Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
714 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 714 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

eirini2

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
maria1984 έγραψε:Ακόμα δυστυχώς.... Το απόγευμα έχουμε πάλι γιατρο κ θα δούμε τι θα μας πει. Αυτές οι τελευταίες μέρες ειναι μαρτύριο νιώθω ότι δεν περνάνε με τίποτα!
αχ μαρια κι εγω ετσι ημουν στην 1η εγκυμοσυνη.ξυπνουσα καθε πρωι κι ελεγα ποτε θα γεννησω και τελικα γεννησα τις 2 τελευταιες μερες απο την πητ.ειχα και καουρες πονους στην πλατη(οπως και τωρα φυσικα) και ηθελα να γεννησω για να απαλλαγω απο αυτα.
υπομονη κανε.σε λιγες μερες θα ερθει.

maria1984

maria1984
Ευτυχώς οι καουρες τώρα έχουν σταματήσει αλλα ο πόνος στην πλάτη δεν περνάει με τίποτα , ασε που έχω βαρεθεί κάθε λίγο κ λιγάκι να πηγαίνω τουαλέτα ....

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Υπομονή Μαριώ, έρχεταιιιιιι Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 32 536304 Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 32 536304 Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 32 875502

Τι να πώ και 'γω που ειμαι ακόμη στον 8ο και δε περνάνε οι μέρες με τίποτα.. ουφ θα σκάσω μέχρι να μπώ στον 9ο!! Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 32 679259 Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 32 679259

https://www.facebook.com/roulakriti1989?ref=tn_tnmn

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κ από μένα!!!!! Τι κάνετε?
Αθανασία, δεν χαίρεσαι που έχεις τον αντρούλη σου σπίτι να σου κάνει δουλειές? Εγώ πρέπει να τον κυνηγάω συνέχεια. Το πρωί βιάζεται να φύγει για τη δουλειά κ το βράδυ είναι πτώμα.
Χτες πάντως μου έφερε μια όμορφη ανθοδέσμη. Μου πέτυχε κ η τούρτα...λέει δεν θα με ξανααφήσει να πάω για δουλειά αλλά να κάθομαι σπίτι να μαγειρεύω! Χαχαχα, καλόμαθε μου φαίνεται!!!!!

Ειρήνη κ Μαρία να μας πείτε τα νέα σας από το γιατρό!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια κοιλουμπίτσες!!! Κι εγώ εδώ είμαι ακόμη, αν και απορώ πως δε γέννησα μετά τα χτεσινοβραδυνά ξενύχτια που μου έκανε η κόρη μου (η μεγάλη Very Happy ). Είχε μπουκώσει η μυτούλα της και κατά τις 4:30 το πρωί αποφάσισε ότι δεν ήθελε να κοιμηθεί άλλο και ήρθε στο κρεβάτι μας και μας έπιασε την πάρλα... Shocked Αφήστε τα, αναγκάστηκα να την πάω στον καναπέ για να κοιμηθεί τουλάχιστον ο δικός μου που είχε πολλές δουλειές και πολύ πρωινό ξύπνημα σήμερα...

Σήμερα όμως είμαι πτώμα και καταταλαιπωρημένη...!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenisig έγραψε:Καλημέρα κ από μένα!!!!! Τι κάνετε?
Αθανασία, δεν χαίρεσαι που έχεις τον αντρούλη σου σπίτι να σου κάνει δουλειές? Εγώ πρέπει να τον κυνηγάω συνέχεια. Το πρωί βιάζεται να φύγει για τη δουλειά κ το βράδυ είναι πτώμα.
Χτες πάντως μου έφερε μια όμορφη ανθοδέσμη. Μου πέτυχε κ η τούρτα...λέει δεν θα με ξανααφήσει να πάω για δουλειά αλλά να κάθομαι σπίτι να μαγειρεύω! Χαχαχα, καλόμαθε μου φαίνεται!!!!!

Ειρήνη κ Μαρία να μας πείτε τα νέα σας από το γιατρό!

Τι ωραία...! Αχαχα, γλυκάθηκε ο κύριος! Κι εμένα του άρεσε που ήμουν σπίτι (στην 1η εγκυμοσύνη) αλλά όταν ήρθε η ώρα να επιστρέψω δεν το συζητούσε, λόγω των οικονομικών... δυστυχώς! Αλλά κι εγώ δεν άντεχα άλλο κλεισμένη μέσα να σου πω, έχω μάθει μια ζωή να κυκλοφορώ και όλη αυτή η κλεισούρα μου φαινόταν κάπως...!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα και απο μενα σε ολες τις φουσκοκοιλιες!!!
τι κανουμε?
Αχ Αλικη πως σε νιωθω. Μου τα κανει και μενα αυτα η μικρη. Και χωρις να ειναι αρρωστη. Ξυπναει και ερχεται στο κρεβατι και πιανει κουβεντα οτι ωρα και να ειναι. Περαστικα στη μικρη σου. ορους, πολλους ορους.

Μαρακι και Ειρηνη, περιμενουμε τα νεα σας με αγωνια.

Μαρια της Μελινας, καλημερα κουκλα. τι κανεις? Εχω αρχισει και εγω να αγχωνομαι. οποτε μου ερχεται στο μυαλο η γεννα προσπαθω να σκεφτω κατι αλλο. Τι τρεμουλο και τι φοβια. Στο πρωτο ημουν ανετη. Μαλλον η ασχετιλα εφταιγε.

Εγω παω για ντοπλερ το Σαββατο και λογικα θα κλεισω και την ημερομηνια τοτε. Μαλλον στις 20 οπως ειχαμε πει.

Αθανασια, με το μαλακο τον ταριφα ε!!!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσάρες!

Περιμένω να περάσει λίγο η ώρα, να γυρίσει ο καλός μου απ το κολυμβητήριο και να πάμε Praktiker για να δούμε χρώματα και άλλα ψώνια που έχουμε να κάνουμε.

Θέλω να πάω και μια μέρα ΟΑΕΔ για ερωτήσεις, θέλω να πάω και στο Μητέρα για ερωτήσεις (δωμάτια, τιμές, βλαστοκύτταρα που δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν και τι θα τα κάνω)... Ολο καινούριες δουλειές βγάζω..

Να σας ρωτήσω κάτι να μου πείτε γνώμες. Ξέρω οτι η γυναικολόγος μου θα μου προτείνει δική μου μαία. Δεν έχω ρωτήσει ακόμα πόσο πάει το μαλλί, θα το μάθω όμως την άλλη εβδομάδα που θα πάω για υπέρηχο.
Απ τη μια, αφού θα γεννήσω με καισαρική δε θεωρώ οτι μου είναι τόσο απαραίτητη και φοβάμαι πως θα είναι πεταμένα λεφτά. Απ την άλλη με πιάνει κι ένα άγχος ως πρωτάρα, πώς θα θηλάσω αν δυσκολευτώ, ποιος θα μου δείξει πώς να πλένω το μωρό κλπ. Δεν ξέρω πόσο βοηθητικές θα είναι οι μαίες της κλινικής.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella_p έγραψε:Καλημερα και απο μενα σε ολες τις φουσκοκοιλιες!!!
τι κανουμε?
Αχ Αλικη πως σε νιωθω. Μου τα κανει και μενα αυτα η μικρη. Και χωρις να ειναι αρρωστη. Ξυπναει και ερχεται στο κρεβατι και πιανει κουβεντα οτι ωρα και να ειναι. Περαστικα στη μικρη σου. ορους, πολλους ορους.

Μαρια της Μελινας, καλημερα κουκλα. τι κανεις? Εχω αρχισει και εγω να αγχωνομαι. οποτε μου ερχεται στο μυαλο η γεννα προσπαθω να σκεφτω κατι αλλο. Τι τρεμουλο και τι φοβια. Στο πρωτο ημουν ανετη. Μαλλον η ασχετιλα εφταιγε.

Εγω παω για ντοπλερ το Σαββατο και λογικα θα κλεισω και την ημερομηνια τοτε. Μαλλον στις 20 οπως ειχαμε πει.

Καλημέρα Μαρκέλλα μου!!! Τελευταία τα καταφέρνω και σε πετυχαίνω...! Very Happy

Άσε, διαπίστωσα εκείνη την ώρα ότι είχα ξεμείνει από ορούς και φρίκαρα... Είχα μόνο 1!!! Τώρα φυσικά εξοπλίστηκα...

Αυτό για το άγχος... Στην 1η εγκυμοσύνη είχα άγχος σε όλους τους μήνες αλλά όταν έφτασα να γεννάω ήμουν πιο ήρεμη... Ίσως γιατί δεν ήξερα τι με περιμένει, χαχαχα! Τώρα, το αντίθετο. Τώρα που φτάσαμε στο τέλος έχω άγχος γιατί νιώθω πολύ κουρασμένη για να παλέψω ολόκληρο τοκετό... Rolling Eyes

Εσύ έχεις δρόμο ακόμα μπροστά σου!!! Το θέμα είναι να κάνεις κουράγιο με διατροφή και ινσουλίνες, περνάς το δικό σου Γολγοθά...! Στο τέλος θα παρακαλάς για να ηρεμήσεις...

Άντε λοιπόν και με καλά νεάκια από τις εγκυμονούσες που θα πάνε γιατρό! Εγώ αν δεν έχω ήδη γεννήσει έχω πάλι την Πέμπτη...

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!!!! Τι κάνετε?

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Patsie έγραψε:Γεια σας κοριτσάρες!

Περιμένω να περάσει λίγο η ώρα, να γυρίσει ο καλός μου απ το κολυμβητήριο και να πάμε Praktiker για να δούμε χρώματα και άλλα ψώνια που έχουμε να κάνουμε.

Θέλω να πάω και μια μέρα ΟΑΕΔ για ερωτήσεις, θέλω να πάω και στο Μητέρα για ερωτήσεις (δωμάτια, τιμές, βλαστοκύτταρα που δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν και τι θα τα κάνω)... Ολο καινούριες δουλειές βγάζω..

Να σας ρωτήσω κάτι να μου πείτε γνώμες. Ξέρω οτι η γυναικολόγος μου θα μου προτείνει δική μου μαία. Δεν έχω ρωτήσει ακόμα πόσο πάει το μαλλί, θα το μάθω όμως την άλλη εβδομάδα που θα πάω για υπέρηχο.
Απ τη μια, αφού θα γεννήσω με καισαρική δε θεωρώ οτι μου είναι τόσο απαραίτητη και φοβάμαι πως θα είναι πεταμένα λεφτά. Απ την άλλη με πιάνει κι ένα άγχος ως πρωτάρα, πώς θα θηλάσω αν δυσκολευτώ, ποιος θα μου δείξει πώς να πλένω το μωρό κλπ. Δεν ξέρω πόσο βοηθητικές θα είναι οι μαίες της κλινικής.

Καλημέρα Κλεοπάτρα μου!!! Καλές βολτίτσες σήμερα!

Εκτός απροόπτου κι εγώ στο μητέρα θα πάω, μου είχαν πει με ΕΟΠΥΥ γύρω στα 870+φπα (13%) για το 3κλινο. Αυτή η τιμή όμως αφορά φ.τ. και περιλαμβάνει επισκληρίδιο καθώς και στάνταρ εξετάσεις του μωρού. Υπολόγισε κάτι παραπάνω για την καισαρική...

Όσο για τη μαία, αφού πας για καισαρική σίγουρα δεν σου χρειάζεται για τον τοκετό. Μόνο για το μετά και αναλόγως... Βασικά, συζήτησέ το με το γιατρό ή την ίδια τη μαία, να σου πει πόσα ζητάει μόνο για υποστήριξη μετά (θηλασμός και οδηγίες για το μωρό), γιατί κανονικά δεν είναι λογικό να παίρνει την ίδια τιμή και από κάποια μανούλα θα την ξεγεννήσει κιόλας...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoekopa έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!! Τι κάνετε?

Πού είσαι βρε Ζωή; Δε γέννησες ακόμα κι εσύ;;; Σε παιδεύει η κόρη; Razz

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

καλημερα κοριτσακι. ποτε γεννας ρε συ? δεν θυμαμαι. στο πρωτο μου στο Μητερα ημουν πολυ ευχαριστημενη απο τις μαιες εκει. θα σου συστηνα (ατιμη κριση) να μην πληρωσεις μαια. ενα ειναι το μυστικο. να ζητησεις αποκλειστικο μητρικο θηλασμο. εγω εκει την πατησα. δεν το ειχα ζητησει και το παιδι μου το εφερναν παντα χορτατο και κοιμισμενο.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
markella_p έγραψε:Καλημερα και απο μενα σε ολες τις φουσκοκοιλιες!!!
τι κανουμε?

Καλημέρα Μαρκέλλα μου!!! Τελευταία τα καταφέρνω και σε πετυχαίνω...! Very Happy

Άσε, διαπίστωσα εκείνη την ώρα ότι είχα ξεμείνει από ορούς και φρίκαρα... Είχα μόνο 1!!! Τώρα φυσικά εξοπλίστηκα...

Αυτό για το άγχος... Στην 1η εγκυμοσύνη είχα άγχος σε όλους τους μήνες αλλά όταν έφτασα να γεννάω ήμουν πιο ήρεμη... Ίσως γιατί δεν ήξερα τι με περιμένει, χαχαχα! Τώρα, το αντίθετο. Τώρα που φτάσαμε στο τέλος έχω άγχος γιατί νιώθω πολύ κουρασμένη για να παλέψω ολόκληρο τοκετό... Rolling Eyes

Εσύ έχεις δρόμο ακόμα μπροστά σου!!! Το θέμα είναι να κάνεις κουράγιο με διατροφή και ινσουλίνες, περνάς το δικό σου Γολγοθά...! Στο τέλος θα παρακαλάς για να ηρεμήσεις...

Άντε λοιπόν και με καλά νεάκια από τις εγκυμονούσες που θα πάνε γιατρό! Εγώ αν δεν έχω ήδη γεννήσει έχω πάλι την Πέμπτη...

Κανω και γω υπομονη βρε Αλικακι μου οπως και ολες μας. Στην ουσια 2 βδομαδες μου εμειναν. εχεις τηλεφωνα καποιων να μας ενημερωσεις για κανενα εκτακτο ε?

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζωη τι κανεις καρδια μου?

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella_p έγραψε:

καλημερα κοριτσακι. ποτε γεννας ρε συ? δεν θυμαμαι. στο πρωτο μου στο Μητερα ημουν πολυ ευχαριστημενη απο τις μαιες εκει. θα σου συστηνα (ατιμη κριση) να μην πληρωσεις μαια. ενα ειναι το μυστικο. να ζητησεις αποκλειστικο μητρικο θηλασμο. εγω εκει την πατησα. δεν το ειχα ζητησει και το παιδι μου το εφερναν παντα χορτατο και κοιμισμενο.

Καλά και να το ζητούσες τότε... πάλι το ίδιο θα έκαναν. Ευτυχώς τώρα υπάρχει η τάση να γίνουν όλα τα μαιευτήρια "baby friendly", κάτι που συνεπάγεται ότι σε βοηθούν πολύ περισσότερο με το θηλασμό. Οδηγίες έτσι κι αλλιώς θα σου δώσουν, το θέμα είναι να είναι σωστές (γιατί έχω ακούσει βλακείες και από μαίες...!).

Άσχετο, όλο θέλω να το γράψω και το ξεχνάω, Μαρκέλλα μου τι ζουζούνα η κοράκλα σου, φτου-φτου!!! Smile

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι σιγουρα και ο μπεμπης μου θα μεινει ενα 24ωρο τουλαχιστον στη ΜΕΝΝ οπως και η μικρη μου ειχε μεινει λογω του σακχαρου μου, για παρακολουθηση. αυτο λιγο με φοβιζει γιατι δεν θα εχω τη δυνατοτητα να τον βαλω να θηλασει αμεσως. θα δουμε, τελος παντων.

Αλικη ευχαριστω. το μικρο μου βασανακι, ειδες? ξερεις ποσες φορες αναρρωτιεμαι αν θα μπορεσω ποτε να αγαπησω το δευτερο μωρο μου το ιδιο? βλακειες βεβαια.....

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαια για καισαρικη=αχρηστη
αν θελετε να βρω το τηλ μιας συμβουλου θηλασμου-μαιας. με 50 ερχεται στον νοσοκ ή στο σπιτι-καλυτερα νοσοκομειο-και τα δειχνει ολα. δεν την ξερω αλλα μου την συστησε μια φιλη που θηλασε 2 χρονια το καθε παιδι της Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 32 606100
ας φτασουμε τους 6 μηνες λεω εγω και ειμαστε σουπερ......

του εχω πεταξει τα ματια εξω λεμε μαρκελα.....τελειωσε παταρι και τωρα ξεκιναει ηλεκτρικη ολο το σπιτι χιχιχι
απεργια δεν θελαν?????ασε που απο μεθαυριο τον στελνω στο εξοχικο-παραγκα που φτιαχνει η μαμα να ξεκινησει ηλεκτρολογικα-τζαμπα πηγε σχολη??????? ε πλεον ας κανει κατι και αυτος.....

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαρκελλα και εγω τα ιδια λεω. σιγα μην αγαπαω τον μπεμπη οπως την ιωαννα Embarassed ντροπη μανες......
ρε συ με θηλαστρο να βγαλεις και να δωσεις. γινεται δεν γινεται?

mamameli

Καλημερα σε ολες!!!

Ευχαριστώ για το φιλι Δημητρουλα μου..ήδη νιώθω καλυτερα!!!!! Very Happy

Μαρκελλα Αλικη,στην πρωτη εγκυμοσυνη ημουν ολη μερα στην ενημερωση..τρελο αγχος δεν ενιωθα..δεν ξερω αν ειχα κρυφο..
Στο τελος ειχα γιατι δεν εβλεπα φως..
Τωρα δεν καταλαβα εγκυμοσυνη.Τα εκανα ολα μηχανικα..ουτε που ασχοληθηκα περαν απο το φορουμ εδω!Και συμπτωματα να ειχα σημασια δεν εδινα..και συνεχισα ολες μου τις δραστηριοτητες..αφου ενιωθα καλα!Αν με δεις τι γρηγορα σκυβω σηκωνομαι περπαταω ,πεφτω στον καναπε ωρες ωρες..δεν προσεχω καθολου..
Εχει ομως δυο μερες εχω χ.. πανω μου!
Δεν θελω..να γεννησω ακομα..!!Πανικος για την ωρα εκεινη και για μετα!

Μαρακι κοντος ψαλμος αλληλουια για σενα!Τα ειπαμε και χθες..
Ελενη Χρονια σας πολλα..ζηλεψα κι εγω με την τουρτα αλλα δεν λεω τι εκανα χθες με τα γλυκα για να μην προκαλεσω! Embarassed pig pig

Στις υπολοιπες την καλημερα μου!
Σημερα πηγα να δω αν μπηκε το επιδομα του Ικα αφαντο.. η αποφαση μου σταλθηκε με ταχυδρομειο εδω και 15 μερες!Πηρα τηλεφωνο και ακουσον ακουσον!!ΔΕν εχει λεει οριστικοποιηθει ακομα..και λεω συγνωμη μου στελνετε αποφαση χωρις να ειναι οριστικο!Α λεει δεν την υπογραψε ο διευθυντης..Μονο εγω και ο συναδελφος..με ειχαν ξεχασει στα αζητητα.."περαστε αυριο να σας την υπογραψει...ααα εχουμε απεργια..την Πεμπτη να ερθετε"..κι αν εχω γεννησει;τα νευρα μου!Και στις 15 τα λεφτα..τωρα!Μετα τη γεννα!
Μα τι Twisted Evil Mad Mad Mad Mad ασε!
Εχουμε προβλημα σάυτη τη χωρα!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
renaki_73 έγραψε:45 - 50 εκατοστά αλλά αυτό δεν είναι απόλυτο και σίγουρο γιατί κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό και σχετίζεται και το βιοφυσιολογικο του προφίλ και από το πότε θα γεννηθεί,ποια εβδομάδα εννοώ.Μην ακολουθείς όσα λένε τα ρουχαλάκια ,πάντα αφήνουν περιθώριο για λιγο μεγαλύτερα παιδάκια και αναφέρουν πάντα το μέγιστο.Εσυ που με το καλό και πρώτα ο Θεός θα είσαι μανούλα σε λίγες μέρες , θα δεις τι ταιριάζει και τι δεν ταιριάζει,εδώ παίρνεις απλά μια γενική ιδέα όπως και με τα ρούχα και τις ετικέτες.

κλεοπατρα.....καλως τα δεχτηκαμε.
που εισαι βρε?

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρια, ελα, πες μας τι εκανες με τα γλυκα. Αντεχουμε!!!

Για το επιδομα λες στο ικα?

Εγω ακομα δεν εχω παρει τιποτα απο την αναρρωτικη που πηρα Σεπτεμβριο. Τι χαλι ειναι αυτο ρε σεις? επιδομα κυοφοριας θα παρουμε μετα τη γεννα σιγουρα. τοτε γιατι λεγεται ακομα κυοφοριας?

Αθανασια, καλα κανεις ρε συ. στριμωξε τον τωρα που μπορεις.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παω να αλλαξω σεντονια, να βαλω κανενα πλυντηριο, να σκουπισω, ξεσκονισω, μαγειρεψω, σφουγγαρισω, κλπ. οχι ολα μαζι ε! τι νομισατε? εδω θα ειμαι. θα πηγαινοερχομαι και θα σας βλεπω.

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εδώ κορίτσια, ευχαριστώ για τις συμβουλές!

Θα ρωτήσω ενημερωτικά πόσο πάει το μαλλί για τη μαία, αλλά μάλλον ΔΕΝ.
Έχετε δίκιο. Αλλά αυτό που λέτε για τη σύμβουλο μου ακούγεται καλό και αν είναι μόνο τόσο η τιμή, ακόμα καλύτερο. Οπότε μάθε αν θες βρε Αθανασία να την έχω στα υπόψιν.

Αποκλειστικό θηλασμό θα ζητήσω, το έχω σκοπό αυτό.

Θα με βάλει για καισαρική την εβδομάδα 30Νοε-5 Δεκ κάπου εκει μέσα, έχω κανα μήνα χοντρικά.

Όσο για το Μητέρα, θα πάω εγώ από κει μέσα στην εβδομάδα και θα σας πω για όλα, τιμές, έξτρα, διανυκτερεύσεις κλπ.
Α, και τις διανυκτερεύσεις σε καισαρική έμαθα οτι τις έκαναν 3 οι απατεώνες (και να σκεφτείς οτι πριν 2-3 χρόνια ήταν 5..

Στο ΙΚΑ πήγα την προηγούμενη εβδομάδα, μου υπέγραψαν επι τόπου την απόφαση και μου την έδωσαν και μου είπαν 15Νοε, θα είναι τα λεφτά στο λογαριασμό μου. Θα δείξει, κοντός ψαλμός αλληλούια

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθανασία μου τον διέλυσες τον ταριφάκο σου, χιχιχι!

Δευτερομανούλες, κι εγώ τα ίδια σκεφτόμουν, αλλά κάποια στιγμή έτυχε να δω έξω ένα εντελώς βρεφάκι να κλαίει (με αυτό το χαρακτηριστικό νιαούρισμα) και έβαλα τα κλάματα... Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην το αγαπήσω το ίδιο, απλώς μέχρι στιγμής δεν έχουμε δεθεί το ίδιο με το 2ο και είναι λογικό! Μετά τη γέννα θα αρχίσουν όλα!!!

Μαρία μου (Mamameli) τι λες ρε συ, σε ξεχάσανε;;; Εγώ τα έχω πάρει πάντως τα λεφτά, κι ας μου είχαν πει στην αρχή για 2 μήνες αναμονή. Έχουν μπει ήδη από τις 15 του Οκτώβρη...! Καλά, είναι τραγικοί λέμε... Αλλά έτσι όπως το πάμε, μάλλον θα γεννήσεις πρώτα, ας τα πάρεις βέβαια, έστω και καθυστερημένα!!!
Επίσης, εγώ έχω άγχος γιατί σκέφτομαι τον τοκετό, που θα είναι φυσιολογικός όμως. Εσύ που πας για καισαρική γιατί αγχώνεσαι τόσο; Αφού θα τη φας την αναισθησία σου και όσο να ναι θα είναι πιο ήπιοι οι πόνοι που θα περάσεις φαντάζομαι... Λέω φαντάζομαι γιατί είμαι και άσχετη από καισαρική...

Εγώ να σας πω, έχω και άγχος γιατί μπήκε και ο πατέρας μου για την επέμβαση η οποία θα γίνει μάλλον αύριο ή μεθαύριο (μεταμόσχευση μυελού των οστών) και φοβάμαι για εκείνον περισσότερο. Την Παρασκευή είδα και κακό όνειρο για εκείνον, ας ελπίσουμε ότι ήταν απλώς από το άγχος μου...! Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 32 534787

Για να ελαφρύνω το κλίμα, εγώ τι να πω που χτες με κέρασαν μια κομματάρα γαλακτομπούρεκο από το κοσμικόν και ήταν και ζεστό-ζεστό, εεεεε; Όχι, αρνούμαι να ζυγιστώ σήμερα! Razz Μαρκέλλα μου σόρρυ, ελπίζω να άντεξες!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις