Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
553 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 553 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

mickey10

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
bebek6 έγραψε:kalhmera!!!!!
τελικα ακομα δε φυγαμε για χωριο,ηταν κουρασμενος ο αντρας μ..
Μινα καλωσορισες!! μαμα μιας ζουζουνας!
Βικυ τι εγινε;;
Ευακι μπραβο!!μπραβο!!!χιχχχιχι Laughing

γεια σου bebek!! να χαιρεσαι τη ζουζουνα σου!!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 5 328109

mickey10

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
eleni2526 έγραψε:καλημερα!!!!!!!!!!!!!!
τι κανετε???κ εμεις καλα κοιμηθικαμε!!!!ξεκουραστικα!!!!

Μινα καλος ηρθες!!!!να χαιρεσε το μωρακι σου!!!κ εγω ειμαι η ελενη εχω 2 παιδακια την αναστασια 5 κ το μπεμπη γεννημενο 7/7!!!!!!! φιλια σε ολα τα κοριτσια!!!!!

γεια σου Ελενη, καλως σας βρηκα!!! σε ευχαριστω πολυ! να χαιρεσαι κ εσυ τα 2 σου παιδακια!!! Very Happy

mickey10

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mamamatina έγραψε:Μίκυ, καλώς μας ήρθες.
Ευάκι, ναι. Είναι και εδώ σχετικά κοντά ένα κέντρο που δεν χρειάζεται να πληρώνουμε και μετά να τα κάνει δαπάνη. Έχει σύμβαση και θα κόβει τις εντολές. Θα κάνουμε 1 εργο κ μία λόγο την εβδομάδα και θα κόβει παραπάνω για να πατσίσουμε τα χρήματα.
Άσχετο. Την έχω αρπάξει κι εγώ και η μικρή μου. Έχω μπούκωμα, λαιμό.
Και η μπέμπα ψιλοβήχει και ακούω λαρυγγισμό.
Η Μαρία είχε τσίμπλα. Την ξεκινάω χαμομήλι για να την καθαρίζω κ τομπρέξ και εχθές μετά τον μεσημεριανό ύπνο μου ξυπνάει με κλειστό κ πρισμέμο μάτι!!!!!!!! Ευτυχώς βρίσκω πάντα στο κινητό την παιδίατρο. Μου είπε την ημέρα κολυριο κανονικά κ το βράδυ τοβρεξ αλοιφή μέχρι να ξεπριστεί κ μετά συνεχίζω κολύριο να κλείσουμε εβδομάδα.
Αυτά. Αααααααααα... την Πέμπτη που είχα την γιορτή μου ο Γιώργος ήταν επιφυλακή και 2 η ώρα ήρθε σήμα να πάνε περισυλλογή Εύβοια. Ξεκινάνε κ τους λένε πάτε Κύμη!!!! 10,30 το βράδυ ήρθε ψώφιος!!! Έφαγε κ κοιμήθηκε.

καλως σας βρηκα Ματινα! να χαιρεσαι τα παιδακια σου! κ χρονια πολλα για την Πέμπτη!
ευχομαι περαστικα σας κ γρηγορα...

mickey10

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
konstantinasmg έγραψε:καλημέεεεεεεεεεεερα κορίτσια
Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλια μωράκια και τις μανούλες που κόλλησαν και ΥΠΟΜΟΝΗ. Εμένα πάααααααλι βήχουν και τα δυο. Το βράδυ τα συμπτωματα ειναι σε έξαρση και δεν κοιμάται κανένα. Πάλι κόλλησε ο Σταθης απο τον παιδικό και το μετεδωσε δωράκι στην μπέμπα. Τι να κάνουμε!!!
Μίκυ καλώς μας ήρθες να σου ζήσει το αγόρι σου.
Ευάκι και εγω στο κρεβατι μας την βάζω την μπέμπα πολλές φορές και κοιμάται μια χαρά. Ασε που το ευχαριστιέται έχει άπλα βλέπεις.
Σήμερα και εγω κουτουλάω γιατι εχτες το βραδυ εβηχαν πολυ τα παιδάκια μου. κατα τις 12 θα τα παω μια βολτα εδω γυρω με τα πόδια τωρα που εχει καλές μέρες ακόμα.

καλως σας βρηκα Κωνσταντινα! να χαιρεσαι κ εσυ τα παιδακια σου!!
ευχομαι περαστικα σας πολυ συντομα...

mickey10

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kastoria έγραψε:γκρινια γκρινια γκρινια πονοκεφαλος με επιασε Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 5 911307 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 5 911307 να βγει το δοντι να ησυχασω κι εγω κι αυτος!!

Μινα καλως ηρθες!!!

Ματινα περαστικα σας!!!

παω να τον παρω αγκαλια γιατι θα ξεσηκωσουμε ολη τη γειτονια.

Σας φιλω!!!!

σε ευχαριστω καστορια!!

αχ αυτα τα ουλακια, θα μας τρελανουν...

mamavi κ εγω δινω ντεπον 2 βραδια τωρα... εμεις ζυγιζουμε γυρω στα 7 κιλα κ δινω 2 ml...

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[size=12]ΜΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΕΤΤΥ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΟΥ!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΔΕΣΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ! ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ!!!
ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥ... ΩΡΑ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ!!!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευακι ωραια η σελιδα με τα αυτοκολλητα.
κοριτσια μου συγνωμη που δε σχολιαζω,δεν προλαβαινω,εχω διαβασει τα νεα σας βεβαια.
περαστικα σε ολα τα νινια! δεν ξερω γιατι αλλα κ η δικια μου πολυ γκρινια τα απογευματα ρε γαμωτο..
φιλακια κ καλο μας ξημερωμα.
Χρυσα σε περιμενουμε..

mickey10

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ζετα σε ευχαριστω, να σου ζησουν τα παιδακια σου! περαστικα στη μικρη... εμεις παμε για τη 2η δοση την αλλη δευτερα, για να δουμε τι θα δουμε...

marialat σε ευχαριστω για το καλωςορισμα! να χαιρεσαι το παιδακι σου!

ελπιζω να μη ξεχασα να ευχαριστησω κανενα κοριτσι!
ειστε ολες πολυ γλυκες κ πολυ καλη παρεα!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 5 215994

Μπεττυ καλως ηρθαμε λοιπον κ να σου ζησει το μαναρακι σου!
Μπεττυ κ Ευα, κ εγω στο κλαμπ της θρομβοφιλιας, εκανα clexane σε ολη την εγκυμοσυνη κ 40 μερες μετα... στην αρχη ζοριστηκα, αλλα τελικα μια συνηθεια ηταν κ αυτο... αλλωστε για τα παιδακια μας τα παντα... εγω γεννησα με καισαρικη τελικα...

σας φιλω ολες!

mickey10

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αα, οσο για την γκρινια, σημειωστε μας κ εμας... εχουμε κ εμεις μπολικη, τη μερα αλλά κυριως τη νυχτα... Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 5 679259 μαλλον τα ουλακια του;; τι να πω... εχει βεβαια κ τη ΓΟΠ που τον ταλαιπωρει το μικρουλη μου...

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
koritsakia mou exo anusixisei... poy eixai i xrusa oeo? giati kai sto fb den tin blepo... pali den prolaba na sas diabaso. petaxta eida kapoion mikey. kalos irthes mikey!

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εδωσα γάλα στην μικρή και επειδη εκλαιγε λόγω βήχα ξύπνησε και ο Στάθης. Την κοιμίζω, φτιάχνω γάλα και στον Στάθη το πίνει κοιμάται μετα απο κανένα 10λεπτο. Ελα που εγώ ξαγρύπνισα...και τηλεόραση δεν μπορώ να ανοιξω γιατι κοιμαται στον καναπε ο αντρας μου μιας και η μπεμπα εχει κανει καταληψη στο διπλό κρεβατι μας.
Ευάκι μου θα παω αυριο τζαμπο να δω τι θα βρω και θα σου πω. Ευχαριστώ παρα πολύ. Να και ο γαμπρος απο τα μέρη μας!!!Ξερεις η περιοχη βγαζει πολύ καλα παιδια Smile Smile Smile
Κορίτσια εαν μιλήσει καποια με την Χρύσα ας μας πει.
Βηχει η μπεμπα κλεινω.

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!εμεις ξυπνησαμε απο τις 4!!!!!!!!!!!!ηπιαμε καφεδακι με τον κωστα κ εφυγε για δουλεια!!!περαστικα στα αρρωστουλικα μωρακια μας!!!!
πως περασατε μαρια??χρυσα που εισαι?????

eleni2526

ρε κοριτσια δεν προμαβενω το φουσκα μου απο ρουχα αλλα τον κοντενουν αλλα τον στενευουν παλι πουχα θα χρειαστω
κοριτσια απο θεσ/νικη που θα βρω οικονομικα ρουχα γιατι κριμα ειναι να δινω πολλα λεφτα αφου δεν του πανε πολυ καιρο.......

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια μανούλες μου.
Άσχετο από χθές: Βάλτε κι εμάς στις μινιατούρες. 3,5 μηνών 5250.
Μου ήρθε περίοδος σήμερα. Να δούμε πόσο θα κρατήσει αυτή τη φορά.
Χρύσα μας, πού είσαι και ανησυχούμε?
Μαράκι, έχω το δέμα σου έτοιμο και περιμένω τον αδερφό μου μα έρθει να το πάει ταχυσδρομείο γιατί έχω μπέμπα και Μαρία εδώ σήμερα. Η Μαρία μου συγκάηκε. Της έβαλα το βράδυ κεραλοιφή και θα της βάλω και τώρα μόλις ξυπνήσει.
Πάω να κόχω κρεμμυάκια φρέσκα για κατάψυξη τώρα που κοιμούνται αφού πρώτα πιω το γάλα μου. Καφέ ήπια.

spyros3

spyros3
καλημερα κοριτσια..τι καλημερα δλδ π ολο τα βραδυ εκει π κοιμοταν εκλαιγε!!!δεν μπορω κ εγω αλλο..με ζοριζουν καποια θεματα κ ολυ μερα εχω πονοκεφαλο κ το βραδυ π παω να κοιμηθω λιγο κ να μην τα σκεφτομαι εχω την μπεμπα..τι να πω..τωρα εχει δεκατα.θα δουμε τι θα γινει...τα ματια της δε γινονται κατακοκκινα!!μυξουλες κ βηχας?οσο θελετε..καμια ορεξη σημερα οχι για δουλειες αλλα ουτε να τακτοποιησω τα χθεσινοβραδυνα...την κοιταζω κ ειναι πολυ χαλια η μικρη..

χρυσα ευχομαι να ναι ολα καλ...

eleni2526

εγω κανω τον 2 καφε!!!!!!πως να μην εχω νευρα μετα!!!!

eleni2526

μιλησες με τον παιδιατρο ζετα?μηπως σου δωσει τιποτα μη ζοριζετε η ζουζουνα?

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα καλωσοριζω καινουργιες φιλακια σε ολες
καλοσαββατοκυριακο τον πηρε σαββατοβραδυ η πεθερα χαλαρωσαμε λιγο ειναι τελειως γλυκας ολο αγκου και μουρμουρα μερα κοιματε μονος του ενω παιζει.
Χρυσα οπου και να σαι εμεις ειμαστε ΕΔΩ.

spyros3

spyros3
θα τον παρω ελενη μ σε λιγο 9 ειναι στο ιατρειο τ...αλλα περα απο ντεπον κ ορο στην μυτουλα της τι αλλο να της κανω?τωρα την πηρε ο υπνος στο ρηλαξ θα τησ βαλω κ θερμομετρο...αχ!αχ!αχ!

καλημερα μαρθαλενα...φτου φτου!!εισαι μια κουκλα!!ειδα την φωτο στο fb!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bettoulina έγραψε:
ευακι ποσο ειναι το λουλουδι σου??
και επαιρνα κλεξαν σαλοσπιρ και καποιες αλλες ενεσεις 3 φορες την εβδομαδα...τωρα τα κοψες?

ναι τα εκοψα απο οταν σαραντησα!
εσυ δε τα εκοψες?η μικρη μου ειναι σχεδον 4μιση μηνων!

spyros3 έγραψε:
προσεξε απο την στεναχωρια σ να μην κοιμηθεις αποψε!!!

αχ πως το επαθα εγω αυτο μου λετε?αχ αχ απο την πολλη στεναχωρια κοιμηθηκα απο τις 10 μεχρι τις 9 με 2 διαλειμματα 1μιση-2μιση και 6-7μιση...αχ αχ αχ αχ (τωρα μπορειτε να διαβασετε ολα τα "αχ" αναποδα για να δειτε τι ακριβως νιωθω!

lia30 έγραψε:Γεια σας κορίτσια μου!
Να καλωσορίσω και γω τα καινούρια κορίτσια!Μπέτυ οι μικρές μας έχουν 1 μέρα διαφορά. Εγώ γέννησα στις 28, 00.05 τη νύχτα. Παρά λίγο 27 δηλαδή!!
Περάσαμε ένα Σαββατοκύριακο με πολλές στιγμές γκρίνιας, αλλά και πολλές στιγμές με χαμόγελα και λογάκια!!! όταν λέει τα δικά της θέλω να τη φάω! Είναι τέλεια!!! Τώρα θα την κάνουμε μπανάκι και θα τη ζυγίσουμε! Να δούμε, πήραμε τίποτα αυτή την εβδομάδα;;
Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί η αδερφούλα μου δεν έχει ακούσει την παιδίατρο που της είχε πει την προηγούμενη βδομάδα να δίνει στη μικρή μετά από κάθε γεύμα στο στήθος και μπουκάλι γιατί είχε χάσει πολύ βάορς. Σήμερα που πήγαν πάλι, είχε πάρει το διπλάσιο από το αναμενόμενο βάρος με το μαμαδογαλατάκι μόνο!! εκανε μόκο η παιδίατρος, δεν της είπε τίποτα για μπουκάλι!! αμάν πια και αυτοί οι παιδίατροι, προσπαθούν να σε φοβίσουν ότι το παιδί χάνει βάρος. Ορίστε, σε μια βδομάδα το πήρε το βάρος της.
Βίκυ μου κουράγιο κούκλα μου! Πολύ δύσκολο να μην κοιμάσαι νύχτα. Δεν ξέρω τι να σε συμβουλέψω.. Εγώ είμαι από τις τυχερές. Μπορεί τη μέρα να έχει γκρίνια, να μην κοιμάται πολύ, αλλά το βράδυ άπαξ και κοιμηθεί, τελείωσε..!! Αφού πολλές φορές δεν ξυπνάει να φάει και τη σηκώνω εγώ στον ύπνο της να πιει λίγο για να αποφορτίσει το στήθος μου.. Ελπίζω να κρατήσει αυτό! Συζήτησε το με την παιδίατρό σου.. Πάντως υπάρχει ένα άλμα που ξεκινάει την 15 βδομάδα και φτάνει μέχρι την 19. Είναι ένας μήνας. Μήπως εσείς απλά το παρατείνατε λίγο το αλματάκι;;

μπραβο στην αδερφη σου λια μου!μπραβο της οχι επειδη θηλαζει αλλα επειδη εβαλε ενα στοχο και παρα τις οποιες δυσκολιες τον πετυχε!τωρα αφου ο στοχος αυτος ειναι ο θηλασμος 2 μπραβο της γιατι ειναι κατι που θα κανει καλο στο μωρο της!

καλημερα κι απο μενα!ξυπνησα στις 9 οπως προειπα και ξεκινω τα δευτεριατικα!αλλαγες σεντονια,πλυντηρια,μαγειρεματα κτλ κτλ ευτυχως σημερα πηγε ο αντρας μου σχολειο το λενακι κι ετσι η μπεμπα κοιμαται!

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 6.30, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΑΚΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9... ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!! ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!

ΕΛΕΝΗ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΟΥΧΑ ΨΩΝΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ Η&Μ ΣΤΟ COSMOS ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καφε πινω κι εγω τωρα κ σας διαβαζω,εχω καταντησει επισκεπτρια εδω μεσα,μου λειψατε! σημερα παλι εξω να κανω δουλειες του αντρα...
παω να απλωσω το 2ο πλυντηριο κ να ντυθουμε για εξω.
φιλακια κοριτσια μου. δεν εχει καποια το τηλ της Χρυσας,ε;

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φθηνα εχει στα τζαμπο κ στα H&M

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα καλη ρβδομαδα
τικανετε?
εμεις ξυπνησαμε 5 φαγαμε ξανακοιμηθηκαμε κ ξυπνησαμα 10,00 τωρα τρωμε
ψιλοβιχουμε.
να σας ρωτησω κατι εκει που την δινω μπιμπερο προς τ τελος φυσικα καπουστα 60μλ η κυρια εβαλε τ χερια τησ κ τ κρατουσε μονη της περνω για 1 λεπτακι ν τσεκαρω αλλα η κυριακη ετρωγε μονη της το κανουν και τα δικα σς
'?χρυσα μου που εισαι ανησηχουμε
ζετακι και τα υπολοιπα μωρακια υπομονη ρε γμτ παρε παιδιατρο ζετα.
ελπιζω ν αναρωσουν γρηγορα

spyros3

spyros3
τον πηρα κ ειναιαπο τα εμβολια αν συνεχιστει απο την τεταρτη κ μετα να την παω να την δει αλλα πιστευει οτι ειναι απο κει..φυσικα ουτε λογος για κρεμες αυτες τις μερες,δεν θελει καθολου..γαλατακι κ απο αυριο λεω οτι θα ναι καλυτερα...

κ εμενα ποπη το κραταει το μπιμπερο μονη της!!!κ τωρα ειδικα π πηγαμε σε πλαστικο μπουκαλι το κραταει καλυτερα

μαρακι αν κανει κρυο ντυσε την καλα την κορη σ...εγω οταν ειναι κακος ο καιρος κ δουλειες να χω δεν παω πουθενα...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις