Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
344 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 344 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοριτσακια καλο βράδυ κ απο μένα κ φιλακια στις κοιλιτσες σας ...

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Koritsares kalo vradaki!Sorry Gia ta greeklish,eimai apo to IPod mou!Toubaniasan ta podia m Kai paw na ta 3ekourasw giati e3afanisthkan oi astragaloi m!filakia polla polla!

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημερα εγκυουλες... Τι κάνετε???

mamameli Καλαααα τα λες εσυ...αλλα ποιος
ακούει...!!! Σε λίγο θ' αρχίσει πάλι τις ιστορίες του...!!!

Ευχαριστώ για τη συμβουλή...!!! Smile Το κάνω ΚΑΙ αυτο...βάζω και χαμομηλάκι που και που και ειμαι καλύτερα Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 5 328109 Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 5 328109

https://www.facebook.com/roulakriti1989?ref=tn_tnmn

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες!
για να δουμε ποια θα μας δωσει την χαρα αυτην την εβδομαδα, να μας φερει ακομα ενα μωρακι!!!!!! Very Happy Very Happy

οοοολες κοιμαστε???? νομιζα οτι ειχα ραντεβου για ντοπλερ στις 05/11....ναι καλα το ραντ ειναι για τις 13....θελω να τον δω ρε γαμωτο....αντε να μετραω μερες παλι

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοιλίτσεεεεεεες!!!!Έφτιαξα καφεδάκι και σκέφτομαι τι να σαβουριάσω για συνοδευτικό (έχω ήδη φάει ένα μικροσκοπικό κομματάκι σοκολατίνα που είχα αφήσει από χτες,οπότε με παίρνει να φάω κάτι ακόμα.... pig pig

maria1984

maria1984
Καλημέρα κοιλιτσες και καλη εβδομάδα πως είστε σήμερα; Εγω τώρα με την αλλαγή της ώρας σηκωθηκα ξημερώματα απο τις 6 είμαι στο πόδι κ δεν ξέρω τι να κάνω ... Φυσάει κ ένας αέρας που παίρνει τον κόσμο κ δεν ειναι για να βγω έξω ...

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maria1984 έγραψε:Καλημέρα κοιλιτσες και καλη εβδομάδα πως είστε σήμερα; Εγω τώρα με την αλλαγή της ώρας σηκωθηκα ξημερώματα απο τις 6 είμαι στο πόδι κ δεν ξέρω τι να κάνω ... Φυσάει κ ένας αέρας που παίρνει τον κόσμο κ δεν ειναι για να βγω έξω ...

Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!Εμείς έχουμε τώρα την καθαρίστρια,αλλιώς θα κοιμόμουν κι άλλο!Κανένα βιβλίο μήπως να διάβαζες,με ζεστή σοκολάτα για παρέα;Εγώ αυτό κάνω άμα φυσάει! study

maria1984

maria1984
Δεν έχω όρεξη να διαβάσω βιβλίο τώρα, ακόμα είμαι ξαπλωμενη μήπως κ με ξαναπάρει ο ύπνος αλλα τίποτα ....

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια στις ομορφοκοιλίτσες!!! Πώς περάσατε το σ/κ; Εγώ βολτίτσες...! Από συσπάσεις πιο ήρεμα τα πράγματα τις τελευταίες μέρες, να είναι η ηρεμία πριν την καταιγίδα;;; Όπως κι αν έχει, την Πέμπτη έχω ραντεβού με το γιατρό, κι αφού το μωράκι μου πλέον θεωρείται τελειόμηνο (έχει ξεπεράσει τις 37 εβδομάδες), λογικά θα πέσει δαχτυλάκι...! Τουλάχιστον θα μάθουμε περίπου πού βρισκόμαστε!

Στο μεταξύ ξεκίνησα και πλένω τα ρουχαλάκια του μωρού... Τα έπιπλα (κρεβάτι και σιφονιέρα) για τη μεγάλη ΔΕΝ έχουν έρθει ακόμα από λάθος της ΝΕΟΣΕΤ και πραγματικά έχω εκνευριστεί πολύ με αυτή την ιστορία. Χάθηκε λέει η παραγγελία μέσα στο σύστημα και έπρεπε να γίνει από την αρχή. Ένα μήνα τώρα που έχουμε δώσει την προκαταβολή δε βρέθηκε ένας άνθρωπος να τσεκάρει την εξέλιξή της...! Και από το κατάστημα ούτε ένα συγνώμη! Πήρα βέβαια τηλέφωνο στα κεντρικά και περιμένω σήμερα οριστική απάντηση για το πότε θα μου παραδώσουν. Αν αργήσουν θα την ακυρώσουμε και θα πρέπει να τα πάρουμε από αλλού... Το κακό είναι ότι χάσαμε τόσο χρόνο με αυτή την ιστορία...! Τεσπα!

Σχετικά με τα τρολ, αλλά και γενικότερα, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι επειδή δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιος κρύβεται πίσω από την οθόνη του η/υ, καλό θα ήταν να είμαστε προσεχτικές σε αυτά που μοιραζόμαστε. Αν κάποιον δεν τον εμπιστευόμαστε, τότε το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τον αγνοούμε εδώ μέσα... Άντε, γιατί γελάσαμε λιγάκι με αυτή την ιστορία αλλά τώρα βαρεθήκαμε να ακούμε τα ίδια και τα ίδια!

Χριστινάκι η μικρούλα της Φωτεινής είναι κουκλάκι, να της ζήσει!!!!!!!!

Περαστικά στις αρρωστούλες... Πάλι ζέστη μου φαίνεται σήμερα και πολλή υγρασία...!

demmy29

demmy29
Καλημέρα μπέμπα, καλημέρα εμβρυάκια, καλημέρα μανούλες, καλημέρα εγκυούλες! Αέρας....... Μας πήρε και μας σήκωσε και μετά μας έβρεξε... Ήρθε το φθινόπωρο επιτέλους! Ο αντρούλης μου μου φτιάχνει κρεπούλες... Μιαμ μιαμ! Το μόνο που μου μένει είναι να δω τι θα βάλω πάνω... μερεντούλα ή μαρμελάδα; Μάλλον και τα δύο... Από κοιλιά Mad ! Όλοι μου λένε "στον έκτο είσαι;" Mad
Φιλάκια κοριτσάκια μου!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα αγάπες μου!!!!

Αθανασία ευτυχώς που το πρόσεξες δε λές? Φαντάζεσαι να πήγαινες κουνιστή κ λυγιστή κ να σου λέγανε, κυρία μου δεν έχετε ραντεβού!...εκεί να δεις ξενέρα!

Μαρία άσε, εγώ ξύπνησα με φρικτό πονοκέφαλο λόγω του αέρα...από το απόγεύμα λένε θα κόψει.

Χριστίνα ξεπρήστηκαν τα πόδια σου?
Μαριλού περιμένουμε νέα από το γιατρό.

Εμείς τελειώσαμε κ το δωμάτιο της μπέμπας χθες. Ηρθε η κολλητή μου κ έκανε τη διακοσμήτρια, κρέμασε κουρτίνες, κόλλισε αυτοκόλητα...κουκλί το έκανε.
Απλά πρέπει να αλλάξω το φωτιστικό γιατί είναι ροζ-μωβ-λιλά το δωμάτιο κ φουξ το φωτιστικό κ μοιάζει ο φωτισμός με .... Embarassed Θα πάρω ένα άσπρο οταν ξαναπάω τζάμπο.

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αλίκη-Δήμητρα τώρα σας είδα!
Καλημέρα!!!

maria1984

maria1984
Καλημέρα Ελένη, μακάρι να κόψει μέχρι το απόγευμα γιατι δεν παλευεται... Θέλω να κάνω κ εξωτερικές δουλειές κ φοβάμαι μην μου φέρει τίποτα στο κεφάλι ...

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαράκι μόνο ονειροπόληση τότε...βοηθάει στις αϋπνίες! Razz Αχ και εγώ έχω γιατρό αύριο, θέλω να δω την μπέμπα...Μόνο αγχώνομαι λίγο γιατί θα με ζυγίσει και άμα έχω πάρει κι άλλα κιλά θα με κράξει! pig

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τα πόδια λίγο ξεπρήστηκαν...Μου λείπουνε οι αστράγαλοί μου!Επίσης οι ραγάδες στο στήθος έχουνε αρχίσει και σκάνε και σε μερικά σημεία έχω σπασμένα αιμοφόρα αγγεία.Μεγαλώνει κι άλλο λέτε;;; Shocked Ααααααχ κρεπούλες θέλω και εγώ!!! Μόνο καφέ πίνω τελικά, θα γουρουνιάσω μετά... Δεν έχω και γάλα φρέσκο,να έτρωγα κοκοπόπς... Εμάς ήρθε το καρότσι τις προάλλες και το κρεβατάκι της μικρής, αλλά προικιά ακόμα δεν πήραμε.Από βδομάδα λογικά που θα μπω και στο μήνα μου,θα τα πάρουμε για να τα πλύνω και τα ρουχάκια της,να είναι όλα έτοιμα. Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 5 215994

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Ελένη μου!

Τι πρόβλημα κι αυτό με τις αϋπνίες που έχετε! Εγώ έχω το αντίθετο πρόβλημα, νυστάζωωωωωω! Τώρα με βλέπω να την πέφτω πάλι σε λιγάκι, δεν έχω ξεκουραστεί όσο θα θελα με τις βολτούλες μέσα στο σ/κ και τις δουλίτσες! Το ίδιο ένιωθα πάντως και στο τέλος της 1ης εγκυμοσύνης, κούραση και πολλή νύστα!

Κάποιες είπατε για εμετούς... Ναι, είναι σύνηθες στο τέλος της εγκυμοσύνης να επανέρχονται οι ναυτίες, κατά το γιατρό μου τουλάχιστον! Εγώ ευτυχώς δεν έχω τέτοια!

Και όσο για τα κιλά, ευτυχώς είμαι στα ίδια επίπεδα με την 1η εγκυμοσύνη. Σχεδόν φτάνω τα κιλά που ήμουν όταν γέννησα τη Δανάη, άρα καλά πάμε!

Δημητρούλα αν έχεις μικρούλα κοιλίτσα, τότε είσαι τυχερή γιατί μπορεί να γλιτώσεις και ραγάδες! Εγώ τι να πω που πριν καν μπω στο μήνα μου όλοι οι γύρω μου με ρωτούσαν αν είμαι στο μήνα μου και πότε με το καλό... (αφήστε που όλοι επιμένουν ότι έχω αγόρι λόγω μυτερής κοιλιάς!)

Πάντως τις 2-3 τελευταίες μέρες σηκώνομαι ακόμα πιο συχνά για τουαλέτα. Να είναι ότι πίνω περισσότερο νερό ή κατέβηκε κι άλλο το μπεμπέ και πιέζει την κύστη; Rolling Eyes

maria1984

maria1984
Αυτο κάνω Χριστίνα μου, ονειρευομαι το μωρο μου .... Κ εγω αύριο έχω γιατρο κ έχω αγωνία να δώ τι θα μου πει γιατι μου εμειναν μόνο 11 μέρες ακόμα... Ευτυχώς με τα κιλα δεν έχω θέμα είχα πάρει 11μιση αλλα απο τότε που ξεκίνησα να περπαταω έχω πέσει στα 8 ...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Christina_Kandi έγραψε:Τα πόδια λίγο ξεπρήστηκαν...Μου λείπουνε οι αστράγαλοί μου!Επίσης οι ραγάδες στο στήθος έχουνε αρχίσει και σκάνε και σε μερικά σημεία έχω σπασμένα αιμοφόρα αγγεία.Μεγαλώνει κι άλλο λέτε;;; Shocked Ααααααχ κρεπούλες θέλω και εγώ!!! Μόνο καφέ πίνω τελικά, θα γουρουνιάσω μετά... Δεν έχω και γάλα φρέσκο,να έτρωγα κοκοπόπς... Εμάς ήρθε το καρότσι τις προάλλες και το κρεβατάκι της μικρής, αλλά προικιά ακόμα δεν πήραμε.Από βδομάδα λογικά που θα μπω και στο μήνα μου,θα τα πάρουμε για να τα πλύνω και τα ρουχάκια της,να είναι όλα έτοιμα. Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 5 215994

Χριστινάκι ξεκούραση και τα πόδια
σχετικά ψηλά...

Αχ βαχ στις κρεπούλες και γενικότερα στα γλυκά!!! Εγώ πάντως θα τις έτρωγα με νουτέλα, χαχαχα! Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria1984 έγραψε:Αυτο κάνω Χριστίνα μου, ονειρευομαι το μωρο μου .... Κ εγω αύριο έχω γιατρο κ έχω αγωνία να δώ τι θα μου πει γιατι μου εμειναν μόνο 11 μέρες ακόμα... Ευτυχώς με τα κιλα δεν έχω θέμα είχα πάρει 11μιση αλλα απο τότε που ξεκίνησα να περπαταω έχω πέσει στα 8 ...

Μια χαρά είσαι Μαρία μου! Εγώ στα +13 αλλά δεν αγχώνομαι γιατί τόσο ήμουν και στη Δανάη και στο τέλος τα έχασα όλα και ακόμα παραπάνω!

11 μερούλες και τελειώνεις!!! Εγώ τη Δανάη τη γέννησα στις 38w 4d...! Περιμένουμε λοιπόν νεάκια από το γιατρό! Wink

maria1984

maria1984
Μακάρι να γεννήσω κ εγώ μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας....Ανυπομονώ!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria1984 έγραψε:Μακάρι να γεννήσω κ εγώ μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας....Ανυπομονώ!!!

Χιχιχι, κάνε σεξάκι, βοηθάει!!! Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 5 604962

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρε κορίτσια εγώ +5 είμαι!!!!Αλλά με φωνάζει η γιατρός γιατί λέει τα έβαλα σε ένα μήνα όλα και να σταματήσω τη μάσα να μη βάλω απότομα κι άλλα μαζεμένα.Δηλαδή άμα έβαζα 10, τι θα με έκανε;Λιθοβολισμό!; pale Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 5 679259 Από κρέπες θα έτρωγα 2, μία με την καινούρια τη Μερεντα με τα καραμελωμένα φουντούκια και μία με κασεράκι,ντομάτα,μαγιονέζα και γαλοπούλα!( μου τρέχουνε τα σάλια τι κακό κι αυτό!) Τώρα που είπα για σάλια, έχετε και εσείς πολλά;Είχα αποκοιμηθεί στον καναπέ και όταν ξύπνησα ήμουνα σαν τα καρτούν, να τρέχουνε στο μαξιλάρι και το πηγούνι...Έλεος!!!!

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
crazymommy έγραψε:
maria1984 έγραψε:Μακάρι να γεννήσω κ εγώ μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας....Ανυπομονώ!!!

Χιχιχι, κάνε σεξάκι, βοηθάει!!! Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 5 604962

Κάνε και για μας γιατί με τους μήκυτες και τις κολπίτιδες κλείνω 4 μήνες ξηρασίας Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 5 966307 ...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Christina_Kandi έγραψε:Ρε κορίτσια εγώ +5 είμαι!!!!Αλλά με φωνάζει η γιατρός γιατί λέει τα έβαλα σε ένα μήνα όλα και να σταματήσω τη μάσα να μη βάλω απότομα κι άλλα μαζεμένα.Δηλαδή άμα έβαζα 10, τι θα με έκανε;Λιθοβολισμό!; pale Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 5 679259 Από κρέπες θα έτρωγα 2, μία με την καινούρια τη Μερεντα με τα καραμελωμένα φουντούκια και μία με κασεράκι,ντομάτα,μαγιονέζα και γαλοπούλα!( μου τρέχουνε τα σάλια τι κακό κι αυτό!) Τώρα που είπα για σάλια, έχετε και εσείς πολλά;Είχα αποκοιμηθεί στον καναπέ και όταν ξύπνησα ήμουνα σαν τα καρτούν, να τρέχουνε στο μαξιλάρι και το πηγούνι...Έλεος!!!!

Σάλια δεν έχω ιδιαίτερα (αν και η περιγραφή σου με τις κρέπες κάπως τα αύξησε, χαχαχα), αλλά το έχω ξανακούσει σαν σύμπτωμα εγκυμοσύνης! Οπότε υπομονή...!

Καλέ γιατί σε έκραξε για τα +5; Μια χαρούλα είσαι! Αφού δεν είσαι ιδιαίτερα παχουλή από τη φύση σου, σωστά; Τώρα έφτασες και στο τέλος, πόσα να βάλεις ακόμα; Εγώ πάντως, επειδή είμαι πολύ αδύνατη (και τα +13 δε μου φαίνονται καθόλου, όλοι μου λένε ότι μόνο στην κοιλιά πήρα να φανταστείς) ο ντοκτ δε με ζυγίζει καν. Τον είχα ρωτήσει μια φορά αν θα με ζυγίσει και μου λέει "σε βλέπω, δεν έχεις ανάγκη εσύ!" Οπότε... δε σκάω, χαχα!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Christina_Kandi έγραψε:
crazymommy έγραψε:

Κάνε και για μας γιατί με τους μήκυτες και τις κολπίτιδες κλείνω 4 μήνες ξηρασίας Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 5 966307 ...

Ωχ και να σου πω τι ξηρασία σε περιμένει μετά τη γέννα...! Mad Εμείς δυσκολευτήκαμε μετά στο θέμα αυτό!!! Κουράγιο!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις