376 Απ: ***ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 28 *** Κυρ Οκτ 21, 2012 12:32 am
letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την letitsa στις Τετ Ιουν 19, 2013 6:09 am, 2 φορές συνολικά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την letitsa στις Τετ Ιουν 19, 2013 6:09 am, 2 φορές συνολικά
marianthi_m έγραψε:Tινακο μακαρι να καταφερουμε να βρεθουμε καποια στιγμη!
Νικη γιατι δε κανει να φας λαχανοντολμαδες? για το λαχανο? φαε μονο τη γεμιση.. αν και υπερβολικο το βρίσκω...
Εμενα θα μου φερει η μαμα εδω φαγητο.. δε παω πουθενα.. βαριεμαι.. ξαπλα στον καναπε!
Εγω με το θηλασμο δε μπορω να καταλαβω ποσο τρωει και αυτο μου τη δινει καπως... κατανταω να του κανω μπουκαλια απο ανασφαλεια που αλλες φορες τα πίνει και άλλες τα πετάμε...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Κυρ Οκτ 21, 2012 1:57 am, 1 φορά
emilou έγραψε:Αχ ναι μην το φας το λαχανο, θα εχει μετα αερια κ θα ποναει, αλλα την γέμιση φανταζομαι μπορεις να την φας!!
Κορίτσια κ εγω ελπιζω να συναντηθούμε ολες μαζι... Καλα εδω οι αθηναιες θα τα καταφερουμε, σε λιγο καιρο που θα ειναι οι μετακινησεις με τα μωρα πιο ευκολες κατι θα γινει!!
Επισης εγω ηδη προετοιμαζω το εδαφος για διακοπες στην κρήτη!! Πρεπει το παιδι μου να γνωρισει την κοπελα του!!
marianthi_m έγραψε:Τίνη πως θα πατε Πατρα? οδικως? αν ναι να περασετε απο το εξοχικο μας.. μια ωριτσα πριν τη Πατρα ειναι.. να πιουμε καφε!!
Tini13 έγραψε:Μαριανθάκο μου τα λόχεια κρατάνε 40 μέρες! κι εγώ τις 3 πρώτες βδομάδες είχα αίμα κόκκινο, έντονο. Τώρα, ένα μήνα μετά, μόνο λίγα καφετούλια έχω και τη βγάζω πλέον μόνο με σερβιετάκι. Μην ανησυχείς καθόλου!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Κυρ Οκτ 21, 2012 2:32 am, 1 φορά
Tini13 έγραψε:marianthi_m έγραψε:Τίνη πως θα πατε Πατρα? οδικως? αν ναι να περασετε απο το εξοχικο μας.. μια ωριτσα πριν τη Πατρα ειναι.. να πιουμε καφε!!
Βάζε μου ιδέες! Ας είμαστε καλά και αν βολέψει σταματάμε και σε σας! που είναι το εξοχικό; Βασικά πού μένετε εσείς Μαριανθάκο;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης