351 Απ: εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω Πεμ Οκτ 25, 2012 3:32 pm
eva evaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ela mou nte den katalava tipota kai egw.....!!!!!!! vohthise mas na katalavoume...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
eva evaki έγραψε:mporeis n a mou peis esu astrelita poios einai o kakkos auth th stigmh pou oti kai na grapsoume mas krithkareis???kai auto to fenomaino to xw dei kai prin ton kurio antwnh mhpws esu exeis kapoio allo fenomeniko provlhma...h mjpos exoumne oloi oi ypolipoi ektos apo sena?to exw aporia megalh
filitsaki έγραψε:τι εγινε ρε γμτ?δεν βγαζω ακρη....
το χεσαμε το θεμα νομιζω.
αν καποιοι θελουν να μιλησουν για την κοπελα με τον αλβανο υπαρχει το σχετικο θεμα.αυτο ειναι το θεμα τις Ελενης.
μην τα κανουμμε ολα αχταρμα.
Ελενιτσα μου τι κανεις εσυ κανενα νεο?
Καλημέραeva evaki έγραψε:OI SPOUDES PLEON DEN EINAI THEMA EFODIWN..EINAI THEMA EPIVIOSEIS KAI PLEON EINAI AXRISTES APO THN STIGMH POU DEN UPARXOUN DOULEIES...!
vacky έγραψε:Καλημέραeva evaki έγραψε:OI SPOUDES PLEON DEN EINAI THEMA EFODIWN..EINAI THEMA EPIVIOSEIS KAI PLEON EINAI AXRISTES APO THN STIGMH POU DEN UPARXOUN DOULEIES...!
Θα διαφωνήσω μαζί σου κάθετα στο θέμα των σπουδών γλυκειά μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο εφόδιο στη ζωή από τις γνώσεις!!!! Τα πράγματα είναι δύσκολα τώρα αλλά δεν θα είναι για πάντα. Το ίδιο είναι να μην έχεις τίποτα στα χέρια σου και το ίδιο είναι να έχεις τελείωσει κάτι? Κ να είσαι σίγουρη για κάτι. Δουλειές δεν υπάρχουν για ανθρώπους που δεν έχουν μια ειδικότητα. Αν αρχίσεις να ψάχνεις για πωλήτρια πχ που δεν απαιτει ειδικές γνώσεις και που η ζήτηση είναι τεράστια θα είναι δυσκόλο ως ακατόρθωτο. Αν όμως ψάχνεις για γραφίστρια πχ οι πιθανότητες θα είναι πολύ καλύτερες και οι συνθήκες εργασίας επίσης γιατί έχεις γνώσεις πάνω σ'ενα συγκεκριμένο τόμεα. Σκέψου εσυ, θα ήθελες το παιδί σου να είναι αμόρφωτο? Όσον αφόρα στις φιλίες, και βέβαια υπάρχουν φίλες και φίλοι μη τα ισοπεδώνουμε όλα...
Τώρα εμένα η γνώμη μου είναι 1ον να μην παρατήσεις τις σπουδές σου, ο κόσμος να χαλάσει, 2ον να μην υπολογίζεις την βοήθεια από μαμα, μπαμπα κλπ. 3ον τον φίλο σου στείλε τον απ' εκει που ρθε γιατί φαίνεται πολύυυυ σταρχιδιστής ο τύπος. Αν παρολα αυτά μπορείς να κρατήσεις το παιδάκι, do it. Μόνη σου. Κι αν έρθει βοήθεια από τους γονείς, καλοδεχούμενη αλλά μην στηρίζεσαι σ' αυτούς. Ειναι άδικο και για εκείνους και για το παιδάκι σου. Ασε που δεν είναι τίμιο εκ μέρους σου. Μη με παρεξηγήσεις δε σου βάζω χέρι, αλλά είναι κρίμα να πάρεις μια απόφαση - όποια και αν είναι - και μετα να χτυπάς το κεφάλι σου. Τα παιδια είναι μεγαλείο, η αισθηση που έχεις όταν τα μεγαλώνεις είναι ανεπανάληπτη. Δε συγκρίνεται με τίποτα. Όμως... ειναι τρελό ζόρι, είναι ξενύχτια, είναι κλάματα, είναι χιλια δυο που αν δεν είσαι προετοιμασμένη μπορουν να σε οδηγήσουν στη δυστυχία και μαζι μ εσένα και το παιδί σου. Βάλε το χειρότερο σενάριο στο μυαλό σου, καντο κτήμα σου όμως, νιώσε το, κι αν νομίζεις ότι μπορείς να μεγαλώσεις όμορφα και ισορροπημένα ένα παιδάκι μεσα σ αυτό, καλώς.
ΩΡΑΙΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ!!! ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!Sofki έγραψε:Κοπελα μου φυσικ το σχολιο δεν πηγαινε για σενα και συμφωνω μαζι σου...Πηγαινε στο Αντωνη που θεωρει πως αυτος η εμεις θα μπορουμε να πουμε στα παιδια μας ποιον να ερωτευτουν και ποιον οχι...Και οτι θα μας ακουσουν...Εεε τα πραγματα ειναι απλα..Η θα μας ακουσουν και θα ειναι δυστυχισμενα και πληγωμενα απο εμας ή απλα δεν θα μας ακουσουν και θα μας λενε ψεματα...Και ας το παρουν οποιοι θελουν οσο στραβα θελουν...Προτιμω να "λερωσω" την "αραια" φυλη μας και να ειμαι με καποιον ανεξαρτητως φυλης που με κανει ευτυχισμενη παρα να ειμαι με καποιον μονο και μονο γιατι ειναι Ελληνας......
vacky έγραψε:
Επειδη έγραψα το μνμ πριν διαβάσω όλα τα υπολοιπα, τι έκανε το κορίτσι μας τελικα? Θα το κρατήσει?[/quote]ναι ετσι ειπε!!!!![/quote]filitsaki έγραψε:vacky έγραψε:
ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα και αυτα τα γνωριζουν μονο οσες εχουν παιδακια...
μακαρι!!!kafedaki? έγραψε:Η Ελένη από ότι έχει να μας γράψει από 24 του μήνα, ας ελπίσουμε να είναι καλά και να μπει σήμερα να μας πει τα νέα της...
η astrellita εννοούσε ότι όσες έχουν παιδάκια ξέρουν πόσο δυσκολό είναι να τα μεγαλώνεις και ότι δεν είναι μόνο χαχαχα και αγκαλίτσες. Δεν είπε η κοπέλα ότι όσες έχουν παιδια αυτές ξέρουν γενικώς και τέλος. Οι υπόλοιπες το μαθαινουν στην πορεία dearPanantonis έγραψε:Kalo mesimeri - simfono me Eva evaki
alla de simfono oti mono oses kopeles exoun paidia ,kseroun peri tou thematos.
Oles oi gynaikes kseroun eite exoun eite den exoun paidia.Ayto den einai koinonikos ratsismos na kanoume diakrisi ?
To lew gia aytes poy lene kati xvris na skeftontai kai kai ekeines oi kopeles pou den exoun akomi paidaki kapoia stigmi tha apoktisoun.
Eva mou , sto telos se ayti ti xwra o ydraylikos tha kanei xrei oikonomologou kai o oikonomologos xrei ydraylikou !!!!
Kati ikseran oi arxaioi umwn progonoi pou ta ikseran ola kai gi ayto oxi tyxaia tous elegan kai polypragmwnes.
---------------------------------
Antoni's Samsung Xoom Tablet pc 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης