226 Απ: εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω Δευ Οκτ 22, 2012 9:10 am
filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
η ελενη γυρισε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
να σαι καλα κοριτσι...private7 έγραψε:Να χαίρεσαι τη μπέμπα σου κούκλα μου!! Σ'ευχαριστώ πολύ!!
manoulita-fraoulita έγραψε:εμεινα εγκυοσ στα 19 κατι που για εμενα ηταν φυσην αδυνατον καθως μια εξωμητριος κυηση στα 16,5 μοθ εδινε 30% πιθανοτητα να γινω μητερα...στα 19 λοιπον μενω εγκυος την κορη μου καθως επερνα και αντισυλληπτικα κατι που ηταν φυσην αδυνατον...το σχολειο το ειχα παρατησει στην β λυκειου καθωε δουλευα απο τα 15 μου...οταν το αναφερα στον ανθρωπο μ ,που μου ειχαν κοπει τα ποδια συριζα απο την ταραχη μου ειπε ειμαστε μαζι προχωραμε ,σαγαπω...εκει χωρις δευτερη σκεψη προχωρησαμε απο κοινου και καναμε την κορη μας ,δωρο θεου για εμας...την β λυκειου λοιπον την εβγαλα εγκυος ωσ κατοικον διαδασκομενη και την 3 λυκειου μετα απο 3 χρονια ...με 2 ωρες υπνο την ημερα καθως γυρηζα εγω εφευγε ο αντρας χωρις καμια αλλη βοηθεια απο πουθενα ...πριν απο 21 μηνες γεννησα τον πριγκηπα μου, μια εγκυμοσυνη που προσπαθουσαμε ενα χρονο και επιτελους τα καταφεραμε,αλλα μια εγκυμοσυνη γολγοθας καθως ξεκινησα με αποκοληση εχοντασ και την μικρη μου ,δεν μπορουσα να κατσω στο κρεβατι και στην συνεχεια ειχε γυρησει το μωρο μ απο 4 μηνα ...να σου τα γιουτοπαρ πηγαιναν συννεφο...παρο ολα αυτα πηγαν ολα κατευχην και ηρα στην αγκαλια μ τον μικρο μου...μετα απο 13-14 μηνες ...παω και τελιωνω μια σχολη μακιγιαζ κατι που αγαπουσα...με 2 ωρες υπνο ,με ξενυχτια του μικρου με ενα παιδι που με χρειαζοταν και βεβαια δουλειες και υποχρεωσεις οπωσ παντα παρο ολα αυτα τα καταφερα ...που αντλησα δυναμη απο το χαμογελο τους...θα μ πεις γτ τα λεω ολα αυτα?γτ αν θελεις να κανεις πραγματα κανεις ,μπορει να μην ειναι σε γρηγορη φαση γτ παιζουν ρολο και οι συνθηκες,μα τα κανεις ...υλοποιεις τα ονειρα μεσα απο ενα χαμογελο ...αν και μικρη μαμα ,τα παιδια μου ειναι η ζωη μου και ο αντρας μου επισης ...και πραγματικα νιωθω πολυ τυχερη και ευχαριστω τον θεο καθε μερα που μου εδωσε την ευκαιρια να νιωσω την μητροτητα...δεν ειμαι τελεια ,και δεν τα ντυνω με ακριβα ρουχα μα προσπαθω μεσα απο την αγαπη μου να τα βλεπω να χαμογελανε και μεσα απο τα δικα μου ματια αυτη ειναι η ολοκληρωση μου!!!συγνωμη για το τεραστιο μυνημα..σε ευχαριστω!!!
τι καλα............ειδες ..και το αγορι σ ηταν διπλα σου,,δεν σε αφησε μονη....πολυ χαιρομαι που αποφασισες να το κρατησεις...μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι να φερεις στο κοσμο ενα υγιεστατο μωρακιElenitsa1 έγραψε:ηρθα κοριτσια.δεν ξερω ποιες ειστε ξυπνιες.επισης,ασχετη απορια,πως ενημερωνεστε για τις απαντησεις εδω?εγω εχω αποθηκευσει το λινκ,και το ξαναπαταω.τελοσπαντων,πηγα στο γιατρο.τελικα ειμαι οντεως εγκυος,το ειδα-η μαλλον προσπαθησα να το δω.πολυ μικρο ειναι.ο γιατρος μου ειπε οτι ειμαι 6 εβδομαδων βασει της τελευταιας μου περιοδου.προσπαθησα ν ακουσω και την καρδια του,αλλα γλιστραγε.χαζο.πολυ ανησυχο ειναι,ακομα δε γεννηθηκε.ο γιατρος γελαγε,και μου λεει και που να γεννησεις.του εξηγησα καποια πραγματα,μου ειπε και τα θετικα και τ αρνητικα καθε περιπτωσης.τον ρωτησα για τα παντα.το ειπα στη μαμα μου,διαφωνουμε και παλι.το αγορι μου ηταν πολυ γλυκο,κι εγω μονο εκλαιγα ,γιατι ειμαι πολυ μπερδεμενη.αλλα ακουσα λιγουλακι την καρδουλα του.και το ειδα.ειναι μικροσκοπικο.εχω ενα μικροσκοπικο μωρο στην κοιλια μου.δεν το πιστευω.ειναι τοσο δα.πολυ γλυκο σαν εμενα !! εγω εγκληματιας δε γινομαι
μπραβο σου καρδουλα μου!δεν θα ειναι ευκολα τα πραγματα αλλα πιστεψε με θα εισαι πολυ ευτηχισμενη και περηφανη γι'αυτη σου την αποφαση μολις παρεις αγκαλια το παιδι σου!!!και παλι μπραβο σου!!!!Elenitsa1 έγραψε:ηρθα κοριτσια.δεν ξερω ποιες ειστε ξυπνιες.επισης,ασχετη απορια,πως ενημερωνεστε για τις απαντησεις εδω?εγω εχω αποθηκευσει το λινκ,και το ξαναπαταω.τελοσπαντων,πηγα στο γιατρο.τελικα ειμαι οντεως εγκυος,το ειδα-η μαλλον προσπαθησα να το δω.πολυ μικρο ειναι.ο γιατρος μου ειπε οτι ειμαι 6 εβδομαδων βασει της τελευταιας μου περιοδου.προσπαθησα ν ακουσω και την καρδια του,αλλα γλιστραγε.χαζο.πολυ ανησυχο ειναι,ακομα δε γεννηθηκε.ο γιατρος γελαγε,και μου λεει και που να γεννησεις.του εξηγησα καποια πραγματα,μου ειπε και τα θετικα και τ αρνητικα καθε περιπτωσης.τον ρωτησα για τα παντα.το ειπα στη μαμα μου,διαφωνουμε και παλι.το αγορι μου ηταν πολυ γλυκο,κι εγω μονο εκλαιγα ,γιατι ειμαι πολυ μπερδεμενη.αλλα ακουσα λιγουλακι την καρδουλα του.και το ειδα.ειναι μικροσκοπικο.εχω ενα μικροσκοπικο μωρο στην κοιλια μου.δεν το πιστευω.ειναι τοσο δα.πολυ γλυκο σαν εμενα !! εγω εγκληματιας δε γινομαι
filitsaki έγραψε:μπραβο σου καρδουλα μου!δεν θα ειναι ευκολα τα πραγματα αλλα πιστεψε με θα εισαι πολυ ευτηχισμενη και περηφανη γι'αυτη σου την αποφαση μολις παρεις αγκαλια το παιδι σου!!!και παλι μπραβο σου!!!!Elenitsa1 έγραψε:ηρθα κοριτσια.δεν ξερω ποιες ειστε ξυπνιες.επισης,ασχετη απορια,πως ενημερωνεστε για τις απαντησεις εδω?εγω εχω αποθηκευσει το λινκ,και το ξαναπαταω.τελοσπαντων,πηγα στο γιατρο.τελικα ειμαι οντεως εγκυος,το ειδα-η μαλλον προσπαθησα να το δω.πολυ μικρο ειναι.ο γιατρος μου ειπε οτι ειμαι 6 εβδομαδων βασει της τελευταιας μου περιοδου.προσπαθησα ν ακουσω και την καρδια του,αλλα γλιστραγε.χαζο.πολυ ανησυχο ειναι,ακομα δε γεννηθηκε.ο γιατρος γελαγε,και μου λεει και που να γεννησεις.του εξηγησα καποια πραγματα,μου ειπε και τα θετικα και τ αρνητικα καθε περιπτωσης.τον ρωτησα για τα παντα.το ειπα στη μαμα μου,διαφωνουμε και παλι.το αγορι μου ηταν πολυ γλυκο,κι εγω μονο εκλαιγα ,γιατι ειμαι πολυ μπερδεμενη.αλλα ακουσα λιγουλακι την καρδουλα του.και το ειδα.ειναι μικροσκοπικο.εχω ενα μικροσκοπικο μωρο στην κοιλια μου.δεν το πιστευω.ειναι τοσο δα.πολυ γλυκο σαν εμενα !! εγω εγκληματιας δε γινομαι
ΟΙ ΑΝΑΓΟΥΛΕς ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕς ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ!ΜΕΤΑ ΤΟΝ 3 ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!Elenitsa1 έγραψε:καλημερα κοριτσια.ευχαριστω πολυ!!!σημερα ξυπνησα με αναγουλες.τι να κανω γι αυτο?φοβαμαι μη με πιασει στη δουλεια ή στη σχολη.η μαμα μου ελεγε τα δικα της,αλλα εγω ξαναεπεσα για υπνο.μ ενοχλει που εχω αυτα τα συμπτωματα και ειμαι μονη μου.στενοχωριεμαι και παω στο δωματιο μου.πιεσα και λιγο το αγορι μου αλλα δε γινεται αλλιως.θα παω και στο αγκαλια μια απ αυτες τις μερες.κι αυτο τωρα γιατι με ανακατευει?απ το πολυ γλιστρα γλιστρα.δεν καθεται ησυχο φαινεται.δε μου κανει κι εντυπωση.ειτε παρει απο μενα ειτε απ τον πατερα του,θα εχει κατι ψυχολογικα αλυτα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Constantin@ στις Πεμ Σεπ 26, 2013 8:13 am, 1 φορά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης