Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
287 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 287 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εύη, ακόμα χάλια?
Τουλάχιστον έχεις τη μαμά σου ακόμα, έτσι δεν είναι?

evi86

evi86
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
demmy29 έγραψε:
evi86 έγραψε:Καλημερα κοριτσια.Τι κανετε;Καλε ποτε ανοιξατε καινουριο θεματακι;Δεν σας προλαβαινω...Εμενα με πηρε απο κατω η γριπη και γι'αυτο δεν μπηκα 2 μερες.Ημουν που ημουν ηρθε και με αποτελειωσε.Αρχησαν παλι και οι εμετοι.Τι ειναι ρε παιδια αυτη η εγκυμοσυνη;Στο σπιτι ειμαστε σαν πτερυγα του κατ απ'την μια εγω με οτι προβληματα μπορειτε να φανταστητε και απο την αλλη ο αντρας μου και χερι-ποδι σπασμενα.Εχουμε την μανουλα μου ομως για αποκλειστικη οποτε θα γινουμε περδικια γρηγορα...Ο μπομπιρας μεσα με εχει ζαλισει φαινεται ετοιμαζει παρτυ απο τωρα.Περα δωθε ολη την ωρα δεν βολευεται το καημενο εκει μεσα χιχι

Πολλες ευχες στις νεες μανουλες και στα μωρακια τους!Να σας ζησουν και να ειναι παντα ευτυχισμενα!!!Αχχχ αντε να περνουμε κι εμεις σειρα
Γειά σου Εύη μου! Κι εγώ έχω αναγούλες... Δεν είχα στην αρχή κι έχω τώρα... Τι είν' τούτο πάλι;

Δημητρα εισαι τυχαιρη εγω ειχα και στην αρχη και στην μεση και τωρα...ελεοςςςςςςς

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy29 έγραψε:Αντωνάκη το θεματάκι μας δε θα το χαλάσεις εσύ... Όπως έχεις καταλάβει εμείς εδώ στα δύσκολα και στα όμορφα είμαστε σαν μια γροθιά... κι αν δεν μας αρέσει μια φάτσα ρίχνουμε και μπουνίδια... Ξουτ ξουτ!

χαχαχαχχα θεα!!!!
μαλλον δεν ξερει πως ειναι να τρως ξυλο απο εγκυο γυναικα!!!!!!!!

REINE έγραψε:πραγματικά η αδιαφορία προς τον κύριο είναι η καλύτερη αντιμετώπιση!!
ας μην του δίνουμε σημασία και κάποια στιγμή θα φύγει από μόνος του...αδιαφορία κορίτσια! η ομάδα μας κρατάει γερά!

υπομονη εχει ειδοποιηθει η διαχειριστρια Wink

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εύη μου περαστικούλια!Να γίνετε γρήγορα καλά γιατί μετά θα τρέχετε με το μπεμπουλίνο και δε θα φτάνετε! Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 4 429657 χιχιχι Εμείς θα πάμε με φίλους τώρα για φαγητό!Καλό μεσημεράκι!!!!Φιλιά σε όλες και υπομονή,αυτή η ουρά του γαιδάρου μικραίνει!!!! Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 4 337404

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γειάαα σας εγκυούλες...

1) Καλορίζικο το θεματάκι!!!

2) Καλώς ήρθε το καινούργιο μωράκιιι...γλύκα είναι μωλέε!! Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 4 379767 Καλότυχο να 'ναι και να το χαίρονται οι γονείς του!!!

3) Εγώ ευτυχώς είμαι καλύτερα με την ουρολοίμωξη και την κολπίτιδα...!!!
Μάλλον εκεί που πήγαινε να μου περάσει με ξανακολλούσε ο κύριος μου...χιχιχιχι!!!!!!!
Τώρα έχουμε "νηστεία" για κάμποσο καιρό και παρατήρησα πως πάνε καλύτερα τα πράγματα !!! Rolling Eyes

https://www.facebook.com/roulakriti1989?ref=tn_tnmn

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
roulakriti έγραψε:Γειάαα σας εγκυούλες...

2) Καλώς ήρθε το καινούργιο μωράκιιι...γλύκα είναι μωλέε!! Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 4 379767 Καλότυχο να 'ναι και να το χαίρονται οι γονείς του!!!

Μάλλον εκεί που πήγαινε να μου περάσει με ξανακολλούσε ο κύριος μου...χιχιχιχι!!!!!!!
Τώρα έχουμε "νηστεία" για κάμποσο καιρό και παρατήρησα πως πάνε καλύτερα τα πράγματα !!! Rolling Eyes

Αααα κοπελιά, εμείς έχουμε ξεχάσει τι θα πει sex...

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenisig έγραψε:
roulakriti έγραψε:Γειάαα σας εγκυούλες...

Αααα κοπελιά, εμείς έχουμε ξεχάσει τι θα πει sex...

Ωχ, υπομονή.... λίγος καιρός έμεινε απ' οτι βλέπω για να 'ρθει το μωράκι σου!!! Very Happy
Εμένα πάντως αφού δε μου το απαγόρευσε ο γιατρός...το απαγόρευσα απο μόνη μου...!!! χιχιχιχι Καλύτερα αποχή παρά ουρολοίμωξη και κολπίτιδα!! Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 4 585182

https://www.facebook.com/roulakriti1989?ref=tn_tnmn

eirini2

ειναι γλυκουλη το μωρακι της φωτεινης.κι ολα τα μωρακια που θα γεννηθουν απο δω και περα να ειναι καλοτυχα και γερα.

τον αντωνακη τον διωξανε η οχι ακομη?πολυ αερα πηρε εδω μεσα.
υπομονη εσεις με τους εμετους.που θα παει θα γεννησουμε και θα περασουν ολα.εγω εχω αρκετες ξινιλες.στην 1η εγκυμοσυνη απο τις καουρες εφτανα σε σημειο να κανω εμετο στον 9ο.και οταν γεννουσα παλι εμετο απο τον πονο.

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ελπίζω να τον διώξανε...
πο ειρήνη μου το έχω ακούσει και από άλλες εγκυούλες αυτό με τον εμετό στο τέλος!! υπομονή....

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα!!!!!!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες!

Φωτεινη τελεια η μπεμπουλα!ΝΑ την χαιρεστε!!!!!

Εμεις χθες καναμε το περιβοητο παρτυ!Ειχαμε παρα πολυ κοσμο αλλα νομιζω περασαμε ολοι καλα!Κουραστηκα βεβαια απιστευτα!Τωρα περιμενω τον αντρουλη μου να μας παει καμμια βολτουλα για να χαλαρωσουμε μιας και αυριο ειναι λιγο δυσκολη μερα λογω το οτι θα ερθει γυναικα να κανουμε γενικη το σπιτι.Αντε να δουμε!Θελω να πλυνω και κουρτινες και ο καιρος ειναι χαλια!

Φιλακια σε ολες! Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 4 531909

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ξεχασα να πω οτι σημερα μπαινω στον μηνα μου!!!!!!

Μετραμε αντιστροφα!!!!!!!!

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσακια μου Very Happy σας διαβασα αλλα δεν θυμαμαι να σχολιασω πολλα Embarassed μαιρη μου περραστικα, και σε εσενα ευη μου.στελλα αντε με το καλο.χριστινα μπραβο που την ανεβασες ειναι τελεια η μπεμπουλα να σου ζησει φωτεινουλα.ηρθε η μαμα μου σημερα και απο το πρωι κανουμε δουλειες.αυριο παω στο ρεα για το ραμμα το πρωι για να δουμε τι θα γινει.κατα τα αλλα ολα καλα.πολλα φιλια σε ολες αυριο οταν μπορεσω θα σας πω τα νεα μου.

Spiderman

Spiderman
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Re-greetings Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 4 215994

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απιστευτο????? πολλυ θρασσος τελικα...
γεια σου ρε δημητρα με τα ωραια σου, αν και θα ακουλουθησω την συμβουλη της ειρηνης. Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 4 966307

ευη μου περαστικα. \
μαιρη πως εισαι????
μαριλου περιμενουμε νεα αυριο οταν γυρισεις. τελειωνεις εσυ....

ρε φωτεινη τι κουκλα ειναι αυτη????
να ειναι καλοτυχη και παντα παντα χαρουμενη....

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξεχασα να σας πω οτι στον μπεμπη θα δωσουμε πακιστανικοαφγανικη υπηκοοτητα. Wink
οποια θελει.....

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμακα μου έγραψε:ξεχασα να σας πω οτι στον μπεμπη θα δωσουμε πακιστανικοαφγανικη υπηκοοτητα. Wink
οποια θελει.....

αθανασια μου πρωτη και καλυτερη βαζω υποψηφιοτητα για τον γιο σου Razz

Spiderman

Spiderman
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΠΡΟΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ - ΚΥΡΙΕΣ.

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΑΣ,ΦΤΑΙΝΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΑΣ Ή ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΣΑΣ.

ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΡΙΣΚΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΥΤΟΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΕΙΜΑΙ !
θΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

ΤΕΛΟΣ, ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΠΜ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ.
ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΥΠΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΟΣΑ ΒΛΕΠΩ ,ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ FORUM ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΕΝΑ ΤΣΙΡΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ :ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΖΕΙΣ ;
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ :
ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ,ΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΩ .

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ;

ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΕ ΔΙΔΥΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΡΕΙΣ -ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΑΣ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.
"ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΟΣΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ 101"

ΕΙΜΑΙ ΣΑΦΗΣ.
ΟΣΑ ΜΠΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΟΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΡΙΕΣ.
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ.

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ,ΚΑΛΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.
santa

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αντωνη εαν δεν γουσταρεις να κανεις δημοσια συζητηση γιατι μπαινεις εδω και γραφεις και ασχολεισαι εσυ μαζι μας?δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου το βρισκω οτι θα υποτιμησω την νοημοσυνη μου!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 4 534787 φοβαμαι.....παρε με μαριλου αγκαλια.....
χαχαχαχαχαχαχαχαχα για γελια εισαι ρε συ. ειπαμε κουβαδακια - αλλη παραλια γιου νοου δε γουει.... -μαιρη μου φιλια αγαπη μου-

Spiderman

Spiderman
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Όπα ρε MARILOU27

Υψηλή νοημοσύνη έχεις !

mamameli

Καλησπέρα...

Εμείς μανούλες και εγκυουλες 11ου-12ου ,
Μουλιάσαμε απο τη βροχή!

Σήμερα γενικά και αόριστα θα ήθελα να μιλήσω για τη αξιοπρέπεια..αν μια ομάδα που ούτε απο τον τίτλο δεν άνηκα δεν με ήθελε όχι δεν θα ξαναεμπαινα ούτε θα με πειράζε κιόλας γιατί είμαι περήφανη για τον εαυτόμου..ως Ελληνίδα.. Laughing εξάλλου σε όποιον αρεσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε...

Επίσης μια σκέψη κάνω...ο επιμένων ελληνικά αναφέρεται στα προϊόντα και όχι στα όντα...έτσι δεν είναι;μετα πάμε στον ρατσισμό...

Βέβαια υποστηρίζω την ελευθερία του λόγου ως οπαδός της δημοκρατίας και δεν με ενοχλεί η γνώμη των άλλων ακόμα κι αν δεν συμφωνώ ούτε με μια λέξη...απλά θα αδιαφορησω ..

Κοίτα τι φιλοσοφική διάθεση με έπιασε σήμερα... Laughing

Ρούλαμια συμβουλή τσισακια και πλύσιμο αμέσως μετα...και ποτέ ουρολοιμωξη ξανά...έτσι γλιτωνεις Rolling Eyes

Φιλακια κοριτσάκια μου!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου τι κανετε? ολες καλα?

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βαρεσαμε διαλυση αποψε....κλαψ
τα λεμε το πρωι κοιλιτσες μου!
καλο ξημερωμα σε ολες.
φωτεινη ειναι κουκλα η κορη σου, να εχετε ενα ηρεμο ξημερωμα.
ματς

Maryanastasia

Maryanastasia
γεια σας χοντρούλες χι χι χι

φωτεινή ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!!!!!!

Κορίτσια είμαι σούπερ σέξυ! Με την κοιλούμπα, η μύτη μου είναι σαν του ρούντολφ τρέχουν τα μάτια μου ένα δράμα μιλάμε...και αύριο δουλειά εκεί να δείτε χαρές!!!

mamameli

Καληνύχτα !
όνειρα γλυκά!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις