Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
267 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 267 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 26  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 26]

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειπα οτι δεν θα μιλησω αλλα παρακολουθω μερες το θεμα και ειπα να παρω θεση.......λοιπον τοσες μερες πολλα κοριτσια ελλενακι σου μιλησαν ανοιχτα σε βοηθησαν λεγοντας την γνωμη τους κλπ...απλα δεν καταλαβαινω το εξης....δεν εισαι σιγουρη εσυ η ιδια αρα οτι κ να σου πουμε εμεις το θεμα εξαρταται απο σενα .........εφοσον ακομα λες ετσι αλλιως και αλλιωτικα εσυ δεν ξερεις τι θες...ξερω και καταλαβαινω οτι η θεση σου ειναι πολυ δυσκολη μπορω να σε καταλαβω οχι απολυτα βεβαια αλλα μπορω..απλα ξανα λεω αμα το ηθελες πραγματικα δεν θα ειχεσ ενδοιασμους και ουτε θα εμπαινες σε αυτη τη διαδικασια...δεν θελω να ακουστω σκληρη αλλα σου μιλαω εγω παντρεμενη 1,5 χρονο που προσπαθει για παιδι 2,5 χρονια-απο αρραβωνιασμενοι λεγαμε να κανουμε πρωτα μωρακι και μετα γαμοβαφτιση-και με μια αποβολλη...οτι και αν σου λεμε εμεις κανε αυτο που νιωθεις που θα σε κανει εσενα να εισαι καλα ....οσο για την εκτρωη δεν ξερω αμα το σκεφτεσαι ακομα η αληθεια ειναι οτι διαβασα πολ γενικα ...κουκλιτσα μου το μονο που θα σου εγω ειναι μην κανεις κατι που θα μετανιωσεις...αλλα σου ξανα λεω εμεισ εδω δεν θα σου πυμε τι θα κανεις...το θεμα δεν ειναι τι σου λεμε εμεις το θεμα ειναι τι λες εσυ στο εαυτο σ ..δεν εισαι 15 21 εισαι....ελπιζω ξανα λεω να κανεις το καλυτερο που νομιζεις εσυ.......

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
astrellita έγραψε:
LindakiS έγραψε:
Elenitsa1 έγραψε:ειναι πολυ λαθος αυτο που λες.δεν ειπα καθολου χαρουμενη οτι εχω πονακια.το χμογελο το τοποθετησα διπλα στο καλημερα.εννοουσα οτι ποναω μαλλον απο τη στενοχωρια.περα απ το οτι δεν εχω πνευματικο,ουτε ειχα ουτε θα αποκτησω,πιστευω στο Θεο.αλλα στο Θεο.ενταξει δε νομιζω οτι ειμαι η μονη με προγαμιαιες σχεσεις.ισα ισα που ημουν κι αρκετα μεγαλη για την εποχη μας,οταν ξεκινησα.επισης,δε θελω ουτε ΕΝΑ αρνητικο σχολιο για τη μαμα μου.εχει περασει τα πανδεινα.ειναι κι εκεινη κατα των προγαμιαιων σχεσεων,αλλα ειναι και 55 ετων.τοτε ,ετσι ηταν οι πιο πολλες.αλλα ειμαι το παιδι της.προσπαθει να φανει πιο σκληρη ,για να μου βρει μια λυση.
παλι επικεντρωνεσαι σε λάθος κομμάτι κ δεν βλέπεις καν τι σου λέω κ θα σε παρακαλούσα να διαβάζεις 3 φορές αυτά που γράφω κ να μην μπούρδες ότι έκανα αρνητικό σχόλιο Γ τη μάνα σου! Mad δε με ενδιαφέρει αν εχεις πνευματικό απλά λάμβανω όλες τις πιθανές συμβουλευτικές μεθόδους... μάλλον είσαι πολύ μακριά από το να μεγαλώσει ένα παιδί έχεις ΔΙΚΑΙΟ κ δεν εννοώ ηλικιακά.... ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

ειναι τοσο κακο ναναι καποια κοπελα μακρια απο το να μεγαλωσει ενα παιδι;;;ειναι 20 χρονων,ειναι κιαυτη παιδι...εγω 20 χρονων ουτε ραντεβου δεν ειχα βγει,ζει σε μια κλειστη κοινωνια,ηλικιωμενος αυστηρος πατερας...ειναι λογικο να φοβαται...ας μην κρινουμε τους αλλους συμφωνα με τις δικες μας επιθυμιες κ τα δικα μας βιωματα...

OMG!!! Shocked Δεν ειπα οτι ειναι κακο! Αντιθετως της ειπα οτι εχει ΔΙΚΑΙΟ να μη θελει να το κρατησει κι αν εχεις δει προυγουμενες δημοσιευσεις μου της ειπα οτι κανεις δεν θα την κατηγορησει! Ελπιζω μονο να εχει τις λιγοτερες δυνατες τυψεις!! Πραγματικα αυτο ευχομαι. Wink εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 9 727892

http://www.sailormoon82@blogspot.com

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
LindakiS έγραψε:
astrellita έγραψε:
LindakiS έγραψε:
Elenitsa1 έγραψε:ειναι πολυ λαθος αυτο που λες.δεν ειπα καθολου χαρουμενη οτι εχω πονακια.το χμογελο το τοποθετησα διπλα στο καλημερα.εννοουσα οτι ποναω μαλλον απο τη στενοχωρια.περα απ το οτι δεν εχω πνευματικο,ουτε ειχα ουτε θα αποκτησω,πιστευω στο Θεο.αλλα στο Θεο.ενταξει δε νομιζω οτι ειμαι η μονη με προγαμιαιες σχεσεις.ισα ισα που ημουν κι αρκετα μεγαλη για την εποχη μας,οταν ξεκινησα.επισης,δε θελω ουτε ΕΝΑ αρνητικο σχολιο για τη μαμα μου.εχει περασει τα πανδεινα.ειναι κι εκεινη κατα των προγαμιαιων σχεσεων,αλλα ειναι και 55 ετων.τοτε ,ετσι ηταν οι πιο πολλες.αλλα ειμαι το παιδι της.προσπαθει να φανει πιο σκληρη ,για να μου βρει μια λυση.
παλι επικεντρωνεσαι σε λάθος κομμάτι κ δεν βλέπεις καν τι σου λέω κ θα σε παρακαλούσα να διαβάζεις 3 φορές αυτά που γράφω κ να μην μπούρδες ότι έκανα αρνητικό σχόλιο Γ τη μάνα σου! Mad δε με ενδιαφέρει αν εχεις πνευματικό απλά λάμβανω όλες τις πιθανές συμβουλευτικές μεθόδους... μάλλον είσαι πολύ μακριά από το να μεγαλώσει ένα παιδί έχεις ΔΙΚΑΙΟ κ δεν εννοώ ηλικιακά.... ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

ειναι τοσο κακο ναναι καποια κοπελα μακρια απο το να μεγαλωσει ενα παιδι;;;ειναι 20 χρονων,ειναι κιαυτη παιδι...εγω 20 χρονων ουτε ραντεβου δεν ειχα βγει,ζει σε μια κλειστη κοινωνια,ηλικιωμενος αυστηρος πατερας...ειναι λογικο να φοβαται...ας μην κρινουμε τους αλλους συμφωνα με τις δικες μας επιθυμιες κ τα δικα μας βιωματα...

OMG!!! Shocked Δεν ειπα οτι ειναι κακο! Αντιθετως της ειπα οτι εχει ΔΙΚΑΙΟ να μη θελει να το κρατησει κι αν εχεις δει προυγουμενες δημοσιευσεις μου της ειπα οτι κανεις δεν θα την κατηγορησει! Ελπιζω μονο να εχει τις λιγοτερες δυνατες τυψεις!! Πραγματικα αυτο ευχομαι. Wink εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 9 727892
εφοσον η ελενιτσα εξθεσε το θεμα της καλως η κακως θα ρχει υποστηρικτες αλλα και "κριτες"δεν γινεται ολοι να συμφωνουμε με ολους καποιοι εχουν διαφορετικη αποψη κ εφοσον μας ειπε το προβλημα της θα πρεπει ν ακουσει και πραγματα που ισως δεν θα αρεσουν σε καποιους....και χωρις να θελω να φανω καπως ναι ειναι σε δυσκολη θεση λογω αυστηρων γονεων και κλειστης κοινωνιασ αλλα κατω απο αυτεσ τις συνθηκες καλο ειναι να μαστε λιγο πιο προσεκτικοι ωστε να αποφευγονται αυτα που για αλλους ειναι δυσαρεστα και αλλους μπορει να τους γεμισουν απεραντη χαρα...δεν θελω αν κανω την ηθικη ουτε τον φωτεινο παντογνωστη αλλα ετσι νιωθω

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
φυσικα...θα επρεπε να προσεξει περισσοτερο..τωρα ομως ειναι αργα...οποτε ας το αφησουμε...εγω πιστευω πως αν πραγματικα το ηθελε αυτο το παιδι δεν θα το συζητουσε,θα ηταν χαρουμενη...ειναι ολοφανερο πως δεν ειναι ετοιμη(λογω συνθηκων)...και εκτος του οτι δεν ειναι ετοιμη δεν εχει και την απαιτουμενη στηριξη ή και ενθαρυνση,το μελλον με ενα παιδι της φαινεται αβεβαιο...εγω νομιζω οτι το μοναδικο προβλημα που εχει αυτη τη στιγμη ειναι οτι αφορα το συναισθηματικο κομματι: ειναι αμαρτια;;;ειναι κακο;;;θα το μετανιωνω για παντα;;;θα το σκοτωσω;;;
ολα αυτα που σκεφτονται ολες οι γυναικες που για τον εναν η τον αλλο λογο οδηγουνται στον τερματισμο μιας εγκυμοσυνης και φυσικα καμμια απο αυτες δεν το κανει με ελαφρια καρδια,και φυσικα καμμια απο αυτες δεν ξεχναει...

vicky00

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Συμφωνώ με astrellita απόλυτα...

kafedaki?

kafedaki?
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και γω συμφωνώ με astrellita όπως επίσης θα της ήταν πολύ πιο εύκολο ν α αντιμετωπίσει την εγκυμοσύνη της κ τους αυστηρούς γονείς της αν είχε ένα σύντροφο που θα μπορούσε να στηριχτεί πάνω του κ να νοιώθει ασφάλεια μαζί του...Η συναισθηματική φόρτιση που έχει αυτή τη στιγμή δεν είναι μόνο το μωρό και πως θα αντιμετωπίσει τους γονείς της είναι κ το ότι είχε κάνει λάθος επιλογή κ στο συντροφό της...
Και μη μου πείτε ότι θα πρέπει να σκεφτεται μόνο το μωρό κ όλα τα άλλα γιατί ωραία να τα λέμε εμείς απ' έξω....
Και οι περισσότερες εδω μέσα κάτω από τις συνθήκες της Ελένης τους ίδιους προβληματισμούς θα είχαμε...

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ακριβως καφεδακι...αυτο ειπα και σε προηγουμενο σχολειο...ας μπουμε οσο αυτο ειναι δυνατον στην δικη της θεση... οπως και να χει η κοπελα δεν εχει φυτρωσει,ανοικει σε μια οικογενεια απο την οποια εξαρταται ακομα οικονομικα,για τον πατερα του εμβρυου δεν το συζηταω...ειναι μονη της λοιπον,το οτι καποιες αλλες κοπελες δυσκολευονται να κανουνε παιδακι και με βαση αυτο προσπαθουν με το δικιο τους κ αυτες να αποτρεψουν μια τυχον διακοπη κυησης ειναι ενα αλλο θεμα,βρησκονται σε μια αλλη θεση οπου ο ερχομος ενος παιδιου θα πλημυρηζε τους παντες με χαρα και οχι με στεναχωρια,θυμο,προβληματισμο και αγχος οπως στην περιπτωση της ελενιτσας...η ελενιτσα ειναι σε μια ηλικια που πρωτα απο ολα θα πρεπει να σκεφτει τον εαυτο της,το τι θελει αυτην την στιγμη απο την ζωη της...

εγω ειμαι 35 χρονων...εχω ενα κοριτσακι και περημενω και δευτερο...εχω μια ευαισθησια λοιπον σε θεματα που αφορουν μικρα κοριτσια...συμετεχοντας σε αυτο το θεμα σκεφτομαι συνεχως το τι θα ελεγα στην ελενιτσα αν ηταν η κορη μου...λοιπον εγω προσωπικα δεν θα προσπαθουσα να της επιβαλλω κατι αλλα θα την συμβουλευα να κοιταξει πρωτα απο ολα τον εαυτο της...

και φυσικα οποια αποφαση και να παρει αυτο θα πρεπει να της γινει μαθημα και να προσεχει πολυ απο δω και περα ως προς την επιλογη του συντροφου της και ως προς τις προφυλαξεις που θα πρεπει να περνει...

kafedaki?

kafedaki?
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
astrellita έγραψε:ακριβως καφεδακι...αυτο ειπα και σε προηγουμενο σχολειο...ας μπουμε οσο αυτο ειναι δυνατον στην δικη της θεση... οπως και να χει η κοπελα δεν εχει φυτρωσει,ανοικει σε μια οικογενεια απο την οποια εξαρταται ακομα οικονομικα,για τον πατερα του εμβρυου δεν το συζηταω...ειναι μονη της λοιπον,το οτι καποιες αλλες κοπελες δυσκολευονται να κανουνε παιδακι και με βαση αυτο προσπαθουν με το δικιο τους κ αυτες να αποτρεψουν μια τυχον διακοπη κυησης ειναι ενα αλλο θεμα,βρησκονται σε μια αλλη θεση οπου ο ερχομος ενος παιδιου θα πλημυρηζε τους παντες με χαρα και οχι με στεναχωρια,θυμο,προβληματισμο και αγχος οπως στην περιπτωση της ελενιτσας...η ελενιτσα ειναι σε μια ηλικια που πρωτα απο ολα θα πρεπει να σκεφτει τον εαυτο της,το τι θελει αυτην την στιγμη απο την ζωη της...

εγω ειμαι 35 χρονων...εχω ενα κοριτσακι και περημενω και δευτερο...εχω μια ευαισθησια λοιπον σε θεματα που αφορουν μικρα κοριτσια...συμετεχοντας σε αυτο το θεμα σκεφτομαι συνεχως το τι θα ελεγα στην ελενιτσα αν ηταν η κορη μου...λοιπον εγω προσωπικα δεν θα προσπαθουσα να της επιβαλλω κατι αλλα θα την συμβουλευα να κοιταξει πρωτα απο ολα τον εαυτο της...

και φυσικα οποια αποφαση και να παρει αυτο θα πρεπει να της γινει μαθημα και να προσεχει πολυ απο δω και περα ως προς την επιλογη του συντροφου της και ως προς τις προφυλαξεις που θα πρεπει να περνει...

Respect Respect Respect Respect Respect

Maria-Maraki

Maria-Maraki
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Elenitsa1 έγραψε:τα λεω αυτα στη μαμα μου,οπως λεω κ σ εσας τι μου λεει.της ειπα να πουμε οτι το υιοθετησαμε,και να φυγω για λιγο καιρο.πολλα πραγματα.τα σκεφτεται.φυσικα θα ειναι πολυ αδικο για τον αδερφο μου,αλλα εγω δε θα ζητησω λεφτα,μονο καλυψη.τωρα οτι εκανε η μανα μου στα 55 της παιδι,δε θα το πιστεψει κανεις,ειδικα μετα απο τετοια προβληματα υγειας.μονο αν πουμε οτι το υιοθετησαμε.κατι τετοιο.

Αν δεις την κορη μου και εμενα δεν θα το πιστευεις οι γονεις μου τη φωναζουν Μαρια γιατι ειναι ολοιδια, οταν την ειδα δεν πιστευα στα ματια μου ηταν σαν να εβλεπα τον εαυτο μου και τον βλεπω καθε μερα να μεγαλωνει....
τι θελω να πω με αυτο αυτο το παιδι ειναι δικο σου....
εγω δεν νομιζω οτι πρεπει να πεις οτι το υιοθετησες ή οτι ειναι της μαμας σου...
κατι τετοιο θα το στοιχιωνε για χρονια, γιατι αγαπη μου πας να κανεις στον εαυτο σου τετοια ζημια, μαθε να το αγαπας, ειναι δικο σου,
Αν παλι αποφασισεις να το ριξεις ειναι και παλι δικη σου επιλογη...
δεν ειμαι εγω αυτη που θα σε πιεσω να το κρατησεις...

Αλλα το φανταζεσαι να ακους μετα απο χρονια το υιοθετημενο γιατι ο κοσμος ειναι ΚΑΚΟΣ...
πιστεψε θα το πουνε θα θες ή να τους σκοτωσεις ή θα βριζεις τον εαυτο σου για τοτε!!!!
οτι σου γραφω στο γραφω με αγαπη.

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
συγνωμη να ρωτησω κατι βρε ελενη μου ...
1)θα κουβαλας ενα παιδι στην κοιλια σου θα το φερεις στον κοσμο και θα πειτε στον κοσμο οτι το υιοθετησατε?αυτο που λες δεν ειναι καπως σκληρο ειδικα για σενα θα κρυβεσαι δυλαδη οτι εχεις παιδι θα ερθει η ωρα να σε φωναξει μαμα και αυτο θα φωναζει την γιαγια του?
2)αντε και κανεις το "εγκλημα" γιατι γιαμενα αυτο σημαινει η εκτρωση.μετα αμα ξανα γινει και μεινεις παλι εγκυος τι θα γινει δηλαδη?παλι εκτρωση και ν εισαι ελευθερη

stalicha

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κοπελα μου δεν ειχα σκοπο να απαντησω αλλα πραγματικα βλεπω πως εισαι σε πολυ δυσκολη κατασταση...Λοιπον, οι ανησυχιες σου ειναι παρα πολυ φυσιολογικες και ποσο μαλλον απτη στιγμη που ζεις σε ενα πιο συντηρητικο περιβαλλον.Δν θεωρω πως επειδη σκεφτεσαι το ενδεχομενο της εκτρωσης ,αυτο σημαινει κιολας οτι δεν αγαπας το παιδι που εχεις μεσα σου...Εισαι απλα προβληματισμενη..κ ειναι λογικο!!!Αλλιως δν θα ρωτουσες καν...Οπως και να εχει εδω δεν βρισκεσαι για να σε κρινουμε..Αλλωστε δυστυχως αυτο ειναι κατι που πολλοι αλλοι θα κανουν ,ειδικα απτη στιγμη που μεγαλωνεις σε ενα πιο συντηρητικο περιβαλλον...Τωρα πια εγινε το ‘’λαθος’’...Στο χερι σου ειναι αν θελεις να το δεις πιο θετικα και απο ενα απλο και στιγμιαιο λαθος,να γινει ‘’ο,τι καλυτερο ειχες ποτε’’.Για μενα ξεχνα τους συναισθηματισμους,τυπου: ‘’Αλλες δεν μπορουν να κανουν και εσυ το πετας’’. Αυτα ειναι βλακειες..Ειναι κριμα μια γυναικα να μην μπορει να κανει παιδι (και ομολογω πως ειναι απο τους μεγαλυτερους φοβους μου) αλλα αυτο δεν εχει σχεση με την τωρινη σου κατασταση...Γιατι...Ας παρουμε και την πιο απαισιοδοξη πλευρα..Θα μεγαλωσεις μονη σου ενα παιδι(δν ειναι προβλημα το μονη σου),χωρις να εχεις τη δυνατοτητα να του παρεχεις καποια πραγματα και χωρις να εχεις τη δυνατοτητα να φτιαξεις τις συνθηκες ωστε να μπορεις να του παρεχεις αργοτερα..Με αυτο εννοω πως αν για παραδειγμα θελησεις να κανεις καποιες επιπλεον σπουδες ή να δουλεψεις σε καποιο πιο απαιτητικο ποστο με σκοπο την ανελιξη,ξεκαθαρα τα πραγματα δν θα μπορεις...(με βαση παντα οτι θα εισαι μια μαμα που θα θελει να βλεπει το παιδι της και δν θα το αφηνει ολη μερα με ντανταδες ή παππουδες).Αυτο λοιπον, εχει σχεση με το τι θελεις εσυ απο τη ζωη σου και τι ζητας.Για παραδειγμα,εγω, θελω οσο τιποτα ενα παιδακι τωρα, ομως γνωριζω πως δν προκειται να το προσπαθησω τα επομενα 2 χρονια τουλαχιστον γτ θελω να κοιταξω να πετυχω καποιους στοχους με σκοπο να μπορω να αμοιβομαι καλυτερα στο μελλον και να παρεχω καποια πραγματα στην οικογενεια μου (οσο αυτο ειναι εφικτο στις συνθηκες στις οποιες ζουμε),διοτι αυτα τα χρονια περνανε και δεν επιστρεφουν.Αυτο για μενα βεβαια, δν σημαινει πως αν μεινω εγκυος δν θα το κρατησω, αλλα παιρνω προφυλαξεις γ να το αποφυγω...Αν λοιπον, συνεβαινε κατι τετοιο σε μενα, εγω προσωπικα θα το κρατουσα.ΑΛΛΑ: οι συνθηκες ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικες απο αυτες που βιωνεις εσυ...Συνεπως, ο,τι και να λεμε εμεις, το θεμα ειναι εσυ ,οχι τι πραγματικα θες (γτ το θες,απλα προβληματιζεσαι λογω των οικονομικων),αλλα αν πιστευεις οτι με τον καιρο μπορεις να προετοιμαστεις και να κανεις παραπερα πολλα απο τα θελω σου ,καποια απτα οποια θα ειναι παρα πολυ δυσκολο να κυνηγησεις μετα, ωστε να δεχτεις την αφιξη μιας νεας ζωουλας. Ολα αυτα απτονται σε σενα...Οπως βλεπεις ολοι εχουμε διαφορετικες αποψεις..Εγω προσωπικα δν μπορω να μπω στη θεση σου...Νομιζω πως θα ειχα τα ιδια διλημματα με σενα...Προσπαθω μονο να σου πω πως θα σκεφτομουν στη θεση σου.Κ αυτο το αισθημα μιας νεας ζωης μεσα σου πρεπει να ειναι ο,τι πιο ομορφο υπαρχει στον κοσμο...!!Μονο ΕΣΥ μπορεις να ξερεις το καλυτερο για σενα...Και ουτε μπορεις να πεις ,’’εχει ο Θεος’’. Αυτα τα ελεγαν οι γιαγιαδες μας...Οκ, επειδη θα τσαντιστουν πολλες με αυτο που εγραψα,ο καθενας μπορει να πιστευει οπου θελει, αλλα,δν μπορουμε να τα αφηνουμε και ολα στο Θεο γτ με την ιδια λογικη οποιος πιστευε σε Αυτον δν θα πεινουσε και δν θα παθαινε τα μυρια οσα...Συν Αθηνα και χειρα κινει...Ο,τι και αν αποφασισεις, θα πρεπει να βαλεις και συ το χερακι σου...Αν αποφασισεις να το κρατησεις αυτο το παιδακι, να εισαι προετοιμασμενη οτι θα περασεις δυσκολα τοσο στην αρχη,οσο και μετα , ομως τελικα εγω πιστευω πως αφου λες πως οι γονεις σου σε αγαπανε ,οσο συντηρητικοι κ αν ειναι,θα το δεχτουνε το παιδι και θα δεχτουν να σας φροντισουν και τους 2 για αρχη. Οι εγωισμοι καλο ειναι να μπουν στην ακρη ,τουλαχιστον στην αρχη...Αφου ετσι εγιναν τα πραγματα η μονη λυση ειναι να εισαι οικονομικα εξαρτημενη τουλαχιστον για ενα διαστημα απτους γονεις σου.Κ αυτο απλα πρεπει να το δεχτεις .Απο κει και περα,με τον καιρο, πιστευω πως θα εμφανιστουν αρκετες πορτες μπροστα σου και θα μπορεις να διαλεξεις...Αλλωστε σκεψου..Τοσοι ανθρωποι εξαρτωνται απο τις οικογενειες τους ,ειδικα στις μερες μας υπαρχουν ολοκληρες οικογενειες με 2 και 3 παιδια που οι γονεις ειναι ανεργοι και τα βγαζουν περα με τη βοηθεια των γονιων..Ε, για καποιο διαστημα μαλλον ειναι αναποφευκτο αυτο.. Για μενα, πριν αποφασισεις οτιδηποτε ΜΙΛΑ με τους δικους σου..Πες ολη την αληθεια και μην ψαξεις για δικαιολογιες για τον εξω κοσμο του τυπου:ειναι υιοθετημενο κλπ κλπ...Αυτα μονο θα μπερδεψουν την κατασταση..Απτη στιγμη που θα αποφασισεις να πεις την αληθεια, θα την πεις σε ολους (για μενα) και θα στηριξεις την αποφαση σου μεχρι το τελος... Κανενας δν θα σου πει πως και γιατι...ΤΕΛΟΣ!ΕΓΙΝΕ!!ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ;;;ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΕΓΙΝΕ!!ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!Να θυμασαι πως το τελειοτερο οπλο ειναι η ειλικρινεια!!Με αυτο τους αφοπλιζεις ΟΛΟΥΣ...Με τον καιρο θα μαθεις να μη δινεις σημασια στα σχολια..Καθε αρχη και δυσκολη..Παντως, να ξερεις πως ενα μπεμπεκακι δινει πολυ χαρα σε ολους...Μιλα στους γονεις σου και να δεις που ολα θα ξεκαθαρισουν και στο τελος θα ειναι πιο ευκολη η αποφαση.Ο,τι και να αποφασισεις, να στηριξεις την αποφαση σου μεχρι τελους...Δεν εχεις να απολογηθεις σε κανεναν.Παντως,επειδη προηγουμενως ανεφερα ολα τα αρνητικα, καλο ειναι να σκεφτεις και τα θετικα...Δλδ το ποση ευτυχια θα φερει αυτο το παιδακι σε ολους σας και οτι ειναι κομματι απο σενα...Ειδικα το δευτερο..Ενα νεο ανθρωπακι ευπλαστο, που θα το μεγαλωνεις και θα σε ωριμαζει...Που θα ανακαλυπτει σιγα σιγα τη ζωη μεσα απο σενα στην αρχη...Κ θα ειναι ευκαιρια να προσφερεις αγαπη σε αυτο το πλασματακι και να μαθετε μαζι αυτα που κανενας αλλος δν θα σε διδαξει παρα μονο ενα τοσο δα μικρο πλασματακι..ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ...Οι γονεις ειναι γονεις και παντα θα ψεγουν τα κακως κειμενα...ΟΜΩΣ ειναι και παντα εκει για να μας ακουσουν και στα καλα και στα ασχημα...
Καλη δυναμη ο,τι και αν κανεις και συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο....

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stalicha έγραψε:Κοπελα μου δεν ειχα σκοπο να απαντησω αλλα πραγματικα βλεπω πως εισαι σε πολυ δυσκολη κατασταση...Λοιπον, οι ανησυχιες σου ειναι παρα πολυ φυσιολογικες και ποσο μαλλον απτη στιγμη που ζεις σε ενα πιο συντηρητικο περιβαλλον.Δν θεωρω πως επειδη σκεφτεσαι το ενδεχομενο της εκτρωσης ,αυτο σημαινει κιολας οτι δεν αγαπας το παιδι που εχεις μεσα σου...Εισαι απλα προβληματισμενη..κ ειναι λογικο!!!Αλλιως δν θα ρωτουσες καν...Οπως και να εχει εδω δεν βρισκεσαι για να σε κρινουμε..Αλλωστε δυστυχως αυτο ειναι κατι που πολλοι αλλοι θα κανουν ,ειδικα απτη στιγμη που μεγαλωνεις σε ενα πιο συντηρητικο περιβαλλον...Τωρα πια εγινε το ‘’λαθος’’...Στο χερι σου ειναι αν θελεις να το δεις πιο θετικα και απο ενα απλο και στιγμιαιο λαθος,να γινει ‘’ο,τι καλυτερο ειχες ποτε’’.Για μενα ξεχνα τους συναισθηματισμους,τυπου: ‘’Αλλες δεν μπορουν να κανουν και εσυ το πετας’’. Αυτα ειναι βλακειες..Ειναι κριμα μια γυναικα να μην μπορει να κανει παιδι (και ομολογω πως ειναι απο τους μεγαλυτερους φοβους μου) αλλα αυτο δεν εχει σχεση με την τωρινη σου κατασταση...Γιατι...Ας παρουμε και την πιο απαισιοδοξη πλευρα..Θα μεγαλωσεις μονη σου ενα παιδι(δν ειναι προβλημα το μονη σου),χωρις να εχεις τη δυνατοτητα να του παρεχεις καποια πραγματα και χωρις να εχεις τη δυνατοτητα να φτιαξεις τις συνθηκες ωστε να μπορεις να του παρεχεις αργοτερα..Με αυτο εννοω πως αν για παραδειγμα θελησεις να κανεις καποιες επιπλεον σπουδες ή να δουλεψεις σε καποιο πιο απαιτητικο ποστο με σκοπο την ανελιξη,ξεκαθαρα τα πραγματα δν θα μπορεις...(με βαση παντα οτι θα εισαι μια μαμα που θα θελει να βλεπει το παιδι της και δν θα το αφηνει ολη μερα με ντανταδες ή παππουδες).Αυτο λοιπον, εχει σχεση με το τι θελεις εσυ απο τη ζωη σου και τι ζητας.Για παραδειγμα,εγω, θελω οσο τιποτα ενα παιδακι τωρα, ομως γνωριζω πως δν προκειται να το προσπαθησω τα επομενα 2 χρονια τουλαχιστον γτ θελω να κοιταξω να πετυχω καποιους στοχους με σκοπο να μπορω να αμοιβομαι καλυτερα στο μελλον και να παρεχω καποια πραγματα στην οικογενεια μου (οσο αυτο ειναι εφικτο στις συνθηκες στις οποιες ζουμε),διοτι αυτα τα χρονια περνανε και δεν επιστρεφουν.Αυτο για μενα βεβαια, δν σημαινει πως αν μεινω εγκυος δν θα το κρατησω, αλλα παιρνω προφυλαξεις γ να το αποφυγω...Αν λοιπον, συνεβαινε κατι τετοιο σε μενα, εγω προσωπικα θα το κρατουσα.ΑΛΛΑ: οι συνθηκες ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικες απο αυτες που βιωνεις εσυ...Συνεπως, ο,τι και να λεμε εμεις, το θεμα ειναι εσυ ,οχι τι πραγματικα θες (γτ το θες,απλα προβληματιζεσαι λογω των οικονομικων),αλλα αν πιστευεις οτι με τον καιρο μπορεις να προετοιμαστεις και να κανεις παραπερα πολλα απο τα θελω σου ,καποια απτα οποια θα ειναι παρα πολυ δυσκολο να κυνηγησεις μετα, ωστε να δεχτεις την αφιξη μιας νεας ζωουλας. Ολα αυτα απτονται σε σενα...Οπως βλεπεις ολοι εχουμε διαφορετικες αποψεις..Εγω προσωπικα δν μπορω να μπω στη θεση σου...Νομιζω πως θα ειχα τα ιδια διλημματα με σενα...Προσπαθω μονο να σου πω πως θα σκεφτομουν στη θεση σου.Κ αυτο το αισθημα μιας νεας ζωης μεσα σου πρεπει να ειναι ο,τι πιο ομορφο υπαρχει στον κοσμο...!!Μονο ΕΣΥ μπορεις να ξερεις το καλυτερο για σενα...Και ουτε μπορεις να πεις ,’’εχει ο Θεος’’. Αυτα τα ελεγαν οι γιαγιαδες μας...Οκ, επειδη θα τσαντιστουν πολλες με αυτο που εγραψα,ο καθενας μπορει να πιστευει οπου θελει, αλλα,δν μπορουμε να τα αφηνουμε και ολα στο Θεο γτ με την ιδια λογικη οποιος πιστευε σε Αυτον δν θα πεινουσε και δν θα παθαινε τα μυρια οσα...Συν Αθηνα και χειρα κινει...Ο,τι και αν αποφασισεις, θα πρεπει να βαλεις και συ το χερακι σου...Αν αποφασισεις να το κρατησεις αυτο το παιδακι, να εισαι προετοιμασμενη οτι θα περασεις δυσκολα τοσο στην αρχη,οσο και μετα , ομως τελικα εγω πιστευω πως αφου λες πως οι γονεις σου σε αγαπανε ,οσο συντηρητικοι κ αν ειναι,θα το δεχτουνε το παιδι και θα δεχτουν να σας φροντισουν και τους 2 για αρχη. Οι εγωισμοι καλο ειναι να μπουν στην ακρη ,τουλαχιστον στην αρχη...Αφου ετσι εγιναν τα πραγματα η μονη λυση ειναι να εισαι οικονομικα εξαρτημενη τουλαχιστον για ενα διαστημα απτους γονεις σου.Κ αυτο απλα πρεπει να το δεχτεις .Απο κει και περα,με τον καιρο, πιστευω πως θα εμφανιστουν αρκετες πορτες μπροστα σου και θα μπορεις να διαλεξεις...Αλλωστε σκεψου..Τοσοι ανθρωποι εξαρτωνται απο τις οικογενειες τους ,ειδικα στις μερες μας υπαρχουν ολοκληρες οικογενειες με 2 και 3 παιδια που οι γονεις ειναι ανεργοι και τα βγαζουν περα με τη βοηθεια των γονιων..Ε, για καποιο διαστημα μαλλον ειναι αναποφευκτο αυτο.. Για μενα, πριν αποφασισεις οτιδηποτε ΜΙΛΑ με τους δικους σου..Πες ολη την αληθεια και μην ψαξεις για δικαιολογιες για τον εξω κοσμο του τυπου:ειναι υιοθετημενο κλπ κλπ...Αυτα μονο θα μπερδεψουν την κατασταση..Απτη στιγμη που θα αποφασισεις να πεις την αληθεια, θα την πεις σε ολους (για μενα) και θα στηριξεις την αποφαση σου μεχρι το τελος... Κανενας δν θα σου πει πως και γιατι...ΤΕΛΟΣ!ΕΓΙΝΕ!!ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ;;;ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΕΓΙΝΕ!!ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!Να θυμασαι πως το τελειοτερο οπλο ειναι η ειλικρινεια!!Με αυτο τους αφοπλιζεις ΟΛΟΥΣ...Με τον καιρο θα μαθεις να μη δινεις σημασια στα σχολια..Καθε αρχη και δυσκολη..Παντως, να ξερεις πως ενα μπεμπεκακι δινει πολυ χαρα σε ολους...Μιλα στους γονεις σου και να δεις που ολα θα ξεκαθαρισουν και στο τελος θα ειναι πιο ευκολη η αποφαση.Ο,τι και να αποφασισεις, να στηριξεις την αποφαση σου μεχρι τελους...Δεν εχεις να απολογηθεις σε κανεναν.Παντως,επειδη προηγουμενως ανεφερα ολα τα αρνητικα, καλο ειναι να σκεφτεις και τα θετικα...Δλδ το ποση ευτυχια θα φερει αυτο το παιδακι σε ολους σας και οτι ειναι κομματι απο σενα...Ειδικα το δευτερο..Ενα νεο ανθρωπακι ευπλαστο, που θα το μεγαλωνεις και θα σε ωριμαζει...Που θα ανακαλυπτει σιγα σιγα τη ζωη μεσα απο σενα στην αρχη...Κ θα ειναι ευκαιρια να προσφερεις αγαπη σε αυτο το πλασματακι και να μαθετε μαζι αυτα που κανενας αλλος δν θα σε διδαξει παρα μονο ενα τοσο δα μικρο πλασματακι..ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ...Οι γονεις ειναι γονεις και παντα θα ψεγουν τα κακως κειμενα...ΟΜΩΣ ειναι και παντα εκει για να μας ακουσουν και στα καλα και στα ασχημα...
Καλη δυναμη ο,τι και αν κανεις και συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο....
πωπωππωωππω αφου ειχες κουραγιο να γραψεις ολα αυτα μπραβω σου Very Happy

Elenitsa1

καλημερα σας.χθες πηγα στο γαμο της κολλητης μου που επαθε ακριβως το ιδιο,κι ηταν τοσο ευτυχισμενη,κι εκλαιγα,κι ειπα μακαρι να εχω κι εγω αυτην τη στηριξη.σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.η μαμα μου εχει λιγο τρελαθει με ολο αυτο,το αγορι μου συνεχως μου λεει ποσο με αγαπαει και ψαχνει γι αλλη δουλεια,αλλα δεν τον εμπιστευομαι τοσο.ξερω ολες τις θυσιες που πρεπει να κανω αν το κρατησω ,κι ολες τις τυψεις που θα εχω αν οχι..θελω να απαντησω σε μια ερωτηση αρχικα.αν το ριξω και ξαναμεινω εγκυος υπο αυτες τις συνθηκες,θα ειμαι επικεικως πανηλιθια,καθως τωρα ηδη νιωθω ανοητη,και ξεροκεφαλη,και καλυτερο θα ηταν ν αυτοπυρποληθω.απο κει και περα,ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι μου απαντησαν απο το αγκαλια!χαιρομαι παρα πολυ.θα παω σημερα στο γιατρο να μου πει τι γινεται,κι επειτα θα κλεισω ενα ραντεβου μαζι τους,να παω να δω τι βοηθεια μπορω να εχω. Very Happy

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenitsa1 έγραψε:καλημερα σας.χθες πηγα στο γαμο της κολλητης μου που επαθε ακριβως το ιδιο,κι ηταν τοσο ευτυχισμενη,κι εκλαιγα,κι ειπα μακαρι να εχω κι εγω αυτην τη στηριξη.σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.η μαμα μου εχει λιγο τρελαθει με ολο αυτο,το αγορι μου συνεχως μου λεει ποσο με αγαπαει και ψαχνει γι αλλη δουλεια,αλλα δεν τον εμπιστευομαι τοσο.ξερω ολες τις θυσιες που πρεπει να κανω αν το κρατησω ,κι ολες τις τυψεις που θα εχω αν οχι..θελω να απαντησω σε μια ερωτηση αρχικα.αν το ριξω και ξαναμεινω εγκυος υπο αυτες τις συνθηκες,θα ειμαι επικεικως πανηλιθια,καθως τωρα ηδη νιωθω ανοητη,και ξεροκεφαλη,και καλυτερο θα ηταν ν αυτοπυρποληθω.απο κει και περα,ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι μου απαντησαν απο το αγκαλια!χαιρομαι παρα πολυ.θα παω σημερα στο γιατρο να μου πει τι γινεται,κι επειτα θα κλεισω ενα ραντεβου μαζι τους,να παω να δω τι βοηθεια μπορω να εχω. Very Happy
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ..ΕΙΔΕΣ ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ ..ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ....ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΜΑ ΗΜΟΥ ΛΙΓΟ ΑΠΟΤΟΜΗ ΣΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΑΛΛ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ..ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΝΑΣ ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΠΕΛΑ Μ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

LindakiS

LindakiS
Μπράβο Ελενίτσα χαιρόμαστε πολύ Γ σένα. κ η χαρά μας είναι γτ έστω και ένα θετικό σημάδι φάνηκε, αν κ υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα... πόσο θα ζήλευα κ εγώ τη φίλη μου κ πόσο σε καταλαβαινω που δεν είσαι στην ίδια θέση,... Sad .........εδώ ακριβώς θα πω συγχαρητήρια στη Σταλιτσα Γ το κείμενο της κ θα παρατηρήσω ότι πολύ σωστά εξέθεσε τα προβλήματα της κατάστασης σου που είναι αποτρεπτικά στο να το κρατήσεις...αλλά στο τέλος πάλι...θετικά σκέφτεται κ σου παραθέτει ότι μπορεί να υπάρξει κ θετική πλευρά σε όλο αυτό πάντα με βοήθεια κ στήριξη! πάμε στο επόμενο βήμα,...περιμένουμε σκέψεις κ νέα σου...

Asabache

Asabache
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mprabo xarika para polu gia esena... εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 9 215994 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 9 215994

Elenitsa1

θα παω στο γιατρο σε δυο ωρες,οποτε το βραδυ να περιμενετε νεα μου.πραγματικα ειμαι πολυ χαρουμενη που το μωρακι μου θα εχει βοηθεια Very Happy

eirini31

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenitsa1 έγραψε:θα παω στο γιατρο σε δυο ωρες,οποτε το βραδυ να περιμενετε νεα μου.πραγματικα ειμαι πολυ χαρουμενη που το μωρακι μου θα εχει βοηθεια Very Happy

Bravo kopela mou harika para poli gia sena Very Happy Very Happy Very Happy ola kala tha pane! perimenoume nea sou εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 9 417472 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 9 417472 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 9 417472

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenitsa1 έγραψε:θα παω στο γιατρο σε δυο ωρες,οποτε το βραδυ να περιμενετε νεα μου.πραγματικα ειμαι πολυ χαρουμενη που το μωρακι μου θα εχει βοηθεια Very Happy
εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 9 417472 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 9 417472 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 9 417472 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 9 417472 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 9 417472 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 9 417472 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 9 417472 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 9 417472 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 9 417472 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 9 417472 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 9 417472

LindakiS

LindakiS
ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ. ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 9 654316 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 9 654316 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 9 315810 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 9 315810

private7

private7
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ελενάκι σου γράφω για να σου πω ότι ακριβώς στην ίδια θέση ήμουν κι εγώ πριν απο 2 μήνες. Έχω γράψει και την ιστορία μου στο φόρουμ.
Ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, οι γονείς ήταν υπέρ των σπουδών κι όχι τέτοια απο τώρα. Για να μην τα πολυλογώ, όταν τους το είπα (5 μηνών) έγινε Ο ΧΑΜΟΣ!!! Ειδικά η μητέρα μου αντέδρασε πολύ άσχημα. Ο πατέρας μου ναι μεν αντέδρασε αλλά αποφάσισε να βοηθήσει.
Ούτε εγώ ήμουν σε φάση να κάνω ένα μωρό, ειδικα επειδή ήθελα να συνεχίσω τις σπουδές μου. Είμαι 22 στα 23 και είμαι με το σύντροφο μου (πλέον άντρας μου-ναι παντρευτήκαμε!) 6 χρόνια και φυσικά άνεργοι και οι 2. Σε καμμία όμως περίπτωση δεν φέρθηκε όπως το αγόρι σου. Είναι 5 χρόνια μεγαλύτερος μου κ έχουμε ξαναπεράσει μαζί τη διαδικασία της έκτρωσης κάτι που σε πληροφορώ είναι ψυχικά και σωματικά επίπονο.
Στην αρχή ούτε εγώ ήμουν σίγουρη ότι το ήθελα κι αυτό γιατί φοβόμουν την αντίδραση των γονιών μου, οι οποίοι σε τέτοια θέματα -γάμου,εγκυμοσύνης- είναι αυστηροί.
Σου λέω λοιπόν ότι αισίως έχω φτάσει στον 8ο μήνα και σε λίγο θα έχω έναν όμορφο μπέμπη στην αγκαλιά μου. Δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου διαφορετική τώρα! Καλώς ή κακώς -κακώς μάλλον- ξεκινάμε με μηδενικα εφόδια τη ζωή μας, χωρίς δουλεια αλλά πλέον με βοήθεια απο τον πατέρα μου,που έχει μια σχετική οικονομική άνεση, ενώ η μάνα μου ακόμα δε μου μιλάει. Στην αρχή είχα στενοχωρηθεί αλλά όσο νιώθω το μικρό μέσα μου αισθάνομαι τόση δύναμη ώστε να μπορώ να μετακινήσω βουνά!
Σε συμβουλεύω λοιπόν να σκεφτείς καλά τι θα κάνεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη γιατί είναι πραγματικα ό,τι καλύτερο μπορεί να σου τύχει. Πίστεψε στον εαυτό σου,πίστεψε στη δύναμη που έχεις κ δν ξέρεις και θα τα καταφέρεις ακόμα και μόνη σου! Κι εγώ ήμουν ακριβώς ένα βήμα απο το να ξεκινήσω το μεταπτυχιακο μου. Δεν πειράζει όμως! Θα το κάνω αλλά θα αργήσει λίγο! Το μωράκι πάνω απ'όλα θέλει αγάπη! Αυτό να του προσφέρεις πάνω απ'όλα!
Ό,τι άλλο χρειαστείς μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου!! Καλό κουράγιο!

stalicha

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
elenitsa πολυ χαιρομαι που βρηκες ανταποκρισση απο την ''αγκαλια''..Ολα καλα θα πανε...
private7 μπραβο για την αποφαση σου να κρατησεις το παιδακι παρολο που δεν εχεις ολοκληρωσει τις σπουδες σου...Αλλωστε ποτε δεν ειναι αργα...Σας καταλαβαινω και τις 2..ισως οχι απολυτα αλλα και γω πανω κατω στην ιδια ηλικια ειμαι (24)και θα με τρομαζε μια παρομοια κατασταση!!Κ γω σκεφτομαι πως το πιο πιθανο ,αν και οταν με το καλο μεινω εγκυος, ειναι να το κανω παραλληλα με το διδακτορικο στο εξωτερικο με την προοπτικη βεβαια οτι θα πληρωνομαι...Πολυ χαιρομαι που μπηκες σε αυτην την παρεα γτ νομιζω πως εσυ μπορεις να συμβουλευσεις καλυτερα απο ολους την elenitsa και να καταλαβεις τους προβληματισμους της..Καλη δυναμη και στις δυο σας!!!Ψηλα το κεφαλι !!

private7

private7
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Stalicha να είσαι καλά κ σου εύχομαι κι εσένα ο,τι καλύτερο!!
Πράγματι ειναι δύσκολη απόφαση και σου μιλάω εγω που πάνω απ ολΑ είχα πάντα τις σπουδές μου!
Έζησα σκληρές σκηνές λόγω της αντίδρασης της μητέρας μου αλλά πρέπει να το αφήσω πίσω κ να κοιτάξω το παιδί μου.
Ψυχική δύναμη το κυριότερο κ υποστήριξη από ανθρώπους που σε αγαπάνε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
private7 έγραψε:Stalicha να είσαι καλά κ σου εύχομαι κι εσένα ο,τι καλύτερο!!
Πράγματι ειναι δύσκολη απόφαση και σου μιλάω εγω που πάνω απ ολΑ είχα πάντα τις σπουδές μου!
Έζησα σκληρές σκηνές λόγω της αντίδρασης της μητέρας μου αλλά πρέπει να το αφήσω πίσω κ να κοιτάξω το παιδί μου.
Ψυχική δύναμη το κυριότερο κ υποστήριξη από ανθρώπους που σε αγαπάνε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ!!

mprabo re koritsi euxomai grhgora na agkaliaseis ton mpemph sou.

private7

private7
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Να χαίρεσαι τη μπέμπα σου κούκλα μου!! Σ'ευχαριστώ πολύ!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 26]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 26  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις