326 Απ: εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω Τετ Οκτ 24, 2012 10:16 pm
astrellita
Πανταχού παρούσα!
παντως πιστευω πως θα του καναμε μεγαλη χαρη αν αρχησουμε ν τσακωνομαστε εδω μεσα μεταξυ μας γιατι αυτο επιδιωκει...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αυτο ακριβως νομιζω και εγω!γιατι δεν υπαρχει καποιος αλλος εμφανης λογος που να εχει μπει ενας αντρας μεσα στο συγκεκριμενο φορουμ κοριτσια μου!απλα μην του απαντατε και μην τσιμπατε!ο κυριος της παρεας απλα μπηκε για να σπασει πλακα!ας μην του κανουμε τη χαρη ετσι?astrellita έγραψε:παντως πιστευω πως θα του καναμε μεγαλη χαρη αν αρχησουμε ν τσακωνομαστε εδω μεσα μεταξυ μας γιατι αυτο επιδιωκει...
ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ.Panantonis έγραψε:an itan na dialekseis gia ti kori sou anamesa se enan alodapo pou tha tin ekane eytixismeni kai se ena ellina pou episis tha tin ekane eytxismeni,poion tha dialeges ;
toxotina έγραψε:"ΟΤΑΝ ΓΑ......ΟΥΝ ΒΡΕ ΒΟΥΡΛΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ....ΤΩΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ" ; τι εκφρασεις ειναι αυτες απο εναν μεγαλο ανθρωπο κ μαλιστα πατερα??Αν δηλ αυριο μεθαυριο συμβει κατι παρομοιο στο παιδι σ αυτο θα γυρισεις να του πεις?Μην κρινεις για να μην κριθεις.Κανενας μας δεν εχει το αλαθητο κ για αυτο ειμαστε ανθρωποι.Γενικα διακρινω μια κακια στα λεγομενα σ(στο δικο μ θεμα ανεφερες τον χαρακτηρισμο χωντροκωλες αλβανιδες εδω αναφερεις ελληνιδες βουρλα κτλ)Εσυ δηλ νομιζεις οτι εισαι καλυτερος η οτι δεν εχεις κανει λαθη στη ζωη σ??Επειδη διαβασα οτι προκειται κιολας να μετακομισεις στο εξωτερικο ευχομαι κ σε σενα να μη σ κολλησουν κανενα αγαπησιαρικο ταμπελακι!Κ η γνωμη μ ειναι πως οι κοινωνιες χρειαζονται ανοιχτομυαλους ανθρωπους με ικανοτητες και αξιες για να πανε μπροστα.Αν εσυ φερεσαι εδω στη χωρα σ,στο εξωτερικο θα γινεις αντιπαθης
Panantonis έγραψε:
Γελάω μέχρι δακρύων με αυτά που γράφετε,πίστεψε με.
Όσο για τα παιδιά μου,ρατσιστές δεν θα είναι αλλά δεν θα μου φέρουν για σχέση ή γάμο κανέναν άλλο εκτός από ΕΛΛΗΝΕΣ .
Είναι θέμα αρχής και όχι ρατσισμού.
Επίσης διάβασε σε κανένα λεξικό τι σημαίνει ρατσισμός ,αξίζει το κόπο!
Bye
kafedaki? έγραψε:Panantonis έγραψε:
Γελάω μέχρι δακρύων με αυτά που γράφετε,πίστεψε με.
Όσο για τα παιδιά μου,ρατσιστές δεν θα είναι αλλά δεν θα μου φέρουν για σχέση ή γάμο κανέναν άλλο εκτός από ΕΛΛΗΝΕΣ .
Είναι θέμα αρχής και όχι ρατσισμού.
Επίσης διάβασε σε κανένα λεξικό τι σημαίνει ρατσισμός ,αξίζει το κόπο!
Bye
Αυτό άσε να το δείξει ο χρόνος...κ όχι τα λεγόμενα σου..Έτσι είπε κάποτε μια φίλη της μάνας μου ότι τα παιδιά της είναι καλοανεθρεμμένα κ ότι η μάνα μου μας έχει πολύ κακοαναθρεμένα...Το αποτέλεσμα μετά από 20 χρόνια η κόρη της να έχει κάνει 2 γάμους κ 2 διαζύγια...Και αυτή τη στιγμή τη θεωρούν το νούμερο 1 τσόλι στα περίχωρα κ ο γιος της 3 χρόνια φυλακή για κατάχρηση σε εταιρεια...
Για αυτό οπως είπε μια κοπέλα μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλο λόγο μη λες....
filitsaki έγραψε:αυτο ακριβως νομιζω και εγω!γιατι δεν υπαρχει καποιος αλλος εμφανης λογος που να εχει μπει ενας αντρας μεσα στο συγκεκριμενο φορουμ κοριτσια μου!απλα μην του απαντατε και μην τσιμπατε!ο κυριος της παρεας απλα μπηκε για να σπασει πλακα!ας μην του κανουμε τη χαρη ετσι?astrellita έγραψε:παντως πιστευω πως θα του καναμε μεγαλη χαρη αν αρχησουμε ν τσακωνομαστε εδω μεσα μεταξυ μας γιατι αυτο επιδιωκει...
Εγω θα μεγαλωνα την κορη μου με αξιες που δεν θα την εκαναν να τα εχει με δυο ταυτοχρονα για να επιλεξει ποιος της ταιριαζει...αντε γεια τωρα...Panantonis έγραψε:ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ !
ΑΟΡΙΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟΥ.
ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.
ΕΛΛΗΝΑ Ή ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ;
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ.
ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ;
ΠΕΤΡΕΣ ,ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ;
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ,ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΓΛΕΖΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΔΑΝΕΖΟ,ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ.
ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΕΣ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΧΩΡΙΖΕΤΕ Ή ΚΑΝΕΤΕ ΟΠΙΣΘΕΝ ΟΛΟΤΑΧΩΣ.
ΣΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ,ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.
μπραβο σοφακι καλα τα ειπες!!!!!Sofki έγραψε:Εγω θα μεγαλωνα την κορη μου με αξιες που δεν θα την εκαναν να τα εχει με δυο ταυτοχρονα για να επιλεξει ποιος της ταιριαζει...αντε γεια τωρα...Panantonis έγραψε:ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ !
ΑΟΡΙΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟΥ.
ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.
ΕΛΛΗΝΑ Ή ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ;
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ.
ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ;
ΠΕΤΡΕΣ ,ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ;
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ,ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΓΛΕΖΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΔΑΝΕΖΟ,ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ.
ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΕΣ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΧΩΡΙΖΕΤΕ Ή ΚΑΝΕΤΕ ΟΠΙΣΘΕΝ ΟΛΟΤΑΧΩΣ.
ΣΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ,ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.
Ελενη κοπελα μου συγχαρητηρια για την αποφαση σου!!!Και εγω εμεινα εγκυος στα 22 μου ενω ημουν λιγο καιρο με τον (πλεον) συζυγο μου και ειμαστε πολυ ευτυχισμενοι!!Οτι καλυτερο σου ευχομαι
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΟΥΑΝΤΩΝΗΣ έγραψε:Κάνε το σταυρό σου και προχώρα ακάθεκτη.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
Μην κάνεις καμία κίνηση πανικού,είναι το παιδί σου.
Κάντο τώρα που ήρθε,τώρα που μπορείς με όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν γιατί όταν πραγματικά θα νομίζεις ότι είσαι έτοιμη μπορεί να μην μπορείς να κάνεις παιδί ή να ταλαιπωρηθείς πολύ.
Σου εύχομαι ολόψυχα μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και να έχετε υγεία όλοι.
eva evaki έγραψε:lindakis mou exeis apoluto dikio se ola...mpravo sou koukla mou!!!!!!!!!!!!
Panantonis έγραψε: Select/Unselect multi-quote Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
878 Απ: Eγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 Νο 9 Χθες στις 10:56 pm
Panantonis
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Συνδεδεμένος
Αριθμός μηνυμάτων: 36
Ημερομηνία εγγραφής: 24/10/2012
Μπου ,
είναι τραγικό αυτό που έγινε.
Είναι η ώρα να κλάψετε αλλά η ζωή συνεχίζεται με τους δικούς της όρους και κανόνες.
Η τραγωδία θα γίνει ανάμνηση και η συνέχιση της προσπάθειας σας θα σηματοδοτήσει μία νέα πορεία και σίγουρα ένα μωρό γερό στα χέρια σας.
Θα δώσετε τη μάχη πρώτα με τον εαυτό σας και μετά με τη ζωή όπως κάνουμε όλοι μας.
Δεν υπάρχουν άλλα λόγια παρηγοριάς παρά μόνο σιωπή.
Αν δεν το περάσει κανείς αυτό που περνάτε εσείς δεν μπορεί να καταλάβει όπως εσείς ,πως αισθάνεστε .
Όλοι στεναχωριόμαστε πολύ,πίστεψε με.
Όλοι ή κάποιοι θα σου πουν όπως εγώ λόγια παρηγοριάς .
Σημασία έχει πως θα διαχειριστείτε εσείς αυτή τη κρίση ,η οικογένεια σας και φυσικά μπείτε ξανά στη πρίζα να γεμίσετε μπαταρίες για μια νέα πορεία.
Δεν σας ξέρουμε,το είπα στη γυναίκα μου και έπαθε σοκ.
Περιμένουμε δίδυμα το Νοέμβριο και καταλαβαίνεις τι έπαθε η γυναίκα μου όταν της το είπα ψυχρά όταν το διάβασα.
Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ,ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΑΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ.
Η ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.
[u]
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης