Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
632 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 632 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τζένη να σου ζήσει το μωράκι και να το δεις όπως ποθείς!!!
τέλεια, άντε μια μια να παίρνουμε σειρά!!
φυσιολογικά γέννησε η Τζενούλα μας???
μπράβο ρε κορίτσι τέλεια και από κιλά τέλεια, μεγάλος ο μπέμπης μια χαρά!!!
άντε μαρία αναμένουμε, είσαι η επόμενη πιστεύω...

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα αγαπες μου τι κανετε?πως ειστε ? τι υπεροχα νεα ηταν αυτα πρωι πρωι και αλλο μπεμπακι ηρθε ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ...αντε αντε σιγα σιγα να πληθαινουμε......χιχιχιχιχιχι
συμπεθερα μου τι συγκινηση ειναι αυτη καλε????εγω παλι τοσο αναισθητη ειμαι μονο αγχος εχω ...τοσο αγχος ουτε την βαλιτσα δεν εχω ετοιμη παει ...μια μανα χαλια θα ειμαι χιχιχι εχθες ειχα κατι πονακια αλλα οκ μεχρι στιγμης οχι ανυσηχητικα...μαρκελα μου μωρο μου τι κανεις???αχχχχχ εφυγα και δεν σας εχω κοντα μου κλαψ κλαψ ....θα σας αφησω παω μια βολτα που εχουμε ωραιο καιρο να βγαλουμε και καμια φωτο με την κοιλουμπα χαχαχαχα ψωναρα ειμαι τελικα ....καλημερα αγαπουλες μου!!!!!!!!!!!!!!!

evi86

evi86
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα!Τι ευχαριστα νεα εμαθα με το που μπηκα!Τζενακι μου να σου ζησει το μπεμπε!Να ειναι παντα δυνατο και καλοτυχο!Αντε τι καλα ηρθε το πρωτο μωρακι Νοεμβριου.Εγω χθες το ξενυχτησα.Δεν με επιανε με τιποτα ο υπνος.Ειχα και μικρες συσπασουλες και πανω που βολευομουν πεταγομουν.Αφηστε που ολη την νυχτα ετρεχα τουαλετα σαν τρελλη.Τιπραγμα ειναι αυτο...Εσεις πως ειστε;

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας εγκυούλες... Καλό μεσημέρι σε όλες!!! Καλώς ήρθε και το καινούργιο μωράκι...!!! Να το χαίρονται οι γονείς του!!! Very Happy

Εγώ πήγα χτές στο δερματολόγο γιατι εχω γεμίσει σπυράκια και δεν μπορούσα να κοιμηθώ απ' τη φαγούρα κάθε βράδυ.. τελεικά..?? εχω αλλεργία στο σίδηρο που παίρνω τώρα ( με το παλιό που έπαιρνα είχα ευκοίλια και τώρα με το καινούργιο, αλλεργία)!!! Ο γυναικολόγος μου είπε ή να αλλάξω μάρκα πάλι η να το κόψω και να τρώω πιο πολύ κρέας (αλλα το συχαίνομαι)...Και ο δερματολόγος μου έγραψε χάπια αντισταμινικά και ενυδατική κρέμα με κορτιζόνη για να ηρεμίσω με τη φαγούρα!!!

Και το καλό..???? πήγα jumpo και ψώνισα κάμποσα πραγματάκια για τον μπέμπη!!! Αν και τα έχασα εκει μεσα, δεν ήξερα τι πρέπει να πάρω και ήθελα να κλαίω.... Sad Rolling Eyes
και τελικά δεν ξέρω αν πήρα ολα όσα χρειάζονται!!!

Για πείτε μου εσείς που ξέρετε, πότε ειναι καλά να αρχίσω να πλένω τα μωρουδιακά..??? Την Τρίτη μπαίνω 33 εβδομάδων!!!

https://www.facebook.com/roulakriti1989?ref=tn_tnmn

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ωχ, πολλά είπα πάλι και σας ζάλισα!!!! Τώρα το μπήρα χαμπάρι οτι έγραψα ολόκληρο κατεβατό πάααααλι...!!!

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τένη να σου ζήσει ο μπέμπης,γερός και καλότυχος!Να έχεις και καλή λοχεία,αγαπητή συν-λεχώνα Very Happy Very Happy Μια που γεννήσαμε κορίτσι-αγόρι,είμαστε για συμπεθέριασμα Very Happy Very Happy Υπόλοιπα κορίτσια,να μου είστε καλά κ να προσέχετε,δεν έχω πολύ χρόνο να μπαίνω,αλλα δεν σας ξεχνάω! Wink Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 25 328109

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αμάν βρε Ρούλα, όλα τα έχεις πάθει σε αυτή την εγκυμοσύνη. Καλά, μόνο 2 είδη σιδήρου υπάρχουν? Εγώ παίρνω το ferofolic που έχει κ φυλικό μέσα.
Το ίδιο έπαθα κ εγώ οταν πήγα στο τζάμπο. Ειδικά οταν έφτασα μπροστά από τα μπιμπερό...έκανα μισή ώρα να διαλέξω.
Οσον αφορά το πλύσιμο, νομίζω είναι λίγο νωρίς ακόμα. Εγώ μετά που μπήκα στο μήνα μου τα έπλυνα.

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Fotini77 έγραψε:Τένη να σου ζήσει ο μπέμπης,γερός και καλότυχος!Να έχεις και καλή λοχεία,αγαπητή συν-λεχώνα Very Happy Very Happy Μια που γεννήσαμε κορίτσι-αγόρι,είμαστε για συμπεθέριασμα Very Happy Very Happy Υπόλοιπα κορίτσια,να μου είστε καλά κ να προσέχετε,δεν έχω πολύ χρόνο να μπαίνω,αλλα δεν σας ξεχνάω! Wink Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 25 328109

Μανούλα!!!!!!!!
Είναι κούκλα η μπέμπα σου, είδαμε φωτό!!!!!
Μόλις βρεις χρόνο, περιμένουμε λεπτομέρείες!!!!!
Φιλάκια σε μαμά κ κόρη!!!!! Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 25 417472

evi86

evi86
Fotini77 έγραψε:Τένη να σου ζήσει ο μπέμπης,γερός και καλότυχος!Να έχεις και καλή λοχεία,αγαπητή συν-λεχώνα Very Happy Very Happy Μια που γεννήσαμε κορίτσι-αγόρι,είμαστε για συμπεθέριασμα Very Happy Very Happy Υπόλοιπα κορίτσια,να μου είστε καλά κ να προσέχετε,δεν έχω πολύ χρόνο να μπαίνω,αλλα δεν σας ξεχνάω! Wink Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 25 328109

Φτου φτου στην μπεμπουλα σου μην την ματιασω.Κουκλα μανα και κορη...Αρε ενα ομορφοσογο.....πολλα φιλια

mamameli

Αχ ένα γιαβρακι όμορφο ..φτου φτου το κοριτσάκι μας..να το χαίρεσαι Φωτεινή!σίγουρα θα συμπεθεριασετε γιατί εκτός απο τις δυο πρωτες είστε και συντοπιτισσες!

Ρούλα όντως κορίτσι μου!τι είναι αυτο!Ξεματιαξου αμέσως!
Δυστυχώς αν δεν δειςωτι ανάγκες θα έχεις πραγματικά δεν ξέρεις τι θα χρειαστείς...σίγουρα φακελάκια ,φορμακια,καλτσακια,και ένα μπουφανακι εξόδου για τις χειμωνιατικες.Μπιμπερο γυάλινα,πάνες αγκάλιας,πετσετούλες,σεντονακια,και κουβερτουλες αγκάλιας .Στο 0 νούμερο γύρω στις 10 αλλαξιες.Τώρα κολλησα...το πλύσιμο το έκανα εκει πριν το μήνα μου αλλα ξέρω ότι θα γέννησω σίγουρα 2 βδομάδες πριν την Πητ.

Σήμερα πάλι σινεμά για τινκερμπελ..της αρεσε της Λουλους και είπα να κάνουμε κάποιες τελευταιες εξόδους μεχρι να ξαναμπορεσω!Σήμερα είμαι λες και με δερνανε..δεν κοιμήθηκα και καλα..ξεκούραση;I don't know this word!

Φιλακια σε όλες...

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω εκμεταλευτηκα τον καιρο και τα εχω πλυνει οοοοολα. τα σιερωσα και ειναι ετοιμα. απλα επειδη το εκανα νωρις, θα ηθελαν ενα επαναληπτικο σιδερωμα, τουλαχιστον αυτα του νοσοκ τα αλλα βλεπουμε....
πηγαμε βολτα απο το πρωι και γυρισαμε τωρα....ειμαι πτωμα. ανεβηκαμε κεντρο και το ευχαρηστηθηκαμε ολοι μας. οι τελευταιες μας βολτες ως τριμελης οικογενεια ειναι αυτες. λεω αυριο να την παω θεατρο. θα δω δεν ξερω....
παω για ξαπλα και τα λεμε μετα . φιλακια στις μανουλες και στα λεχουδακια τους.....
φιλια κοιλιτσες!!!

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenisig έγραψε:Αμάν βρε Ρούλα, όλα τα έχεις πάθει σε αυτή την εγκυμοσύνη. Καλά, μόνο 2 είδη σιδήρου υπάρχουν? Εγώ παίρνω το ferofolic που έχει κ φυλικό μέσα.
Το ίδιο έπαθα κ εγώ οταν πήγα στο τζάμπο. Ειδικά οταν έφτασα μπροστά από τα μπιμπερό...έκανα μισή ώρα να διαλέξω.
Οσον αφορά το πλύσιμο, νομίζω είναι λίγο νωρίς ακόμα. Εγώ μετά που μπήκα στο μήνα μου τα έπλυνα.

χαχαχαχα μα ΟΛΑ ομως Ελενη...αστα!!! Εγω θα το κοψω και θα προσπαθησω να τρωω κρεας τουλαχιστον!!!

Very Happy

eirini2

καλησπερα κοριτσια.καταρχην τζενη να σου ζησει ο μπεμπης.να ειναι γερος και τυχερος.
φωτεινη ειναι μια γλυκα η μικρη σου.
οι δευτερομανουλες μαλλον θα πρεπει να κανουμε μεγαλη υπομονη με τα μεγαλα μας παιδια.ουτε ο δικος μου δινει σημασια οταν λεμε για το μωρο.οταν θα βγει να δουμε τι θα κανει.με υπομονη ολα θα μπουν σε προγραμμα.
τελικα οι πανες απο τα chicco ηρθαν χτες μετα που εγραψα στο φορουμ.λιμπερο εγω δεν ξαναχρησιμοποιω γιατι μια φορα που τις εβαλα του κοκκινιζε το πουλακι.χρησιμοποιησα παμπερς,μπειμπιλινο και τωρα θα ξεκινησω τις chicco.πηρα ενα κιβωτιο για το μωρο το νο2 και ενα κιβωτιο για τον μεγαλο.πρεπει να παρω στο νοσοκομειο να ρωτησω αν χρειαζεται να κουβαλησω και πανες γιατι τωρα με την κριση μου εχουν πει οτι εχουν ελλειψεις σε καποια πραγματα.

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamameli έγραψε:Αχ ένα γιαβρακι όμορφο ..φτου φτου το κοριτσάκι μας..να το χαίρεσαι Φωτεινή!σίγουρα θα συμπεθεριασετε γιατί εκτός απο τις δυο πρωτες είστε και συντοπιτισσες!

Ρούλα όντως κορίτσι μου!τι είναι αυτο!Ξεματιαξου αμέσως!
Δυστυχώς αν δεν δειςωτι ανάγκες θα έχεις πραγματικά δεν ξέρεις τι θα χρειαστείς...σίγουρα φακελάκια ,φορμακια,καλτσακια,και ένα μπουφανακι εξόδου για τις χειμωνιατικες.Μπιμπερο γυάλινα,πάνες αγκάλιας,πετσετούλες,σεντονακια,και κουβερτουλες αγκάλιας .Στο 0 νούμερο γύρω στις 10 αλλαξιες.Τώρα κολλησα...το πλύσιμο το έκανα εκει πριν το μήνα μου αλλα ξέρω ότι θα γέννησω σίγουρα 2 βδομάδες πριν την Πητ.

Σήμερα πάλι σινεμά για τινκερμπελ..της αρεσε της Λουλους και είπα να κάνουμε κάποιες τελευταιες εξόδους μεχρι να ξαναμπορεσω!Σήμερα είμαι λες και με δερνανε..δεν κοιμήθηκα και καλα..ξεκούραση;I don't know this word!

Φιλακια σε όλες...

Αστα Μαριω...ολα σ' εμενα!!! Ο μπεμπης να ειναι καλα και δε πειραζει, χαλαλι... Very Happy
Ευχαριστω πολυ για τα πραματακια που μου ειπες... ευτυχως αυτα τα εχω παρει!! Μονο οι κουβερτουλες αγκαλιας δεν ξερω πως ειναι, εγω πηρα φλις κι αλλη μια λιγο πιο χοντρη!!!

Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 25 417472 Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 25 417472

Maryanastasia

Maryanastasia
να σου ζήσει Τζένη μου να είναι πάντα υγιές και ευτυχισμένο!!!

Εμείς πήγαμε ΙΚΕΑ και πήραμε μια συρταριέρα για την μικρη μας αλλά είχε τόσο κόσμο που ήταν απαίσια. Εμείς πήγαμε με τα 100 ευρώ με το ζόρι πως όλοι αυτοί γέμιζαν καρότσια εγώ με την απορία θα μείνω σε αυτήν την χώρα..........

Αθανασία σε χαίρομαιΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που κάνεις πράγματα με την μικρή σου!! εμένα ο μπαμπάς μου ΚΑΘΕ σάββατο με πήγαινε σινεμά και θέατρο και το λέγαμε μέρα μπαμπά κόρης και είναι η πιο ομορφη ανάμνηση που έχω ΑΠΟ ΟΛΕΣ!!!

Εγώ έβαλα τα κλάματα και στο ΙΚΕΑ με ένα κουνέλι που παίζει ένα νανούρισμα. Αγόρασα και το κουνέλι και ησύχασα.

Ο καλός μου πάλι δουλεύει και εγώ έχω να διορθωσω.

ΦΙΛΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Maryanastasia

Maryanastasia
οι πάνες αγκαλιάς τι είναι? εγώ παμπερς νιουμπορν πήρα...θεέ μου πόσο άσχετη είμαι....

eirini2

Maryanastasia έγραψε:οι πάνες αγκαλιάς τι είναι? εγώ παμπερς νιουμπορν πήρα...θεέ μου πόσο άσχετη είμαι....
ειναι κουβερτακια βαμβακερια που τυλιγεις το μωρο και απο πανω του βαζεις την κουβερτουλα την πιο χοντρη.με την πανα αγκαλιας μπορεις να το παρεις αγκαλια και να μην ακουμπας κατευθειαν στο δερμα του μωρου.και χρησιμοποιουνται πιο πολυ το χειμωνα.

maria1984

maria1984
Γεια σας κορίτσια πως είστε?Εμείς σήμερα από το πρωί είχαμε πάει με την μαμά μου κ την γιαγιά μου για ψώνια...Τζένη να σου ζήσει το μωράκι σου , να είναι πάντα γερό κ ευτυχισμένο...Μαίρη οι πάνες αγκαλιάς νομίζω ότι είναι οι πάνες που τυλίγουμε τα μωρά και τα σηκώνουμε αλλά δεν είμαι κ εγώ σίγουρη...Φωτείνη θα στο πω άλλη μια φορά κούκλα η κορούλα σου...Διάβασα τα νέα σας αλλά δεν θυμάμαι τα υπόλοιπα για να σχολιάσω...Α Ρούλα κάνε κανένα ευχέλαιο γιατί σε έχουν ματιάσει κοπέλα μου δεν εξηγείται αλλιώς να πάθεις τόσα κ εσύ...

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kαλησπέρα κορίτσια!!!
Τζένη να σου ζήσει το μωράκι!!!! Να εχεις καλή λοχεια!!!!

Εγω εχθές πήγα στο γιατρό, όλα καλα με το νινι, αλλα είναι ακομη ψηλα και με παιδευει το βραδυ, τρωω πολύ νωρις βραδινο (φιδε ή τραχανα) και κοιμαμαι με 100 μαξιλαρια, φυσικα με καταλαβαινεται.... αχ ατιμες καουρες!!!!
Την άλλη εβδομαδα που θα πάω θα με βαλει στον καρδιοτοκογραφο και θα μου κάνει δακτυλικη αποκολληση. Φυσικα ελπιζω να γεννησω ως τοτε!!! Την Τεταρτη νομιζα οτι θα γεννησω γιατι είχα μπολικες συσπασουλες, αλλα την αλλη μερα δεν είχα τιποτα, τι να πω....
εσεις τι νεα κοριτσια??

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria1984 έγραψε:Γεια σας κορίτσια πως είστε?Εμείς σήμερα από το πρωί είχαμε πάει με την μαμά μου κ την γιαγιά μου για ψώνια...Τζένη να σου ζήσει το μωράκι σου , να είναι πάντα γερό κ ευτυχισμένο...Μαίρη οι πάνες αγκαλιάς νομίζω ότι είναι οι πάνες που τυλίγουμε τα μωρά και τα σηκώνουμε αλλά δεν είμαι κ εγώ σίγουρη...Φωτείνη θα στο πω άλλη μια φορά κούκλα η κορούλα σου...Διάβασα τα νέα σας αλλά δεν θυμάμαι τα υπόλοιπα για να σχολιάσω...Α Ρούλα κάνε κανένα ευχέλαιο γιατί σε έχουν ματιάσει κοπέλα μου δεν εξηγείται αλλιώς να πάθεις τόσα κ εσύ...

Ναι Μαριώ, αυτό λέω και 'γω...μαλλον χρειάζεται ένα ευχέλαιο να φύγει το κακό ... ξουτ ξουτ Twisted Evil

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαιρη ειδες τι θυμομαστε απο τα παιδικα μας χρονια? τις βολτες μας, απλα καθημερινα ανεξοδα-αν θελουμε- πραγματα. πηραμε και μια σακουλα σιταρι και ταισε τα περιστερια-βρωμοπουλα μπλιαχ- στην πλατεια κοτζια.ετρεχε με τετοιο ενθουσιασμο λες και της ειχα παρει το πιο ακριβο δωρο. ποια θυμαται τι ρουχα και τι παπουτσια φορουσαμε ή τι αυτοκινητο ειχαμε-αν ειχαμε-.....
ζωη κανε υπομονη. μηλο και καροτο για τις καουρες. και οχι πολλα υγρα. αν εισαι χαλια ρωτα τον ντοκ για καννενα αντιοξεινο βρε κοριτσι. και εμενα εχουν ξεκινησει δειλα δειλα, αλλα την παλευω με τα μηλα ακομα.
ρουλα και εσυ ευχελαιο ρε κοριτσακι.εσυ και η ευη μας.
η στελλα που ειναι ρε κοριτσια?

Maryanastasia

Maryanastasia
κάστε καλά αδυναμία μου είμα ιμουρλή εγώ!!!!!!

ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΤΑ ΑΓΑΠΑΩ!!!!!!!

Ταίζω ναι ναι και τα περιστέρια!!!!!!!!!!!!

Maryanastasia

Maryanastasia
Μα πριν που στο έγραφα είχα βουρκώσει.

μου έπαιρνε και λουλούδια ο μπαμπάκας μου!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα κοριτσακια.
Τζενηηηηηηηηηηη να ειναι γερος και ευτυχισμενος παντα!!!!!
Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 25 50580 Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 25 50580

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μωρε και εγω τα ταιζω,απλα τα σιχαινομαι ρε γαμωτο. μην με ακουμπησουν.
αχ σε ζηλευω εγω δεν εχω τετοιες αναμνησεις-πονεμενη ιστορια,ας μην χαλαστω σημερα-. αλλα το επιδιωκω για την κορουλα μου. πολλες φορες του λεω παρτην πηγαινε κανε μια βλακεια, θα το θυμαται. δεν εχω παραπονο σε αυτο. μπορει ο ταριφακος να μην πλενει πιατα, να μην απλωνει ρουχα, αλλα για την ιωαννα ειναι ο καλυτερος μπαμπας του κοσμου.αι στο καλο παλι Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 25 534787

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις