326 Απ: Eγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 Νο 9 Κυρ Οκτ 14, 2012 10:41 am
Μπου
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την demmy29 στις Κυρ Οκτ 14, 2012 10:01 pm, 1 φορά
Μπου έγραψε:Να μαι παλι!!!! Λοιπον σημερα μου ειπαν οτι η μπεμπα μου ειναι κ χοντρη!!!χαχαχαχα!!!! Απο αυριο θα αρχισουν να την ταιζουν κανονικα! Ηδη αρχισα με το θηλαστρο κ βγαλω πρωτογαλα! Μπορει να την παρω κ νωριτερα! Απ τις εμπειρες τωρα!!! Εχω τρομερους πονοκεφαλους,ποναει ο αυχενας μου κ εντονη καταβολη κυριως τα βραδια,ακομη μ εχουν με ορο! Ειμαι φοβητσιαρα ως γνωστον!λετε να παθα κατι απ την επισκληριο;;;θα βγω την τριτη λετε; Απο παρασκευη ειμαι εδω!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Fotini77 στις Κυρ Οκτ 14, 2012 11:09 am, 1 φορά
Κορίτσι μου,τον ορό στον έβαλαν για ενυδάτωση,όπως επίσης και για να γίνεται ενδοφλέβια χορήγηση παυσίπονων.Είναι η πιο άμεση οδός ανακούφισης.κ μετά απο ένα χειρουργείο,μικρό ή μεγάλο,χρειάζονται..κ είναι φυσικά αναλόγως του μεγέθους του χειρουργείου κ του οργανισμου..έχω κάνει κ' επισκληρίδιο,κ γενική αναισθησία και και..μόνιμο κουσούρι όχι δεν μένει,με μια τοπική αναισθησία 2 ωρών..πριν σου χορηγηθεί οτιδή[ποτε ο αναισθησιολόγος παίρνει προσεκτικό ιστορικό,δνε ειναι μαστουρώστε κ αντε Φιλάκια στην κουκλα!Μπου έγραψε:Καταρχην συγνωμη αν δν εχω σχολιασει τπτ αλλο αλλα εδω μεσα δν μπορω απ το κινητο να διαβασω κ τπτ!ευχομαι να πηγαινουν καλα σε ολες!!!! Εχασε κ γραμμαρια να φανταστειτε!1850,ενω γεννηθηκε 2100!!! Σε 3εβδομαδες μου ειπαν περιπου θα την παρω!!!δν θελω να τη βγαλω φωτο με τα σωληνακια ακομη!!!! Στενοχωριεμαι που τη βλεπω ετσι!!!!
Ρε σεις ανησυχω πραγματικα γιατι μου ξαναεβαλαν ορο κ παυσιπονες σε ορο κ ακομη ποναω!!! Ειλικρινα εχω χεστει μη μου αφησε κανενα κουσουρι η αναισθησια!!!! Το πρωι ημουν τελειαν!!
Μπου έγραψε:δηλαδη φωτεινουλα λες θα μου περασει σε κανενα 3ημερο ε; Σήμερα η βκληθεια ειναι οτι ημουν 1ωρα ορθια στη μοναδα να δω τη μπεμπα μου κ να μιλησω με νεογνολογο κ μετα ειχα πολυ κοσμο στο επισκεπτηριο αλλα ανησυχω γιατι τοσο πονο στον αυχενα δν εχω ξανακανει!!!!ευτυχως εχουμε σπιτι στην πολη κ θα μεινουμε μεχρι να την παρουμε!!! Θελω να γινω καλα,να σηκωθω κ να της βγαλουν το καλωδιο απ τη μυτη!!! Αντεεεε!!!!! Σας καληνυχτα!!!φιλακια,καλη λευτερια σε ολες κ ολα να πανε τ ε λ ε ι α!!!!
mamameli έγραψε:Καλημέρα και καλή βδομάδα!γύρισα κι εγω απο την τελευταία μου εξόρμηση προ μπεμπη!μη χάσω...
Ωραία συναντησουλα ετοιμάζετε!
Αναστασία πολυ καλο βάρος ειχε το μωρο σου.
Γρήγορα θα το ξαναπάρει..
Ο αυχένας πονάει πολλές φορές και απο το άγχος
Θεωρείται και ψυχοσωματικο..σφιχτηκες πολυ αγάπη μου όλο αυτο το διάστημα και στην κορύφωση τώρα σου βγήκε μαζι με κάποια κακιά στάση του σώματος.
Το κολαάρο είναι μια πρώτη λύση.Δεν φταίει η επισκληριδιος.το πιο πιθανό!
Σήμερα νεος γύρος εργασιών στο σπίτι..για να δούμε τι θα κάνω πάλι...δεν πολυζηταω και βοήθεια αλλα κι αυτές εξαφανίστηκαν..μαμα και πεθερά...δεν θα έρθει ο μπεμπουλης ..θα αναρωτιούνται πάλι τι μου κάνανε...είναι πολυ κουρασμενες μωρε...άλλες δεν είναι μόνο αυτές!
Τελοςπαντων δεν δηλητηριαζομαι παραπάνω...δεν θα έχω και υποχρέωση!στα λόγια όλοι καλοί είμαστε!
Σας φιλώ!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mamameli στις Κυρ Οκτ 14, 2012 10:45 pm, 1 φορά
mamameli έγραψε:Να σου πω κανε το καλο και ριξτο στο γιαλό.αν είναι να μου το κοπανας 10 χρόνια καλύτερα μη το κανείς καθόλου.Και για ένα σίδερο μιλάω και καμία βαριά δουλεια στην Κουζίνα όχι γενική..πριν γέννησω θα πάρω γυναίκα το έχω κανονίσει στα εξοδα της γεννας..Χχχχχ
maria1984 έγραψε:Αχ τυχερή που είσαι Χριστίνα κ εγώ πεθαίνω για σανγκριά αλλά δεν έχω βάλει τόσο καιρό αλκοολ στο στόμα μου κ λέω να το κρατήσω μέχρι το τέλος αφού έχω φτάσει μέχρι εδώ..
Maryanastasia έγραψε:
ααααα κατάλαβα τι είναι τώρα χι χι χι χι !!!
Η μαμά σου θα είναι κοντά σου ? εμένα ναι ευτυχώς γιατί αλλιώς θα είχα θέμα!!αντε φιλια σε όλες!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης