76 Απ: Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 Κυρ Οκτ 28, 2012 2:03 am
Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Εύη, ακόμα χάλια?
Τουλάχιστον έχεις τη μαμά σου ακόμα, έτσι δεν είναι?
Τουλάχιστον έχεις τη μαμά σου ακόμα, έτσι δεν είναι?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
demmy29 έγραψε:Γειά σου Εύη μου! Κι εγώ έχω αναγούλες... Δεν είχα στην αρχή κι έχω τώρα... Τι είν' τούτο πάλι;evi86 έγραψε:Καλημερα κοριτσια.Τι κανετε;Καλε ποτε ανοιξατε καινουριο θεματακι;Δεν σας προλαβαινω...Εμενα με πηρε απο κατω η γριπη και γι'αυτο δεν μπηκα 2 μερες.Ημουν που ημουν ηρθε και με αποτελειωσε.Αρχησαν παλι και οι εμετοι.Τι ειναι ρε παιδια αυτη η εγκυμοσυνη;Στο σπιτι ειμαστε σαν πτερυγα του κατ απ'την μια εγω με οτι προβληματα μπορειτε να φανταστητε και απο την αλλη ο αντρας μου και χερι-ποδι σπασμενα.Εχουμε την μανουλα μου ομως για αποκλειστικη οποτε θα γινουμε περδικια γρηγορα...Ο μπομπιρας μεσα με εχει ζαλισει φαινεται ετοιμαζει παρτυ απο τωρα.Περα δωθε ολη την ωρα δεν βολευεται το καημενο εκει μεσα χιχι
Πολλες ευχες στις νεες μανουλες και στα μωρακια τους!Να σας ζησουν και να ειναι παντα ευτυχισμενα!!!Αχχχ αντε να περνουμε κι εμεις σειρα
demmy29 έγραψε:Αντωνάκη το θεματάκι μας δε θα το χαλάσεις εσύ... Όπως έχεις καταλάβει εμείς εδώ στα δύσκολα και στα όμορφα είμαστε σαν μια γροθιά... κι αν δεν μας αρέσει μια φάτσα ρίχνουμε και μπουνίδια... Ξουτ ξουτ!
REINE έγραψε:πραγματικά η αδιαφορία προς τον κύριο είναι η καλύτερη αντιμετώπιση!!
ας μην του δίνουμε σημασία και κάποια στιγμή θα φύγει από μόνος του...αδιαφορία κορίτσια! η ομάδα μας κρατάει γερά!
roulakriti έγραψε:Γειάαα σας εγκυούλες...
1) Καλορίζικο το θεματάκι!!!
2) Καλώς ήρθε το καινούργιο μωράκιιι...γλύκα είναι μωλέε!! Καλότυχο να 'ναι και να το χαίρονται οι γονείς του!!!
3) Εγώ ευτυχώς είμαι καλύτερα με την ουρολοίμωξη και την κολπίτιδα...!!!
Μάλλον εκεί που πήγαινε να μου περάσει με ξανακολλούσε ο κύριος μου...χιχιχιχι!!!!!!!
Τώρα έχουμε "νηστεία" για κάμποσο καιρό και παρατήρησα πως πάνε καλύτερα τα πράγματα !!!
Elenisig έγραψε:roulakriti έγραψε:Γειάαα σας εγκυούλες...
1) Καλορίζικο το θεματάκι!!!
2) Καλώς ήρθε το καινούργιο μωράκιιι...γλύκα είναι μωλέε!! Καλότυχο να 'ναι και να το χαίρονται οι γονείς του!!!
3) Εγώ ευτυχώς είμαι καλύτερα με την ουρολοίμωξη και την κολπίτιδα...!!!
Μάλλον εκεί που πήγαινε να μου περάσει με ξανακολλούσε ο κύριος μου...χιχιχιχι!!!!!!!
Τώρα έχουμε "νηστεία" για κάμποσο καιρό και παρατήρησα πως πάνε καλύτερα τα πράγματα !!!
Αααα κοπελιά, εμείς έχουμε ξεχάσει τι θα πει sex...
μαμακα μου έγραψε:ξεχασα να σας πω οτι στον μπεμπη θα δωσουμε πακιστανικοαφγανικη υπηκοοτητα.
οποια θελει.....
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Ομάδες εγκυμοσύνης » Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης