Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
479 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 479 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μάλλον ότι δεν έχει πάρει θέση!Κοριτσάρες μου πάω για ψωνάκια και επιστρέφω να σας πω τι καλό πήρα.Πάντως οι Θεσαλονικιές μπορούνε να ρίξουνε μια ματιά στο μαγαζί αυτό.Ως το Σάββατο έχει τις προσφορές.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία μου περίπου αυτό που σου λέει το Χριστινάκι! Δηλαδή ενώ είναι με το κεφάλι κάτω δεν έχει σφηνώσει το κεφαλάκι ακόμα, ουσιαστικά βολτάρει ολόκληρο το μωρό, χαχαχα!

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Α τώρα κατάλαβα...Κι εμένα είναι με το κεφάλι κάτω αλλά δεν έχει γυρίσει ακόμα προς την πλάτη που μου είπε ο γιατρός,ακόμα μπροστά κοιτάει!

demmy29

demmy29
Καλημέρα κοριτσάκια μου όμορφα! Φωτεινούλα και πάλι να σας ζήσει, να είναι πάντα γερή και τυχερή! Είναι κουκλίτσα!
Μαριάρο να είστε πάντα ευτυχισμένοι και με το καλό να έρθει και το μπεμπέκι! Φιλάκια πολλά!
Μαράκι μου καταλαβαίνω την ταλαιπωρία σου... Κι εμένα το χειρότερό μου είναι τα μαστόρια. Όταν δε ήρθαν το καλοκαίρι να μου καθαρίσουν το τζάκι κι όλα έγινα μαύρα φρίκαρα! Σκέψου...
Κοριτσάκια μου καλημέρες...
REINE Ειρηνάκι μπες για ένα γειά... Ανησυχώ αμα δε μπαίνει καμία...

eirini2

με τις καλες ορμονες ξεχασα να ευχηθω στην μαριαρο.να τα εκατοστησετε μαριαρο να ειστε καλα.
αθανασια ειναι ζουζουνοφατσα η ιωαννα σου.να την χαιρεσαι

maria1984

maria1984
Καλημέρα Δήμητρα,σήμερα έχεις πάλι το doppler?

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria1984 έγραψε:Α τώρα κατάλαβα...Κι εμένα είναι με το κεφάλι κάτω αλλά δεν έχει γυρίσει ακόμα προς την πλάτη που μου είπε ο γιατρός,ακόμα μπροστά κοιτάει!

Μαρία μου η μαία μου είχε αναφέρει μια άσκηση γι' αυτό... Πρέπει να πέσεις κάπως στα 4 ουσιαστικά, ώστε χάρη στη βαρύτητα να γυρίσει... Αλλά δεν είμαι και σίγουρη να στην περιγράψω καλά! Δηλαδή αν αρκεί να πάρεις τη στάση αυτή ή πρέπει να προκαλέσεις και συσπάσεις την ίδια στιγμή ώστε να "σπρώξουν" το μωρό προς τη σωστή θέση... Όπως και να χει, ακόμα και γυρισμένο έτσι, ο γιατρός ή η μαία μπορεί να το διορθώσει κατά τον τοκετό, οπότε να μην σε ανησυχεί!

eirini2

εμενα το 1ο ερχοταν ανασκελα δηλαδη με το προσωπο να κοιταει προς τα πανω και οχι προς τα κατω και δυσκολευοταν για να βγει και το τραβηξαν με την βεντουζα και ολα μια χαρα

maria1984

maria1984
Ναι μου είπε ο γιατρός ότι αν δεν έχει γυρίσει μέχρι τον τοκετό θα το παλέψει αυτός να το γυρίσει αν τα καταφέρει αλλιώς καισαρική...Δεν μπορεί δυστυχώς να με αφήσει κ περισσότερες μέρες μήπως κ γυρίσει μόνο του γιατί τελειώνει το αμνιακό υγρό κ γερνάει ο πλακούντας...

maria1984

maria1984
eirini2 έγραψε:εμενα το 1ο ερχοταν ανασκελα δηλαδη με το προσωπο να κοιταει προς τα πανω και οχι προς τα κατω και δυσκολευοταν για να βγει και το τραβηξαν με την βεντουζα και ολα μια χαρα

Και δεν ταλαιπωρήθηκε το μωρό ???Εγώ αυτό δεν θέλω να μην ταλαιπωρηθεί,για μενα δεν με νοιάζει ας πονέσω όσο δεν πάει αλλά δεν θέλω να το πονέσουν αυτό...

eirini2

maria1984 έγραψε:
eirini2 έγραψε:εμενα το 1ο ερχοταν ανασκελα δηλαδη με το προσωπο να κοιταει προς τα πανω και οχι προς τα κατω και δυσκολευοταν για να βγει και το τραβηξαν με την βεντουζα και ολα μια χαρα

Και δεν ταλαιπωρήθηκε το μωρό ???Εγώ αυτό δεν θέλω να μην ταλαιπωρηθεί,για μενα δεν με νοιάζει ας πονέσω όσο δεν πάει αλλά δεν θέλω να το πονέσουν αυτό...
μαρια μου μια χαρα ηταν το μωρακι.απλα ειχε κατι κοκκινα σημαδακια στο κεφαλι του τα οποια εφυγαν με σε ενα μηνα.και οταν τον ειδε η παιδιατρος μετα στο σπιτι μου ειπε πως αυτα τα σημαδια δεν ειναι τιποτα.ολα καλα θα πανε με το μωρακι σου.να δεις θα γυρισει και θα ειναι ενταξει.

maria1984

maria1984
Δεν αγχώνομαι ,ο γιατρός μου με έχει κάνει να του έχω εμπιστοσύνη κ έτσι ότι κ να γίνει θα πάω ήρεμη να γεννήσω με όποιο τρόπο χρειαστεί...

mamameli

Καλημέρα!!!

σημερα μερα για να τεμπελιασω κι εγω λιγο..με βλεπω σε μια βδομαδα να γενναω και δεν εχω χαλαρωσει καθολου!

Αλλα εχω τελειώσει πολλα!

Αθανασια ειμαι 100% σιγουρη οτι δεν εκανα ντοπλερ ούτε στο γιατρο μου!Το ξερω οτι ελεγχουν αυτα τα χρωματακια αλλα όχι!Μαλιστα επιτηδες το παρατηρουσα σε καθε επισκεψη..ο γιατρος μου ειναι αλλουνου παπα ευαγγέλιο αλλα ειναι πολυ καλος και ετσι ακουγεται κιολας..τι να πω!

Χριστινακι ευχαριστουμε για την πληροφορια!Μακαρι να αποθηκευοταν ο υπνος...αυτο ελεγα..αλλα δυστυχως!12 ωρες εχω να κοιμηθω ..12 χρονια.. Laughing Laughing Laughing

Παιδια εγω και μπουσουλημα εριξα και περπατημα και σεξ φαλαινισιο..δεν μπηκε κανεις στον κοπο να μου την αλλαξει θεση...κυπριακο πεισμα..η Μελινα(απο τον μπαμπα της ειναι κυπρια και απο την μαμα Θεσσαλονικιά-κατα τις 2 τελευταιες γενιες) δεν τη γλιτωσα την καισαρικη!Βεβαια δεν ισχυει για ολους το ιδιο!Δεν χανετε τιποτα να προσπαθησετε!

maria1984

maria1984
Κορίτσια εγώ σας αφήνω να κάνω καμμιά δουλειά κ θα τα πούμε αργότερα...Φιλάκια....!!!! I love you I love you I love you

demmy29

demmy29
Μαράκι έχει δίκιο ο γιατρός, εσύ θα πας χαλαρή κι ότι κάτσει εκείνη τη στιγμή... Η ταλαιπωρία και των δύο είναι μες στο πρόγραμμα, αλλά είναι γλυκειά... Έτσι δεν είναι; Σήμερα ξαναέχω ντόπλερ... 3.40...
Μαμαμέλι καλημέραααα!!! Το ντόπλερ δεν είναι υποχρεωτικό. Αν όλα πάνε καλά δε χρειάζεται πουθενά γιατί σε κάθε υπέρηχο ο γιατρός ελέγχει την αιμάτωση. Ντόπλερ κάνεις σε περιγεννετιστή/εμβρυολόγο (πως σκ@τ@ τα λένε) είτε προαιρετικά κάποιες είτε επειδή υπάρχει κάποιο θεματάκι. Εγώ ας πούμε έκανα 2 και πάμε για το τρίτο... Όλε!

demmy29

demmy29
Μαμαμέλι, είσαι τόσο όμορφη... Νομίζω το Μελινάκι σου μοιάζει...

mamameli

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Eυχαριστώ Δημητρούλα μου!!!!Οχι όμως και τόοοσο..
Ναι η μικρη εκ πρώτης μου μοιάζει κυριως οπως ημουν παιδι..και στο ψωνιο που κουβαλαμε Laughing

Κοριτσακια εγωεδω παιζω με τις φωτογραφιες,τις υπογραφες και τα τικερ Rolling Eyes και ο αντρας μου σιδερώνει .. Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 18 517142 μεχρι να ερθει η μαμα μου!!Ε μια φορα στους 9 μηνες δεν ειναι πολυ ε;;Να κατσω και να μου τα κανουν αλλοι Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 18 4872

ενταξει για το ντοπλερ..τοτε δεν το ξανασκεφτομαι..εξαλλου εφτασε η ωρα!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mamameli στις Πεμ Νοε 01, 2012 1:02 am, 1 φορά

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ουφ...έλιωσα στο σίδερο! Εχω άλλα τόσα αλλά πρέπει να το αφήσω για λίγο να στεγνώσει η σιδερώστρα γιατί έγινε μούσκεμα.

Μαριαρο, ξέχασα να σου ευχηθώ. Να ζήσετε πάντα αγαπημένοι κ με το καλό κ το μωράκι σας!!!!!!!
Εμείς την Κυριακή κλείνουμε 10 χρόνια σχέση. Αυτή την ημερομηνία γιορτάζουμε κ αυτό έχουμε γράψει κ στις βέρες. Τελικά ο Νοέμβρης είναι ο μήνας μας.
Χριστίνα καλά ψώνια!
Μαρία, δε σε γνώρισα σε αυτή τη φωτό. Μοιάζεις τόσο διαφορετική σε σχέση με τις άλλες που είσαι με τη Μελίνα.

mamameli

Elenisig έγραψε:Ουφ...έλιωσα στο σίδερο! Εχω άλλα τόσα αλλά πρέπει να το αφήσω για λίγο να στεγνώσει η σιδερώστρα γιατί έγινε μούσκεμα.

Μαριαρο, ξέχασα να σου ευχηθώ. Να ζήσετε πάντα αγαπημένοι κ με το καλό κ το μωράκι σας!!!!!!!
Εμείς την Κυριακή κλείνουμε 10 χρόνια σχέση. Αυτή την ημερομηνία γιορτάζουμε κ αυτό έχουμε γράψει κ στις βέρες. Τελικά ο Νοέμβρης είναι ο μήνας μας.
Χριστίνα καλά ψώνια!
Μαρία, δε σε γνώρισα σε αυτή τη φωτό. Μοιάζεις τόσο διαφορετική σε σχέση με τις άλλες που είσαι με τη Μελίνα.
Αληθεια; Οχι εγω ειμαι παντα..απλα στις αλλες ειμαι πολυ χυμα στο κυμα εδω στημενη! Laughing Laughing Laughing
Συνηθως ειμαι το χυμα..δεν πολυβγαινω στημενες..πηγαμε για ποτακι πριν μια βδομαδα και βγαλαμε μια με την κοιλια χωρις τη Μελινα!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamameli έγραψε:
Elenisig έγραψε:Ουφ...έλιωσα στο σίδερο! Εχω άλλα τόσα αλλά πρέπει να το αφήσω για λίγο να στεγνώσει η σιδερώστρα γιατί έγινε μούσκεμα.

Χριστίνα καλά ψώνια!
Αληθεια; Οχι εγω ειμαι παντα..απλα στις αλλες ειμαι πολυ χυμα στο κυμα εδω στημενη! Laughing Laughing Laughing
Συνηθως ειμαι το χυμα..δεν πολυβγαινω στημενες..πηγαμε για ποτακι πριν μια βδομαδα και βγαλαμε μια με την κοιλια χωρις τη Μελινα!

Πάντως είστε κούκλες κ οι 2!
Πολύ όμορφη ομάδα είμαστε τελικά, μαμάδες κ τέκνα!!!!τστστσ κ πολύ μετριόφρων!!!!! Laughing Laughing Laughing

mamameli

Ευχαριστουμε!!
Αλλα εχεις δικιο..οσες εχουμε δει και μεγαλες και μικρα ομορφες ειναι..
αλλα κυριως ομορφες ψυχουλες και καλες..σάυτο ειμαι σιγουρη!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα και από μένα.
Χάλια είμαι κ γω. Ο λαιμός μου άστα να πάνε, στρεπσίλς και τσάι. Ξεκίνησε χθες στον ύπνο μου, κατά τις 2 που μου'ρθε τέτοια ξινίλα που έκαιγε ο λαιμός μου, μέχρι και τα αυτιά έφτασε. Δεν θυμάμαι άλλη φορά τέτοια χάλια πράγμα.
Πολλά νέα από χθες που μπήκα τελευταία φορά. Φωτεινή και πάλι να σου ζήσει, είναι όντως απίστευτο το συναίσθημα. Νομίζεις ότι θα σκάσεις από ευτυχία και ο πόνος, η αϋπνία δεν είναι τίποτα μπροστά στο θαύμα που ζεις.
Χριστινάκι δε σε πρόλαβα μάλλον. Πήγε στο μπαζάρ η ξαδέρφη της μαμάς μου και είχε πολύυυ κόσμο. Ανά 20 τους βάζανε μέσα. Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθήκατε. Εγώ αρνούμαι στην κατάστασή μου να πάω. Ήδη πήγα σαραφίδη να δω για πλ.πιάτων και τα'παιξα(δλδ με πήγε ο πεθερός μου και με περίμενε να με γυρίσει σπίτι). Αυτό ζαχάρωσα, πώς σας φαίνεται;
http://www.siemens-home.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CF%80%CE%BB%CF%8D%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CF%80%CE%B9%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD/%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%BB%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B9%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD/SF24T558EU.html
που από 875 το έχει μόνο για σήμερα 699 ευρώ. Το βρήκα και σε ον λάιν κατάστημα εδώ στη Θεσσαλονίκη που αν πάμε να το πάρουμε από κει και γλυτώσουμε μεταφορικά και κόστος αντικαταβολής θα βγει 639. Πολλά είναι πάλι αλλά το παλιό κάνει 2 ώρες να τελειώσει το πρόγραμμα της μισής ώρας, δε ζεσταίνει το νερό, δεν καθαρίζουν καλά τα πιατικα΄και έχω ήδη δώσει 80 ευρώ για τεχνικό και εξάρτημα και προκοπή δεν είδα. Μέσα σε όλα τα άλλα έξοδα μας ήρθε και αυτό τώρα αλλά δε γίνεται χωρίς όταν έχεις μάθει με την ευκολία.
Φιλάκια για την ώρα

mamameli

Καλημερα Τζενη!
Ειναι τρομερη ευκολια ..εννοειται..κι εγω εχω ενα μικρο και ειναι τελεια βοηθεια!!
Καλο φαινεται και στα προγραμματα!
Απο τιμη σιγουρα ειναι λιγο ακριβο αλλα αν γλιτωνεις τοσα τοτε ειναι ευκαιρια!

Περαστικα και με το λαιμο..! Εγκυούλες και Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 10 - Σελίδα 18 417472

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα κοιλίτσες!!
πο πο έχω πόση ώρα που διαβάζω!!
τι να πρωτοσχολιάσω...
τα θέματα με τις πεθερές τα αφήνω ασχολίαστα γιατί πραγματικά τέτοια άτομα είναι για ψυχιατρική κλινική..
έχω τη μανούλα μου εδώ, ήρθε να κάνουμε ή μάλλον να κάνει δουλειές, μου έφερε και την προίκα από τον ανηψιό μου ρουχαλάκια και τα σχετικά..
βέβαια δεν τα πλύναμε ακόμη ούτε τα σιδερώσαμε, καθώς είχε τόσες δουλειές να κάνουμε μέσα στο σπίτι: ντουλάπες, χειμερινά καλοκαιρινά, κουρτίνες...
θεωρώ ότι είναι νωρίς ακόμα για τα ρούχα του μπέμπη...αν και τη δευτερα είχα καρδιοτοκογράφο, ευτυχώς δε με κράτησε μέσα!! είχα συσπάσεις, συνεχίζω τα χαζοχάπια και ο στόχος είναι να φτάσουμε τις 36 εβδομάδες όπως μου έχει πει από την αρχή! εγώ νομίζω θα τις φτάσω και μετά θα παρακαλάω να βγαίνει και δε θα βγάινει...για τις 2 εβδομάδες που ακολουθούν μου περιόρισε πάλι τις κινήσεις στο ελάχιστο, αν κι εγώ να σας πω την έχω κόψει την ξάπλα, βαρέθηκα!!

mamameli

Καλημέρα Ρεν !
Πρέπει αναγκαστικά να ξαπλωνεις;δεν μπορείς να κάθεσαι να κανείς ελαφριά πράγματα κτλ;

Σήμερα εφτιαξα σπανακορυζο!
Λες να εριχνα κανέναν υπνακο;μακάρι να κοιμομουν εύκολα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις