226 Απ: Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 Τρι Οκτ 30, 2012 5:53 am
maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλη όρεξη !!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Jen75 έγραψε:Έτοιμα και τα choc chip muffins. Και μετά γκρινιάζω για τα κιλά και τις ραγάδες. Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας(μάνας και εγκύου και σύντομα θηλάζουσας)
δεν μενουν στην ελβετια,αλλα στην γερμανια-ναι λιγο κουφο-θα ενημερωθω την επομενη εβδομαδα και θα σας πω αν φευγω τελικα.....χιχιχι θες και σκι εσυ??????χιχιχιχιeirini2 έγραψε:50 ευρω την ωρα?εισαι σιγουρη?μηπως ομως ειναι και ακριβη η ζωη εκει?που το ειδες αυτο?αντε θα ερχομαστε και για σκι.μαμακα μου έγραψε:ελβετια καθαριστρια με 50 ευρω την ωρα????? μπα πολυ καλο για να ειναι αληθινο.αν ειναι παντως ετσι, η φιλεναδα σας εφυγε......
ναι ναι μητρικη γλωσσα καλη μουmaria1984 έγραψε:Μ αρέσει όπως το μιλάς το αγγλικό...
Jen75 έγραψε:Έτοιμα και τα choc chip muffins. Και μετά γκρινιάζω για τα κιλά και τις ραγάδες. Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας(μάνας και εγκύου και σύντομα θηλάζουσας)
maria1984 έγραψε:Τώρα βγήκα απο το γιατρο , το ραντεβου μου ήταν στις 5 μιση αλλα πήγα πιο νωρίς κ είχαν καθυστερήσει τα αλλα ραντεβου κ με έβαλε αμέσως ... Η μπεμπα ειναι 3100 κ μέχρι την άλλη Τεταρτη θα γεννησω , αν δεν με πιάσουν οι πόνοι θα με βάλει με ορο...Την Δευτέρα θα ξαναπαω πάλι αν προλάβω πάλι ...
μεγαλωμενη πανω στην εδεσσα κοντα στοκαιμακτσαλαν γιατι να μην θελω σκι.αχχαχαχαχαχμαμακα μου έγραψε:δεν μενουν στην ελβετια,αλλα στην γερμανια-ναι λιγο κουφο-θα ενημερωθω την επομενη εβδομαδα και θα σας πω αν φευγω τελικα.....χιχιχι θες και σκι εσυ??????χιχιχιχιeirini2 έγραψε:50 ευρω την ωρα?εισαι σιγουρη?μηπως ομως ειναι και ακριβη η ζωη εκει?που το ειδες αυτο?αντε θα ερχομαστε και για σκι.μαμακα μου έγραψε:ελβετια καθαριστρια με 50 ευρω την ωρα????? μπα πολυ καλο για να ειναι αληθινο.αν ειναι παντως ετσι, η φιλεναδα σας εφυγε......ναι ναι μητρικη γλωσσα καλη μουmaria1984 έγραψε:Μ αρέσει όπως το μιλάς το αγγλικό...
μαρια να χαιρεσαι την μελινα σου. εγω παλι τωρα που ειμαι εγκυος οταν θελει παει στις γιαγιαδες. την ρωταω παντα φυσικα. περναει καλα και θα εχει ωραιες αναμνησεις-που εγω δεν εχω-.
μαριλου πονακια περιοδου???προετοιμαζεσαι νομιζω καλη μου....κανει προβες η μητρα.
πηραμε ψηφιακη μηχανη....μας ειχε χαλασει απο τον μαρτιο και τωρα καταφεραμε να παρουμε αλλη... πυτζαμες για το νοσοκ δεν πηραμε ακομα, ψηφιακη ομως πηραμε τα ψωνια.....
γιατι δεν σε αφηνει κι αλλο?εγω γεννησα το 1ο 2 μερες πριν την πητ που μου ειχε δωσει.τελοςπαντων με το καλο να ειναι.maria1984 έγραψε:Τώρα βγήκα απο το γιατρο , το ραντεβου μου ήταν στις 5 μιση αλλα πήγα πιο νωρίς κ είχαν καθυστερήσει τα αλλα ραντεβου κ με έβαλε αμέσως ... Η μπεμπα ειναι 3100 κ μέχρι την άλλη Τεταρτη θα γεννησω , αν δεν με πιάσουν οι πόνοι θα με βάλει με ορο...Την Δευτέρα θα ξαναπαω πάλι αν προλάβω πάλι ...
antoniasofia1 έγραψε:Με το καλό και με ένα πόνο
mamameli έγραψε:antoniasofia1 έγραψε:Με το καλό και με ένα πόνο
Επίσης.Σε όλες το ίδιο!
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Ομάδες εγκυμοσύνης » Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης