΕΙ ΨΗΛΑ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Κ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΣΤΙΣ 18 ΠΕΡΙΜΕΝΩ! ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Κ Ο ΚΑΦΕΣ ΠΟΥ ΗΠΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ. ΑΧ ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΩ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ??? Α ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΕΙΧΑ ΛΙΓΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΠΟΝΟΣ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ Η ΤΣΑΜΠΑ ΕΛΠΙΖΩ? ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ? ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ!!!
Α ΩΡΑΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ! ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ? ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΥΓΡΑ? ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΥΚΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΟΣΜΑ.αφρουλα έγραψε:ΣΤΙΣ 16/10 ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΕΣΤ! ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ (ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΥΠΑΜΑΙ! ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΟΜΩΣ...
εγω ειχα.αλλα δεν ειναι στανταρ για ολες...γυναικα με γυναικα διαφερειkaramelitsa22 έγραψε:ρε κοριτσια η αυξηση των λευκων υγρων θεωρειται συμπτωμα εγκυμποσυνης?απλα ειμαι περιεργη γιατι δεν το εχω ξανακουσει..
πας εκει που λεει προβιλ πας αβαταρ καιαναζητηση διαλεγεις απο τις φωτο σου και κανεις υποβοληFOTINI28 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΤΛ... ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ Η ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΩΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ, ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΧΕΤΟ?? ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΙΚΟΝΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ?
\art86 έγραψε:πας εκει που λεει προβιλ πας αβαταρ και την βαζεις...αμα κολλησεις καπου ρωτα μεFOTINI28 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΤΛ... ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ Η ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΩΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ, ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΧΕΤΟ?? ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΙΚΟΝΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ? ΑΝ ΝΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΗ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΑΝ ΟΧΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ. ΦΙΛΙΑ.karamelitsa22 έγραψε:καλημερα, κοριτσια!κοντευω να σκασω!
ειμαι 43η μερα σημερα και τιποτα...
πρωτη φορα μου συμβαινει αυτοΤον απριλιο μονο ειχα 6 μερεσ καθυστερησης και ηταν απο το χαπι που παιρων για τον θυροειδη..λετε ρε κοριτσια επειδη αλλαξε η θεραπεια μου , απο αρχες σεπτεμβρη να επηρεασε τον κυκλο μου?
δεν εχω ουτε στηθος πρησμενο, ουτε και κοιλια πρησμενη..εχει ξανατυχει κατι αναλογο σε καποια κοπελα?
αφρουλα, τι κανεις?περιμενουμε με αγωνια τα νεα σου!!!!
Popisofia έγραψε:karamelitsa22 έγραψε:καλημερα, κοριτσια!κοντευω να σκασω!
πρωτη φορα μου συμβαινει αυτοΤον απριλιο μονο ειχα 6 μερεσ καθυστερησης και ηταν απο το χαπι που παιρων για τον θυροειδη..λετε ρε κοριτσια επειδη αλλαξε η θεραπεια μου , απο αρχες σεπτεμβρη να επηρεασε τον κυκλο μου?
δεν εχω ουτε στηθος πρησμενο, ουτε και κοιλια πρησμενη..εχει ξανατυχει κατι αναλογο σε καποια κοπελα?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ? ΑΝ ΝΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΗ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΑΝ ΟΧΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ. ΦΙΛΙΑ.
ΟΚ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΤΙ Η ΧΟΡΙΑΚΗ! ΑΝ ΟΧΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ. Η ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΡΙΑΚΗΣ. ΦΙΛΙΑ. ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.karamelitsa22 έγραψε:Popisofia έγραψε:karamelitsa22 έγραψε:καλημερα, κοριτσια!κοντευω να σκασω!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ? ΑΝ ΝΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΗ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΑΝ ΟΧΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ. ΦΙΛΙΑ.
ειχα κανει μια χοριακη την δευτερα και βγηκε αρνητικη.η γυναικολογος μου, μου ειπε να κανω αλλη μια χοριακη την τριτη σε περιπτωση που δεν αδιαθετησω..ο ενδοκρινολογος μου ειναι και εξωτερικο και δεν τον βρισκω!απλα, ανησυχω γιατι δεν μου εχει ξανασυμβει..
ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.karamelitsa22 έγραψε:ευχαριστω πολυ popsofia!ευχομαι να μου ερθει η περιοδος για να μην ταλαιπωρηθω..ειναι πολυ ψυχοφθορο το ολο θεμα με τις χοριακες και τους γιατρους...
Popisofia έγραψε:ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ? ΕΜΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΙΑ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΥΓΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΣΠΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΓΑΜ..ΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΓΡΑ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΑΣ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΓΧΟΝΟΥΝ...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΥΓΡΑ ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΑΙ ΑΣΠΡΑ ΑΟΣΜΑ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΕΙΧΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΠΙΕΙ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΦΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΑΠΟ ΧΤΕΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΟΣΜΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ? ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ?αφρουλα έγραψε:Popisofia έγραψε:ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ? ΕΜΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΙΑ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΥΓΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΣΠΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΓΑΜ..ΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΓΡΑ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΑΣ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΓΧΟΝΟΥΝ...
ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΗΣΜΕΝΟ!ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! ΤΙΠΟΤΑ! ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΑΚΑΡΔΑ!
ΣΟΥ ΒΡΟΜΑΝΕ Ε? ΜΜΜΜΜΜ ΥΠΟΠΤΟ!!! ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΓΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΛΟΓΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ! ΜΑΚΑΡΙ!αφρουλα έγραψε:ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΡΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΤΕ ΟΧΙ! ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ! ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΩ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΗΛ 5-6 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΟΜΑΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΟΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΑΝΕ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ Η ΑΤΙΜΗ! ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ! ΚΑΘΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ/Η!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης