Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
748 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 748 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 26  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 26]

Elenitsa1

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
περα απ το οτι καταλαβαινω τι ανθρωπος εισαι,κι εχω μεγαλωσει εν τελει ΔΥΣΤΥΧΩΣ σ ενα τετοιο περιβαλλον(και δε μιλαω για τα οικονομικα,ουτε για την ηθικη,αλλα για την ψευτοπερηφανια και το να κρινουμε τους αλλους),συμφωνω στο πως πρεπει μια οικογενεια να χτιστει.κι εγω ετσι γεννηθηκα,και σε μεγαλυτερες ηλικιες και πιο φτιαγμενοι οι γονεις μου.δεν επηρεαζομαι ιδιαιτερα,οποτε δε με πειραζουν οσα λες.εν μερει εχεις δικιο.απλα θελω να σου πω οτι κακως κρινεις.στο ειπα και σε προηγουμενο μηνυμα.και δε στο λεω ουτ εγω για κακο.κι εγω ετσι ημουν.η αυτη που τα ξερει ολα,η ετσι η αλλιως.και που ασχετα απο την εγκυμοσυνη μου,επαθα καποια πραγματα που μ εκαναν να μαθω-μην κρινεις για να μην κριθεις.γιατι οταν κρινεις καποιον για κατι,και το παθαινεις εσυ(που δεν το ευχομαι για κανενα λογο,το αντιθετο,μακαρι τα παιδακια σου να μεγαλωσουν και ν ακολουθησουν τις αρχες σας)τοτε ντρεπεσαι και να μιλησεις.γιατι δεν εκλεινες το στομα σου,οταν επρεπε!κι αυτο παει για ολους εμας που τα ξερουμε ολα,δεν παθαινουμε τιποτα,κι εχουμε τη μυτη μας πιο ψηλα και δε βλεπουμε τι γινεται πιο κατω.

ισχυει!!!μπεμπα I love you

Panantonis

Panantonis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γνωρίζω πολύ καλά μπεμπα2012 τι έγραψα και γιατί το έγραψα και δεν χρειάζομαι κανένα δικηγόρο.
Όσες καταλάβουν ,κατάλαβαν αν διαθέτουν μυαλό έστω και λίγο.
Ευχαριστώ.

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Panantonis έγραψε:Γνωρίζω πολύ καλά μπεμπα2012 τι έγραψα και γιατί το έγραψα και δεν χρειάζομαι κανένα δικηγόρο.
Όσες καταλάβουν ,κατάλαβαν αν διαθέτουν μυαλό έστω και λίγο.
Ευχαριστώ.

δεν ειπα οτι δεν γνωριζεις.αλλα δε χρειαζεται ν χαλας το θεμα της ελενης .

Panantonis

Panantonis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΔΕΝ ΧΑΛΑΩ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ.
ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΝΩ . ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΕΛΕΝΗ .....Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ,ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ,ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ.

Elenitsa1

το ξερω πολυ καλα αυτο.το βιωνω.οσο καλομεγαλωμενη κι αν ειμαι,εχω ζησει καποιες ΤΟΣΟ δυσκολες καταστασεις,και ξερω πολυ καλα τι ειναι η ζωη.αλλα οπως ειπα ειμαστε υπευθυνοι των επιλογων και των πραξεων μας.

reg reg

reg reg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
παρακολουθω τοσες μερες το θεμα σου και θα ηθελα να σε ρωτησω αν εκτος το αγορι σου και την μαμα σου το εχεις πει σε καποια φιλη σου...το εχεις πει πουθενα αλλου?σε καποιον που σε ξερει και μπορει οντως πρακτικα να σε βοηθισει,γιατι εδω οντως ειναι πολυ καλες οι συμβουλες και μπραβο στα κοριτσια που τοσες μερες κανουν οτι μπορουν,αλλα αν δεν το πεις σε καποιον δικο σου να σου φυγει πραγματικα το βαρος αυτο θα σου ειναιπολυ δυσκολο...

Elenitsa1

ναι το εχω πει στην κολλητη μου την επισης εγκυο,και τη μη εγκυο,και στον κολλητο μου.

reg reg

reg reg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
και κατι αλλο να σε ρωτησω και αν θες φυσικα μου απαντας...η μαμα σου που ξερει τον μπαμπα σου καλυτερα τι σε συμβουλευει να κανεις με το θεμα του?ξερει οτι ψαχνεις σε συλλογους κτλ.δηλαδη στην χειροτερη περιπτωση να φυγεις απο το σπιτι??μπορει αυτη να του μιλησει να τον μαλακωσει λιγο?
σε ρωταω γιατι περα αποτι της το ειπες δεν εχω καταλαβει κατι αλλο για την μαμα σου ,τι σε συμβουλευει...αν σε βοηθισει αν τα πραγματα δεν πανε καλα...αν μπορει να μιλησει οταν θα ερθει η ωρα στο μπαμπα σου ?
γιατι πιστευω οτι το να το πεις στη μαμα σου ενα σκαλοπατι εχεις αναβει απλα δεν εχω καταλαβει το ρολο της αν ειναι υποστηρικτικος η αν απλα της το ειπες για να το ξερει και μονο...

ellibaloni

ellibaloni
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΗ...ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ 46 ΕΤΩΝ ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ????ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ,ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΤΟΙΜΟΓΕΝΝΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΕΜΑΣ???ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΗΚΗ ΜΑΣ...ΚΟΙΤΑΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ...ΚΑΜΙΑ...ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΙΣΩΣ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΚΙΤΑ ΛΙΓΟ ΓΥΡΟ ΣΟΥ...ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ...

Panantonis

Panantonis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ !
ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΤΑ XANAX ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ;
ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΒΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ Ή ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ; θΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ,ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΕΙΣ ΣΟΥ .ΑΝΤΕ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΜΙΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ.

ΕΓΩ ΒΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΗ ,ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΥΦΤΟΤΣΑΝΤΗΡΙ ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ.
ΤΟ ΑΝ ΕΧΩ Ή ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.ΆΡΑΓΕ ΕΣΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ; ΆΪΝΤΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ Ή ΝΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΑΡΠΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ !!!

ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ

ellibaloni

ellibaloni
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Panantonis έγραψε:Με τη γυναίκα μου έχουμε άριστη σχέση και ξερεις γιατί ;
Γιατί όταν μπορούσαμε να παντρευτούμε ο καθένας ξεχωριστά στα 20 μας χρόνια δεν το κάναμε γιατί ξέραμε και οι δύο ότι με τους ανθρώπους που θα το κάναμε θα χωρίζαμε.
Μπορούσαμε να παντρευτούμε με 10 κοπέλες εγώ και με άλλους δέκα άντρες η γυναίκα μου .
Δέκα φορές όμως θα είχαμε χωρίσει.
Έτσι, εγώ παντρεύτηκα στα 39 μου και η γυναίκα μου στα 33.Τώρα είμαι 46 και η γυναίκα μου είναι 40 και κουκλάρα σε πληροφορώ.Βάζει κάτω 20άρες.
Δέσαμε σαν άνθρωποι ,σαν εμπειρίες, σαν προσωπικότητες ,επαγγελματικά αν και ψαχνόμαστε πάντα(εγώ γιατί η σύζυγος με δική της εταιρία αποχώρησε το 2007 και τη νοίκιασε σε άλλους)έτσι ώστε να επικεντρωθεί στην οικογένεια που χτίζαμε και έτσι εδώ και 7 χρόνια είμαστε παντρεμένοι και δεμένοι πολύ .Το παιδάκι μας το κάναμε το 2009 και τώρα ήρθαν και τα δίδυμα ,αισίως το Νοέμβριο πρώτα ο Θεός μέχρι τις 20 του μηνός.
Πρώτα παντρευτήκαμε ,κάναμε παιδάκι,το βαπτίσαμε και τώρα ξανά έγκυος .
Ακολουθήσαμε τον σωστό δρόμο και δεν πήγαμε από την ανάποδη όπως είναι της μόδας να κάνουν μερικές και μερικοί και που θέλουν να το κάνουν κανόνα ενώ όλοι ξέρουν ότι είναι λάθος και εξαίρεση.
Αυτά για να τελειώνουμε με το παραμύθι του ότι είμαι κακός και απότομος.
ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .
ΟΧΙ ΓΥΦΤΟΤΣΑΝΤΙΤΡΙ ΜΕ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΟΡΙΣΤΙΑ.

Είναι που είναι προβληματική η εποχή μας και πρέπει αν αντιμετωπίζουμε κρίσεις και να διαχειριζόμαστε καταστάσεις δύσκολες,φαντάσου τι θα γίνονταν αν δεν ακολουθούσαμε και αυτό το δρόμο.
Για καλό στα λέω ούτε για κακό ούτε για να σε στεναχωρήσω.
Απλά σκέψου όλα όσα σου γράφω.
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ Μ'ΑΥΤΟ?ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΑ 20 ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΥΤΥΧΗΣΑΝΕ Η ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ???ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΗ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΠΡΕΠΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ 40 ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ?????ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΞΕΡΕΙΣ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΕΜΗΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΝΙΩΘΟΥΝΕ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΗΕ.ΤΙ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙΝ ΠΗΡΑΝΕ ΛΘΟΣ ΔΡΟΜΟ????-Λ-Ε-Ο-Σ...ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΟΚΗΣ...ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΩ...ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΗΣΗ ΠΟΛΥ...

Panantonis

Panantonis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟΤΕ .
ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ Ή ΞΑΝΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΙΣΤΙΚΕΣ "ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.
ΚΡΑΤΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ.ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ.
ΜΗ ΜΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΣ Ή ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ .
ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ,ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΩ ,ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΥ .

eva evaki

eva evaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[b]OPA RE PAIDIA XALARWSTE LIGO TI EINA AUTA TWRA...NA KRATHSOUME LIGO TA PROSXHMATA????DEN XREIAZONTE TETOIES KOUVENTES EDW PERA...ELEOS ME KOUFANATE TELEIOS...! εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 18 679259 MA EINAI DUNATON? εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 18 311356 ELENAKI MOU GLUKO...H APOPSH MOU AFOU PHRES MIA PARA POLU OMORFH APOFASH...KAI BRAVO SOU ...KANE TIS PSAXTIKES SOU KALA...KALA...KAI SIGA SIGA ME OMORFO KAI GLUKO TROPO PROETIMAZE TO EDAFOS STO SPITI ...GIA MENA PIASE PRWTA TON ADERFO...!!!!DEN MPOREI RE SU THA KATALAVOUN MPOREI NA SOU VALOUNE TIS FWNES ALLA DEN MPOREI THA VOHTHISOUN...AUTO GINETE KAI STIS XEIROTERES KAI AUSTHROTERES OIKOGENEIES..MHN TA AFHNEIS TELEUTAIA STIGMH AUTA ARXIZE NA SXEDIAZEIS...GIA NA SOU FUGEI KAI MIA WRA ARXITERA TO ANXOS KAI NA APOLAUSEIS OSO MPOREIS THN EGUMOSUNH SOU.... εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 18 417472

Panantonis

Panantonis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Oi goneis sou mporei na pantreutikan sta 20 tous alla oi dikoi mou pantreutikan opws egw.Ektos autou tote it an alli epochi.
Auta gia tin apokatastasi tis pragmatikotitas.

Panantonis

Panantonis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Episis kati teleutaio Ellibaloni.
Mporeis na vaptiseis prwta to paidi sou afou eisai to so proodeutiki gynaika, meta na pantreuteis kai meta na to genniseis.

Kalimera.

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Panantonis έγραψε:Episis kati teleutaio Ellibaloni.
Mporeis na vaptiseis prwta to paidi sou afou eisai to so proodeutiki gynaika, meta na pantreuteis kai meta na to genniseis.

Kalimera.

ντροπή, για έναν σπουδαγμένο άνθρωπο με μεταπτυχιακά και και..
δεν αρμόζει μια τέτοια συμπεριφορά.

Panantonis

Panantonis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Armozei kai oi apantiseis mou einai analogies me tis arloumpes pou diavazw apo merikes .

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Panantonis έγραψε:Armozei kai oi apantiseis mou einai analogies me tis arloumpes pou diavazw apo merikes .
Αντώνη έχεις άποψη για όλα, καλό αυτό !
το κακό είναι πως θεωρείς πως μόνο η δική σου άποψη είναι και η σωστή.
Ακόμα και έτσι να είναι δεν γίνεται να επιβάλεις τον άλλο να συμβαδίσει μαζί σου, αν δεν το κάνει τον θεωρείς κατώτερο σου.
Ένας σωστός και μορφωμένος άνθρωπος θα προσπαθούσε να δείξει
τον ''σωστό δρόμο '' ας το πω έτσι..
με ευγενικό τρόπο και υπομονή.
Όχι πως συμφωνώ με όλα όσα λες αλλά συμφωνώ οτι στηρίζεις αυτά που λες αλλά διαφωνώ με τον τρόπο που το κάνεις. Είσαι απότομος, το ίδιο και εγώ αλλά σέβομαι τις απόψεις των συνανθρώπων μου και δεν τους απαξιώνω.
Η συζητήσεις είναι ποιο ενδιαφέρων όταν μιλάς με ανθρώπους με διαφορετική άποψη και όχι με αυτούς που ξέρεις οτι συμφωνούν πάντα μαζί σου... ίσως να το κάνουν για σε θεωρούν βαρετό.

Εάν θέλεις γενικά όμως να συζητήσεις γύρο απο όλα αυτά που υποστηρίζεις σε αυτή την συζήτηση (άλλο το θέμα ήταν εξαρχής) γιατί δεν ανοίγεις ένα δικό σου θέμα που όποια θέλει θα μπει να σου απαντήσει - να ανταλλάξετε γνώμες ;

Panantonis

Panantonis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Άντε πάλι !
Αν θεωρούσα ότι η άποψη μου είναι λάθος και όχι σωστή, απλά δεν θα την έγραφα. Δεν παύει όμως να είναι η άποψη μου και τη λέω όπως εσύ λες τη δική σου και όπως όλοι λένε τις δικές τους απόψεις.
Απλά εγώ, προκαλώ ,ΝΑΙ.
Σε αυτό συμφωνώ αλλά αν δεν προκαλέσω πως θα προβληματίσω όταν σχεδόν κανείς δεν το κάνει γιατί απλά λέει αυτά που οι άλλοι θέλουν να ακούν ;
ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λεμονάκι έγραψε:
Panantonis έγραψε:Armozei kai oi apantiseis mou einai analogies me tis arloumpes pou diavazw apo merikes .
Αντώνη έχεις άποψη για όλα, καλό αυτό !
το κακό είναι πως θεωρείς πως μόνο η δική σου άποψη είναι και η σωστή.
Ακόμα και έτσι να είναι δεν γίνεται να επιβάλεις τον άλλο να συμβαδίσει μαζί σου, αν δεν το κάνει τον θεωρείς κατώτερο σου.
Ένας σωστός και μορφωμένος άνθρωπος θα προσπαθούσε να δείξει
τον ''σωστό δρόμο '' ας το πω έτσι..
με ευγενικό τρόπο και υπομονή.
Όχι πως συμφωνώ με όλα όσα λες αλλά συμφωνώ οτι στηρίζεις αυτά που λες αλλά διαφωνώ με τον τρόπο που το κάνεις. Είσαι απότομος, το ίδιο και εγώ αλλά σέβομαι τις απόψεις των συνανθρώπων μου και δεν τους απαξιώνω.
Η συζητήσεις είναι ποιο ενδιαφέρων όταν μιλάς με ανθρώπους με διαφορετική άποψη και όχι με αυτούς που ξέρεις οτι συμφωνούν πάντα μαζί σου... ίσως να το κάνουν για σε θεωρούν βαρετό.

Εάν θέλεις γενικά όμως να συζητήσεις γύρο απο όλα αυτά που υποστηρίζεις σε αυτή την συζήτηση (άλλο το θέμα ήταν εξαρχής) γιατί δεν ανοίγεις ένα δικό σου θέμα που όποια θέλει θα μπει να σου απαντήσει - να ανταλλάξετε γνώμες ;

Respect Respect Respect

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δηλαδη ποιον να προβληματισεις κυριε αντωνη;;; την ήδη προβληματισμενη ελενιτσα;;;

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
και οπως ειπε και το λεμονακι γιατι δεν ανοιγεις ενα αλλο θεμα να μας πεις τις αποψεις σου για τον γαμο,για την βαφτιση,για την γαμοβαφτιση,για την βαφτιση χωρις γαμο κλπ...

Panantonis

Panantonis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
με τις απαντήσεις προβληματίζεις ένα άτομο που ήδη ζητάει τις απαντήσεις αυτές επειδή είναι ήδη προβληματισμένο.
Κατάλαβε το επιτέλους.
Εγώ δεν κάνω βούκινο το πρόβλημα μου στο net.
Άλλοι το κάνουν αυτό.
Η Ελενίτσα και η κάθε Ελενίτσα να το πει στους γονείς της και στην οικογένεια της και όχι στη κάθε κυρά Κατίνα και στον κάθε Κυρ Αντώνη.
Καταλαβαίνεις τι λέω ή οχι ;
Μιλάς ελληνικά ή αλβανικά ή κινέζικα ;
Το 90 % ασχολείται με ένα τόσο εξαιρετικά σοβαρό θέμα εδώ και 4 μέρες μόνο για λογους κουτσομπολιού και τίποτε άλλο.
τη πραγματική απάντηση και βοήθεια θα τη δώσει η οικογενεια της και οχι εσύ,εγώ οι άλλοι.
Εγω απλά λέω μια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ .
ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ.

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Panantonis έγραψε:με τις απαντήσεις προβληματίζεις ένα άτομο που ήδη ζητάει τις απαντήσεις αυτές επειδή είναι ήδη προβληματισμένο.
Κατάλαβε το επιτέλους.
Εγώ δεν κάνω βούκινο το πρόβλημα μου στο net.
Άλλοι το κάνουν αυτό.
Η Ελενίτσα και η κάθε Ελενίτσα να το πει στους γονείς της και στην οικογένεια της και όχι στη κάθε κυρά Κατίνα και στον κάθε Κυρ Αντώνη.
Καταλαβαίνεις τι λέω ή οχι ;
Μιλάς ελληνικά ή αλβανικά ή κινέζικα ;
Το 90 % ασχολείται με ένα τόσο εξαιρετικά σοβαρό θέμα εδώ και 4 μέρες μόνο για λογους κουτσομπολιού και τίποτε άλλο.
τη πραγματική απάντηση και βοήθεια θα τη δώσει η οικογενεια της και οχι εσύ,εγώ οι άλλοι.
Εγω απλά λέω μια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ .
ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ.

μιλαω ελληνικα,δεν ξερω αλβανικα...εννοειτε πως πρεπει να το συζητησει με τους γονεις της...και με τους δυο...μονο ετσι θα καταληξει σε μια αποφαση αφου ο φιλος της οπως οι περισσοτεροι εχουμε καταλαβει,συμφωνα με τα λεγομενα της ειναι ανικανος να την βοηθησει...απο κει και περα ομως κρινεις κ τις υπολοιπες κοπελες για αλλα θεματα μιλωντας προσβλητικα και εδω ακριβως ερχεται η ενσταση μου...καλη σου μερα...

Panantonis

Panantonis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Α !!!!!!

ΚΑΛΑΑΑΑΑ ΚΡΑΣΙΑΑΑΑ !!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 26]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 26  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις