Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
402 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 402 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 26  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 26]

Panantonis

Panantonis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ρε συ Ελένη , συγνώμη ρε κορίτσι μου γλυκό αλλά είναι απλά τα πράγματα.
Αν έχεις βοήθεια κράτα το μωρό.Αν δεν έχεις σταμάτησε την όσο είναι καιρός.
Για το αγόρι σου ευθέως σου λέω να τον στείλεις στο διάολο .
Σε κάθε περίπτωση σκέψου ότι θα μεγαλώνεις ένα παιδί μόνη σου χωρίς μπαμπά και με ότι αυτό συνεπάγεται και για εκείνο και για εσένα.
Εσύ βέβαια μπορείς να κάνεις τη ζωή σου μετά άνετη και ωραία ,να πηγαίνεις με όποιον θέλεις και χωρίς το κίνδυνο να κάνεις παιδί μαζί του ενώ ήδη θα έχεις το παιδί σου.
Μπορείς επίσης να παντρευτείς κανέναν που θα αγαπήσει πρώτα το μωρό σου και μετά εσένα ή να βρεις έναν άντρα χωρισμένο με παιδί ή χωρίς παιδί και να κάνεις και άλλο μαζί τους στο μέλλον.

Καλό βράδυ.

Elenitsa1

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
τη ζωη σου δεν μπορεις να την κανεις ,οταν κανεις παιδια.τωρα που αποφασισα να το κρατησω,διαφωνειτε?καλο κι αυτο.οπως και να χει,απο το γιατρο εχω διορια δυο εβδομαδων ακομα,αλλα θελω να ξερω ολες τις βοηθειες που μπορω να εχω,πριν αποφασισω κατι αρνητικο.

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenitsa1 έγραψε:τη ζωη σου δεν μπορεις να την κανεις ,οταν κανεις παιδια.τωρα που αποφασισα να το κρατησω,διαφωνειτε?καλο κι αυτο.οπως και να χει,απο το γιατρο εχω διορια δυο εβδομαδων ακομα,αλλα θελω να ξερω ολες τις βοηθειες που μπορω να εχω,πριν αποφασισω κατι αρνητικο.
οντως δεν μπορεις..αλλα στο θεμα της εκτρωσης προς θεου οχι.εγω προσωπικα δεν αλλαζω γνωμη καλη μου!!!

Panantonis

Panantonis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Πολλές γυναίκες που κάνουν παιδιά εκτός γάμου και τα μεγαλώνουν οι γιαγιάδες και οι παπούδες,σε πληροφορώ ότι τότε αρχίζει η ζωή τους !!!

Panantonis

Panantonis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο.Να το αναγνωρίσει ή να παντρευτείτε και μετά να χωρίσετε.Προφασιζόμενη την πραγματικότητα ότι πίνει και διάφορα άλλα εύκολα θα πάρεις διαζύγιο.

Elenitsa1

εγω θελω να προσπαθησω να κανω μια οικογενεια σωστη μαζι του.αν δω οτι δεν παει και γινεται κακο για το παιδι ολο αυτο,φυσικα εχω πολλα να πω κι ευκολα μπορει να μη δει και ποτε ξανα το παιδι.αλλα αυτος δεν ειναι ο σκοπος μου.επισης,θεωρω οτι ειμαστε υπευθυνοι των επιλογων και των πραξεων μας,οποτε το να κανω εγω τη ζωη μου κι οι γιαγιαδες να μεγαλωνουν το παιδι,δεν ειναι σωστο.σιγουρα αν δουλευω ναι ή σε καποια αλλη αναγκη.οχι οτι πιστευω οτι οι χωρισμενοι με παιδι,δεν ξαναφτιαχνουν τη ζωη τους,αλλα σκοπος μου ειναι η οικογενεια,κι επειτα το παιδι θα ναι η ζωη μου.απο κει και περα,βλεπουμε..

toxotina

toxotina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εαν δεν εισαι σιγουρη υπαρχει κ η εναλλακτικη να το δωσεις το μωρο για υιοθεσια.Βεβαια δε ξερω ποσο ευκολο θ ειναι γ μια μητερα που επι 9 μηνες παρακολουθει την εξελιξη τ κ απο ενα σημειο κ μετα το νιωθει μεσα της να κινειται κ στο τελος αν θα σ παει η καρδια να το δωσεις σε μια αλλη οικογενεια.Απλα μια ενναλακτικη προταση δινω.Μη με κραξετε

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελενιτσα μου στο χαμογελο του παιδιου να παρεις.
ν πας να βγαλεις καρτα ανεργειας για6 μηνες με 1 χρονο τουλαχηστον θα σε εξασφαλισουν με παμπερσ γαλα ρουχα και οτιδηποτε αλλο που θα χρειαστει κλησε ραντεβου. με την καρτα ανεργιας σ μπορεις να κανεις αιτησεις γιατα επιδοτουμενα σεμηναρια τα οποια σε πληρωνουν μολις τεειωσεις τα σεμηναρια ασχετο αν παρεις πτυχιο η οχι απτο 2013 ν περνουν ολοι επιδομα παιδιου δεν ειμαι συγουρη γ τους ανεργους 26 ευρω τ μηνα τ παιδι.μπορεις ν κοιταξεις κ της προκυρηξεις για τ διμο σας για δουλεια

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελενιτσα εχεις μηνυμα

Elenitsa1

ναι το ειδα γλυκια μου θα σου απαντησω.σ ευχαριστω κιολας.για υιοθεσια το ειπα στη μαμα μου και μου ειπε αν το κρατησω,δε θα ηθελε να το δωσω.δεν ειναι τοσο ασχημη η κατασταση.απλα δεν ξερω κατα ποσο ενω ειμαι ασφαλισμενη στο δημοσιο ,και δουλευω(πολυ περιστασικα με ενσημα),κι επειδη ειμαι ηδη στο Ε.Κ.Π.Α. ,αν μπορω να παω στον οαεδ.

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα πρεπει ν πας ν ρωτησεις στο ταμειο π ανηκεις οτι επειδη εθα γινεις ανυπαντρη μητερα μπορω ν εξασφαλισω το παιδι μ στο βιβλιαρειο τον γονιων μου αν σ πουνε οχι , πας βγαζεις καρταη μ τα ενσημα οι με τα ενσημα π εχεις ανηγεις δικο σ κ μετα μ την καρτα ανεργιας το ανανεωνεις. εχθες ειπαν στις ειδησεις οτι τα γαλατα βρεφικης ηλικιας θα πωλουνε στα σουπερ μαρκετ

Elenitsa1

σ ευχαριστω.το ειδα..περιττο να πω οτι εγω θεωρουσα δεδομενο οτι τα πουλανε στα σουπερ μαρκετ..και γιατι οχι αλλωστε? Razz

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτα που πουλανε τωρα ειναι βρεφικης ηλικιας 2 και 3 .το 1 το πουλανε στα φαρμακεια κ δυστηχως τσιμπημενες τιμες καιρος ν τα πουλανε κ στο σουπερ

Elenitsa1

καλο ειν αυτο..πω πω αυτες οι αναγουλες,πολυ μου τη δινουν.τωρα μ επιασε κ η μεση μου. Mad

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenitsa1 έγραψε:καλο ειν αυτο..πω πω αυτες οι αναγουλες,πολυ μου τη δινουν.τωρα μ επιασε κ η μεση μου. Mad

σε ποια εβδομαδα εισαι;;; σου εδωσε φαρμακα ο γιατρος ή περημενει την οριστικη σου απαντηση;;; οι αναγουλες θελουν υπομονη,το πρωτο τριμηνο ειναι...ο πατερας σου δεν εχει καταλαβει τιποτα;;;

Elenitsa1

απο τη συλληψη μπαινω στην πεμπτη βδομαδα,αλλιως στην εβδομη,γενικα με ποναει καθε τοσο η μεση μου.οχι τιποτα τραγικο.ευτυχως ειναι στο χωριο αυτες τις μερες.κι επειδη εγω μενω στον πανω οροφο,αν δεν εχω ορεξη ή εχω αναγουλες,παω πανω και δεν καταλαβαινουν.

Panantonis

Panantonis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ελένη , γιατί φοβάσαι να το πεις στον πατέρα σου ; Θα σε φάει ή θα χτυπήσει;
Δεν έχω καταλάβει τελικά. Περιμένεις να σου πούμε εμείς τι θα κάνεις ; Ο καθένας λέει τα δικά του, εσύ θα κάνεις αυτό που λέει η λογική σου ,η καρδιά σου και οι οικείοι σου δηλαδή η οικογένεια σου αλλά θα πρέπει να τους το πεις.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο μπαμπάς σου δεν ήξερε ότι από τη στιγμή που έκανε κόρη ,μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να .....μείνει έγκυος για να μη πω τίποτε άλλο και μου πείτε ότι είμαι κακός και διάφορα τέτοια.
Απλά είναι τα πράγματα.Από τη μία οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές για να κάνεις παιδί.Από την άλλη πολλές γυναίκες όπως είχα ξαναπεί αν "ρίξουν" το παιδί ,μπορεί για τον οποιοδήποτε λόγο να μην ξανακάνουν παιδί.
Οποιοσδήποτε λόγος είναι ή υγείας ή άλλος.
Πες το στο σπίτι να ενμημερωθούν όλοι να κάνετε ένα οικογενειακό συμβούλιο και να αποφασίσεις εσύ σαν τελευταίο πρόσωπο που είσαι και η ενδιαφερόμενη.
Σκέψου το μπαμπά σου μετά και ποιά θα είναι η στάση του αν τελικά δεν θα σου βγουν όλα όσα πιστεύεις.
Ασχολείται ένα room τρεις μέρες για το αν θα κρατήσεις το παιδί.Εγώ,οι άλλες , οι άλλοι σου λέμε διάφορα πράγματα λες και θα το κρατήσουμε εμείς το παιδί ή θα το μεγαλώσουμε εμείς.
Η ουσία είναι μία .
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ .ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ,ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ,άσχετα αν πολλές κάνουν παιδιά χωρίς γάμο,χωρίς άντρα,χωρίς οτιδήποτε ακούμε όλοι καθημερινά.
Ο πατέρας σου πρέπει να μάθει άμεσα τι συμβαίνει.
Αν δεν θέλεις να το μάθει,ρίξτο.Δεν είσαι μόνη σου στη ζωή ούτε μπορείς να κάνεις "κόμμα" με τη μαμά σου για να αποφύγεις τον πατέρα σου.

Elenitsa1

αρχικα,νομιζω οτι απαντας πολυ αποτομα σε ολες τις κοπελες σε ολες τις συζητησεις.και ναι θα εσκαγα,αν δεν το ελεγα.επισης,σκεψου εσυ τι θα εκανες αν στο ελεγε η κορη σου,γιατι αν και ο μπαμπας μου ειναι πατερας σου,εχει περιπου τις ιδιες αντιληψεις.επισης,αν δεν ενημερωθω για καποια πραγματα,δεν μπορω να πω κατι.τελειωνοντας,εδω γραφουμε οτι θελουμε κι απανταει οποιος θελει.αν νιωθεις κουρασμενος,μπορεις να μην απαντας.μην ξεχνας οτι εχεις τα διπλα μου χρονια,οποτε δεν παιρνουμε αποφασεις το ιδιο ευκολα.φυσικα δε θα μου πει κανεις τι να κανω,το εχουμε λυσει εδω κι αρκετες μερες αυτο,και απλα ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ,τα κοριτσια με βοηθανε πρακτικα,με συμβουλευουν,ενδιαφερονται.οπως οι γυναικες ξερουν.δε με βαζουν ν απολογηθω.και δε βρισκω και το λογο που θα επρεπε να το κανω..

Panantonis

Panantonis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ρε συ Ελένη, αυτό κάνεις .
Και επειδή έχω τα διπλά σου χρόνια σημαίνει ότι έχω και μεγαλύτερη πείρα από σένα.
Κάνε ότι θέλεις , εγώ είπα αυτό που ήθελα να σου πω.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΩ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΕΓΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ Ή ΟΙ ΆΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΎΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ,ΕΓΩ ..ΟΙ ΑΛΛΕΣ...., ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΡΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ,ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
σκεφτομαι τωρα ποσο δυσκολο πρεπει ναναι για την μητερα σου να το κραταει τοσο καιρο κρυφο απο τον πατερα σου...ναναι ολη μερα μαζι και να το χει μεσα της χωρις να μπορει να του το πει...πολυ δυσκολο... νομιζω παντως και γω πως οπως και ναχει χωρις την συγκαταθεση του πατερα σου θαναι πολυ δυσκολα τα πραγματα...

Panantonis

Panantonis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αν μου το έλεγε η κόρη μου, θα έπιανα τον μεθύστακα τύπο που σε άφησε έγκυο και θα μιλούσαμε αντρίκια και σταράτα,ίσως και με τους γονείς του.
Αν δεν βρίσκαμε σημεία προσέγγισης τότε η απόφαση θα ήταν της κόρης μου και απλά εγώ θα ακολουθούσα είτε αποφάσιζε να το ρίξει είτε να το κρατήσει ενώ απράλληλα θα την βοηθούσα με τον μεγαλύτερο δυνατό τρόπο μπορούσα και περνούσε από το χέρι μου.
Όσο το ότι όπως λες απαντώ απότομα ή κάπως , δεν είναι αυτό.Είναι κάτι άλλο και σχετίζεται με τη ρεαλιστικότητα των απαντήσεων μου και όχι με αυτά που πολλές κυρίες θέλουν να ακούν ,απλά για να χαίρονται.
Αν με ήξερες περισσότερο εσύ ή άλλες(ευτυχώς υπάρχουν δεκάδες με μηνύματα που συντάσσονται πλήρως μαζί μου) τότε θα άλλαζες και θα αλλάζατε γνώμη σε δέκατα του δευτερολέπτου.

Elenitsa1

σιγουρα εχεις μεγαλυτερη πειρα,αλλα εισαι πολυ αποτομος.και δεν ειμαι απο τα κοριτσακια που ζουν σε συννεφακι.εγω η ιδια απ τα πρωτα μηνυματα μιλησα για τις δυσκολιες και ημουν αρκετα σκληρη με τον εαυτο μου.κι αλλες κοπελες μιλησαν σκληρα.αλλα οχι αποτομα.αν εχεις πειρα,που σιγουρα εχεις,σκεψου να μιλας ετσι στη γυναικα σου,οταν ειναι εγκυος.παιζουν κι οι ορμονες ρολο.πρακτικα ειναι να βοηθας τον αλλον στην ουσια του προβληματος.οχι να του μιλας για ηθικη που ηδη γνωριζει,να ξεφευγεις απ το ολο θεμα,κ.λ.π. ψαχνω ηδη να βρω μονη μου συλλογους,νοσοκομεια,καλυψη ταμειων,τα παντα ολα.ζητησα συμβουλη απο κοπελες,γιατι οι αντρες δεν αντιμετωπιζεστε ισοτιμα στις οικογενειες,για το πως θα το πω στην οικογενεια μου.και πρακτικα αν ηξεραν κατι αλλο,που εγω ακομα δεν εχω ψαξει.φυσικα τη λυση θα τη βρω μονη μου,αλλα μια ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ βοηθεια δε βλαπτει.αλλιως θα επιβιωναμε μονοι μας.γενικοτερα..

Elenitsa1

astrellita μου ναι ειναι πολυ δυσκολο ολο αυτο για τη μαμα μου,αλλα της ειπα να περιμενει ,ωσπου εγω ν αποφασισω.ξερω μεγαλο φορτιο.νιωθω ηδη αρκετα ενοχη.

αντωνη ενταξει δεν επιμενω.ισως ειναι ο τροπος σου αυτος,δεν ξερω πως εισαι ως ανθρωπος,ουτε κι εσυ εμενα.απ οσα δειχνουμε,κρινουμε.απλα εχοντας διαβασει οσα εχεις πει ως τωρα,δεν μπορω να καταλαβω τι εν τελει πιστευεις.καπως φασκεις και αντιφασκεις.μπορω βεβαια να καταλαβω οτι αλλο να το κρινεις στους ξενους,κι αλλο να σου συμβει..κι εγω ετσι ..ημουν..τελοσπαντων,σεβαστη η γνωμη σου,απλα μου φαινεσαι λιγο αποτομος.οχι σκληρος.αποτομος!

Panantonis

Panantonis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Με τη γυναίκα μου έχουμε άριστη σχέση και ξερεις γιατί ;
Γιατί όταν μπορούσαμε να παντρευτούμε ο καθένας ξεχωριστά στα 20 μας χρόνια δεν το κάναμε γιατί ξέραμε και οι δύο ότι με τους ανθρώπους που θα το κάναμε θα χωρίζαμε.
Μπορούσαμε να παντρευτούμε με 10 κοπέλες εγώ και με άλλους δέκα άντρες η γυναίκα μου .
Δέκα φορές όμως θα είχαμε χωρίσει.
Έτσι, εγώ παντρεύτηκα στα 39 μου και η γυναίκα μου στα 33.Τώρα είμαι 46 και η γυναίκα μου είναι 40 και κουκλάρα σε πληροφορώ.Βάζει κάτω 20άρες.
Δέσαμε σαν άνθρωποι ,σαν εμπειρίες, σαν προσωπικότητες ,επαγγελματικά αν και ψαχνόμαστε πάντα(εγώ γιατί η σύζυγος με δική της εταιρία αποχώρησε το 2007 και τη νοίκιασε σε άλλους)έτσι ώστε να επικεντρωθεί στην οικογένεια που χτίζαμε και έτσι εδώ και 7 χρόνια είμαστε παντρεμένοι και δεμένοι πολύ .Το παιδάκι μας το κάναμε το 2009 και τώρα ήρθαν και τα δίδυμα ,αισίως το Νοέμβριο πρώτα ο Θεός μέχρι τις 20 του μηνός.
Πρώτα παντρευτήκαμε ,κάναμε παιδάκι,το βαπτίσαμε και τώρα ξανά έγκυος .
Ακολουθήσαμε τον σωστό δρόμο και δεν πήγαμε από την ανάποδη όπως είναι της μόδας να κάνουν μερικές και μερικοί και που θέλουν να το κάνουν κανόνα ενώ όλοι ξέρουν ότι είναι λάθος και εξαίρεση.
Αυτά για να τελειώνουμε με το παραμύθι του ότι είμαι κακός και απότομος.
ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .
ΟΧΙ ΓΥΦΤΟΤΣΑΝΤΙΤΡΙ ΜΕ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΟΡΙΣΤΙΑ.

Είναι που είναι προβληματική η εποχή μας και πρέπει αν αντιμετωπίζουμε κρίσεις και να διαχειριζόμαστε καταστάσεις δύσκολες,φαντάσου τι θα γίνονταν αν δεν ακολουθούσαμε και αυτό το δρόμο.
Για καλό στα λέω ούτε για κακό ούτε για να σε στεναχωρήσω.
Απλά σκέψου όλα όσα σου γράφω.

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με συγχωρεις αντωνη το τι εκανες και το τι κανεις με την γυναικα σου δεν την αφορα την ΕΛΕΝΗ
η κοπελα ανηξε θεμα για ν παρει καποια στηρηξη και γνωμη στο "προβλημα" της γιαυτο μην χαλαμε το θεμα . αμα θελεις ανηξε δικο σου θεμα κ συζητα οτι θελει η ψυχουλα σ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 26]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 26  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις