376 Απ: εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω Παρ Οκτ 26, 2012 5:02 am
vacky
Είναι σε καλό δρόμο!
ααα και το να είσαι υδραυλικός προυποθέτει γνώσεις... Κάτι κατέχεις.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
για να καταλάβω βρε παιδί. Το μεγαλώνεις εσυ? Μένει μαζί σου? γιατι αν είναι έτσι μάνα του είσαι. Δεν είναι ανάγκη να το γεννήσεις για να λέγεσαι μαμαeva evaki έγραψε: MA FUSIKA OLES MA SGNWRIZOUME DEN XREIAZETAI NA EISAI MANA MONO ...ALLOSTE KAI EGW MEGALWNW ENA PAIDAKI .....APO 4O HMERWN...KAI EINAI TWRA H KOUKLA MOU 5 XRONWN!KAI DEN EINAI PAIDI MOU...!AM...ANTWNH MOU GI AUTO TA LEW EGW....ALLA POIOS ME KATALAVAINEI!
eva evaki έγραψε:NAI MENEI MAZI MOU TO MWRO MOU EKTOS SABBATOKURIAKA! EIMAI NONA THS APLA APO 40 NHMERWN POU 40 NTTHSE KAI EFEUGE H MANA TOU...XEXNAGE NA GIRISEI ...!KAI OUSIASTIKA MOU THN EDWSAN!MEGALH ISTORIA!!!TWRA GIA TO THEMA SPOUDWN O UDRAVLIKOS HLEKTROLOGOS KAI OLA AUTA VGAZOUN MIA SXOLH AKOMA KAI STO LUKEIO DEN TRWNE TA XRONIA TOUS STA PANEPISTHMIA..KAI STO TELOS NA DOULEUOUN SE TUROPITADIKA ZWNTANO PARADIXMA EXW THN XADERFH MOU EXEI TELEIOSEI PANTEIO ISTORIKES EPISTHMES KAI KATI ALLO POU DEN TO THUMAMAI...EXEI VGALEI AGGLIKA GALIKA ISPANIKA ITALIKA GEMANIKA..XWRIS UPERVOLES KAI DOULEUEI DUO XRONIA TREIA KONTA STA EVERST!!!KAI XTUPAEI TO KEFALI THS GT OPOU PAEI THS LENE OTI POLLA AUTA POU EXEIS KAI DEN MPOROUME NA SE KALUPSOUME!!!
Elenitsa1 έγραψε:καλησπερα τι μου κανετε?δεν πειραζει που λεγατε τα δικα σας,περναει κι η ωρα μου.ετρεχα γενικα αυτες τις μερες.να απαντησω σε μια φιλη,οτι σκεφτηκα ακριβως το χειροτερο σεναριο και γι αυτο αποφασισα να το κρατησω,χωρις να γινω βαρος σε κανεναν.εχω λυσσαξει επισης με τα αλμυρα.δεν εχω παχυνει ευτυχως,σα να ξυπνησε ο μεταβολισμος μου.τρωω λιγο παραπανω,αλλα δεν παχαινω.προσπαθω να προσαρμοστω.οι αναγουλες με εχουν ταλαιπωρησει παρα πολυ,σημερα εκανα τον πρωτο μου κι ελπιζω τελευταιο εμετο.στο περιπου η μαμα μου με αγριοκοιταζει.με το αγορι μου εχουμε 1-2 φορες το μηνα κατι τετοια.απο τους γονεις του εχει μαθει να πινει στα δυσκολα.και καθε τοσο με παιρνει και με βριζει.αλλα τωρα τον αγνοησα.με απειλειβεβαια οτι θα ερθει σπιτι μου και βριζει την οικογενεια μου,αλλα κι εγω τον εβρισα.δηλαδη πρεπει να τα δωσουν ολα οι δικοι μου,που τρεχαμε μεχρι προτεινως με τη μαμα μου να χαροπαλευει,κι οι δικοι του να μη δινουν ουτ ενα ευρω,γιατι μπεκροπινουν και γυρνανε.και του στελνω τηλεφωνα απο αλλες δουλειες,σα δευτερες,μα δε θελω αυτο δε θελω το αλλο.φοβηθηκα λιγο για το μελλον..
Elenitsa1 έγραψε:καλησπερα τι μου κανετε?δεν πειραζει που λεγατε τα δικα σας,περναει κι η ωρα μου.ετρεχα γενικα αυτες τις μερες.να απαντησω σε μια φιλη,οτι σκεφτηκα ακριβως το χειροτερο σεναριο και γι αυτο αποφασισα να το κρατησω,χωρις να γινω βαρος σε κανεναν.εχω λυσσαξει επισης με τα αλμυρα.δεν εχω παχυνει ευτυχως,σα να ξυπνησε ο μεταβολισμος μου.τρωω λιγο παραπανω,αλλα δεν παχαινω.προσπαθω να προσαρμοστω.οι αναγουλες με εχουν ταλαιπωρησει παρα πολυ,σημερα εκανα τον πρωτο μου κι ελπιζω τελευταιο εμετο.στο περιπου η μαμα μου με αγριοκοιταζει.με το αγορι μου εχουμε 1-2 φορες το μηνα κατι τετοια.απο τους γονεις του εχει μαθει να πινει στα δυσκολα.και καθε τοσο με παιρνει και με βριζει.αλλα τωρα τον αγνοησα.με απειλειβεβαια οτι θα ερθει σπιτι μου και βριζει την οικογενεια μου,αλλα κι εγω τον εβρισα.δηλαδη πρεπει να τα δωσουν ολα οι δικοι μου,που τρεχαμε μεχρι προτεινως με τη μαμα μου να χαροπαλευει,κι οι δικοι του να μη δινουν ουτ ενα ευρω,γιατι μπεκροπινουν και γυρνανε.και του στελνω τηλεφωνα απο αλλες δουλειες,σα δευτερες,μα δε θελω αυτο δε θελω το αλλο.φοβηθηκα λιγο για το μελλον..
dafni1 έγραψε:τι να σου πω ρε μικρη?μεγαλη αποφαση.εχω μια μπεμπα 8 μηνων και εχουμε ξετρελλαθει τελειωσ.
Ειχα μεινει εγγυος οταν ημουν 18 τωρα ειμαι 35)καιαπεβαλα και δεν το μετανιωσα ποτε στη ζωη μου(και ναανταστεις με αυτο το αγορι ειμαστε μετα 7 χρονια μαζιαθηνα και συζουσαμε στη θεσνικη καιειναι καταπληκτικοσ ανθρωποσ και ακομη φιλος.
με τον αντρα μου ειμαστε 9 χρονια μαζι και αποφασισαμε να το τολμησουμε.Δεν ειναι ευκολο να μεγαλωνεις παιδι μονη.Πωσ θα δουλευεισ πιοσ θα στο κραταει αν ειναι αρρωστο?και με ααυτον τον τυπο που εχεις τωρα τι περιμενεισ στειλτον μια ωρα αρχιτερα με η χωρις παιδι.αν δεν μπορει να σου πληρωσει ενα τσαι θα τον φορτωθεις και αυτον
α και παρεπιπτωντοσ επιασα παιδι με την πρωτη και εχω γνωστη που εκανε 15 εκτρωσεισ και μετα παιδι.ιτσ απ του γιου.τα παιδια ειναι τρεελλααα αλλα θελουν χρημα και χρονο και σωστο ταιμινκ
τα λογια σου ειμαι σιγουρη πως θα ακουστουν πολυ σκληρα σε καποιες κοπελες αλλα δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα και καλα κανετε καποιες κοπελες και παρουσιαζετε και την αλλη πλευρα του νομισματος γιατι οσο εγλκληματικο ειναι να κανεις μια εκτρωση αλλο τοσο ειναι το να κρατησεις ενα παιδι υπο αυτες τις συνθηκες και να μην μπορεις να του προσφερεις ολα οσα χρειαζεται για ναναι υγειες και ψυχικα ισορροπημενο και δεν εννοω ωραια ρουχα ,ωραιο δωματιο κλπ,εννοω τα βασικα που και αυτα ειναι δυσκολα να τα εξασφαλησει κανεις στις μερεσ μας,δυστυχως δεν φτανουν μονο τα κουτσι,κουτσι γλυκο μου μωρακι...οσο για τις 15 εκτρωσεις εδω εχω μια ενσταση...ειναι τραγικο το ιδιο λαθος να επαναλαμβανεται τοσες φορες...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης