Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
598 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 598 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyros3 έγραψε:ευακι σευχαριστω καλη μ κ περαστικα..χτυπημα?

εμενα κοριτσια δεν θελει μπρουμητα καθολου,κ λιγο που την βαζω μετα γκρινιαζει...μια φορα μονο κοιμηθηκε ετσι κ αυτο για κανενε 2ωρο..

ελενη τι σ κανει κ σε πειραζει?!!!

το ιδιο κ η δικια μου.

102Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 5 Empty . Τρι Οκτ 23, 2012 12:37 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα και απο μενα!ουτε η δικια μου κοιμαται μπρουμυτα,την βαζω στην διαρκεια της ημερας για να γυμναζεται αλλα δεν θελει πολυ ωρα.καλε στο ρηλαξ που την βαζω την λυνω σε καποιες φασεις<εννοειται ειμαι διπλα της> και σηκωνει τερμα πανω τον κορμο της μονη της!μα τι κοιλιακους εχει το παιδι μου!ευτυχως εμοιασε τον μπαμπα της!χαχαχα!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KRISTI 1 έγραψε:καλημερα και απο μενα!ουτε η δικια μου κοιμαται μπρουμυτα,την βαζω στην διαρκεια της ημερας για να γυμναζεται αλλα δεν θελει πολυ ωρα.καλε στο ρηλαξ που την βαζω την λυνω σε καποιες φασεις<εννοειται ειμαι διπλα της> και σηκωνει τερμα πανω τον κορμο της μονη της!μα τι κοιλιακους εχει το παιδι μου!ευτυχως εμοιασε τον μπαμπα της!χαχαχα!
χαχα!! κι εγω αυτο λεω,αφου δεν κανει κοιλιακους η μαμα να μαζεψει η κοιλια , κανει η κορη!! βαζει δυναμη στον ποπο κ σηκωνει κορμο κ ποδια. μην της βαλω σεντονι,το χει πεταξει..

104Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 5 Empty . Τρι Οκτ 23, 2012 1:05 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α η δικια σου κανει και γλουτιαιους!χαχαχαχαα!καλα το σεντονι το πεταει απο την πρωτη μερα που γυρισαμε απο κλινικη!σας αφηνω παω για πεντικιουρ!το μωρο το κραταει ο μπαμπας<δλ πηγε στην μαμα του με το μωρο> και εγω παω να γινω ανθρωπος!τα λεμε μετα!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι βρε ζετα!απο την αμηχανια μου χθες εξυνα τις ακρες απο τα νυχια μου και τραβηξα 2 παρανυχιδες και πρηστηκαν δεικτης και παραμεσος...πφφφφφφ σα μωρο ρε γμτ...πως την πατησα ετσι...
εχω και τον αντιχειρα χτυπημενο απο τα ξυλα προχθες,ειναι και κατι ακιδες στο μεσο!μονο το μικρουλι εμεινε σωο και αβλαβες... Rolling Eyes
καλα ειναι απιθανα τα μικρουλια μας ε!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευακι ασχετο.. η..'τηγανια' στο αβαταρ που εχεις, παει εκει που φανταζομαι;; Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 5 679259 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 5 654655 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 5 585182

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το αβαταρ ειναι απο το αγαπημενο μου κινουμενο σχεδιο!η τηγανια στην ταινια ειναι γαματη!αλλα ειναι και ωρες ωρες που θελω να αρπαξω ενα τηγανι και να του χωσω ενα κατακεφαλο κι αυτουνου και της μανας του...αλλα ολο υποχωρω...
τεσπα το αβαταρ το εχω για να σας μπερδευω κιολας!χαχαχαχα να νομιζετε ολες οτι ειμαι ξανθια!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

kdeli

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
απο περιεργια ρωτησα,γιατι ο μπεμπης ειναι εδω και 10 μερες,που ανακαλυψε το μπρουμυτα και το βραδυ κοιμαται μονο μπρουμυτα.....σερι 8ωρο μεχρι 10ωρο.και ανασκελα που τον βαζω...τσουπ θα γυρισει το ζουζουνι μου!!!!!!!!!!!!!!!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 5 265569 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 5 265569 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 5 265569 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 5 265569

http://​dimiourgiesxeiros.web​s.com/

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ευακι θα σε μαλωσω!!!!βαεις τα νυχια στο στομα?ντα ντα!!!ασε εγω ενα χρονο τωρα εχω να καψω τα νυχια τοω γιου μ κ οτι κ αν δοκιμασα δεν πιανει..κ τα κοβει κομψοτατα!!!βαλα τον αντρα σ να σ βγαλει τις ακιδες μην πρηστουν κιαλλο κ για τις παρανυχιδες κοψτες μενα μυτερο ψαλιδακι...

ειναι γαματο το αβαταρ σ κ τι εισαι?αραγε θα δουμε μια φωτο σ?...

κατεβασα τα χειμωνιατικα μωρουδιακα του σπυρου κ εβγαλα οτι μπορει να βαλει η μικρη εστω κ στο σπιτι μεσα γιατι νο μάνε'ι' νο χάνε'ι'...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοιμηθηκε!!!!!!!!!!
τρεχω να λουστω! εφτιαξα κ μια χειροποιητη μασκα μαλλιων,θα δοκιμασω κ θα σας πω!!!!!!!!

markella01

markella01
Ουφ, να μαι κι εγώ...
Χτες δεν μπόρεσα να μπω καθόλου γιατί είχε έρθει η πεθερά μου με τη μάνα της σπίτι και κάθησαν από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το μεσημέρι για μια υπόθεση...αναγκαστικά εγώ εκεί...

Είμαστε καλά, ο μπεμπάκος πολλή γκρίνια όταν τον πιάσει φαγούρα στα ούλα, μασάει ότι βρει μπροστά του με μανία το καημένο...στον ύπνο όλα εντάξει, χαίρομαι τόσο που θηλάζω και μόλις φάει τον ξαναβάζω να κοιμηθεί στο λεπτό, φαντάσου να είχα μπιμπερό και σκόνη να ετοιμάζω μες τη νύχτα όρθια...μάτι δε θα έκλεινα...εγώ απαξ και σηκωθώ τη νύχτα δεν ξανακοιμάμαι...

Χαίρομαι που είστε καλά κι εσείς και τα μωράκια σας...Μπεμπεκάκι μου με γειά το μαλλάκι..Θέλω να πάω κι εγώ κομμωτήριο άλλα έχω φτάσει στο σημείο να λυπάμαι τα λεφτά για τα μαλλιά μου που δεν είναι και πολλά ,25 ευρώ μου παίρνει ο κομμωτής...

Με τον άντρα μου όλα καλά προς το παρόν, μου δίνει λογαριασμό χαρτί και καλαμάρι που πάει, τι παίρνει και τα λοιπά, το μωρό άρχισε να το κρατάει λίγο καλύτερα χωρίς να το παραζορίζει...γενικώς από το μηδέν νομίζω έχει πάει στο ενάμιση (με άριστα το δέκα έτσι?)

Δε θυμάμαι κάτι συνταρακτικό να σας γράψω...ο καιρός μου τη δίνει κι εμένα και θέλω μόνο ξαπλα και χουζούρι...Α, ξέχασα να σας πω, χτες ο άντρας μου ζήτησε σεξ κι εφαγε πόρτα χαχα! Του είπα δεν μπορώ, είμαι πτώμα...δεν είπα ψέμματα, άλλα πιο πολύ σκεφτόμουν "είναι 12 η ώρα, αν κάνουμε σεξ θα κοιμηθώ καλές 2, άσε προτιμώ να κοιμηθώ", τον φίλησα λοιπόν, έβαλα τις ωτοασπίδες, τη μάσκα μου, γύρισα πλευρό και κοιμήθηκα κυρία!

Ο μπέμπης μου άρχισε να φτύνει ρε κορίτσια, μας πιτσιλάει κανονικά με σάλιο, μόλις πάω πχ να του καθαρίσω το στοματάκι του, με κάνει χάλια...γελάω πολύ, τον άτιμο...Σηκώνεται κι εμένα σα να κάνει κοιλιακούς,δε θέλει καθόλου ξάπλα, όλο όρθιος και να κοιτάζει τα πάντα ο παλιοκουτσομπόλης...Όσο για το σύγκαμα είναι ίσως και στο δερματάκι..εγώ από ημερών μόνο με μωρομάντηλο το καθαρίζω το μωρό, μετά το αφήνω λίγο στον αέρα να στεγνώσει και να μην έχει υγρασία, μετά κρέμα φρέζιντερμ ή πενατεν και μπεμπιλίνο από τα λίντλ πλέον...το βράδυ μόνο πάμπερς...δε μου έχει συγκαεί ποτέ εκτός από κάτι μικρές κοκκινίλες καμιά φορά όταν έχει ώρα και δεν τον έχω πάρει χαμπάρι που εξαφανίζονται ως την επόμενη αλλαγή...

Με αρέσει που δεν είχα και πολλά να πω...ξέρω , ξέρω το βουλώνω, θα τα πούμε μετά!

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια!
τι κάνετε; εγώ σήμερα που είχαν δεύτερη μέρα κατάληψη στο σχολείου του άντρα μου, του άφησα τη μικρή και πήγα στη γυναικολόγο γιατί ένοιωθα κάτι πονάκια αλλά μου είπε ότι είναι όλα καλά. Είχα σταματήσει και το σίδηρο, μου είχε πει ο γιατρός μου μετά τις 40 μέρες σφού ήταν καλές οι εξετάσεις μου να το κόψω. Απαραιτήτως μου είπε σίδηρο, αφού μου πέφτουν και τα μαλλιά.
Το κοριτσάκι μου χτες ήταν πολύ καλά, μόνο το βράδυ για καμιά ωρίτσα πριν κοιμηθεί γκρίνιαζε. Και σήμερα είναι ήρεμα τα πράγματα προς το παρόν. Ξυπνήσαμε νωρίς, γκρινιάξαμε λίγο, ξανακοιμηθήκαμε, μετά την άφησα στο μπαμπά της, αλλά μου είπε ότι ήταν καλή!
Μπεμπέκ είστε κούκλες και οι δύο! Η μικρή σου μοιάζει με τη δικιά μου! Ετσι και η δικιά μου, ξανθούλα, ενώ εγώ καταμελάχρινη!!
Μανούλες που έχετε κι άλλα παιδάκια, πότε οριστικοποιείται το χρώμα των ματιών; Η δικιά μου έχει ένα υπέροχο μπλε, κανένας μας δεν έχει τέτοια μάτια, αλλά πιστεύω ότι δεν θα το κρατήσει!
σας χαιρετώ, ο μπαμπάς μας κοίμισε το κοριτσάκι μας, και πάω να ξεκλέψω και γω καμιά ωρίτσα! Σήμερα την έβγαλα λάδι, έκανε ο άντρας μου μακαρόνια, φάγαμε, έπλυνε και τα πιάτα!! κοιμισε και το κοριτσι μας, τι άλλο θέλω! να ξεκουραστεί και η μάνα!!
σας φιλώ!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρυσα μ χαιρομαι που ειστε καλα! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 5 417472

εβαλα τη μασκα αλλα το μαλλι τζιβα! afro σκληρυνε πολυ!!! δεν προλαβα να τα στεγνωσω γιατι τοσος ηταν ο υπνος...

Λια μ μια απ τα ιδια.. εγω μελαχρινη με καστανο ματι κ η μικρη ξανθια με μπλε!! δεν την κανεις με τιποτα δικο μ παιδι!!!! εμενα ο πεθερος εχει μπλε αλλα η παιδ ειπε οτι μπορει να αλλαξουν-συνηθως στον 6ο μηνα,αν κ εχω διαβασει μεχρι χρονο..φεεεεεταααααα....
το μαλλι ξερετε ποτε αλλαζει;;;

spyros3

spyros3
οταν πρωτοκοπουν τα μαλλια τους θα δουμε κ πως θα ειναι..στον σπυρο ετσι εγινε,ηταν μακρυα σγουρα κ οταν τα κοψαμε εγιναν σκληρη τριχα κ καταισια σαν τα δικα μ...

την εχω για να κοιμηθει αλλα αν δεν κουνηθει μονη της στο ρηλαξ δεν κοιμαται...καλο μεσημερι κοριτσια μ..αν καταφερω θα μπω αργοτερα κ αυτο γιατι θα χει ο αντρας μ το λαπτοπ..

σας φιλω..

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bebek6 έγραψε:Χρυσα μ χαιρομαι που ειστε καλα! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

εβαλα τη μασκα αλλα το μαλλι τζιβα! afro σκληρυνε πολυ!!! δεν προλαβα να τα στεγνωσω γιατι τοσος ηταν ο υπνος...

Λια μ μια απ τα ιδια.. εγω μελαχρινη με καστανο ματι κ η μικρη ξανθια με μπλε!! δεν την κανεις με τιποτα δικο μ παιδι!!!! εμενα ο πεθερος εχει μπλε αλλα η παιδ ειπε οτι μπορει να αλλαξουν-συνηθως στον 6ο μηνα,αν κ εχω διαβασει μεχρι χρονο..φεεεεεταααααα....
το μαλλι ξερετε ποτε αλλαζει;;;

οταν ηταν 5 μηνων ο κωνσταντινος και πηγαμε παιδιατρο του εξετασε τα ματακια και λεει "αχ τι ζεστο καστανο χρωματακι ειναι αυτο?!" φουντωσα η μανα και της λεω "ειναι που φοραει καφε πουλοβερακι,πρασινα ειναι τα ματακια του,θηλαζει κιολας και δε φαινεται καθαρα" και παταει κατι γελια η στελλα και λεει "καλα κοιτα μη τον θηλαζεις μεχρι που θα γινεις 80 χρονων πιστευοντας οτι το ματι του θα γινει πρασινο!καστανο ειναι παρτο αποφαση!" χαχαχαχαχαχα
αντε τωρα κι εσεις!θα δειξει-ποτε θα δειξει κτλ!!!!!!!!!(ευτυχως οι κορες μου απο την αρχη ειχαν καστανο και απογοητευτηκα μια κι εξω!δεν ειχα να ελπιζω!!!)
ζετα δε τα τρωω καλε!με τον αντιχειρα εξυνα δεικτη και παραμεσο και τραβηχτηκαν εξω οι παρανυχιδες!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
hrthaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
den thn glitono thn aponeurosh.εμενα τρελαινε μπρουμητα που εχω σκοπο να δοκιμασω ν την βαλο μπρουμητα την κυρια το βρδυ να κοιμαται.
πολλα σαλια κοριτσια κ φοβαμαι μν μασ σκασει κανενα δοντι.
στο 6 μηνα σταθεροποιηουντε τα ματακια.εμας τα ματακια μας θα μεινουν μπλεεεεεεεεεεεεεεεε
η μαμα μπλε σκουρο ο μπαμπας πρασινογαλανα

eleni2526

δεν αντεχω θα κανω μπαμ αλλα λογια να αγαπιωμαστε.απο μενα ολα ρε πουστη μου ολα ομως,ευτυχως μπορει κ μασει το φαγητο του.για το κωλαμαξο να γινουν ολα για ολα τα υπολοιπα δεν μας καιγετε καρφι. αυτος το πουλι του κ το αμαξι του.εμεις δεν υπαρχουμε πουθενα.αι σιχτιρ πια,βαρεθηκα να τρεχω εγω για ολα ακομα κ για χαρτια που χρειαζετε στη δουλεια

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eleni2526 έγραψε:δεν αντεχω θα κανω μπαμ αλλα λογια να αγαπιωμαστε.απο μενα ολα ρε πουστη μου ολα ομως,ευτυχως μπορει κ μασει το φαγητο του.για το κωλαμαξο να γινουν ολα για ολα τα υπολοιπα δεν μας καιγετε καρφι. αυτος το πουλι του κ το αμαξι του.εμεις δεν υπαρχουμε πουθενα.αι σιχτιρ πια,βαρεθηκα να τρεχω εγω για ολα ακομα κ για χαρτια που χρειαζετε στη δουλεια

τι εγινε ελενη?????

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελενακι ηρεμησε παιδι μου!βαλτον στον παγο κι εσυ οπως η χρυσα τον δικο της κι εγω τον δικο μου να στρωσει κι αυτος!

markella01

markella01
eleni2526 έγραψε:δεν αντεχω θα κανω μπαμ αλλα λογια να αγαπιωμαστε.απο μενα ολα ρε πουστη μου ολα ομως,ευτυχως μπορει κ μασει το φαγητο του.για το κωλαμαξο να γινουν ολα για ολα τα υπολοιπα δεν μας καιγετε καρφι. αυτος το πουλι του κ το αμαξι του.εμεις δεν υπαρχουμε πουθενα.αι σιχτιρ πια,βαρεθηκα να τρεχω εγω για ολα ακομα κ για χαρτια που χρειαζετε στη δουλεια

Καλωσήρθες στο κλαμπ...με τα αμάξια κι ο δικός σου? Ε ρε τι έχουμε πάθει....

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ο δικος μ δεν τρελενεται για αυτοκινητα δοξατο θεο. γιαυτο κ δεν εχουμε .την γλυτωσα

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι ειναι τωρα αυτο που μου κανει; παλι κοιμαται 2ωρες! ολη τη μερα παλευα να την βαλω για υπνο,τιποτα.. θα την ξυπνησω οπου να ναι.
κοριτσια τι θα κανουμε; πολυ ζορι οικονομικα... κοβουμε απο δω,κοβουμε απο κει,τι αλλο να κοψουμε;

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κοριτσάρες, είχα τον σύζυγο εδώ και δεν έμπαινα..
Η μπουμπού μου στρώνει τον βραδινό ύπνο της σιγά σιγά ευτυχώς και όλη μέρα θέλει να μιλάει, κραυγούλες, φωνίτσες και τσιρίδες άλλο πράγμα .. Σήμερα όμως στην καροτσάδα πάτησε κάτι κλάματα και δεν μπορούσα να την κάνω με τίποτα καλά, τελικά κάθησα σε ένα πεζούλι και τη θήλασα για 5 λεπτά μέχρι να την πάρει ο ύπνος. Μετά ξύπνησε 2 φορές στο σπίτι με κλάματα μέχρι την πάρω αγκαλιά. Λέτε να καταλαβαίνει οτι λείπει ο μπαμπάς και να την πιάνει ανασφάλεια μην φύγω και εγώ;
Την Δευτέρα πάμε για 2 εμβόλια και να ζυγιστούμε επιτέλους, έχω μεγάλη περιέργεια μου φαίνεται οτι μεγάλωσε πολύ ..

Κορίτσια, καλά πέρασα με το σύζυγο αλλά είχε και τα μείον του, με βλέπω στο τέλος να συνηθίζω μόνη μου και να ξενερώνω όταν γυρίσει.. Εντωμεταξύ η διάθεση για τρελίτσες είναι μηδέν και δεν φταίει μόνο η κούραση, πρέπει να φταίνε και οι ορμόνες του θηλασμού..

Πάω για την πρώτη δόση ύπνου, θα τα πούμε στα μεταμεσονύχτια εγερτήρια..

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavi έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάρες, είχα τον σύζυγο εδώ και δεν έμπαινα..
Η μπουμπού μου στρώνει τον βραδινό ύπνο της σιγά σιγά ευτυχώς και όλη μέρα θέλει να μιλάει, κραυγούλες, φωνίτσες και τσιρίδες άλλο πράγμα .. Σήμερα όμως στην καροτσάδα πάτησε κάτι κλάματα και δεν μπορούσα να την κάνω με τίποτα καλά, τελικά κάθησα σε ένα πεζούλι και τη θήλασα για 5 λεπτά μέχρι να την πάρει ο ύπνος. Μετά ξύπνησε 2 φορές στο σπίτι με κλάματα μέχρι την πάρω αγκαλιά. Λέτε να καταλαβαίνει οτι λείπει ο μπαμπάς και να την πιάνει ανασφάλεια μην φύγω και εγώ;
Την Δευτέρα πάμε για 2 εμβόλια και να ζυγιστούμε επιτέλους, έχω μεγάλη περιέργεια μου φαίνεται οτι μεγάλωσε πολύ ..

Κορίτσια, καλά πέρασα με το σύζυγο αλλά είχε και τα μείον του, με βλέπω στο τέλος να συνηθίζω μόνη μου και να ξενερώνω όταν γυρίσει.. Εντωμεταξύ η διάθεση για τρελίτσες είναι μηδέν και δεν φταίει μόνο η κούραση, πρέπει να φταίνε και οι ορμόνες του θηλασμού..

Πάω για την πρώτη δόση ύπνου, θα τα πούμε στα μεταμεσονύχτια εγερτήρια..
στα λεγαμε;; Wink κι εγω ετσι ειμαι,μ αρεσει κ μονη μου παρα πολυ,ειχα μαθει στο πατρικο μου να ειμαι σε δικο μ χωρο μονη να διαβαζω κ εμαθα να απολαμβανω τη μοναξια. καλο μας ξημερωμα!!

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχχχχχ κοριτσια ειμαι πολυ στεναχωρημενη,εμαθα για μια γνωστη φιλη που γεννησας πριν 20μερες 7μηνιτκο μωρακι οτι το χασε... Sad Sad Sad

πως να συμπαρασταθεις σαυτη την μανα????

ολα τα μωρακια να τα εχει γερα ο θεος..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις