Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
542 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 542 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 ... 26  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 26]

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
παντως πιστευω πως θα του καναμε μεγαλη χαρη αν αρχησουμε ν τσακωνομαστε εδω μεσα μεταξυ μας γιατι αυτο επιδιωκει...

eva evaki

eva evaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
MA DEN THELW NA εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 186566 ..APLA RWTHSA GT K EGW SUMFWNISA KAPOU MAZI TOU KAI NOMIZW DEN EIMAI GIA LUPHSEI!APLA TO XA NA EIPA EIMASTE TOSOI POLU AGNWSTOI ANTHRWPOI METAXU MAS POU DEN MPOROUME NA SUMFWNOUME OLOI ME OLOUS..ETSI OLOI O KATHENAS XEXORISTA EXEI THN DIKH TOU APOPSH KAI TO DIKAIOMA TOU LOGOU TOU!OPWS EIPANE EXOUME DHMOKRATIA AKOMA TOULAXISTON!STO OTI MPOREI KAPOIOI NA SUMFWNISAN MAZI TOU SE KAPOIA PRAGMATA OPWS KAI EGW...DEN SUMAINEI OTI EIMASTE GIA LUPHSEI...APLA...SE MERIKA PRAGNATA EXOUME IDIA FULOSOFIA KAI AN OXI IDIA PAROMIA!

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
οκ!!! αρκει να λεμε την γνωμη μας και οχι να προσπαθουμε με τοοοοσσσοοο ασχημο τροπο ν προσπαθουμε να την επιβαλουμε...καλημερα και παλι...αποχωρω...παω το παιδι μου στο ορφανοτροφειο( συμφωνα με τον κυριο παπαντωνη παντα)...

eva evaki

eva evaki
EEELA MWRE TWRA.... εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 688264 XESINERIZESTE TWRA...!!!XALAROSTE ...KALHMERA! εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 417472

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
astrellita έγραψε:παντως πιστευω πως θα του καναμε μεγαλη χαρη αν αρχησουμε ν τσακωνομαστε εδω μεσα μεταξυ μας γιατι αυτο επιδιωκει...
αυτο ακριβως νομιζω και εγω!γιατι δεν υπαρχει καποιος αλλος εμφανης λογος που να εχει μπει ενας αντρας μεσα στο συγκεκριμενο φορουμ κοριτσια μου!απλα μην του απαντατε και μην τσιμπατε!ο κυριος της παρεας απλα μπηκε για να σπασει πλακα!ας μην του κανουμε τη χαρη ετσι? εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 417472 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 417472 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 417472 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 417472 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 417472 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 417472

Popisofia

Popisofia
Panantonis έγραψε:an itan na dialekseis gia ti kori sou anamesa se enan alodapo pou tha tin ekane eytixismeni kai se ena ellina pou episis tha tin ekane eytxismeni,poion tha dialeges ;

ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ.

Panantonis

Panantonis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ !
ΑΟΡΙΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟΥ.
ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.
ΕΛΛΗΝΑ Ή ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ;
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ.
ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ;
ΠΕΤΡΕΣ ,ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ;
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ,ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΓΛΕΖΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΔΑΝΕΖΟ,ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΕΣ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΧΩΡΙΖΕΤΕ Ή ΚΑΝΕΤΕ ΟΠΙΣΘΕΝ ΟΛΟΤΑΧΩΣ.
ΣΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ,ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.

Popisofia

Popisofia
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ.

Panantonis

Panantonis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑ

ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!

Popisofia

Popisofia
Laughing Laughing Laughing εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 966307 ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ. ΠΑΡΕ ΤΟ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝ ΟΧΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΑΙΡΕΣΩ. Laughing Laughing Laughing

336Σημαντικό! HI Πεμ Οκτ 25, 2012 12:31 am

Panantonis

Panantonis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Για ποιό ρατσισμό μιλάς ;
Εσύ που είσαι το νούμερο ένα ρατσίστρια εναντίον των ελλήνων ;
Εγώ τουλάχιστον έχω φιλήσει μαύρη και μαύρο,έχω φάει σε επαγγελματικό ραντεβού και σέβομαι απεριόριστα το χρώμα της οποιασδήποτε άλλης φυλής.
Το να έχω κόκκινες γραμμές δεν είναι κακό.
Άρα δεν ισχύει τίποτα από όσα λες εσύ και μερικές άλλες εδώ μέσα για μένα.
Γελάω μέχρι δακρύων με αυτά που γράφετε,πίστεψε με.
Όσο για τα παιδιά μου,ρατσιστές δεν θα είναι αλλά δεν θα μου φέρουν για σχέση ή γάμο κανέναν άλλο εκτός από ΕΛΛΗΝΕΣ .
Είναι θέμα αρχής και όχι ρατσισμού.
Επίσης διάβασε σε κανένα λεξικό τι σημαίνει ρατσισμός ,αξίζει το κόπο!
Bye

kafedaki?

kafedaki?
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
toxotina έγραψε:"ΟΤΑΝ ΓΑ......ΟΥΝ ΒΡΕ ΒΟΥΡΛΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ....ΤΩΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ" ; τι εκφρασεις ειναι αυτες απο εναν μεγαλο ανθρωπο κ μαλιστα πατερα??Αν δηλ αυριο μεθαυριο συμβει κατι παρομοιο στο παιδι σ αυτο θα γυρισεις να του πεις?Μην κρινεις για να μην κριθεις.Κανενας μας δεν εχει το αλαθητο κ για αυτο ειμαστε ανθρωποι.Γενικα διακρινω μια κακια στα λεγομενα σ(στο δικο μ θεμα ανεφερες τον χαρακτηρισμο χωντροκωλες αλβανιδες εδω αναφερεις ελληνιδες βουρλα κτλ)Εσυ δηλ νομιζεις οτι εισαι καλυτερος η οτι δεν εχεις κανει λαθη στη ζωη σ??Επειδη διαβασα οτι προκειται κιολας να μετακομισεις στο εξωτερικο ευχομαι κ σε σενα να μη σ κολλησουν κανενα αγαπησιαρικο ταμπελακι!Κ η γνωμη μ ειναι πως οι κοινωνιες χρειαζονται ανοιχτομυαλους ανθρωπους με ικανοτητες και αξιες για να πανε μπροστα.Αν εσυ φερεσαι εδω στη χωρα σ,στο εξωτερικο θα γινεις αντιπαθης

Συμφωνώ απόλυτα.... Respect Respect Respect Respect

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κύριε Αντώνη. Διαβάζω δύο μέρες τώρα τα post σου και ένα έχω να πω. Έχεις πολύ ακραίες απόψεις και μαγκιά σου και καλά κάνεις αλλά διαφωνώ με τον τρόπο που προσπαθείς να επιβάλεις την γνώμη σου(αν και λες σε όλα τα post ότι δεν θέλεις να αλλάξεις την γνώμη κανενός ). Και εγώ είμαι συνομήλική σου και μερικές φορές δεν συμφωνώ με μερικά πράγματα αλλά δεν βγήκα να πω σε καμία κοπέλα ότι εγώ έχω φάει την ζωή με το κουτάλι και εσείς δεν ξέρετε τι σας γίνετε γιατί και αυτές οι κοπέλες πρέπει να μάθουν από τα λάθη τους όπως είμαι σίγουρη ότι έμαθες και εσύ.
Για αυτό θα σε παρακαλούσα να λες την γνώμη σου αλλά να αφήνεις και εμάς τις ανεγκέφαλες αν θες να έχουμε την δική μας

kafedaki?

kafedaki?
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Panantonis έγραψε:
Όσο για τα παιδιά μου,ρατσιστές δεν θα είναι αλλά δεν θα μου φέρουν για σχέση ή γάμο κανέναν άλλο εκτός από ΕΛΛΗΝΕΣ .
Bye

Αυτό άσε να το δείξει ο χρόνος...κ όχι τα λεγόμενα σου..Έτσι είπε κάποτε μια φίλη της μάνας μου ότι τα παιδιά της είναι καλοανεθρεμμένα κ ότι η μάνα μου μας έχει πολύ κακοαναθρεμένα...Το αποτέλεσμα μετά από 20 χρόνια η κόρη της να έχει κάνει 2 γάμους κ 2 διαζύγια...Και αυτή τη στιγμή τη θεωρούν το νούμερο 1 τσόλι στα περίχωρα κ ο γιος της 3 χρόνια φυλακή για κατάχρηση σε εταιρεια...
Για αυτό οπως είπε μια κοπέλα μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλο λόγο μη λες....

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kafedaki? έγραψε:
Panantonis έγραψε:
Bye

Αυτό άσε να το δείξει ο χρόνος...κ όχι τα λεγόμενα σου..Έτσι είπε κάποτε μια φίλη της μάνας μου ότι τα παιδιά της είναι καλοανεθρεμμένα κ ότι η μάνα μου μας έχει πολύ κακοαναθρεμένα...Το αποτέλεσμα μετά από 20 χρόνια η κόρη της να έχει κάνει 2 γάμους κ 2 διαζύγια...Και αυτή τη στιγμή τη θεωρούν το νούμερο 1 τσόλι στα περίχωρα κ ο γιος της 3 χρόνια φυλακή για κατάχρηση σε εταιρεια...
Για αυτό οπως είπε μια κοπέλα μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλο λόγο μη λες....

καφεδακι το χω δει και γω αυτο να συμβαινει...ακριβως ετσι ειναι..συνηθως οταν κατι το κοροιδευουμε μετα το λουζομαστε...μην ασχολειστε αλλο βρε κοριτσαρες...ο ανθρωπος ψωφαει για καυγαδες ενω θα μπορουσε καλλιστα αντι να ασχολειται με βουρλα σαν και μας να πεξει ενα σκακι με τον πανεξυπνο γιο του!!!οι ανθρωποι με τοσο ακραιες αποψεις και τετοιο απολυταρχισμο δεν προκειτε ποτε μα ποτε να μπουν στην διαδικασια να σκεφτουν πως ισως να υπαρχει και καποιο σημειο στο οποιο ο συνομιλητης τους να εχει δικιο...οποτε τον αραπη και αν τον πλυνεις τζαμπα χαλας το ακριβο σου αφρολουτρο...

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filitsaki έγραψε:
astrellita έγραψε:παντως πιστευω πως θα του καναμε μεγαλη χαρη αν αρχησουμε ν τσακωνομαστε εδω μεσα μεταξυ μας γιατι αυτο επιδιωκει...
αυτο ακριβως νομιζω και εγω!γιατι δεν υπαρχει καποιος αλλος εμφανης λογος που να εχει μπει ενας αντρας μεσα στο συγκεκριμενο φορουμ κοριτσια μου!απλα μην του απαντατε και μην τσιμπατε!ο κυριος της παρεας απλα μπηκε για να σπασει πλακα!ας μην του κανουμε τη χαρη ετσι? εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 417472 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 417472 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 417472 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 417472 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 417472 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 417472 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 417472

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Panantonis έγραψε:ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ !
ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.
ΠΕΤΡΕΣ ,ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ;

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΕΣ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΧΩΡΙΖΕΤΕ Ή ΚΑΝΕΤΕ ΟΠΙΣΘΕΝ ΟΛΟΤΑΧΩΣ.
Εγω θα μεγαλωνα την κορη μου με αξιες που δεν θα την εκαναν να τα εχει με δυο ταυτοχρονα για να επιλεξει ποιος της ταιριαζει...αντε γεια τωρα...
Ελενη κοπελα μου συγχαρητηρια για την αποφαση σου!!!Και εγω εμεινα εγκυος στα 22 μου ενω ημουν λιγο καιρο με τον (πλεον) συζυγο μου και ειμαστε πολυ ευτυχισμενοι!!Οτι καλυτερο σου ευχομαι

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
συγνωμη αλλα ειστε εκτος θεματος εδω περα ζητησε η ελενη την γνωμη μας και την βοηθεια μας ειναι κριμα να χαλαμε το θεμα που ανηξετο κοριτσι

ελενιτσα πως εισαι κοπελα μ?εμετους ζαλαδες υπνηλια?προσεχε μην τρως τον απαχο προσεχουμε λαο τα κιλακια Very Happy Very Happy Very Happy με την καλη εννοια παντως .με τον μπαμπα σ τι εκανες?η μαμα σου τι λεει?με το αγορι σου εβγαλες ακρη μπορειτε να κανετε χωριο μαζι?

kafedaki?

kafedaki?
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μπεμπα2012 έχεις δίκιο πολύ ασχολειθήκαμε...Ελενίτσα τι κάνεις;Στο μπαμπά κ τον αδερφό πότε θα το ανακοινώσεις...

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:
Panantonis έγραψε:ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ !
ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.
ΠΕΤΡΕΣ ,ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ;

Εγω θα μεγαλωνα την κορη μου με αξιες που δεν θα την εκαναν να τα εχει με δυο ταυτοχρονα για να επιλεξει ποιος της ταιριαζει...αντε γεια τωρα...
Ελενη κοπελα μου συγχαρητηρια για την αποφαση σου!!!Και εγω εμεινα εγκυος στα 22 μου ενω ημουν λιγο καιρο με τον (πλεον) συζυγο μου και ειμαστε πολυ ευτυχισμενοι!!Οτι καλυτερο σου ευχομαι
μπραβο σοφακι καλα τα ειπες!!!!! εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 417472 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 417472 Respect Respect Respect Respect

mamamia12

mamamia12
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΝΤΩΝΗΣ έγραψε:Κάνε το σταυρό σου και προχώρα ακάθεκτη.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
Μην κάνεις καμία κίνηση πανικού,είναι το παιδί σου.
Κάντο τώρα που ήρθε,τώρα που μπορείς με όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν γιατί όταν πραγματικά θα νομίζεις ότι είσαι έτοιμη μπορεί να μην μπορείς να κάνεις παιδί ή να ταλαιπωρηθείς πολύ.
Σου εύχομαι ολόψυχα μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και να έχετε υγεία όλοι.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΕ Very Happy ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΟΥ

LindakiS

LindakiS
Σορυ για καποιες κοπελες, που δεν συμφωνουν με την αποψη του Αντωνη, αλλα συμφωνουμε η διαφωνουμε, στα σημεια δεν ειμαστε για λυπηση! Very Happy Very Happy Very Happy Laughing Laughing Ειναι αστειο. Θυμηθειτε ακριβως το πρωτο σχολιο που της εκανε ο Αντωνης γ το οτι εμεινε εγκυος κ αυτο ηταν και η πρωτη του εντυπωση...τωρα οσο γ το δευτερο σχολιο, ειναι ξεκαθαρο οτι εκανε χιουμορ, λιγο καυστικο μεν...αλλα ΧΟΥΜΟΡ! Ειναι λιγο τραχυς! Τι να κανουμε...δεν μπαναρουμε καποιον γ την διαφορερικοτητα του....με αυτο διαφωνω περα ως περα! Τωρα γ τον Αλβανο αφηστε το κατα μερους ειναι σε αλλο θεμα, κι καλο ειναι να γινει μεταφορα σχολιων εκει!

Ελειπα 2 μερες! Ευτυχως δεν εχασα πολλα! Το Ελενακι ειπε οτι το αγορι της την πειρε τηλ κ ηταν πιωμα!! Αυτο δεν το σχολιαζει καμια;;;; Εχει πρακτικα προβληματα! Ας βοηθησουμε! εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 688264

http://www.sailormoon82@blogspot.com

eva evaki

eva evaki
lindakis mou exeis apoluto dikio se ola...mpravo sou koukla mou!!!!!!!!!!!! εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 215994 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 654316 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 654316 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 654316 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 654316 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 654316 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 654316 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 654316 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 654316 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 654316

Panantonis

Panantonis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Select/Unselect multi-quote Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
878 Απ: Eγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 Νο 9 Χθες στις 10:56 pm
Panantonis

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Συνδεδεμένος
Αριθμός μηνυμάτων: 36
Ημερομηνία εγγραφής: 24/10/2012
Μπου ,
είναι τραγικό αυτό που έγινε.
Είναι η ώρα να κλάψετε αλλά η ζωή συνεχίζεται με τους δικούς της όρους και κανόνες.
Η τραγωδία θα γίνει ανάμνηση και η συνέχιση της προσπάθειας σας θα σηματοδοτήσει μία νέα πορεία και σίγουρα ένα μωρό γερό στα χέρια σας.
Θα δώσετε τη μάχη πρώτα με τον εαυτό σας και μετά με τη ζωή όπως κάνουμε όλοι μας.
Δεν υπάρχουν άλλα λόγια παρηγοριάς παρά μόνο σιωπή.
Αν δεν το περάσει κανείς αυτό που περνάτε εσείς δεν μπορεί να καταλάβει όπως εσείς ,πως αισθάνεστε .
Όλοι στεναχωριόμαστε πολύ,πίστεψε με.
Όλοι ή κάποιοι θα σου πουν όπως εγώ λόγια παρηγοριάς .
Σημασία έχει πως θα διαχειριστείτε εσείς αυτή τη κρίση ,η οικογένεια σας και φυσικά μπείτε ξανά στη πρίζα να γεμίσετε μπαταρίες για μια νέα πορεία.

Δεν σας ξέρουμε,το είπα στη γυναίκα μου και έπαθε σοκ.
Περιμένουμε δίδυμα το Νοέμβριο και καταλαβαίνεις τι έπαθε η γυναίκα μου όταν της το είπα ψυχρά όταν το διάβασα.

Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ,ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΑΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ.
Η ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.

[u]

LindakiS

LindakiS
eva evaki έγραψε:lindakis mou exeis apoluto dikio se ola...mpravo sou koukla mou!!!!!!!!!!!! εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 215994 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 654316 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 654316 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 654316 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 654316 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 654316 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 654316 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 654316 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 654316 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 654316

Panantonis έγραψε: Select/Unselect multi-quote Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
878 Απ: Eγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 Νο 9 Χθες στις 10:56 pm
Panantonis

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Συνδεδεμένος
Αριθμός μηνυμάτων: 36
Ημερομηνία εγγραφής: 24/10/2012
Μπου ,
είναι τραγικό αυτό που έγινε.
Είναι η ώρα να κλάψετε αλλά η ζωή συνεχίζεται με τους δικούς της όρους και κανόνες.
Η τραγωδία θα γίνει ανάμνηση και η συνέχιση της προσπάθειας σας θα σηματοδοτήσει μία νέα πορεία και σίγουρα ένα μωρό γερό στα χέρια σας.
Θα δώσετε τη μάχη πρώτα με τον εαυτό σας και μετά με τη ζωή όπως κάνουμε όλοι μας.
Δεν υπάρχουν άλλα λόγια παρηγοριάς παρά μόνο σιωπή.
Αν δεν το περάσει κανείς αυτό που περνάτε εσείς δεν μπορεί να καταλάβει όπως εσείς ,πως αισθάνεστε .
Όλοι στεναχωριόμαστε πολύ,πίστεψε με.
Όλοι ή κάποιοι θα σου πουν όπως εγώ λόγια παρηγοριάς .
Σημασία έχει πως θα διαχειριστείτε εσείς αυτή τη κρίση ,η οικογένεια σας και φυσικά μπείτε ξανά στη πρίζα να γεμίσετε μπαταρίες για μια νέα πορεία.

Δεν σας ξέρουμε,το είπα στη γυναίκα μου και έπαθε σοκ.
Περιμένουμε δίδυμα το Νοέμβριο και καταλαβαίνεις τι έπαθε η γυναίκα μου όταν της το είπα ψυχρά όταν το διάβασα.

Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ,ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΑΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ.
Η ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.

[u]

Εβακι μου ευχαριστωωωω δεν λεω τπτ λιγοτερο απο αυτα που πιστευω! Smile

Αντωνακη, τι σχολιο ειναι αυτο;; Και που αναφερεσαι;;; βλεπω εγκυουλες Νοεμβ-Δεκεμβ. που κολλαεει;; Help... εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 14 688264

http://www.sailormoon82@blogspot.com

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 26]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 ... 26  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις