Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
493 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 493 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γυναίκα με καμπύλες είμαι η αλήθεια είναι,με ύψος 1.68 και 69 κιλάκια,αλλά πάλι όλοι οι φίλοι και γνωστοί μου λένε ότι δεν πήρα κιλά και ότι από πίσω δε φαίνομαι καθόλου ότι είμαι έγκυος. (αυτό δεν το καταλαβαίνω,πώς φαίνεται από πίσω άμα είσαι έγκυος;;;;;Από την πλάτη;;;; Shocked ) Θυσίες που θα κάνω η μάνα... χιχιχιχιχι.... Γι' αυτό το έχει ρίξει στη σοκολάτα ο άντρας μου. Razz

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Όντως γιατί σου έβαλε τις φωνές στα +5 κιλά ???Κι εμένα δεν με ζυγίζει καθόλου τώρα τελευταία μόνη ανεβαίνω στην ζυγαριά του όποτε πάω αλλά δεν θέλει καν να του πω πόσο είμαι γιατί κάθε φορά αντί να παίρνω χάνω...Αφού έκανε πλάκα του άντρα μου την τελευταία φορά κ του έλεγε φαντάσου τι κακιά που είναι κ από την κακία της αντί να παίρνει κιλά χάνει...Όσο για το σεξ που λέτε μου είπε ο γιατρός να κάνω γιατί βοηθάει αλλά εγώ φοβάμαι μην πάθει τίποτα το μωρό νιώθω ότι μπορεί να το πονέσουμε!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα και από μένα.
Να ξεκινήσω λέγοντας ότι η μπέμπα της Φωτεινής είναι γλύκα. Και πάλι να τη χαίρεσαι.
Το ΣΚ πήρε φωτιά το πλυντήριο και το στεγνωτήριο(πολλή βροχή ρε κορίτσια) μπας και συμμαζευτούμε λίγο μην πάθει και κάνα σοκ η γυναίκα που θα έρθει αύριο για γενική. Τώρα θα χώσω τη μάνα μου για σίδερο(πάλι τυχερή είναι, πολλά λόγω στεγνωτηρίου δε χρειάζονται σίδερο) και αύριο θα περιλάβουν το σπίτι με την άλλη. Να στήσουμε και κρεβατάκι και να μπαίνουν όλα σε σειρά. Δε μου μείναν και τόσες πολλές μέρες, λιγότερο από 3 βδομάδες...
Αύριο έχω και γω γιατρό, να δούμε τι θα δούμε. Χεράκι εμένα μου'βαλε απ'την προηγούμενη βδομάδα αλλά δεν πόνεσα.
Ο άντρας μου κανόνισε άδεια για 5-9/11 γιατί έπρεπε να δηλώσει πότε αλλά σκέφτεται να την αλλάξει για 1-2 βδομάδες πιο μετά. Φοβάται μην πάει χαμένη τόσο νωρίς.
Επειδή στο 1ο έκανα πρόκληση τώρα συνεχώς με πιάνει ότι θα γεννήσω μες στη νύχτα και θα σκουντάω βραδιάτικα τον άντρα μου λέγοντας 'σήκωωω, γενάαααω'.
Φτάνει με τη λογοδιάροια. Πάω σούπερ.
Φιλάκια

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Christina_Kandi έγραψε:Γυναίκα με καμπύλες είμαι η αλήθεια είναι,με ύψος 1.68 και 69 κιλάκια,αλλά πάλι όλοι οι φίλοι και γνωστοί μου λένε ότι δεν πήρα κιλά και ότι από πίσω δε φαίνομαι καθόλου ότι είμαι έγκυος. (αυτό δεν το καταλαβαίνω,πώς φαίνεται από πίσω άμα είσαι έγκυος;;;;;Από την πλάτη;;;; Shocked ) Θυσίες που θα κάνω η μάνα... χιχιχιχιχι.... Γι' αυτό το έχει ρίξει στη σοκολάτα ο άντρας μου. Razz

69 είσαι τώρα ή όταν ξεκίνησες; Έλα μωρέ και πάλι είναι κάπως αυστηρή! Εγώ τώρα να φανταστείς πλησιάζω τα 63. Κι εμένα δε φαίνεται καθόλου από πίσω. Φαίνεται στις γυναίκες που η κοιλιά απλώνει και δεξιά και αριστερά. Όταν βγαίνει όλη μπροστά, τότε δε φαίνεται τίποτα από πίσω!

Α, πρόσεχε τον άντρα σου γιατί λένε ότι μαζί με τις γυναίκες, κατά την εγκυμοσύνη παχαίνουν και οι άντρες και μετά τους μένει...! Wink

maria1984 έγραψε:Όντως γιατί σου έβαλε τις φωνές στα +5 κιλά ???Κι εμένα δεν με ζυγίζει καθόλου τώρα τελευταία μόνη ανεβαίνω στην ζυγαριά του όποτε πάω αλλά δεν θέλει καν να του πω πόσο είμαι γιατί κάθε φορά αντί να παίρνω χάνω...Αφού έκανε πλάκα του άντρα μου την τελευταία φορά κ του έλεγε φαντάσου τι κακιά που είναι κ από την κακία της αντί να παίρνει κιλά χάνει...Όσο για το σεξ που λέτε μου είπε ο γιατρός να κάνω γιατί βοηθάει αλλά εγώ φοβάμαι μην πάθει τίποτα το μωρό νιώθω ότι μπορεί να το πονέσουμε!

Χαχαχα, σε πειράζουν!!! Να σου πω απλώς ότι το μωράκι δε παθαίνει τίποτα από το σεξ, ίσα-ίσα που αν καταφέρεις και το απολαύσεις (λόγω της κατάστασής σου) το μωράκι θα πάρει κι αυτό από τις ορμόνες της ευχαρίστησης... Μόνο καλό μπορεί να του κάνει! Και σίγουρα δε θα νιώσει τίποτα!
Ψυχολογικό δικό μας είναι το θέμα και το φοβόμαστε! Laughing

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Jen75 έγραψε:Καλημέρα και από μένα.
Να ξεκινήσω λέγοντας ότι η μπέμπα της Φωτεινής είναι γλύκα. Και πάλι να τη χαίρεσαι.
Το ΣΚ πήρε φωτιά το πλυντήριο και το στεγνωτήριο(πολλή βροχή ρε κορίτσια) μπας και συμμαζευτούμε λίγο μην πάθει και κάνα σοκ η γυναίκα που θα έρθει αύριο για γενική. Τώρα θα χώσω τη μάνα μου για σίδερο(πάλι τυχερή είναι, πολλά λόγω στεγνωτηρίου δε χρειάζονται σίδερο) και αύριο θα περιλάβουν το σπίτι με την άλλη. Να στήσουμε και κρεβατάκι και να μπαίνουν όλα σε σειρά. Δε μου μείναν και τόσες πολλές μέρες, λιγότερο από 3 βδομάδες...
Αύριο έχω και γω γιατρό, να δούμε τι θα δούμε. Χεράκι εμένα μου'βαλε απ'την προηγούμενη βδομάδα αλλά δεν πόνεσα.
Ο άντρας μου κανόνισε άδεια για 5-9/11 γιατί έπρεπε να δηλώσει πότε αλλά σκέφτεται να την αλλάξει για 1-2 βδομάδες πιο μετά. Φοβάται μην πάει χαμένη τόσο νωρίς.
Επειδή στο 1ο έκανα πρόκληση τώρα συνεχώς με πιάνει ότι θα γεννήσω μες στη νύχτα και θα σκουντάω βραδιάτικα τον άντρα μου λέγοντας 'σήκωωω, γενάαααω'.
Φτάνει με τη λογοδιάροια. Πάω σούπερ.
Φιλάκια

Χαχαχα, μην αγχώνεσαι!!! Γέννησες πολύ γρήγορα την προηγούμενη φορά; Αν όχι, τότε σίγουρα θα έχεις λίγο χρόνο να ετοιμαστείς! Εγώ πάντως στην 1η εγκυμοσύνη που ξεκίνησαν οι συσπάσεις κατά τις 12 το βράδυ και πλέον βεβαιώθηκα κατά τις 2-3 ότι θα γεννούσα, είπα να μην τον ξυπνήσω! Ας κοιμόταν ένας από τους 2 μας τουλάχιστον! Του το είπα το πρωί τελικά...!

maria1984

maria1984
Καλά εγώ φοβάμαι με το παραμικρό κ ίσως γι αυτό τώρα δεν έχω όρεξη να κάνω ευτυχώς ο άντρας μου με καταλαβαίνει κ δεν με έχει πιέσει καθόλου...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria1984 έγραψε:Καλά εγώ φοβάμαι με το παραμικρό κ ίσως γι αυτό τώρα δεν έχω όρεξη να κάνω ευτυχώς ο άντρας μου με καταλαβαίνει κ δεν με έχει πιέσει καθόλου...

Εγώ στην 1η εγκυμοσύνη έκανα όταν πλέον μας είπε γιατρός και μαία. Και μέσα σε 1 εβδομάδα, ο τράχηλος από σκληρός που ήταν έγινε σαπούνι... Και γέννησα τελικά! Βοηθάει πολύ νομίζω όταν ελπίζεις σε φ.τ.!

Καλά, μη φανταστείς καμιά τρελή ευχαρίστηση, αφού πονάω να κουνηθώ!!! Και για τους άντρες είναι δύσκολο γιατί φοβούνται...!

maria1984

maria1984
Ε αφού είναι έτσι να ξεκινήσω από σήμερα κιόλας...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria1984 έγραψε:Ε αφού είναι έτσι να ξεκινήσω από σήμερα κιόλας...

Χιχιχι, γιατί όχι; Απλώς αν είναι να ξεκινήσεις, πες το πρώτα στο γιατρό σου να είσαι σίγουρη! Αν δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος θα σου δώσει το οκ. Wink

maria1984

maria1984
Δεν μου το απαγόρευσε ποτέ ίσα ίσα που μου έλεγε να κάνω κ εγώ του έλεγα όχι κ έλεγε του καλού μου ότι αφού δεν θέλω εγώ να του βρει καμμιά γκόμενα...Ειδικά από τότε που μπήκα στον μήνα μου,μου το λέει σε κάθε επίσκεψη κ επιμένει κιόλας!

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
74 κιλά είμαι τώρα!Κάντε σεξ βρε,είναι υγεία! Very Happy Very Happy Very Happy Τζενάκι καλά ψώνια στο σούπερ, άμα έχει καμιά προσφορά να μας ενημερώσεις!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria1984 έγραψε:Δεν μου το απαγόρευσε ποτέ ίσα ίσα που μου έλεγε να κάνω κ εγώ του έλεγα όχι κ έλεγε του καλού μου ότι αφού δεν θέλω εγώ να του βρει καμμιά γκόμενα...Ειδικά από τότε που μπήκα στον μήνα μου,μου το λέει σε κάθε επίσκεψη κ επιμένει κιόλας!

Α, τότε είσαι μια χαρά! Εγώ τότε του το έλεγα του δικού μου και δεν ένιωθε άνετα. Ώσπου τον έδωσα στη μαία (χαχαχα η άτιμη!) και τον "μάλωσε" γιατί δεν είχαμε δει βελτίωση στον τράχηλο. Τότε αυτός ντράπηκε και έπιασε δουλειά... Razz Όπως σου είπα, είδαμε άμεσα αποτελέσματα, κι έτσι η μαία τον επιβράβευσε κιόλας, χαχαχα!

Πάντως, οκ, ξαναλέω δεν είναι και για τρομερή απόλαυση, εμείς το είδαμε σαν μέρος της προετοιμασίας για τον τοκετό (και ο δικός μου είχε και τις τελευταίες του ευκαιρίες για ελεύθερο, γιατί μετά...!)

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Christina_Kandi έγραψε:74 κιλά είμαι τώρα!Κάντε σεξ βρε,είναι υγεία! Very Happy Very Happy Very Happy Τζενάκι καλά ψώνια στο σούπερ, άμα έχει καμιά προσφορά να μας ενημερώσεις!

Εντάξει μωρέ, μια χαρά (μην κοιτάς εμένα, είμαι περίπτωση!)...!

maria1984

maria1984
Πο πο τι τραβάνε κ αυτοί οι καημένοι...Στέρηση στην εγκυμοσύνη,στέρηση κ μετά για 40 τουλάχιστον μέρες!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria1984 έγραψε:Πο πο τι τραβάνε κ αυτοί οι καημένοι...Στέρηση στην εγκυμοσύνη,στέρηση κ μετά για 40 τουλάχιστον μέρες!

Εμάς πάντως δεν ήταν μονάχα 40 μέρες...! Embarassed Με όλη την κούραση που περάσαμε πού χρόνος και όρεξη για τέτοια!!! Πάντως, με το που αρχίσετε να νιώθετε καλύτερα να μην το αφήσετε! Είναι βασικό για τη σχέση του ζευγαριού!

maria1984

maria1984
Καλά ναι κάτσε πρώτα να γεννήσω κ αυτό μετά βλέπουμε,όταν νιώθω έτοιμη θα ξαναγίνει πιστεύω μόνο να μην περάσει αρκετός καιρός γιατί φτάνει τόσο καιρό που τον έχω στη νηστεία!Θα βγω τώρα λίγο γιατί έχω 2 πλυντήρια να σιδερώσω...Φιλάκια....!!!!

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια πάω να ξαπλώσω λίγο και μετά θα κάνω προσπάθεια να σιδερώσω κιόλας!Μάκια πολλά σε όλες!Άντε να γεννάμε σιγά σιγά,Νοέμβριος μπαίνει!!! Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 6 990599 Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 6 834918

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έγινε κοριτσάκια μου! Κι εγώ πάω για καμιά δουλίτσα!!! Σας φιλώ!!!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κάτσε να τα θυμηθώ
1. 1η γέννα στις 38+4 9-9μιση ώρες. ¨ολα έτοιμα εκτός από διαστολή, αυτό με καθυστέρησε.
2. Σεξ κάναμε κάπου κάπου στην 1η εγκυμοσύνη και ελεύθερα 2 φορές 2 μέρες πριν μπω με πρόκληση.
3. Σ'αυτή την εγκυμοσύνη 6 φορές(το θυμάμαι γιατί τόσα προφυλακτικά είχε το κουτί που πήρα) αλλά τώρα το απαγόρευσε ο γιατρός προς το παρόν γιατί το μωρό είναι πολύ χαμηλά αλλά όχι σε καλή θέση, να πάω και 38 εβδομάδων τουλάχιστον. Αύριο θα μας πει νεότερα. Άντε γιατί είναι μες στα νεύρα ο δικός μου και όση σοκολάτα και να φάει δεν φτάνει...
4. Λιντλ πήγα να πάρω πάνες για τον μεγάλο, μόνο στο σχολείο τα λέει, εδώ δεν πάει τουαλέτα εκτός και αν τον βάλουμε εμείς ακι μόνο τσίσα(ενώ τα έλεγε πριν κάνα μήνα), αλλά είδα ότι βγαίνουν ίδια τιμή με μπειμπιλίνο -30% μέχρι σήμερα που τις έχει ο μασούτης, οπότε θα πάρω άλλο ένα πακέτο από κει.
5. Μετά τον τοκετό και μένα μου πήρε κάτι μήνες να κάνω κανονικό σεξ(ψευτοσεξ κάναμε μετά από 3-4 μήνες, εδώ μου πήρε 2,5 μήνες να μπορώ να κάθομαι άνετα σε καρέκλα), όσο για απόλαυση μετά το χρόνο που σταμάτησε και ο θηλασμός.
6. Τώρα μου'ρθε : Μπήκα κλινική με μπότες και βγήκα με παντόφλες απ'το πρήξιμο(τα πόδια μου μου θύμιζαν ελέφαντα). Τώρα με αθλητικά.
7. Για παυσίπονα νομίζω σας ξαναείπα. Πάρτε απ'το σπίτι γιατί τα χρεώνουν πολύ.
Αυτά για την ώρα Smile

eirini2

γεια σας κοριτσια.τι κανετε?με τις κρεπες μας ανοιξατε την ορεξη.οσον αφορα τα κιλα εγω ξεκινησα 70 οταν εμεινα εγκυος και εχω παρει μεχρι τωρα 7,5 κιλα.ο γιατρος δεν με ζυγιζει αλλα μου ειπε οτι δεν εχω παει πολλα.

αλικη βρισιμο θελουν αυτοι στη νεοσετ.εμας μεσα σε 2 βδομαδες ηρθε το κρεβατι.τωρα να βαλω και το προστατευτικο και θα ειναι ετοιμο για να κοιμαται ο μικρος.

evi86

evi86
Καλησπερα και καλη εβδομαδα κοριτσια μου!Ευχομαι να ερθουν κι αλλα μωρακια γρηγορα!Πως ειστε;Εγω καπως καλυτερα και μολις μπηκα να δω τα νεα σας επεσα πανω σε μια συζητηση με θεμα το "ΣΕΞ" ....ΕΛΕΟΣΣΣΣ...μην με βασανιζεται,εχω ξεχασει πως γινεται Embarassed .Ποσες θυσιες πια θα κανουμε για τα μωρα μας;;;Με εχει πιασει και μια μελαγχολια απ'τον καιρο και δεν δεν εχω ορεξη για τιποτα.Χθες το βραδυ απ'τον αερα επεσε ενα δεντρο που ειχαμε στην αυλη ακριβως μπροστα στην αυλοπορτα.Δεν βγαιναμε που βγαιναμε σαν σακατιδες τωρα εχουμε κι αυτο.Θα ερθει σημερα ενας ξαδερφος του αντρα μου και θα τακτοποιησει την κατασταση...

maria1984

maria1984
Γεια σου Ευη ... Αν ειναι δυνατόν όλα σε εσάς θα τύχουν φέτος;;;Ποιος σας έκανε ποδαρικό ;;; Εύχομαι αυτο με το δέντρο να ειναι το τελευταίο δυσάρεστο που σας συμβαίνει κ απο εδω κ πέρα να έχετε μόνο χαρούμενα νεακια...

evi86

evi86
maria1984 έγραψε:Γεια σου Ευη ... Αν ειναι δυνατόν όλα σε εσάς θα τύχουν φέτος;;;Ποιος σας έκανε ποδαρικό ;;; Εύχομαι αυτο με το δέντρο να ειναι το τελευταίο δυσάρεστο που σας συμβαίνει κ απο εδω κ πέρα να έχετε μόνο χαρούμενα νεακια...

Μαρακι μου ειδες γκαντεμια;;;Ολα φετος τυχανε...Δεν πειραζει ομως φετος ηρθε και ο μπεμπης μου οποτε ολα τα ξεπερναμε

maria1984

maria1984
Αυτο εννοείται .... Θα ειναι μακραν το καλύτερο γεγονός όχι μόνο της χρονιάς αλλα κ της ζωής σου!!!

eirini2

evi86 έγραψε:
maria1984 έγραψε:Γεια σου Ευη ... Αν ειναι δυνατόν όλα σε εσάς θα τύχουν φέτος;;;Ποιος σας έκανε ποδαρικό ;;; Εύχομαι αυτο με το δέντρο να ειναι το τελευταίο δυσάρεστο που σας συμβαίνει κ απο εδω κ πέρα να έχετε μόνο χαρούμενα νεακια...

Μαρακι μου ειδες γκαντεμια;;;Ολα φετος τυχανε...Δεν πειραζει ομως φετος ηρθε και ο μπεμπης μου οποτε ολα τα ξεπερναμε
μαλλον η πεθερα σου εχει τον καλο σας λογο και σας ματιαξε.κανε κανα ευχελαιο στο σπιτι.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις