776 Απ: Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 Κυρ Νοε 04, 2012 12:51 pm
konstantinasmg
Πανταχού παρούσα!
mamamatina έγραψε:Ρε φούστη μου. Μια φορά να θελήσω να πάω κι εγώ κάπου και να μην βρουν χίλιες δικαιολογίες όλοι. Εχθές έφυγε ο Γιώργος μεσημέρι στα ξαφνικά να πάει χωριό να φέρει λάδι γιατί ήρθε ένας και πήρε τρεις τενεκέδες και δεν έμεινε καθόλου εδώ. Τεσπα. Είχα να πάω σε ένα πάρτυ γενεθλίων μίας μανούλας που έχω γνωρίσει από το φόρουμ. Επειδή έχει γνωριστει και με την μάνα μου την είχε καλέσει και αυτήν. Λέει αμα είναι πάμε μαζί. Επειδή η Μαρία μου ήταν αδιάθετη και προχθες είχε κάνει και έναν εμετό λέω να μην την πάρω και κολλήσει και κανένα ξένο παιδάκι. Λέω πηγαίνετε εσείς και σας δίνω την Παρή μαζί. Μου λέει η μανα μου, δεν πειράζει για να έρθεις κι εσύ θα την αφήσουμε στην Ουρανία. Είναι η αδερφή μου 18 χρονών που την βάφτησε κιόλας την Μαρία πέρυσι. Η μικρή της έχει τρελή αδυναμία. Αφού δέχτηκε η Ουρανία όλα καλά. Εν τω μεταξεί είχαμε πει από εχθες το μεσημέρι ότι θα με πήγαινε εκείνη σήμερα στο Ζάππειο στον ταυτόχρονο πανελλαδικό θηλασμό. Θα έκανε βόλτα την Μαρία με το καρότσι και εγώ με το σλινγκ το μωρό. Η Παρή θα καθόταν με τον μπαμπά μου και τα εδέρφια μου. Λέω λοιπόν στον γυρισμό τί ώρα θα φύγουμε αύριο. Και μου τα μασάει. Κάτσε να δούμε πώς θα είματε αύριο και τέτοια. Λέω δεν έχω πρόβλημα να πάω και μόνη μου όπως πέρυσι. Και μου λέει για να πάς μόνη σου πρέπει να κρατάει κάποιος τα παιδιά σου. Ε λέω αφου δεν μπορείς εσύ να πω στην Ουρανία. Και μου λέει η Ουρανία δεν μπορεί όλη την ώρα, θα δούμε αύριο. Κλασικά λοιπόν το πρωί μου λέει ότι δεν μπορεί. Οπότε κι εγώ δεν πήγα. Και νευριάζω τόσο πολύ γιατί ενώ με βοηθάει πολύ με δουλειές, δεν μου κρατάει ποτέ παιδί για να πάω κάπου εγώ. Ή χορωδία ή να ψωνήσω ή αλλού. Εκτός αν είναι σοβαρός λόγος πχ γιατρός. Προτιμάει να με πάει εκείνη με το αμάξι παρά να μου κρτήσει παιδί.Με στηρίζει όσο κανείς σε σοβαρά ζητήματα αλλά αν είναι κάτι για να ξεσκάσω ποτέ. Καταλαβαίνω ότι έχει πάρα πολλές ευθύνες και με την θέια μου που είναι ανάπηρη και την έχει αναλάβει αλλά κι εγώ πνίγομαι ώρες ώρες. Και δεν μπορώ να το πω και στον άλλον γιατί θα μου αρχίσει οτί εδώ ήρθαμε επειδή εσύ θα είχες βοήθεια και πάμε στο χωριό και τέτοια. Μόνο εσάς έχω να μιλάω ανοιχτά. Δεν ξέρω. Είμαι να σκάσω.
mamamatina και εγώ στην αρχή χαλιόμουν πολύ αφού αν κανόνιζα να παω καπου εστω και για μια ωρα να ξεσκάσω επρεπε να χιλιοπαρακαλεσω και στο τέλος δεν...ώσπου το πήρα αποφαση και τώρα πραγματικά δεν με νοιάζει καθόλου. Αν είναι να πάω καπου πάω με τα παιδια μου ή δεν παω καθόλου. Εμένα δυστυχώς η μαμά μου δεν ζει και η μονη βοήθεια που εχω ειναι απο την πεθερά μου που δεν της ζητάω γιατι ντρέπομαι. Αν ζούσαν οι γονείς μου το μόνο σιγουρο ειναι οτι δεν θα ντρεπόμουν καθόλου θα συζητάγαμε τα πάντα. Αλλιώς ομως η πεθερα. Για σενα το καλύτερο ειναι να τα πειτε με την μαμα σου και ειναι σιγουρο οτι θα σε καταλαβει.