101 Απ: Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 Κυρ Οκτ 28, 2012 12:42 pm
maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοριτσακια καλο βράδυ κ απο μένα κ φιλακια στις κοιλιτσες σας ...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maria1984 έγραψε:Καλημέρα κοιλιτσες και καλη εβδομάδα πως είστε σήμερα; Εγω τώρα με την αλλαγή της ώρας σηκωθηκα ξημερώματα απο τις 6 είμαι στο πόδι κ δεν ξέρω τι να κάνω ... Φυσάει κ ένας αέρας που παίρνει τον κόσμο κ δεν ειναι για να βγω έξω ...
Christina_Kandi έγραψε:Τα πόδια λίγο ξεπρήστηκαν...Μου λείπουνε οι αστράγαλοί μου!Επίσης οι ραγάδες στο στήθος έχουνε αρχίσει και σκάνε και σε μερικά σημεία έχω σπασμένα αιμοφόρα αγγεία.Μεγαλώνει κι άλλο λέτε;;; Ααααααχ κρεπούλες θέλω και εγώ!!! Μόνο καφέ πίνω τελικά, θα γουρουνιάσω μετά... Δεν έχω και γάλα φρέσκο,να έτρωγα κοκοπόπς... Εμάς ήρθε το καρότσι τις προάλλες και το κρεβατάκι της μικρής, αλλά προικιά ακόμα δεν πήραμε.Από βδομάδα λογικά που θα μπω και στο μήνα μου,θα τα πάρουμε για να τα πλύνω και τα ρουχάκια της,να είναι όλα έτοιμα.
maria1984 έγραψε:Αυτο κάνω Χριστίνα μου, ονειρευομαι το μωρο μου .... Κ εγω αύριο έχω γιατρο κ έχω αγωνία να δώ τι θα μου πει γιατι μου εμειναν μόνο 11 μέρες ακόμα... Ευτυχώς με τα κιλα δεν έχω θέμα είχα πάρει 11μιση αλλα απο τότε που ξεκίνησα να περπαταω έχω πέσει στα 8 ...
maria1984 έγραψε:Μακάρι να γεννήσω κ εγώ μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας....Ανυπομονώ!!!
crazymommy έγραψε:maria1984 έγραψε:Μακάρι να γεννήσω κ εγώ μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας....Ανυπομονώ!!!
Χιχιχι, κάνε σεξάκι, βοηθάει!!!
Christina_Kandi έγραψε:Ρε κορίτσια εγώ +5 είμαι!!!!Αλλά με φωνάζει η γιατρός γιατί λέει τα έβαλα σε ένα μήνα όλα και να σταματήσω τη μάσα να μη βάλω απότομα κι άλλα μαζεμένα.Δηλαδή άμα έβαζα 10, τι θα με έκανε;Λιθοβολισμό!; Από κρέπες θα έτρωγα 2, μία με την καινούρια τη Μερεντα με τα καραμελωμένα φουντούκια και μία με κασεράκι,ντομάτα,μαγιονέζα και γαλοπούλα!( μου τρέχουνε τα σάλια τι κακό κι αυτό!) Τώρα που είπα για σάλια, έχετε και εσείς πολλά;Είχα αποκοιμηθεί στον καναπέ και όταν ξύπνησα ήμουνα σαν τα καρτούν, να τρέχουνε στο μαξιλάρι και το πηγούνι...Έλεος!!!!
Christina_Kandi έγραψε:crazymommy έγραψε:maria1984 έγραψε:Μακάρι να γεννήσω κ εγώ μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας....Ανυπομονώ!!!
Χιχιχι, κάνε σεξάκι, βοηθάει!!!
Κάνε και για μας γιατί με τους μήκυτες και τις κολπίτιδες κλείνω 4 μήνες ξηρασίας ...
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Ομάδες εγκυμοσύνης » Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης