501 Απ: εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω Κυρ Οκτ 28, 2012 7:20 am
Elenitsa1
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
dear God,o kosmos einai arrwstos..mpempa moy kala eimai,me tis anagoules oxi toso kala vevaia,alla shmera eimai kalutera..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
θα περασουν και αυτες!!! εχεις κανενα νεο η αυριο να περιμενουμε?Elenitsa1 έγραψε:dear God,o kosmos einai arrwstos..mpempa moy kala eimai,me tis anagoules oxi toso kala vevaia,alla shmera eimai kalutera..
εγω σε 2 μιση μηνες!ςσυ πως εισαι?Νάσια* έγραψε:Ελενίτσα μου κάνε λίγη υπομονή με τις αναγούλες.....θα περάσουν, το πιο πιθανό μόλις περάσει κ το πρώτο τρίμηνο κύησης!
filitsaki μου εσύ πώς πας???? Κοντεύεις?????
filitsaki έγραψε:εγω σε 2 μιση μηνες!ςσυ πως εισαι?Νάσια* έγραψε:Ελενίτσα μου κάνε λίγη υπομονή με τις αναγούλες.....θα περάσουν, το πιο πιθανό μόλις περάσει κ το πρώτο τρίμηνο κύησης!
και πολυ καλα κανεις!και εγω το αγνοω το σιδερο!δεν κοιτιομαστε καν!!!το καριτσι μας με τις αναγουλες τι να κανει?εγω μονο υπομονη εκανα δεν περνουσαν αλλιως!Νάσια* έγραψε:filitsaki έγραψε:εγω σε 2 μιση μηνες!ςσυ πως εισαι?Νάσια* έγραψε:Ελενίτσα μου κάνε λίγη υπομονή με τις αναγούλες.....θα περάσουν, το πιο πιθανό μόλις περάσει κ το πρώτο τρίμηνο κύησης!
Έστειλα τα ζιζανιάκια μου στην μαμά μου σήμερα μετά την παρέλαση (η μεγάλη μου έκανε παρέλαση με τον παιδικό ) για να ξεκουραστώ λίγο...εχθές έκανα γενική όλο το σπίτι για να στρώσω χειμωνιάτικα χαλιά! Τώρα κάθομαι και κοιτάζω τον Όλυμπο που έχω να σιδερώσω και κάνω πως δεν υπάρχει
Elenitsa1 έγραψε:dear God,o kosmos einai arrwstos..mpempa moy kala eimai,me tis anagoules oxi toso kala vevaia,alla shmera eimai kalutera..
filitsaki έγραψε:και πολυ καλα κανεις!και εγω το αγνοω το σιδερο!δεν κοιτιομαστε καν!!!το καριτσι μας με τις αναγουλες τι να κανει?εγω μονο υπομονη εκανα δεν περνουσαν αλλιως!Νάσια* έγραψε:filitsaki έγραψε:εγω σε 2 μιση μηνες!ςσυ πως εισαι?Νάσια* έγραψε:Ελενίτσα μου κάνε λίγη υπομονή με τις αναγούλες.....θα περάσουν, το πιο πιθανό μόλις περάσει κ το πρώτο τρίμηνο κύησης!
Έστειλα τα ζιζανιάκια μου στην μαμά μου σήμερα μετά την παρέλαση (η μεγάλη μου έκανε παρέλαση με τον παιδικό ) για να ξεκουραστώ λίγο...εχθές έκανα γενική όλο το σπίτι για να στρώσω χειμωνιάτικα χαλιά! Τώρα κάθομαι και κοιτάζω τον Όλυμπο που έχω να σιδερώσω και κάνω πως δεν υπάρχει
ειναι στη καθε γυναικα τι την βοηθαει!ας το δοκιμασει!Νάσια* έγραψε:Ούτε κι εμένα με βοηθούσαν οι φρυγανιές γι'αυτό κ είπα στο κορίτσι ότι δεν ξέρω (κάποιες φίλες μου είδαν διαφορά με τις φρυγανιές)....τώρα που θυμήθηκα λίγο με βοηθούσε το να μυρίζω λεμόνι....λίγο όμως γιατί κατά τα άλλα ακόμα κ το εμφιαλωμένο μου βρώμαγε!!!!!!!!
eva evaki έγραψε:pragmatika kapoia atoma antodroun tragika...den exw na pw kati allo se auto to thema...me ton KURIO ANTWNH...APLA APO OTI FENETE DEN EXETE KAMIA AISTHISEI TOU XIOUMOR MERIKES...A...KAI XERW OTI OI PERISSOTERES THA PESETE NA ME FATE...ALLA DEN XREIAZETAI...APLA O ANTHRWPOS EXEI DIKIO...!!AAA..KAI TA LEGOMENA "KARFIA"EDWMESA POU TREXOUN KAI MPLOKAROUN ENAN ANTHRWPO POU EXEI KATHE DIKAIWMA NA LEEI TH GNWMH TOU EDWMESA SAN PATERAS...OPWS KAI NA THN LEEI ME TON DIKO TOU TROPO...EINAI APARADEXTES...!SAFOS SE KAPOIA PRAGMATA MPOREI NA MHN SAS ARESAN SAN KOUVENTE...NA SAS PROSEVALAN KAPOIES KOUVENTES TOU...ALLA DEN EIDA KAI KAMIA NA STAMATISEI NA TOU DINEI SHMASIA...POU AN TO KANATE DEN THA SUNEXIZE AUTO...!KAI EGW EPIDEI EXW MILHSEI MAZI TOU EINAI PRAGMATIKA ENAS KURIOS ME APLETO XIOUMOR....!!!!!!!! EUXOMAI STHN ELENH KAI SE OLES TIS EGUOULES MIA HREMH KAI TELEIOMUNH EGUMOSINH...KAI SE OSES EPITHIMOUN NA GINOUN MANOULES KAI PROSPATHOUN...AUTOS O MHNAS...NA EINAI KAI TUXEROS...KAI NA KRATHSOUN STA XERIA TOUS ENA KAI DUO KALH SAS NUXTA!!
απαραδεκτες;;;; τραγικες;;;;; χωρις αισθηση του χιουμορ;;;;;αντε κοπελιτσα μου,πανε διαβασε τι γραφει ο (κυριος) γιατι βαριεμαι να τα ποσταρω και μετα ελα ξαναπες μας την γνωμη σου...αν η γνωμη σου παραμεινει ιδια σκεψου μονη σου ποιος ειναι ο τραγικος κ απαραδεκτος.....ολες εμεις;;;;δεν νομιζω!!!
astrellita έγραψε:eva evaki έγραψε:pragmatika kapoia atoma antodroun tragika...den exw na pw kati allo se auto to thema...me ton KURIO ANTWNH...APLA APO OTI FENETE DEN EXETE KAMIA AISTHISEI TOU XIOUMOR MERIKES...A...KAI XERW OTI OI PERISSOTERES THA PESETE NA ME FATE...ALLA DEN XREIAZETAI...APLA O ANTHRWPOS EXEI DIKIO...!!AAA..KAI TA LEGOMENA "KARFIA"EDWMESA POU TREXOUN KAI MPLOKAROUN ENAN ANTHRWPO POU EXEI KATHE DIKAIWMA NA LEEI TH GNWMH TOU EDWMESA SAN PATERAS...OPWS KAI NA THN LEEI ME TON DIKO TOU TROPO...EINAI APARADEXTES...!SAFOS SE KAPOIA PRAGMATA MPOREI NA MHN SAS ARESAN SAN KOUVENTE...NA SAS PROSEVALAN KAPOIES KOUVENTES TOU...ALLA DEN EIDA KAI KAMIA NA STAMATISEI NA TOU DINEI SHMASIA...POU AN TO KANATE DEN THA SUNEXIZE AUTO...!KAI EGW EPIDEI EXW MILHSEI MAZI TOU EINAI PRAGMATIKA ENAS KURIOS ME APLETO XIOUMOR....!!!!!!!! EUXOMAI STHN ELENH KAI SE OLES TIS EGUOULES MIA HREMH KAI TELEIOMUNH EGUMOSINH...KAI SE OSES EPITHIMOUN NA GINOUN MANOULES KAI PROSPATHOUN...AUTOS O MHNAS...NA EINAI KAI TUXEROS...KAI NA KRATHSOUN STA XERIA TOUS ENA KAI DUO KALH SAS NUXTA!!
απαραδεκτες;;;; τραγικες;;;;; χωρις αισθηση του χιουμορ;;;;;αντε κοπελιτσα μου,πανε διαβασε τι γραφει ο (κυριος) γιατι βαριεμαι να τα ποσταρω και μετα ελα ξαναπες μας την γνωμη σου...αν η γνωμη σου παραμεινει ιδια σκεψου μονη σου ποιος ειναι ο τραγικος κ απαραδεκτος.....ολες εμεις;;;;δεν νομιζω!!!
astrellita
μπορεις να μην συγχυζεσαι και εισαι και εγκυος κοπελα μου;; ασε τον καθενα να λεει το μακρυ του και το κοντο του εδω μεσα.. το οτι ειναι φορουμ που μπορει να νιωθουμε ανετα να μιλαμε ανετα και να προκυψουν και φιλιες (εγω εκανα πολλες) αυτο δεν αναιρει οτι υπαρχουν κανονες...
σε παρακαλω τωρα που θα απολογηθουμε κι ολας με τον καθενα που μπαινει εδω μεσα να σπασει πλακα..
αντε κοριτσαρα!
mama katerina έγραψε:astrellita έγραψε:eva evaki έγραψε:pragmatika kapoia atoma antodroun tragika...den exw na pw kati allo se auto to thema...me ton KURIO ANTWNH...APLA APO OTI FENETE DEN EXETE KAMIA AISTHISEI TOU XIOUMOR MERIKES...A...KAI XERW OTI OI PERISSOTERES THA PESETE NA ME FATE...ALLA DEN XREIAZETAI...APLA O ANTHRWPOS EXEI DIKIO...!!AAA..KAI TA LEGOMENA "KARFIA"EDWMESA POU TREXOUN KAI MPLOKAROUN ENAN ANTHRWPO POU EXEI KATHE DIKAIWMA NA LEEI TH GNWMH TOU EDWMESA SAN PATERAS...OPWS KAI NA THN LEEI ME TON DIKO TOU TROPO...EINAI APARADEXTES...!SAFOS SE KAPOIA PRAGMATA MPOREI NA MHN SAS ARESAN SAN KOUVENTE...NA SAS PROSEVALAN KAPOIES KOUVENTES TOU...ALLA DEN EIDA KAI KAMIA NA STAMATISEI NA TOU DINEI SHMASIA...POU AN TO KANATE DEN THA SUNEXIZE AUTO...!KAI EGW EPIDEI EXW MILHSEI MAZI TOU EINAI PRAGMATIKA ENAS KURIOS ME APLETO XIOUMOR....!!!!!!!! EUXOMAI STHN ELENH KAI SE OLES TIS EGUOULES MIA HREMH KAI TELEIOMUNH EGUMOSINH...KAI SE OSES EPITHIMOUN NA GINOUN MANOULES KAI PROSPATHOUN...AUTOS O MHNAS...NA EINAI KAI TUXEROS...KAI NA KRATHSOUN STA XERIA TOUS ENA KAI DUO KALH SAS NUXTA!!
astrellita
μπορεις να μην συγχυζεσαι και εισαι και εγκυος κοπελα μου;; ασε τον καθενα να λεει το μακρυ του και το κοντο του εδω μεσα.. το οτι ειναι φορουμ που μπορει να νιωθουμε ανετα να μιλαμε ανετα και να προκυψουν και φιλιες (εγω εκανα πολλες) αυτο δεν αναιρει οτι υπαρχουν κανονες...
σε παρακαλω τωρα που θα απολογηθουμε κι ολας με τον καθενα που μπαινει εδω μεσα να σπασει πλακα..
αντε κοριτσαρα!
ετοιμαζω παραλληλα την μικρη μου για το ορφανοτροφειο(συμφωνα με τον "κυριο") και διαβαζω και ολα αυτα...πως να μην συγχηστω η εγγυος!!!να σου πω την αληθεια με ενοχλει περισσοτερο το γεγονος οτι αυτο το τρολ εχει και υποστηρικτε παρα το τρολ το ιδιο...δεν ειναι τραγικο;;;
αγαπη 25 έγραψε:
Συγνώμη είσαι καλά;;;;ακόμα το παιδί στην κοιλιά το έχεις;;;;;τς τς τς κατι μάνες που υπάρχουν!!'επρεπε ήδη να το είχες γεννήσει για να το στείλεις άμεσα!!!!!
astrellita έγραψε:
ετοιμαζω παραλληλα την μικρη μου για το ορφανοτροφειο(συμφωνα με τον "κυριο") και διαβαζω και ολα αυτα...πως να μην συγχηστω η εγγυος!!!να σου πω την αληθεια με ενοχλει περισσοτερο το γεγονος οτι αυτο το τρολ εχει και υποστηρικτε παρα το τρολ το ιδιο...δεν ειναι τραγικο;;;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mama katerina στις Κυρ Οκτ 28, 2012 11:33 pm, 1 φορά
eva evaki έγραψε:GLUKIA MOU GIA POIO LOGO EIMAI TRAGIKH??KAI PROSEXE THS KOUVENTES SOU..SE PARAKALW!OLOI EXOUME TIS APOPSEIS MAS...DEN KATALAVA EPREPE NA UPOSTIRIZOUME ESENA SUNNEXEIA ?GT ESU EISAI SWSTH?KAI PRIN MPEI O KURIOS ANTWNHS MESA THUMAMAI OTI ME ESENA EIXA PROVLHMA EXARXEIS...FTENE OI ORMONES MPOREI ...ALLA EILIKRINA ESU EIXES APENANTH MOU APO THN ARXH ASXHMH STASH..!ARA MHN SOU FTAIEI O KURIOS ANTWNHS KAI EMEIS POU TON KATALAVAINOUME GT EINAI KAI ALLES KOPELES POLLES POU TON SUMPATHOUN KAI TIS PROSVALEIS OLES...!THN EPOMENH POU THA THELOUME NA STIRIXOUME KAPOION THA SE RWTHSW PRWTA! KAI EPIDEI ETOIMAZW KAI TO DIKO MOU PAIDI GIA TO "ORFANOTROFEIO OPWS LES"KAI DEN EIMAI SE KALUTERH KATASTASH KALUTERA MHN SUNNEXEISOUME OI DUO MAS...GT THELW NA SEVASTO TO MWRO SOU...!KALH SAS MERA!
astrellita έγραψε:eva evaki έγραψε:GLUKIA MOU GIA POIO LOGO EIMAI TRAGIKH??KAI PROSEXE THS KOUVENTES SOU..SE PARAKALW!OLOI EXOUME TIS APOPSEIS MAS...DEN KATALAVA EPREPE NA UPOSTIRIZOUME ESENA SUNNEXEIA ?GT ESU EISAI SWSTH?KAI PRIN MPEI O KURIOS ANTWNHS MESA THUMAMAI OTI ME ESENA EIXA PROVLHMA EXARXEIS...FTENE OI ORMONES MPOREI ...ALLA EILIKRINA ESU EIXES APENANTH MOU APO THN ARXH ASXHMH STASH..!ARA MHN SOU FTAIEI O KURIOS ANTWNHS KAI EMEIS POU TON KATALAVAINOUME GT EINAI KAI ALLES KOPELES POLLES POU TON SUMPATHOUN KAI TIS PROSVALEIS OLES...!THN EPOMENH POU THA THELOUME NA STIRIXOUME KAPOION THA SE RWTHSW PRWTA! KAI EPIDEI ETOIMAZW KAI TO DIKO MOU PAIDI GIA TO "ORFANOTROFEIO OPWS LES"KAI DEN EIMAI SE KALUTERH KATASTASH KALUTERA MHN SUNNEXEISOUME OI DUO MAS...GT THELW NA SEVASTO TO MWRO SOU...!KALH SAS MERA!
εσυ μας ειπες τραγικες και απαραδεκτες και χωρις αισθηση του χιουμορ...εγω δεν χαρακτηρισα καμμια κοπελα...καλημερα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης