Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
381 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 381 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 26  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 26]

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η ελενη γυρισε?

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
private7 έγραψε:Να χαίρεσαι τη μπέμπα σου κούκλα μου!! Σ'ευχαριστώ πολύ!!
να σαι καλα κοριτσι...
που ειναι το ελενακι κοριτσια?

private7

private7
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ελενακι περιμένουμε νέα!! Mad

manoulita-fraoulita

manoulita-fraoulita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμεινα εγκυοσ στα 19 κατι που για εμενα ηταν φυσην αδυνατον καθως μια εξωμητριος κυηση στα 16,5 μοθ εδινε 30% πιθανοτητα να γινω μητερα...στα 19 λοιπον μενω εγκυος την κορη μου καθως επερνα και αντισυλληπτικα κατι που ηταν φυσην αδυνατον...το σχολειο το ειχα παρατησει στην β λυκειου καθωε δουλευα απο τα 15 μου...οταν το αναφερα στον ανθρωπο μ ,που μου ειχαν κοπει τα ποδια συριζα απο την ταραχη μου ειπε ειμαστε μαζι προχωραμε ,σαγαπω...εκει χωρις δευτερη σκεψη προχωρησαμε απο κοινου και καναμε την κορη μας ,δωρο θεου για εμας...την β λυκειου λοιπον την εβγαλα εγκυος ωσ κατοικον διαδασκομενη και την 3 λυκειου μετα απο 3 χρονια ...με 2 ωρες υπνο την ημερα καθως γυρηζα εγω εφευγε ο αντρας χωρις καμια αλλη βοηθεια απο πουθενα ...πριν απο 21 μηνες γεννησα τον πριγκηπα μου, μια εγκυμοσυνη που προσπαθουσαμε ενα χρονο και επιτελους τα καταφεραμε,αλλα μια εγκυμοσυνη γολγοθας καθως ξεκινησα με αποκοληση εχοντασ και την μικρη μου ,δεν μπορουσα να κατσω στο κρεβατι και στην συνεχεια ειχε γυρησει το μωρο μ απο 4 μηνα ...να σου τα γιουτοπαρ πηγαιναν συννεφο...παρο ολα αυτα πηγαν ολα κατευχην και ηρα στην αγκαλια μ τον μικρο μου...μετα απο 13-14 μηνες ...παω και τελιωνω μια σχολη μακιγιαζ κατι που αγαπουσα...με 2 ωρες υπνο ,με ξενυχτια του μικρου με ενα παιδι που με χρειαζοταν και βεβαια δουλειες και υποχρεωσεις οπωσ παντα παρο ολα αυτα τα καταφερα ...που αντλησα δυναμη απο το χαμογελο τους...θα μ πεις γτ τα λεω ολα αυτα?γτ αν θελεις να κανεις πραγματα κανεις ,μπορει να μην ειναι σε γρηγορη φαση γτ παιζουν ρολο και οι συνθηκες,μα τα κανεις ...υλοποιεις τα ονειρα μεσα απο ενα χαμογελο ...αν και μικρη μαμα ,τα παιδια μου ειναι η ζωη μου και ο αντρας μου επισης ...και πραγματικα νιωθω πολυ τυχερη και ευχαριστω τον θεο καθε μερα που μου εδωσε την ευκαιρια να νιωσω την μητροτητα...δεν ειμαι τελεια ,και δεν τα ντυνω με ακριβα ρουχα μα προσπαθω μεσα απο την αγαπη μου να τα βλεπω να χαμογελανε και μεσα απο τα δικα μου ματια αυτη ειναι η ολοκληρωση μου!!!συγνωμη για το τεραστιο μυνημα..σε ευχαριστω!!!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoulita-fraoulita έγραψε:εμεινα εγκυοσ στα 19 κατι που για εμενα ηταν φυσην αδυνατον καθως μια εξωμητριος κυηση στα 16,5 μοθ εδινε 30% πιθανοτητα να γινω μητερα...στα 19 λοιπον μενω εγκυος την κορη μου καθως επερνα και αντισυλληπτικα κατι που ηταν φυσην αδυνατον...το σχολειο το ειχα παρατησει στην β λυκειου καθωε δουλευα απο τα 15 μου...οταν το αναφερα στον ανθρωπο μ ,που μου ειχαν κοπει τα ποδια συριζα απο την ταραχη μου ειπε ειμαστε μαζι προχωραμε ,σαγαπω...εκει χωρις δευτερη σκεψη προχωρησαμε απο κοινου και καναμε την κορη μας ,δωρο θεου για εμας...την β λυκειου λοιπον την εβγαλα εγκυος ωσ κατοικον διαδασκομενη και την 3 λυκειου μετα απο 3 χρονια ...με 2 ωρες υπνο την ημερα καθως γυρηζα εγω εφευγε ο αντρας χωρις καμια αλλη βοηθεια απο πουθενα ...πριν απο 21 μηνες γεννησα τον πριγκηπα μου, μια εγκυμοσυνη που προσπαθουσαμε ενα χρονο και επιτελους τα καταφεραμε,αλλα μια εγκυμοσυνη γολγοθας καθως ξεκινησα με αποκοληση εχοντασ και την μικρη μου ,δεν μπορουσα να κατσω στο κρεβατι και στην συνεχεια ειχε γυρησει το μωρο μ απο 4 μηνα ...να σου τα γιουτοπαρ πηγαιναν συννεφο...παρο ολα αυτα πηγαν ολα κατευχην και ηρα στην αγκαλια μ τον μικρο μου...μετα απο 13-14 μηνες ...παω και τελιωνω μια σχολη μακιγιαζ κατι που αγαπουσα...με 2 ωρες υπνο ,με ξενυχτια του μικρου με ενα παιδι που με χρειαζοταν και βεβαια δουλειες και υποχρεωσεις οπωσ παντα παρο ολα αυτα τα καταφερα ...που αντλησα δυναμη απο το χαμογελο τους...θα μ πεις γτ τα λεω ολα αυτα?γτ αν θελεις να κανεις πραγματα κανεις ,μπορει να μην ειναι σε γρηγορη φαση γτ παιζουν ρολο και οι συνθηκες,μα τα κανεις ...υλοποιεις τα ονειρα μεσα απο ενα χαμογελο ...αν και μικρη μαμα ,τα παιδια μου ειναι η ζωη μου και ο αντρας μου επισης ...και πραγματικα νιωθω πολυ τυχερη και ευχαριστω τον θεο καθε μερα που μου εδωσε την ευκαιρια να νιωσω την μητροτητα...δεν ειμαι τελεια ,και δεν τα ντυνω με ακριβα ρουχα μα προσπαθω μεσα απο την αγαπη μου να τα βλεπω να χαμογελανε και μεσα απο τα δικα μου ματια αυτη ειναι η ολοκληρωση μου!!!συγνωμη για το τεραστιο μυνημα..σε ευχαριστω!!!
Respect Respect

231Σημαντικό! απαντηση Δευ Οκτ 22, 2012 12:24 pm

Crazymamy

Crazymamy
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τους γονείς που είναι "αυστηροι" σε αυτό το θέμα! Ναι μεν σαν γονιος εξηγείς κάποια πράγματα στο παιδί σου ,αλλά αμα γίνει έγινε! Τι πάει να πεί δεν μιλάνε στο παιδί τους επειδή έμεινε καταλάθος έγκυος ! Εγώ με τίποτα δεν θα το έκανα αυτό στο παιδί μου.

Elenitsa1

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ηρθα κοριτσια.δεν ξερω ποιες ειστε ξυπνιες.επισης,ασχετη απορια,πως ενημερωνεστε για τις απαντησεις εδω?εγω εχω αποθηκευσει το λινκ,και το ξαναπαταω.τελοσπαντων,πηγα στο γιατρο.τελικα ειμαι οντεως εγκυος,το ειδα-η μαλλον προσπαθησα να το δω.πολυ μικρο ειναι.ο γιατρος μου ειπε οτι ειμαι 6 εβδομαδων βασει της τελευταιας μου περιοδου.προσπαθησα ν ακουσω και την καρδια του,αλλα γλιστραγε.χαζο.πολυ ανησυχο ειναι,ακομα δε γεννηθηκε.ο γιατρος γελαγε,και μου λεει και που να γεννησεις.του εξηγησα καποια πραγματα,μου ειπε και τα θετικα και τ αρνητικα καθε περιπτωσης.τον ρωτησα για τα παντα.το ειπα στη μαμα μου,διαφωνουμε και παλι.το αγορι μου ηταν πολυ γλυκο,κι εγω μονο εκλαιγα ,γιατι ειμαι πολυ μπερδεμενη.αλλα ακουσα λιγουλακι την καρδουλα του.και το ειδα.ειναι μικροσκοπικο.εχω ενα μικροσκοπικο μωρο στην κοιλια μου.δεν το πιστευω.ειναι τοσο δα.πολυ γλυκο σαν εμενα !! Razz εγω εγκληματιας δε γινομαι Very Happy Very Happy Very Happy

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenitsa1 έγραψε:ηρθα κοριτσια.δεν ξερω ποιες ειστε ξυπνιες.επισης,ασχετη απορια,πως ενημερωνεστε για τις απαντησεις εδω?εγω εχω αποθηκευσει το λινκ,και το ξαναπαταω.τελοσπαντων,πηγα στο γιατρο.τελικα ειμαι οντεως εγκυος,το ειδα-η μαλλον προσπαθησα να το δω.πολυ μικρο ειναι.ο γιατρος μου ειπε οτι ειμαι 6 εβδομαδων βασει της τελευταιας μου περιοδου.προσπαθησα ν ακουσω και την καρδια του,αλλα γλιστραγε.χαζο.πολυ ανησυχο ειναι,ακομα δε γεννηθηκε.ο γιατρος γελαγε,και μου λεει και που να γεννησεις.του εξηγησα καποια πραγματα,μου ειπε και τα θετικα και τ αρνητικα καθε περιπτωσης.τον ρωτησα για τα παντα.το ειπα στη μαμα μου,διαφωνουμε και παλι.το αγορι μου ηταν πολυ γλυκο,κι εγω μονο εκλαιγα ,γιατι ειμαι πολυ μπερδεμενη.αλλα ακουσα λιγουλακι την καρδουλα του.και το ειδα.ειναι μικροσκοπικο.εχω ενα μικροσκοπικο μωρο στην κοιλια μου.δεν το πιστευω.ειναι τοσο δα.πολυ γλυκο σαν εμενα !! Razz εγω εγκληματιας δε γινομαι Very Happy Very Happy Very Happy
τι καλα............ειδες ..και το αγορι σ ηταν διπλα σου,,δεν σε αφησε μονη....πολυ χαιρομαι που αποφασισες να το κρατησεις...μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι να φερεις στο κοσμο ενα υγιεστατο μωρακι

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Φοβερες στιγμες!! Ειδες απο κει που τα εβλεπες ολα μαυρα! Αυτη ειναι μια μοναδικη στιγμη για καθε μαμα! Ακομα κ αν εισαι ολομοναχη στον κοσμο που δεν εισαι!! Πωω πωω μας κανει και το ζουμε ολο αυτο μαζι σου! Να εισαι γερη και να το μεγαλωσεις καλα σου ευχομαι....κ αν φοβαμαι να ελπισω οτι αυτη ειναι η τελικη "σου" αποφαση....! Δεν ειδα πολυ σιγουρη τη μαμα σου... Sad

http://www.sailormoon82@blogspot.com

LindakiS

LindakiS
Οσο για τις νεες αναρτησεις, πατας επανω η κατω στον τιτιλο του νηματος εκει που λεει "Μηπως ειμαι εκγυος" για να βλεπεις ολες τις νεες τελευταιες αναρτησεις μετα την τελευταια σου επισκεψη. Wink

http://www.sailormoon82@blogspot.com

Popisofia

Popisofia
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ! εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 417472

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μπραβο κοπελα μου ,χαιρομαι που κατεληξες σε μια αποφαση...και ακομα πιο πολυ που κατεληξες σε αυτην την αποφαση...ευχομαι ολα να σου ερθουν πολυ πιο βολικα απο οτι ελπιζες και ευχομαι το αγορι σου να σταθει διπλα σου σε ολο αυτο και να διαψευσει τις αμφιβολιες σου για αυτον...με το καλο να ερθει και το μπεμπακι και τοτε θα νιωσεις ποσα πραγματα εχεις μεσα σου που ποτε δεν τα γνωρηζες...η λατρεια για αυτο το πλασμα θαναι τοσο μεγαλη που ποτε δεν θα το φανταζοσουν...

αν θες να βλεπεις ευκολα τα θεματα στα οποια συμμετεχεις πηγαινεις επανω και πατας εκει που λεει ανασκοπηση των δημοσιευσεων σας...

Crazymamy

Crazymamy
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

Η apofash einai dikh sou k mono diki sou Elenitsa!! Mhn katapiezesai sta "thelw" twn goniwn.
Xairomai poly gia sena giati exeis dikia sou voulisi , k thelisi na agaphseis k na prostateyseis to mvraki soy. Oi goneis soy thn ekanan thn zwh toys,twra einai h diki soy seira... εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 417472 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 417472 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 417472 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 417472

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπραβω βρε κοριτσι συγχαρητηριαγια την εγκυμοσυνη.συγα συγα που θα αρχισει ν φαινεται η κοιλιτσα σου να δεις χαρες που θα κανεις ειδικα οταν θα κλωτσαει ολα τα λεφτα

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenitsa1 έγραψε:ηρθα κοριτσια.δεν ξερω ποιες ειστε ξυπνιες.επισης,ασχετη απορια,πως ενημερωνεστε για τις απαντησεις εδω?εγω εχω αποθηκευσει το λινκ,και το ξαναπαταω.τελοσπαντων,πηγα στο γιατρο.τελικα ειμαι οντεως εγκυος,το ειδα-η μαλλον προσπαθησα να το δω.πολυ μικρο ειναι.ο γιατρος μου ειπε οτι ειμαι 6 εβδομαδων βασει της τελευταιας μου περιοδου.προσπαθησα ν ακουσω και την καρδια του,αλλα γλιστραγε.χαζο.πολυ ανησυχο ειναι,ακομα δε γεννηθηκε.ο γιατρος γελαγε,και μου λεει και που να γεννησεις.του εξηγησα καποια πραγματα,μου ειπε και τα θετικα και τ αρνητικα καθε περιπτωσης.τον ρωτησα για τα παντα.το ειπα στη μαμα μου,διαφωνουμε και παλι.το αγορι μου ηταν πολυ γλυκο,κι εγω μονο εκλαιγα ,γιατι ειμαι πολυ μπερδεμενη.αλλα ακουσα λιγουλακι την καρδουλα του.και το ειδα.ειναι μικροσκοπικο.εχω ενα μικροσκοπικο μωρο στην κοιλια μου.δεν το πιστευω.ειναι τοσο δα.πολυ γλυκο σαν εμενα !! Razz εγω εγκληματιας δε γινομαι Very Happy Very Happy Very Happy
μπραβο σου καρδουλα μου!δεν θα ειναι ευκολα τα πραγματα αλλα πιστεψε με θα εισαι πολυ ευτηχισμενη και περηφανη γι'αυτη σου την αποφαση μολις παρεις αγκαλια το παιδι σου!!!και παλι μπραβο σου!!!!

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
filitsaki έγραψε:
μπραβο σου καρδουλα μου!δεν θα ειναι ευκολα τα πραγματα αλλα πιστεψε με θα εισαι πολυ ευτηχισμενη και περηφανη γι'αυτη σου την αποφαση μολις παρεις αγκαλια το παιδι σου!!!και παλι μπραβο σου!!!!

Πω πω συγκινήθηκα πολύ κοπέλα μου, μπράβο!!Εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα,να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και όλα θα φτιάξουν σιγά σιγά, θα το δείς!!

dora74

dora74
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπράβο σου κοριτσάκι μου. Χαίρομαι πολύ για σένα και σου εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη!! Very Happy Very Happy Very Happy

ellibaloni

ellibaloni
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΩ...ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝΕ ΚΑΛΑ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ...ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑ... Very Happy

Elenitsa1

καλημερα κοριτσια.ευχαριστω πολυ!!!σημερα ξυπνησα με αναγουλες.τι να κανω γι αυτο?φοβαμαι μη με πιασει στη δουλεια ή στη σχολη.η μαμα μου ελεγε τα δικα της,αλλα εγω ξαναεπεσα για υπνο.μ ενοχλει που εχω αυτα τα συμπτωματα και ειμαι μονη μου.στενοχωριεμαι και παω στο δωματιο μου.πιεσα και λιγο το αγορι μου αλλα δε γινεται αλλιως.θα παω και στο αγκαλια μια απ αυτες τις μερες.κι αυτο τωρα γιατι με ανακατευει?απ το πολυ γλιστρα γλιστρα.δεν καθεται ησυχο φαινεται.δε μου κανει κι εντυπωση.ειτε παρει απο μενα ειτε απ τον πατερα του,θα εχει κατι ψυχολογικα αλυτα. Razz εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 654316 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 654316 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 875502 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 604962 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 4872

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenitsa1 έγραψε:καλημερα κοριτσια.ευχαριστω πολυ!!!σημερα ξυπνησα με αναγουλες.τι να κανω γι αυτο?φοβαμαι μη με πιασει στη δουλεια ή στη σχολη.η μαμα μου ελεγε τα δικα της,αλλα εγω ξαναεπεσα για υπνο.μ ενοχλει που εχω αυτα τα συμπτωματα και ειμαι μονη μου.στενοχωριεμαι και παω στο δωματιο μου.πιεσα και λιγο το αγορι μου αλλα δε γινεται αλλιως.θα παω και στο αγκαλια μια απ αυτες τις μερες.κι αυτο τωρα γιατι με ανακατευει?απ το πολυ γλιστρα γλιστρα.δεν καθεται ησυχο φαινεται.δε μου κανει κι εντυπωση.ειτε παρει απο μενα ειτε απ τον πατερα του,θα εχει κατι ψυχολογικα αλυτα. Razz εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 654316 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 654316 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 875502 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 604962 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 4872
ΟΙ ΑΝΑΓΟΥΛΕς ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕς ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ!ΜΕΤΑ ΤΟΝ 3 ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!

ellibaloni

ellibaloni
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΣ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ...ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΑΡΗ...

247Σημαντικό! απαντηση Τρι Οκτ 23, 2012 3:06 am

Crazymamy

Crazymamy
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα Ελενίτσα!!Ετσι να ξαπλώνεις,να ξεκουραζεσαι.Ειχα και εγω αναγούλες 6-7 εβδομαδων που ήμουν ,εμένα συγκεκριμένα μου κρατησαν 3 μέρες,είχα τελεια εγκυμοσύνη .Ανάλογα τον οργανισμό της κάθε γυναίκας κρατάνε κ οι αναγούλες.Ειναι αυτό που λένε οτι υπάρχει μέσα μας αυτο το μπιζελάκι και είναι μέχρι να το αποδεχτει ο οργανισμος μας.

Constantin@

Constantin@
.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Constantin@ στις Πεμ Σεπ 26, 2013 8:13 am, 1 φορά

eva evaki

eva evaki
εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 50580 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 50580 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 50580 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 50580 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 50580 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 50580 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 50580 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 50580 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 50580 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 50580 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 50580 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 50580 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 604962 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 604962 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 604962 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 604962 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 604962 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 604962 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 875502 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 875502 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 875502 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 875502 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 875502 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 875502 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 875502 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 875502 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 875502 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 875502 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 875502 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 875502 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 654316 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 654316 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 654316 mpravo sou kardoula mou....mpravoooo....pw...pw eides th pramataki einai???den einai apisteuto???EUXOMAI NA SOU PANE OOOLA KALA KOPELITSA MOU....NA PROSPATHEIS OSO MPOREIS NA EISAI HREMH...!!!GT ME TOSO ANXOS APO TWRA TO MWRO SOU KANEI KOLOTOUMPES....AX!POLU XARHKA.....KRATA GERA GERA ME TSAMPOUKA... εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 564595 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 564595 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 40746 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 40746 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 90233 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 90233 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 90233 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 334590 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 334590 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 334590 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 334590 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 334590 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 228222 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 228222 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 727892 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 727892 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 727892 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 727892 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 669659 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 10 669659

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα!
Χθες το βραδυ ξενυχτησα διαβαζοντας ολα τα ποστ!Εζησα την αγωνια σου και τη χαρα σου, το φοβο σου και την ανακουφιση σου!
Χαιρομαι που τελικα πηρες την αποφαση αυτη που σε γαληνεψε!Ναι σιγουρα δεν ειναι ευκολο μα ποια αποφαση στη ζωη μας ειναι διχως κοστος;!
Θα θελα επισης να σου πω πως δεν εισαι μονη ακομη κι αν ο πατερας του παιδιου θα ειναι πλαι σου ή οχι...εχεις τη μαμα σου, εχεις εμας και σιγουρα θα βρεις πολλους υποστηρικτες στην πορεια σου αλλα πανω απο ολα εχεις αυτο το πλασματακι μεσα που ειναι συνεχεια μαζι σου, λιγο πιο κατω απο την καρδια σου...
Μη μετανοιωνεις για οτι εγινε γιατι εγω βλεπω περισσοτερα συν απο οτι μειον!Αλλωστε χαιρομαι να βλεπω ανθρωπους να αναλαμβανουν το βαρος των πραξεων τους!

Συγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα θα κλεισω με την ευχη για μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 26]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 26  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις