326 Απ: Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 Τετ Οκτ 31, 2012 3:20 am
eirini2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αλικη το πηρα.ευχαριστω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Elenisig έγραψε:Την έκανα τη γυμναστική μου πάλι...
Ξεκίνησα να πάω σε μια τράπεζα δίπλα στο σπίτι μου να πληρώσω τη 2η δόση της εφορίας κ είδα οτι είχε κλείσει. Λέω δεν πειράζει έχει άλλη μια εδώ πιο κάτω. Πάω , πουθενά η τράπεζα. Αυτή πρέπει να εχει κλείσει εδώ κ καιρό γιατί ήταν ένα άλλο κτίριο στη θέση της, αλλά δεν θα το χα προσέξει. Κ συνέχισα το ποδαράτο μέχρι να βρω. Μια ώρα έκανα...ουφ!
Τώρα είμαι dead!!!!!
eirini2 έγραψε:αλικη το πηρα.ευχαριστω
Elenisig έγραψε:Elenisig έγραψε:Την έκανα τη γυμναστική μου πάλι...
Ξεκίνησα να πάω σε μια τράπεζα δίπλα στο σπίτι μου να πληρώσω τη 2η δόση της εφορίας κ είδα οτι είχε κλείσει. Λέω δεν πειράζει έχει άλλη μια εδώ πιο κάτω. Πάω , πουθενά η τράπεζα. Αυτή πρέπει να εχει κλείσει εδώ κ καιρό γιατί ήταν ένα άλλο κτίριο στη θέση της, αλλά δεν θα το χα προσέξει. Κ συνέχισα το ποδαράτο μέχρι να βρω. Μια ώρα έκανα...ουφ!
Τώρα είμαι dead!!!!!
Έλα βρε Ελένη, πόσο καιρό έχεις να βγεις; Χαχαχα, δεν πειράζει, έκανες γυμναστικούλα, ξεκουράσου τώρα!!!
mamameli έγραψε:Καλησπέρα!!!
ευχαριστώ για τις ευχές σας!
Στέλλα μη συγχυζεσαι παραπανω ..προσπαθησε να το ξεχασεις..μα τι γαϊδουρες..ρε παιδια ειμαστε σε μια γενια που ολοι οι γονεις μαςθεωρουνται νεοι ακομα..
δεν το πιστευω που λενε τετοιες βλακειες λες και ηρθαν απο το παρελθον..
Δεν το δεχομαι..αυτα τα ελεγαν οι γιαγιαδες μας..και οι μαμαδες κλαιγανε και τωρα τα κανουν αυτες..Ημαρτον!
Χριστινα πες καμια φιλη σου με μωρο που μπουσουλαει να στο φερνει να το κυνηγας..αλλιως πολυ βαρετη ασκηση!
Αντε ολες σιγα σιγα περιμενουμε να ερθουν τα μωρακια!Μαρια1984 αν δεν υπαρχει λογος περιμενε να κλεισεις τις 40 βδομαδες..
Εγω χθες ειχα συσπαση 1 στα 30 λεπτα και δεν την καταλαβα..την εδειξε ο καρδιοτοκογραφος!Ειναι προπαρασκευαστικες...
Εγω φτιαχνω χοιρινη τηγανια με ρυζακι σημερα!
Ολο το πρωι βολτα και καφε ημουν!Πεινα ομως..
Και το κορυφαιο ..μηλο να φαω ..τρελη καουρα..
Χθες βραδυ εφαγα πιτα-γυρο(στα καρβουνα)χωρις κρεμμυδια βεβαια..και ουτε ξινιλα δεν ειχα!Βαλσαμο το σαντουιτσακι!
Παω να δω το φαγητο!Σε ολες φιλακια!
mamameli έγραψε:Καλησπέρα!!!
ευχαριστώ για τις ευχές σας!
Στέλλα μη συγχυζεσαι παραπανω ..προσπαθησε να το ξεχασεις..μα τι γαϊδουρες..ρε παιδια ειμαστε σε μια γενια που ολοι οι γονεις μαςθεωρουνται νεοι ακομα..
δεν το πιστευω που λενε τετοιες βλακειες λες και ηρθαν απο το παρελθον..
Δεν το δεχομαι..αυτα τα ελεγαν οι γιαγιαδες μας..και οι μαμαδες κλαιγανε και τωρα τα κανουν αυτες..Ημαρτον!
Χριστινα πες καμια φιλη σου με μωρο που μπουσουλαει να στο φερνει να το κυνηγας..αλλιως πολυ βαρετη ασκηση!
Αντε ολες σιγα σιγα περιμενουμε να ερθουν τα μωρακια!Μαρια1984 αν δεν υπαρχει λογος περιμενε να κλεισεις τις 40 βδομαδες..
Εγω χθες ειχα συσπαση 1 στα 30 λεπτα και δεν την καταλαβα..την εδειξε ο καρδιοτοκογραφος!Ειναι προπαρασκευαστικες...
Εγω φτιαχνω χοιρινη τηγανια με ρυζακι σημερα!
Ολο το πρωι βολτα και καφε ημουν!Πεινα ομως..
Και το κορυφαιο ..μηλο να φαω ..τρελη καουρα..
Χθες βραδυ εφαγα πιτα-γυρο(στα καρβουνα)χωρις κρεμμυδια βεβαια..και ουτε ξινιλα δεν ειχα!Βαλσαμο το σαντουιτσακι!
Παω να δω το φαγητο!Σε ολες φιλακια!
crazymommy έγραψε:Κοριτσάκια μου πάω να ξαπλάρω... για να χωνέψω και αυτά που κατέβασα, χιχιχι! Σας φιλώ!!!
Maryanastasia έγραψε:Στείλε μαριλού μου εγώ νομίζω γεννάω τελευταία!!!
Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω ελπίζω να μπορέσω το βράδυ! Πάω γιατί βαράνε τα τηλέφωνα!
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!
Υσ. Εγώ προσφέρω και το σπίτι μου πάντως όταν έρθουν όλα τα μπεμπέ να μαζευτούμε για καφέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Ομάδες εγκυμοσύνης » Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης