751 Απ: Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 Κυρ Νοε 04, 2012 12:00 pm
evi86
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
markella_p έγραψε:ειναι καμμια εδω?
ξανα στην παρεα σας...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
markella_p έγραψε:ειναι καμμια εδω?
mamameli έγραψε:Ηρθα κι εγω!
Τι κάνετε...πολλές κουκλιτσες το φόρουμ μας και μεγάλες και μικρές!Μαρκελλα μοντελακι η μικρη σου!
Σήμερα δύσκολη μέρα..η Μελίνα παλαβωσε τελείως!
Εγω είμαι πολυ πεσμένη..δεν μείνανε πολλές μέρες και ψιλοαγχωθηκα!
Επίσης σαν να μου βγήκε η κούραση τώρα!Δεν μπορω να πάρω τα πόδια μου ώρες ώρες!
Αυτη τη βδομάδα θα έχουμε νέα μωρακια!
Καλώς να τα δεχτούμε..ίσως και το δικο μου!
Την Τρίτη γιατρο και μάλλον ραντεβού!Για να δούμε!
maria1984 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια πως είστε?Κι εμείς πριν λίγο γυρίσαμε σπίτι κ είμαι πτώμα... Όλη μέρα στην βόλτα ήμουν γιατί αν γεννήσω από βδομάδα θα ξεχάσω το έξω για πολύ καιρό....
mamameli έγραψε:Έτσι είναι Εύη μου..δεν το πιστεύω..φτιάξαμε σοκολατενια κεράσματα με ξηρούς καρπούς!
Θα τα τυλιξω με λαχανί χαρτακι και κορδελιτσες..
Να κρατάω το μυαλό μου αποσχολημενο..
Μαρακι αντίστροφη μέτρηση..αντενα δούμε τι θα σου πει!
maria1984 έγραψε:Εμείς δεν κάναμε γλυκά ,θα τα αγοράσουμε έτοιμα αυτά ...Εμένα η μαμά μου ήθελε να κάνουμε μπομπονιέρες γέννας και έκατσε κ έπλεξε ζευγάρια παπουτσάκια και τα βάλαμε σε κουτάκια μαζί με κουφέτα...
μαμακα μου έγραψε:καλημερα και καλη εβδομαδα! η εβδομαδα των απεργιων!!!
εχτες τελικα δεν πηγαμε κουνιες, αλλα παιδικο θεατρο
δεν την ειχα ξαναπαει και καταενθουσιαστηκε η ιωαννιτσα
και μετα στην μαμα μου οοοολη μερα. το βραδυ γυρισα-η ιωαννα διανυκτερευσε...
ολη μερα ξαπλα την εβγαλα.δεν μπορω να κουνηθω, μαρκελα και εμενα η κοιλια μου νιμιζω οτι θα εκραγει.και ενω στην ιωαννα ειχα παρει κιλα-ποοοολλα 30 περιπου-δεν ημουν τοσο δυσκινητη
καποια ειχε επετειο....δεν θυμαμαι ποια . να ζησετε την υπολοιπη ζωη σας χαρουμενοι και αγαπημενοι!
πολλα διαβασα εχτες αργα, αλλα δεν θυμαμαι τιποτα κλασσικα.
α γλυκα για το μαιευτηριο..... μαλλον δεν την παλευω να φτιαξω κατι. ζαχαροπλαστειο παρακαλω....
χαλια υπνος εχθες...καουρα απιστευτη.ηπια 2 ποτηρια γαλα το βραδυ αλλα μπα τιποτα.μαλλον φαρμακειο σημερα για πυροσβεστη με βλεπω.
επιχειρηση παταρι σημερα....οοοολα κατω να δουμε αν εχω κατι που μπορω να ελαφρωσω. στο τελος θα μας ερθει στο κεφαλι το βλεπω.
βαση καλαθουνας την θελει καποια απο εδω????αλλιως να ανοιξω θεμα να την δωσω. κοριτσακια μου?
μαμακα μου έγραψε:ρουλα εχεις πμ....
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Ομάδες εγκυμοσύνης » Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης