Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
563 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 563 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΕΜΕΙς ΚΛΑΣΙΚΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 . Κ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 2 ΦΟΡΕς ΓΙΑ ΓΑΛΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ.ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕς

eleni2526

που χαθηκετε κοπελιες/??????????/

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα τι κανετε?
εδω σαλονικα ο καιρος ειναι χαλεια

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σημερα γιναμε 3 μηνων πως περασε ο καιρος ετσι βρε κοριτσια ειναι δυνατον Sad

spyros3

spyros3
καλημερα κοριτσια τι κανετε?

εμεις ειμαστε καλα...λιγο με ταλαιπωρει με τα γευματα της κ το στηθος μ γινεται τουμπανο αλλα οταν βαζω θηλαστρο για να ξελαφρωσω δεν βγαζω κ πολυ πραμα..θα δω τι θα κανω..εχω αλλα με το θηλαστρο δεν μπορω να βγαλω..

μπεμπεκ τι καναεις?σημερα χαθηκες..
οσο για δωρο,ρωτα αν χρειαζεται κατι κ παρτο..εμεις συνηθως βαζουμε λεφτα στους δικους μας..σε γνωστους περνω ρουχαλακια..

ελενη καλημερα.ολα καλα?

μπεμπα να σου ζησει καλη μ κ οντως ο καιρος περναει πολυ γρηγορα κ απο μια σταλια που ηταν τωρα εχουν ξεπεταχτει για τα καλα...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ποπη να εκατοστησει τα χρονια της!!!εδω εχουμε καλο καιρο,για βολτα!
Ζετα μου εχω φοβερο πονοκεφαλο σημερα... κ τωρα κοιμηθηκε κ τρεχω ο,τι προλαβω..

markella01

markella01
Καλημέρα...με το θήλαστρο ούτε εγώ βγάζω όσο πραγματικά έχω κι αυτό οφείλεται στο λάθος μέγεθος της χοάνης...μην ανησυχείς...βάζε το μωρό στο στήθος και είναι το καλύτερο αποσυμφορηντικό...

Ευάκι τα λες ολόσωστα για άλλη μια φορά.

Μπεμπεκάκι δεν έχω ιδέα να σε ενημέρωνα, πάντως αν είναι από το ebay προσέχουν πάρα πολύ να μη δυσαρεστούν τους πελάτες, οπότε προσπάθησέ το...

Μμμμ τι άλλο...να θυμηθώ...Πόπη να ζήσετε!

Για το παιδάκι δεν έμαθα τίποτα , δε θέλω να σχολιάσω γιατί θα με πάρει από κάτω και παλεύω με την ψυχολογία μου να είμαι καλά σήμερα...

Τι άλλο, τι άλλο...??Ο άντρας μου είναι σίγουρος ότι είμαι έγκυος γιατί χτες ήμουν σα ζαλισμένο κοτόπουλο κι έβαλα κι ένα κιλό και μου λέει είσαι έγκυος θα δεις και του λέω τρέξε να κρυφτείς αν είμαι έγκυος γιατί θα σε πνίξω στον ύπνο με το μαξιλάρι...Όλο μωρό μου και μωρό μου είναι από χτες...

Δε θυμάμαι κάτι άλλο βρε κορίτσια μου, ο μπέμπης το γνωστό του προγραμμα, τώρα πάλι κοιμάται, ακόμα και πότε θα χεστεί πλέον ξέρω, τόσο προβλέψιμος πια....δόξα τω Θεώ...Με την κόρη μου πάτησα έναν καυγά τις προάλλες, δηλαδή αυτή μόνη της μάλωνε, γιατί ήθελε να δει ένα έργο, μου μιλάει τώρα άλλα κάπως μου το κρατάει...δεν πειράζει θα της περάσει, άλλα μέσα μου φοβάμαι ότι ξεκίνησε η αμφισβήτηση της εφηβείας, μέχρι τώρα ήμουν ο θεός, ήξερα τα πάντα, έλεγα κάτι κι ήταν νόμος...τώρα πλέον θα έχουμε καυγάδες και κλάμματα για την κάθε βλακεία και αναρωτιέμαι αν είμαι έτοιμη και αν επαρκώ γιαυτό τον ρόλο..αν πάρω παράδειγμα από τη δική μου εφηβεία, οι γονείς μου θα πρέπε να με είχαν σουβλίσει με αυτά που έκανα...τέλοσπάντων, εδώ θα είμαστε, θα με γλιτώσετε από το Δαφνί, είμαι σίγουρη.

Σας φιλώ γλυκά, ελπίζω να έχετε ένα ήρεμο σκ!

spyros3

spyros3
το χω παρατηρησει οτι η χωανη μ ειναι μικρη αλλα αλλεσ φορες εκανα δουλεια...δεν με βοηθαει κ η μικρη,την βαζω κ δεν θελει με τιποτα να φαει..ας πουμε τωρα εφαγε 10 λεπτα ρευτηκε κ δεν θελει αλλο..εχω που εχω νευρα θα με σκασει κσημερα..παλευω τον σπυρο απο το πρωι,δεν μπορειτε να φανταστητε τι πιανει για να βαζει νερο μεσα για να παιζει..γαλα κ υπνο κ του πα αν σηκωθει θα τον δειρω..δεν μπορω αλλο καθε μερα τα ιδια κ μονη με 2 παιδια..σημερα παει στο ψαρεμα κ ουτενα τηλ..θα ρθει θα φαει κ υπνο,τα ξερω εγω αλλα τι να κανω..εχω χασει πλεον τον εαυτο μ..ηρθε λιγο η αδελφη μ που εχω καιρο να την δω κ ο σπυρος εκανε οτι μπορουσε για να μην μας αφησει να μιλησουμε..πως να ξαναρθει ανθρωπος εδω οταν καθε φορα κανει αυτα?οταν ειναι μονος του δεν ακουγετε κ μολις ερθει καποιος αλλαζει στο λεπτο..ΑΜΑΝ!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α ρε Ζετακι, εχεις δικιο,ετσι εκανε κ ο αδερφος μου οταν ημασταν μικρα, οταν ερχοταν καποιος γινοταν ταλιμπαν! κριμα ρε γαμωτο, εσυ να παιδευεσαι μονη σου.. κι εμενα αυτα με περιμενουν..

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δοκιμαζα ρουχα- παπουτσια (για τη βαφτηση) κ δε μ κανει τπτ!! ουτε τα παπουτσια!!!!!! Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 21 606100 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 21 606100 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 21 606100 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 21 606100 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 21 606100
τα ρουχα περιμενα οτι δε θα μ εκαναν, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ??????????????

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ ζετακι ποσο σε καταλαβαινω και εγω μονη με 2 παιδια και δεν μ ακουει καθολου μα καθολου μονο τον μπαμπα του ακουει .και οταν ειναι εδω ειναι καλο παιδι οταν δεν ειναι μαλαισε η γλωσσα μ ν μιλαω κ ν φωναζω τα νευρα μ ελεος .εχουμε κ το αλλο ο μπαμπας δεν μπορει ν βγει σαν ανθρωπος δεν ταφηνει ουτε δουλεια ουτε στα επιδοτουμενα σε μηναρια τπτ λεμε μολις φυγει κλαιει τουλαχηστον κανα 2ωρο τσιριζει κ φωναζει και κλαιει λεσ και τον σφαζουν δεν αντεχω αλλο.

αχ ευχαριστω κοριτσια για της ευχες σας.

χρυσα λες να σε εγκυος????
βεβεκ αχ ποσο σε καταλαβαινω εχω ν παω σε μια βαφτηση 4 του μηνος κ δεν ξερω τ ν βαλω γμτ

eleni2526

καλησπερα!!!εγω αυριο θα πρεπει να ντυθω καλα.εκκλησια την αναστασια με το σχολειο κ μετα θα καταθεσει στεφανι!!!!!τι φοραμε οεο?????

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΦΟΥΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΣΤΕΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΓΟΒΑ .

eleni2526

με τακουνι?????χαχα ποπη!!!!!!

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια!
Τι κάνετε; εμείς χτες πήγαμε τη βόλτα μας στο Αργοστόλι, ωραία ήταν αλλά κουράστηκα με το μωρό! Ήταν ήσυχη σε γενικές γραμμές, όταν γυρίζαμε όμως, στο αυτοκίνητο έκλαιγε για κανά μισάωρο συνεχόμενο, δεν ησύχαζε με τίποτα. Και μου είχαν πει ότι τα μωράκια μέσα στο αυτοκίνητο κοιμούνται!! το δικό μας μόνο όταν πηγαίναμε κοιμήθηκε κανά τεταρτάκι.. Γυρίσαμε, την κάναμε μπάνιο, την τάισα και ξεράθηκε στον ύπνο. δεν ξύπνησε τη νύχτα για φαγητό, ξύπνησα εγώ από τον πόνο στο στήθος, ήταν τούμπανο, και έφαγε. Και το πρωί πάλι ξύπνησα εγώ πρώτη, πάλι από το πρήξιμο στο στήθος και πάλι την ξύπνησα να φάει! Να μην ξυπνάει το μωρό τη μάνα, αλλά η μάνα το μωρό!! Πως τη γλίτωσα τη μαστίτιδα.. Τι να πω.. Κατά τη διάρκεια της μέρα τρώει εδώ και λίγο καιρό κάθε 2 ώρες, και τη νύχτα κοιμάται.. αν δεν την ξυπνήσω να φάει, νομίζω δεν θα ξυπνήσει από μόνη της.. τι να κάνω!
Ελένη βάλε μια 10ποντη γόβα να φτάσεις τα 2 μέτρα!! Βάλε ότι σε κάνει να νοιώθεις άνετα!
Μπεμπέκ μου γιατί δεν σου κάνουν τα παπούτσια; είναι ακόμα πρησμένα τα πόδια σου; δεν ξεπρήστηκαν μετά τη γέννα; θα μου πεις αν είσαι όλη μέρα στο πόδι και τρέχεις σαν τον Βέγγο, πώς να ξεπρηστούν; οταν θα έχεις λίγο χρόνο και χαλαρώνεις, δοκίμασε να τα βάλεις σε μια λεκανίτσα με νερό χλιαρό και κανένα άλατο.
Ζέτα, υπομονή κορίτσι μου. Γιατί δεν το συζητάς με τον άντρα σου ότι και εσύ έχεις ανάγκες, να βοηθήσει λίγο με τα παιδιά; δεν είναι κακό να ασχοληθεί και αυτός λίγο.
φιλάκια πολλά σε όλες

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
BALE MPALARINAKIA.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπα2012 έγραψε:ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΦΟΥΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΣΤΕΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΓΟΒΑ .

eleni2526 έγραψε:με τακουνι?????χαχα ποπη!!!!!!

τι το'θελα το τακουνιιιιιιιιιι!!!!!!!!
με πεθανε!!!!!!!και 12ποντο κιολας!
θα σας πω μετα γιατι η μπεμπα μπλις πηρα σειρα στο λαπτοπ πεινασε.......πφφφφφ νεολαια...τς τς τς τς...τι να πει κανεις... Razz

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια
καλέ δεν σας προλαβαίνω!!! Smile Smile Smile διάβασα κατι λιγα!!!Μπας και καταφερω και μπω αργοτερα παλι και διαβασω νεα σας. Εχτες μπηκα κατα τις 11 και κατι, εγραψα ενα κατεβατο, ξυπναει η μπεμπα επειδη εβηχε, τρεχω να την δω, περναει κανενα δεκαλεπτο και τι να δω!!!Χαθηκαν ολα. Δεν παταγα αποστολη τουλαχιστον τι νευρα ειχα μετα αφηστε.
Λοιπον η μπεμπα μας εχει φαρυγγιτιδα και απο ξενυχτι δεν φανταζεστε. Εχει κλεισει τελειως η φωνουλα της και το βραδυ δεν κοιμομαστε σχεδον καθολου γιατι αν ξυπνησει και κλαψει δεν την ακουμε μονο αν βηξει. Κολλησε απο τον αδελφο της λογικα. Αχ!αυτος ο παιδικος! Ο Σταθης ο μικρος μας ειναι καλυτερα.
Λια μου εγω την μικρη οταν κανω δουλειες την βαζω σε μια κουνια ρηλαξ που πηραμε απο τα τζαμπο 50ευρω. Με το που την βαζω δεν σας λεω χαρα. Κουναει χερια, ποδια και γελαει. Ακουει και μουσικουλα και μετα απο καμποση ωρα την παιρνει ο υπνος.Την σηκωνω και την παω στην κουνια. Με βολεψε πολύ προς το παρον μετα μπορει να το βαρεθει δεν ξερω.
Bebek μου και εγω δωρο δεν κανω και δινω λεφτα σε τοσο στενους συγγενεις. Μονο στον ανιψιο μου που περα απο λεφτα εκανα και το εξης. Τον πηραμε με τον αντρα μου μια μερα χωρις να ξερουν τιποτα οι γονεις του και πηγαμε με μια φιλη μας φωτογραφο σε ενα δασακι. Εκει του βγαλαμες πολλέ φωτο σε διαφορες στασεις. Διαλεξαμε μετα 5 και του καναμε εκτυπωση σε καμβα τοποθετωντας της ασυμετρες και με θεμα το ποδοσφαιρο που ηταν και το θεμα της βαπτισης. Εγινε τελειο θα προσπαθησω να το βαλω να το δειτε. Το τοποθετησαμε στο μαγαζι που θα γινοταν το τραπεζι διπλα απο το βιβλιο των ευχων. Παθανε ολοι πλακα και πιο πολύ η αδελφη μου που δεν ηξερε τιποτα.

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ξυπνησε η μπεμπα και βηχει και ειπα να μην την ξαναπατησω.

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΛΙΑ Μ Η ΓΝΩΜΗ Μ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΥΠΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΑΜΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ.ΤΑ ΜΩΡΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Γ Ν ΜΗΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΤΗΝ ΞΥΠΝΑΣ ΔΕΝ Θ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ν Τ ΚΑΝΕΙ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΨΩΦΑΩ ΓΙΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΟΡΕΜΑ ΓΜΤ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ Ν ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΝ ΕΣΥ ΔΩΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ Σ ΦΕΡΝΟΥΝ Κ ΑΥΤΗ ΛΕΦΤΑ ΟΠΟΤΕ ΣΑΝ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΑΝΕ

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λια μου, ειναι λιγο πρησμενα αλλα οχι οπως στην εγκυμοσυνη. αλλα εξοδα τωρα;
οταν πηγατε Ληξουρι καθοταν στα μαγαζια;
Κωνσταντινα τι ωραια ιδεα!! βεβαια εμεις δε μπορουμε να το κανουμε αυτο αλλα φανταζομαι πως θα ενιωσαν οι γονεις..εμενα θα μ αρεσε πολυ!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι εμενα μ'αρεσει το τακουνι αλλα ρε παιδια με τα παραπανω κιλα με πεθανε!ειχα και πολυ καιρο να βαλω!η τελευταια φορα που εβαλα ηταν στον 8ο μηνα σε ενα γαμο και ηταν 8ποντο,οχι 12ποντο...
εσεις τι νεα???εγω σερνομαι μεχρι να τα βαλω για υπνο! Sleep

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι ναι!!!τα καταφερα μπήκα πάλι. Ο γιος μου με τον αντρα μου πανε σε γενεθλια και η μπεμπα μολις κοιμηθηκε. Ταλαιπωρειται πολύ με αυτον τον βηχα βρε κορίτσια και εχει χαλασει ολο το προγραμμα της υπνου και φαγητου.
Μου λετε τι να κανω για να κοιμαται ο γιος μου τα μεσημερια εστω μια ωρα???Μιλαμε δεν μπορουμε με τον αντρα μου να τον βαλουμε για υπνο με τιποτα!!!Σπααααααααααααανια κοιμαται μεσημερια. Μενει ξυπνιος σερυ απο το πρωι εως τις 10.30 με 11.00 το βραδυ. Οσο και να ερθει κουρασμενος απο τον σταθμο αυτος εκει απτοητος. Ποσο να παιξουμε ησυχα, ποσα παιδικα να δουμε που τον αφηνω μονο μια ωρα και πως να τον κρατησω ωστε να μην κανει φασαρια για να κοιμαται η μικρη και οι απο κατω μας. Την συμβουλή σας μανουλες ή καμια Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 21 587529 . Ξεκιναω δουλεια την Δευτερα και αγχωνομαι πολύ για τα παιδάκια μου. Για τον Σταθη μου που θα τον πηγαινω το πρωι σταθμο και μετα θα τον παιρνω παλι στο σχολασμα και για την μπεμπουλα την οποια θα την εχω σπιτι δυο ημερες την εβδομαδα με την πεθερα μου, δυο ημερες με τον αντρα μου και την μια ή παραπανω αν χρειαζεται σταθμο (την εχω γραψει κανονικα ήδη για να μην μου παρουν την θεση). Αφηστε!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις