401 Απ: *Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο 2* Κυρ Οκτ 21, 2012 7:46 am
filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
αντε ρε συ καισαρικη χωρις λογω...τι να πεις....μιραντζελακι τιποτα δεν ειναι και εμενα δεν πολυκουνιετε σημερα και εχθες.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
σκατα καλυτεροι ειναι...αααα οσον αφορα τον καθετηρα αν τον βαλουν σωστα δεν ποναει πολυ αν τον βλουν στραβα... και το κλισμα που μου καναν εμενα και τα 2 ηταν το νερακι που ριχνουν πολυ καλο!!!!!listoudi έγραψε:ωωωπππ..... βλεπω οτι γυρισατε απο την βολτα οι περισσοτερες.. αυτο για την καισαρικη χωρις λογο και εγω το εχω ακουσει γιατι λενε ξεχειλωνει το .... αλλα βρε κοριτσια αφου σε ραβουνε μετα και κλεινει καπως.. δε καταλαβαινω γιατι αναιτια καποιες επιλεγουν την καισαρικη η ουλη και οι πονοι που λενε οτι τραβας μετα ειναι καλυτεροι... τι να πω???
καθετηρα σου βαζουν και στο φυσιολογικο και στην καισαρικη???filitsaki έγραψε:σκατα καλυτεροι ειναι...αααα οσον αφορα τον καθετηρα αν τον βαλουν σωστα δεν ποναει πολυ αν τον βλουν στραβα... και το κλισμα που μου καναν εμενα και τα 2 ηταν το νερακι που ριχνουν πολυ καλο!!!!!listoudi έγραψε:ωωωπππ..... βλεπω οτι γυρισατε απο την βολτα οι περισσοτερες.. αυτο για την καισαρικη χωρις λογο και εγω το εχω ακουσει γιατι λενε ξεχειλωνει το .... αλλα βρε κοριτσια αφου σε ραβουνε μετα και κλεινει καπως.. δε καταλαβαινω γιατι αναιτια καποιες επιλεγουν την καισαρικη η ουλη και οι πονοι που λενε οτι τραβας μετα ειναι καλυτεροι... τι να πω???
οχι μονο στη καισαρικη.θυμαμαι τα τελευταια λεπτα πριν γεννησει η αδερφη μου και δεν εκανε να παει τουαλετα τις ειχαν φερει τη παπια!listoudi έγραψε:καθετηρα σου βαζουν και στο φυσιολογικο και στην καισαρικη???filitsaki έγραψε:σκατα καλυτεροι ειναι...αααα οσον αφορα τον καθετηρα αν τον βαλουν σωστα δεν ποναει πολυ αν τον βλουν στραβα... και το κλισμα που μου καναν εμενα και τα 2 ηταν το νερακι που ριχνουν πολυ καλο!!!!!listoudi έγραψε:ωωωπππ..... βλεπω οτι γυρισατε απο την βολτα οι περισσοτερες.. αυτο για την καισαρικη χωρις λογο και εγω το εχω ακουσει γιατι λενε ξεχειλωνει το .... αλλα βρε κοριτσια αφου σε ραβουνε μετα και κλεινει καπως.. δε καταλαβαινω γιατι αναιτια καποιες επιλεγουν την καισαρικη η ουλη και οι πονοι που λενε οτι τραβας μετα ειναι καλυτεροι... τι να πω???
οχι ρε συ δεν νομιζω.εγω με καισαρικη και τον καθετηρα μου τον βγαλαν 5 ωρες μετα τη καισαρικη.listoudi έγραψε:εχω ακουσει οτι αν γεννησεις φυσιολογικα και κανεις επισκληριδιο δε σε αφηνουν μετα για 24 ωρες να σηκωθεις.. ισχυει και αν ναι πως πας τουαλετα σου...
listoudi έγραψε:εχω ακουσει οτι αν γεννησεις φυσιολογικα και κανεις επισκληριδιο δε σε αφηνουν μετα για 24 ωρες να σηκωθεις.. ισχυει και αν ναι πως πας τουαλετα σου...
καταλαβα και εμενα 24 ωρες πολλες μου φανηκαν μετα δε θα θες να σηκωθεις να πλυθεις λιγο και να βαλεις τις μπυτζαμουλες σου...filitsaki έγραψε:οχι ρε συ δεν νομιζω.εγω με καισαρικη και τον καθετηρα μου τον βγαλαν 5 ωρες μετα τη καισαρικη.listoudi έγραψε:εχω ακουσει οτι αν γεννησεις φυσιολογικα και κανεις επισκληριδιο δε σε αφηνουν μετα για 24 ωρες να σηκωθεις.. ισχυει και αν ναι πως πας τουαλετα σου...
σιγουρα να αισθανθεις λιγο ανθρωπος ρε παιδι μου!!!!listoudi έγραψε:καταλαβα και εμενα 24 ωρες πολλες μου φανηκαν μετα δε θα θες να σηκωθεις να πλυθεις λιγο και να βαλεις τις μπυτζαμουλες σου...filitsaki έγραψε:οχι ρε συ δεν νομιζω.εγω με καισαρικη και τον καθετηρα μου τον βγαλαν 5 ωρες μετα τη καισαρικη.listoudi έγραψε:εχω ακουσει οτι αν γεννησεις φυσιολογικα και κανεις επισκληριδιο δε σε αφηνουν μετα για 24 ωρες να σηκωθεις.. ισχυει και αν ναι πως πας τουαλετα σου...
ααααχχχχχ δεν περναει με τιποταααααααααααααααααααααααlistoudi έγραψε:ε ναι.. για να υποδεχθω μετα καθαρη και σενια την μπουμπουκα μου στην αγκαλιτσα μου... αχ ρε κοριτσια πολυς μου φαινετε ο καιρος μεχρι να γεννησουμε... ανυπομονω να γνωρισω το μπεμπακι μου
εδω κοριτσι... χαζευω στο ιντερνετ.... δεν περναει με τιποτα η ωρα μου σημερα.. ενω θελω να κανω πολλα βαριεμαι να κανω τα παντα.. καλο ε???filitsaki έγραψε:που ειστε?
αι μαρη!!!!Sofki έγραψε:Εμενα μαλλον θα με δει βρωμιαρα το κοριτσι μου γιατι θα απαιτησω να μου το δωσουν να θηλασω κατευθειαν μολις γεννησω..Δηλαδη πιο πολυ να μου το δωσουν να με νιωσει πριν το παρουν και το τρομοκρατησουν με πλυσιματα και τετοια...Δεν ειναι και μικρο το σοκ απο εκει που εισαι ανετα ανετα σε μια σαουνα να σε πιανουν τοσα χερια και να σε τραβολογανε και να χασεις το μονο γνωριμο που ξερεις που ειναι η καρδουλα της μαμας
στην κλινικη μου εδωσαν μια ρομπα η αδερφη μου στο νοσοκομειο το νυχτικο της.να το ρωτησετε εκει που θα γεννησετε!Sofki έγραψε:Μου φαινεται πολυ αποτομο ολο αυτο...εγω θα ζητησω απο πριν να μου την δωσουν...βρε κοριτσια,οταν θα γενναμε,τι θα φοραμε?
ναι αυτες που δενουν πισω!!!Sofki έγραψε:ρομπα σαν αυτες που φορανε στα χειρουργια??Παντως νομιζω δεν μπορεις να την ξαναβαλεις την νυχτικια..λιγο τα αιματα.λιγο που θα εχεις ιδρωσει πολυ απ το ζορισμα..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης