Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
648 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 648 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 26]

Panantonis

Panantonis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΝΑΤΟΣ
EPITELOYS RE FOUSTH MOY !!!!
MIA WRA PAIDEYOMOUN KAI TELIKA H EVA EVAKI ME KSEMPLOKARE

eva evaki

eva evaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 20 564595 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 20 334590 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 20 334590 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 20 334590 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 20 334590 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 20 334590 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 20 334590 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 20 334590 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 20 334590 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 20 334590 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 20 334590 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 20 125586 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 20 125586 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 20 125586 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 20 125586 YIOUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.... εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 20 228222 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 20 228222 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 20 228222 EINAI KOUKLOS NA SOU ZHSEI ANTWNH........ STH MAMA TOU MIAZEI?????????? εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 20 209536 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 20 235182 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 20 235182 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 20 235182 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 20 235182 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 20 235182

Panantonis

Panantonis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
.....ΟΧΙ

ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΑΣ

eva evaki

eva evaki
AXAXXAXAXXAXAXAXXAXAXXAXAXAXXAXAX εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 20 215994

Panantonis

Panantonis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ !
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ MOIAZEI ME TON MICHAEL JACKSON ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ AMY WINEHOUSE.

481Σημαντικό! ΟΙ ΨΕΙΡΕΣ Σαβ Οκτ 27, 2012 7:08 am

Panantonis

Panantonis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ SITE ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΙΡΕΣ PARA-PLUS.

ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ Ή ΓΙΑ ΕΜΑΣ ;

Elenitsa1

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
γεια σας παιδια.τι ταλαιπωρια κι αυτη με τους εμετους.ουτε στο μαθημα δεν μπορουσα να παω. Sad να απαντησω οτι το εχω πει στη μαμα μου,και περιμενω να παω απο κοντα στους συλλογους να μου πουν τι θα γινει,για να το πω και στον μπαμπα μου.

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenitsa1 έγραψε:γεια σας παιδια.τι ταλαιπωρια κι αυτη με τους εμετους.ουτε στο μαθημα δεν μπορουσα να παω. Sad να απαντησω οτι το εχω πει στη μαμα μου,και περιμενω να παω απο κοντα στους συλλογους να μου πουν τι θα γινει,για να το πω και στον μπαμπα μου.
κανε υπομονη και θα περασουν οι αναγουλες!μακαρι να εχεις καλες ειδησεις απο τους οργανισμους που θα πας! εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 20 417472 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 20 417472

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΕΝΗ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ?ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenitsa1 έγραψε: καλησπερα.δεν εχω ιδεα αν το φορουμ ειναι το καταλληλο,αλλα χρειαζομαι συμβουλες κι απο μαμαδες,κι απο κοπελες που θελουν μωρακι.λοιπον,ειμαι 21 και σπουδαζω.η οικογενεια μου ειναι πολυ αυστηρη.το αγορι μου ειναι 25 εχει ενα παιδι ηδη στο βιογραφικο του,και γενικα δεν ειναι το καλυτερο ατομο για σοβαρη σχεση.θεωρω.ειδικα εφοσον τα οικονομικα ειναι τρισαθλια.(θα μου πεις,τι τα φτιαξες τοτε μαζι του).τελοσπαντων,εχω καθυστερηση χοντρικα 7 μερες.ο γιατρος οταν ειχα παει για τεστ παπ,μου ειπε οτι αν περιμενω ν αδιαθετησω,το θηλακιο εχει σπασει,αλλα δεν αποκλειεται εγκυμοσυνη.απλα δε φαινοταν.αυτο πριν 14 μερες περιπου.το τεστ που εκανα μου βγηκε θετικο 2-3 βδομαδων.στις γονιμες μου δηλαδη εγινε η συλληψη.εχω πονακια,καποιες ζαλαδες,κι ειδικα τωρα που το ξερω,νιωθω τοσο περιεργα.α)λετε να μην ειμαι εγκυος παρ ολ αυτα?Β)το μεγαλο μου προβλημα.δεν ξερω τι να κανω.στην αρχη σκεφτηκα να το ριξω.αμαρτια.μετα δεν ξερω.το ξανασκεφτηκα.αλλα και τι να κανω?ουτε δουλευω,ουτ οι γονεις μου θα το δεχτουν,ουτ εκεινος εχει κατι σταθερο,ουτε καν ταιριαζουμε.ο ιδιος βεβαια ειναι πολυ χαρουμενος.τη δευτερα θα παω στο γιατρο.φοβαμαι και μην εχει κανενα προβλημα το μωρο.οπως καταλαβατε,ειμαι σε μια κατασταση διλημματος.συγγνωμη αν σας κουρασα.. Embarassed Crying or Very sad

Διαβασα καποιες απαντησεις στην αρχη και δεν ξερω αν στο προτειναν ηδη, μπορεις να απευθυνθεις για βοηθεια στον συλλογο Αγκαλια
http://www.unborn.gr/, αν αποφασισεις να κρατησεις το μωρο.
Οτι κ αν αποφασισεις καλη τυχη ευχομαι.

Panantonis

Panantonis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΑΝΤΕ , ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΜΟΥ SPECIAL MASSAGE !! εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 20 215994

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Panantonis έγραψε:ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ !
ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΤΑ XANAX ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ;
ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΒΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ Ή ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ; θΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ,ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΕΙΣ ΣΟΥ .ΑΝΤΕ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΜΙΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ.

ΕΓΩ ΒΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΗ ,ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΥΦΤΟΤΣΑΝΤΗΡΙ ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ.
ΤΟ ΑΝ ΕΧΩ Ή ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.ΆΡΑΓΕ ΕΣΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ; ΆΪΝΤΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ Ή ΝΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΑΡΠΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ !!!

ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ

Panantonis έγραψε:ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟΤΕ .
ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ Ή ΞΑΝΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΙΣΤΙΚΕΣ "ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.
ΚΡΑΤΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ.ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ.
ΜΗ ΜΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΣ Ή ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ .
ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ,ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΩ ,ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΥ .

Panantonis έγραψε:Armozei kai oi apantiseis mou einai analogies me tis arloumpes pou diavazw apo merikes .

Panantonis έγραψε:Άντε πάλι !
Αν θεωρούσα ότι η άποψη μου είναι λάθος και όχι σωστή, απλά δεν θα την έγραφα. Δεν παύει όμως να είναι η άποψη μου και τη λέω όπως εσύ λες τη δική σου και όπως όλοι λένε τις δικές τους απόψεις.
Απλά εγώ, προκαλώ ,ΝΑΙ.
Σε αυτό συμφωνώ αλλά αν δεν προκαλέσω πως θα προβληματίσω όταν σχεδόν κανείς δεν το κάνει γιατί απλά λέει αυτά που οι άλλοι θέλουν να ακούν ;
ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

Panantonis έγραψε:ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ SITE ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΙΡΕΣ PARA-PLUS.

ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ Ή ΓΙΑ ΕΜΑΣ ;

Panantonis έγραψε:ΑΝΤΕ , ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΜΟΥ SPECIAL MASSAGE !! εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 20 215994

τρολλαρεις ε;;;

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ετσι φαινεται Κατ. cat

Panantonis

Panantonis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ναι γιατί ;
Τραβάς κάνενα ζόρι βαρύ που τρολλάρω ;

Εσύ τι κάνεις ;

alien

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ακριβως κοριτσαρες!!!

Στη γλώσσα του Διαδικτύου, η λέξη τρολ ή τρολλ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης, ή μπλογκ, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και να πετύχει μια αλυσίδα αντιδράσεων από άλλους χρήστες. Η συμπεριφορά αυτή πολλές φορές συνοδεύεται από αμφιλεγόμενη διαμάχη των υπολοίπων περί του σκοπού του.

και μπορω να πω οτι το εχει καταφερει...ευγε!!!

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Panantonis έγραψε:Ναι γιατί ;

Εσύ τι κάνεις ;

alien

οχι και πολυ βαρυ...κανε οτι γουσταρεις...γουσταρεις εεε;;;;;;

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαλιστα...λειπουν οι εγκυουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012?

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Panantonis έγραψε:Ναι γιατί ;

Εσύ τι κάνεις ;

alien

διαβαζω τα σαλια που γραφεις
κυριε...

ο θεος να σε κανει...

MAMASTE

MAMASTE
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια..ελενιτσα καλη τυχη και οτι αποφασισεις θα ειμαστε διπλα σου,κουραγιο και καλη δυναμη.. εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 20 417472
μερες τωρα παρακολουθω το θεμα και δεν μπορω να καταλαβω:ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;;;
τι πραγματα ειναι αυτα,τι κουβεντες ειναι αυτες;ντροπη πια!!!!!αντωνη σε εσενα αναφερομαι ετσι;

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MAMASTE έγραψε:καλημερα κοριτσια..ελενιτσα καλη τυχη και οτι αποφασισεις θα ειμαστε διπλα σου,κουραγιο και καλη δυναμη.. εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 20 417472
μερες τωρα παρακολουθω το θεμα και δεν μπορω να καταλαβω:ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;;;
τι πραγματα ειναι αυτα,τι κουβεντες ειναι αυτες;ντροπη πια!!!!!αντωνη σε εσενα αναφερομαι ετσι;

εχει ειδοποιηθει η διαχειριστρια..

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MAMASTE έγραψε:καλημερα κοριτσια..ελενιτσα καλη τυχη και οτι αποφασισεις θα ειμαστε διπλα σου,κουραγιο και καλη δυναμη.. εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 20 417472

Υπομονη MAMASTE, θα χει κατι αλλο, θα παρεμβει ομως Smile

MAMASTE

MAMASTE
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ναι κοπελα μου αλλα παραγινε το κακο,ελεος πια!!!!!

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κύριε δεν καταλαβαίνω πως έχετε τόσο χρόνο και μπαίνεις στο φόρουμ εφόσον οπως λέτε είστε πολύασχολος δεύτερον είστε προκλητικός παραααα πολύ στις απαντήσεις σας κατι που δεν ειναι σύμφωνο με τους κανόνες του φόρουμ! Οπότε μάλλον εσείς πρέπει να συμμορφωθειτε κύριε και όχι να κάνετε υποδείξεις και πουλάτε φουμαρα!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελενακι που εισαι βρε?ολα καλα κοπελα μου?

Spiderman

Spiderman
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΠΡΟΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ - ΚΥΡΙΕΣ.

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΑΣ,ΦΤΑΙΝΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΑΣ Ή ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΣΑΣ.

ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΡΙΣΚΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΥΤΟΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΕΙΜΑΙ !
θΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

ΤΕΛΟΣ, ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΠΜ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ.
ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΥΠΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΟΣΑ ΒΛΕΠΩ ,ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ FORUM ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΕΝΑ ΤΣΙΡΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ :ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΖΕΙΣ ;
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ :
ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ,ΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΩ .

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ;

ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΕ ΔΙΔΥΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΡΕΙΣ -ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΑΣ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.
"ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΟΣΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ 101"

ΕΙΜΑΙ ΣΑΦΗΣ.
ΟΣΑ ΜΠΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΟΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΡΙΕΣ.
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ.

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ,ΚΑΛΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.

santa

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 26]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις