576 Απ: Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 Πεμ Νοε 01, 2012 12:42 am
bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Ζετα μ να σου ζησει κ η μπουμπου σου!!!
κρεμουλες αρχισατε;
κρεμουλες αρχισατε;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αχ ναι βρε Μαρθαλενα μ! συγνωμη,τημ κορη σου εννοουσα!! κ εγραψα ο γιος σου!!! κ εσυ εισαι πολυ ομορφη στο βιντεο που σε ειδα!!Αυγολεμονη έγραψε:bebek μεχρι 9 μηνων κολικοι και η κορη μου ειχε και τους 9 μηνες και καναμε τα παντα μετα τους 9 εφυγαν
eleni2526 έγραψε:ευακι τα φαρμακεια πληρωνεις ολο το ποσο αναφορα κτλ κτλ...ΑΛΛα εμαθα οτι στο παλιο 424 εχει φαμακειο που πληρωνεις συμετοχη η αν ειναο 0% τιποτα
mamamatina έγραψε:eleni2526 έγραψε:ευακι τα φαρμακεια πληρωνεις ολο το ποσο αναφορα κτλ κτλ...ΑΛΛα εμαθα οτι στο παλιο 424 εχει φαμακειο που πληρωνεις συμετοχη η αν ειναο 0% τιποτα
Κάνετε και αναφορές? Εμένα δεν κάνει. Πάει ταμείο τα αποκόμματα με τις αποδείξεις και τα παίρνει.
Η μικρή ψιλογκρινιάζει σήμερα.
eleni2526 έγραψε:mamamatina έγραψε:eleni2526 έγραψε:ευακι τα φαρμακεια πληρωνεις ολο το ποσο αναφορα κτλ κτλ...ΑΛΛα εμαθα οτι στο παλιο 424 εχει φαμακειο που πληρωνεις συμετοχη η αν ειναο 0% τιποτα
Κάνετε και αναφορές? Εμένα δεν κάνει. Πάει ταμείο τα αποκόμματα με τις αποδείξεις και τα παίρνει.
Η μικρή ψιλογκρινιάζει σήμερα.
Ααααα εμένα τα φάρμακακατευθείαν τα παίρνει. Δαπάνη κάνει για καμια εξέταση και τέτοια. Ναι οι δαπάνες αργουν.
αναφορα δαπανη ξερω κ εγω!!!!κ αργουν λεει πολυ να τα παρουν
eleni2526 έγραψε:
αχ μαλλον το σαβατο θα δω την πεθερουλα!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
eleni2526 έγραψε:αν δεν ηταν η γιαγια που ηταν νοσοκομειο σιγα μη πηγενα!!!!!!αλλα... θα δω κ τη μουρη της!!!σημερα μια χαρα κοιμοταν το μωρο πηρε τηλ.αρχισε να κλαιει κ λεει αχ κριμα το καημενο κλαει (καημενη εισαι εσυ)πολυ μου τη δινει αυτη η εκφραση!!!!! μηπως πειναει δωστο γαλα εντολες απο το τηλ!!!!κλεινω να εχω το μωρο αγκαλια κ μελανιασε στο κλαμα πρωτη φορα τετοιο κλαμα δεν το εχω ξαναδει ετσι.τυχαιο?????δεν νομιζω!!!!!
marialat παρε ενα σκουποξυλο κ χτυπα το ταβανι!!!!κ αν δεν καταλαβενουν τους λες
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης