451 Απ: εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω Παρ Οκτ 26, 2012 11:25 pm
Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Panantonis έγραψε:Άντε πάλι !
Αν θεωρούσα ότι η άποψη μου είναι λάθος και όχι σωστή, απλά δεν θα την έγραφα. Δεν παύει όμως να είναι η άποψη μου και τη λέω όπως εσύ λες τη δική σου και όπως όλοι λένε τις δικές τους απόψεις.
Απλά εγώ, προκαλώ ,ΝΑΙ.
Σε αυτό συμφωνώ αλλά αν δεν προκαλέσω πως θα προβληματίσω όταν σχεδόν κανείς δεν το κάνει γιατί απλά λέει αυτά που οι άλλοι θέλουν να ακούν ;
ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
πως γνωρίζεις πίσω απο έναν υ/π τι θέλει ο άλλος να ακούσει χωρίς καν να βλέπεις τις εκφράσεις του προσώπου του ;
δεν σου έγραψα πουθενά αν είναι λάθος ή σωστές οι απόψεις σου απλά οτι δεν συμφωνώ. Το οτι δεν συμφωνώ όμως δεν σημαίνει οτι θεωρώ λάθος τις δικές σου απόψεις γιατί απλά ήμαστε δυο διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικά πιστεύω και απλά θα συμφωνώ να λες της άποψή σου ελεύθερα και χωρίς υπονοούμενα κατωτερότητας και υποβιβασμού προς το άτομο σου.
Να προκαλείς αλλά με διαφορετική τακτική απο αυτή που έχεις ευθετίσει γιατί δεν είναι η καλύτερη και χάνεις πόντους.
Δεν έγραψα πουθενά να μην προκαλείς αλλά ίσα ίσα έγραψα οτι οι συζητήσεις είναι ποιο ενδιαφέρων όταν μιλάμε με ανθρώπους με διαφορετική άποψη..
και αναρωτιέμαι, πρέπει πάντα να προκαλούμε ;
αναρωτιέμαι για να μας δίνουν
σημασία ; να ακουστούμε ;
αν ακουγόμασταν χωρίς να προκαλούμε δεν θα ήταν ποιο έξυπνο ;
Δεν θα σου απαντήσω ξανά όχι γιατί δεν μπορώ - δεν θέλω αλλά γιατί καταχραστήκαμε το χώρο μιας κοπέλας και ας λέει οτι δεν την ενοχλεί.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Λεμονάκι στις Παρ Οκτ 26, 2012 11:37 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : δικαιούμαι και κανένα ορθογραφικό έτσι ;)