Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
600 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 600 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavi έγραψε:
mamamatina έγραψε:Τώρα έπεσαν για ύπνο και μπηκα λιγάκι πριν αρχίσω συμμάζεμα κ σίδερο. Βίκυ, πήρα το βιβλίο κοιμήσου παιδί μου των εκδόσεων Πατάκη κ το διαβάζω τώρα. Μόλις το τελειώσω θέλεις να στο στείλω? Μου φαίνεται πολύ χρήσιμο. Απορώ πώς δεν το είχα βρεί νωρίτερα. Ειδικά στην Παρή που ήταν τόσο νευρόσπαστο. Με είχε ξεκάνει. Όσο για το ντεπόν, το μισό του βάρους της ίσως κ 0,3 παραπάνω επειδή θα βγει και λίγο έξω. Με την σύριγγα σιγά σιγά. Όχι στο μπιμπερό γιατί δεν ξέρεις αν θα το πιει όλο.
Φωνάζει ο Γιάννης. Τί θέλει πάλι αυτό το παιδί? Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 4 679259

Ματινάκι σ'ευχαριστώ, αν είναι τόσο καλό να τρέξω να το πάρω αλλά το θέμα είναι να εφαρμόζονται αυτά που λέει σε θηλάζοντα βρέφη.

Μωρέ κι εγώ δεν συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέει. Αλλά, είναι σίγουρο ότι όταν κλαίνε δεν πεινάνε πάντα. Τους γίνεται συνήθεια από ένα σημείο και μετά. Και ναι μεν ο θηλασμός δεν έχει ωράρια και δίνεις όποτε το ζητάει το παιδί αλλά αρχικά εξαντλείς όλα τα άλλα κ μετα. Δλδ αν έχει λερωθεί αν ζεσταίνεται αν θέλει λίγο αγκαλίτσα. Έτσι σαν κι εσάς ήμου στην πρώτη μου και μετά στον Γιάννη λίιιιιιιγο καλύτερα. Μετα συνειδητοποίησα όλα αυτά. Τώρα η μικρή και η Μαρία νωρίτερα. Μια χαρά κοιμόντουσταν. Θα σε βοηθήσει πιστεύω. Αρκαι να το πάρεις απόφαση. Δεν λέει να το αφήνεις το μωρό να πλαντάζει στο κλάμα. κι αυτό λάθος είναι. Εγώ στην Παρή έτσι είχα καταντήσει να κάνω ενώ είχε πάει 15 μηνών, εγώ έγκυος με την κοιλιά τούρλα. Και τον θηλασμό της τον έκοψα στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης. Πάντως εγώ σε 3-4 μέρες το τελειώνω κ στο στέλνω αν θες για να μην πληρώνεις τσάμπα. 10 ευρώ κάνει περίπου.
Φεύγω γιατί θα με πάρουν φαλάγγι οι δουλειές.

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamamatina έγραψε:
mamavi έγραψε:
mamamatina έγραψε:Τώρα έπεσαν για ύπνο και μπηκα λιγάκι πριν αρχίσω συμμάζεμα κ σίδερο. Βίκυ, πήρα το βιβλίο κοιμήσου παιδί μου των εκδόσεων Πατάκη κ το διαβάζω τώρα. Μόλις το τελειώσω θέλεις να στο στείλω? Μου φαίνεται πολύ χρήσιμο. Απορώ πώς δεν το είχα βρεί νωρίτερα. Ειδικά στην Παρή που ήταν τόσο νευρόσπαστο. Με είχε ξεκάνει. Όσο για το ντεπόν, το μισό του βάρους της ίσως κ 0,3 παραπάνω επειδή θα βγει και λίγο έξω. Με την σύριγγα σιγά σιγά. Όχι στο μπιμπερό γιατί δεν ξέρεις αν θα το πιει όλο.
Φωνάζει ο Γιάννης. Τί θέλει πάλι αυτό το παιδί? Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 4 679259

Ματινάκι σ'ευχαριστώ, αν είναι τόσο καλό να τρέξω να το πάρω αλλά το θέμα είναι να εφαρμόζονται αυτά που λέει σε θηλάζοντα βρέφη.

Μωρέ κι εγώ δεν συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέει. Αλλά, είναι σίγουρο ότι όταν κλαίνε δεν πεινάνε πάντα. Τους γίνεται συνήθεια από ένα σημείο και μετά. Και ναι μεν ο θηλασμός δεν έχει ωράρια και δίνεις όποτε το ζητάει το παιδί αλλά αρχικά εξαντλείς όλα τα άλλα κ μετα. Δλδ αν έχει λερωθεί αν ζεσταίνεται αν θέλει λίγο αγκαλίτσα. Έτσι σαν κι εσάς ήμου στην πρώτη μου και μετά στον Γιάννη λίιιιιιιγο καλύτερα. Μετα συνειδητοποίησα όλα αυτά. Τώρα η μικρή και η Μαρία νωρίτερα. Μια χαρά κοιμόντουσταν. Θα σε βοηθήσει πιστεύω. Αρκαι να το πάρεις απόφαση. Δεν λέει να το αφήνεις το μωρό να πλαντάζει στο κλάμα. κι αυτό λάθος είναι. Εγώ στην Παρή έτσι είχα καταντήσει να κάνω ενώ είχε πάει 15 μηνών, εγώ έγκυος με την κοιλιά τούρλα. Και τον θηλασμό της τον έκοψα στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης. Πάντως εγώ σε 3-4 μέρες το τελειώνω κ στο στέλνω αν θες για να μην πληρώνεις τσάμπα. 10 ευρώ κάνει περίπου.
Φεύγω γιατί θα με πάρουν φαλάγγι οι δουλειές.

Αν το προτείνεις τότε με την σοφία της εμπειρίας σου δεν θα πω όχι. Θα σου στείλω την διεύθυνση με πμ. Εγώ είχα πάρει το "Επιστροφή στον μητρικό θηλασμό" του Παπαβέντζη και το διάβαζα τις πρώτες 40 μέρες όταν με έπαιρνε πολύ από κάτω για ενθάρρυνση.

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκρινια γκρινια γκρινια πονοκεφαλος με επιασε Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 4 911307 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 4 911307 να βγει το δοντι να ησυχασω κι εγω κι αυτος!!

Μινα καλως ηρθες!!!

Ματινα περαστικα σας!!!

παω να τον παρω αγκαλια γιατι θα ξεσηκωσουμε ολη τη γειτονια.

Σας φιλω!!!!

bettoulina

bettoulina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας μανουλες!!
..το ονομα μου ειναι μπεττυ..35χρ..απο ναουσα...την νεραιδα μου την γεννησα 27/7 με πητ 13/8..μολις μπηκα στον μηνα μου!!!
γεννησα εντελως φυσιολογικα -εχω θρομβοφιλια και μου λεγαν για καισαρικη-και χωρις επισκληρηδιο...τα ειδα ολα!!!υπερηχογραφικα ομως το μωρο φαινοταν 3-4 βδομαδες μικροτερο..και με μη ομαλη ροη του αιματος απο μενα...ετσι βγηκε 2.050kg και την πηραμε 1935...ευτυχως ομως κατα τ αλλα ολα καλα!!!τωρα διανυει τον 4ο μηνα και ειναι μολις 4kg...ειναι mini μωρο

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευάκι έγραψε:δειτε τι σας εβαλα!!!
http://forum.eimaimama.gr/t15566-topic#570415

Πάαααααααρα πολύ ωραία ιδέα και οικονιμικότατο. Ευάκι στα τζάμπο θα βρω καπέλο απο φωτιστικό? Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 4 587529

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bettoulina έγραψε:γεια σας μανουλες!!
..το ονομα μου ειναι μπεττυ..35χρ..απο ναουσα...την νεραιδα μου την γεννησα 27/7 με πητ 13/8..μολις μπηκα στον μηνα μου!!!
γεννησα εντελως φυσιολογικα -εχω θρομβοφιλια και μου λεγαν για καισαρικη-και χωρις επισκληρηδιο...τα ειδα ολα!!!υπερηχογραφικα ομως το μωρο φαινοταν 3-4 βδομαδες μικροτερο..και με μη ομαλη ροη του αιματος απο μενα...ετσι βγηκε 2.050kg και την πηραμε 1935...ευτυχως ομως κατα τ αλλα ολα καλα!!!τωρα διανυει τον 4ο μηνα και ειναι μολις 4kg...ειναι mini μωρο

Καλώς ήρθες στο παρεάκι μας να χαίρεσαι το μωράκι σου.

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπεττυ καλως ηρθες, να τη χαιρεσε τη μπουμπου σου!!!

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamavi έγραψε:
Ευάκι έγραψε:βικυ κι εγω αυτο θα σου ελεγα,μηπως να της εδινες μπουκαλι το βραδυ μηπως πιει οσο πρεπει και τουλαχιστον να δεις κλαιει γιατι πειναει ή θελει αγκαλιτσες?μηπως να δοκιμαζες και λιγο ντεπον μηπως την τρωνε τα ουλακια της?

Εύακι αυτό θα κάνω, τα ούλα της σίγουρα την ενοχλούν, μας είπε ο παιδίατρός τα κάτω είναι ερεθισμένα και όλο το πρωί αν και καλοταισμένη δαγκώνει με μανία πράγματα, μπουνίτσες κλπ. Θα τον ρωτήσω από Δευτέρα αν προτείνει κάτι για τα ούλα; Ντεπόν πόσο να της βάλω στο γάλα, για τα δέκατα μου είπε ο γιατρός 3 ml.

Βίκυ προσπάθησε το ντεπόν να της το δώσεις με την συριγγα αν μπορείς.Η παιδιατρος μου λεει στο γάλα να μην το βαζουμε γιατι
1ον λόγω του οτι ειναι ζεστο αλλοιώνονται (μπορει να μην χρησιμοποιω και την σωστη λέξη) τα συστατικά του ντεπον και
2ον μπορει το μωρο να μην το πιει όλο οπότε δεν θα ξέρεις ποσα ml πηρε.
περαστικούλια στο μωράκι σου.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bettoulina έγραψε:γεια σας μανουλες!!

καλως την!να σου ζησει η μινιατουρα σου!ειμαι η ευα και μεχρι τωρα η δικια μου ηταν η πιο μινιον μπεμπα!σε λιγο θα μας περασετε κι εσεις και θα ειμαστε παλι οι πιο κομψες!!!χοχοχοχοχο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
θρομβοφιλια εχω κι εγω και σε ολη την εγκυμοσυνη ημουν με σαλοσπιρ και κλεξαν,χρειαστηκα και μια μικροεπεμβαση να κανω και γεννησα κιολας ολα χωρις αναισθησια...ευτυχως γενναω ευκολα!

konstantinasmg έγραψε:

Πάαααααααρα πολύ ωραία ιδέα και οικονιμικότατο. Ευάκι στα τζάμπο θα βρω καπέλο απο φωτιστικό? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

δεν εχω ιδεα!δεν ειχα ποτε το νου μου να δω κατι αντιστοιχο στα τζαμπο να σου πω την αληθεια!εχει σιγουρα στα ικεα!δε ξερω αν εχει και σε λερου ή πρακτικερ...
καπελο
http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=30563
και ντουι
http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=1470

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σας κοριτσιαααααααααααα!!!!!!
του εδωσα ντεπον σημερα τον λυπηθικε η ψυχη μου τετοιο κλαμα!!!!ευτυχως ολα καλα τωρα!!!!!
ευακι πολυ καλο το φωτιστικο!!!!!!!!!!!!

μπεττυ καλως ηρθες!!!!!!!να χαιρεσε τη μπουμπου σου!!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπετυ καλος ηρθες να σου ζησει η μπουμπου σου.
βικακι μ την ημερα πως ειναι η μικρη?κοιμαται?ειναι ησυχη?μηπως περδεψες την μερα μετην νυχτα ?μηπως ποναει η κοιλιτσα της?για δοκιμασε μπουκαλι ν δεις τιπαιζει ευχομαι γρηγορα να μπειτε σε μια σειρα
οι αλ΄λες μανουλες τι κανετε/?

spyros3

spyros3
καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

να καλοσορισω κ εγω τα 2 καινουργια κοριτσια της παρεας μας..μινα κ μπεττυ καλος ηρθατε κ να χαιρεστε τα μωρακια σας..ειμαι η ζετα κ εχω 2 παιδια.ο σπυρος σχεδον 4χρ κ η μπουμπου 5 μηνων..

τι να πω εγω βρε κοριτσια..ειχε ηρεμησει απο τον πυρετο κ τωρα εχει 37,5...απο το εμβολιο αλλα ποσες μερες πια?παρασκευη της το εκανα..εχει κ μπουκωμα στην μυτουλα..θα δουμε!!

ευα θεα μ τι κανεις?πως με πιανεις!!!αυτο με το καρεκλακι ολα τα λεφτα!!κ με το φωτιστικο...μπραβο κ ειχα ενα π θελω να ταλλαξω κ λες κ ησουν μες στο μυαλο μ!!!

φαινεται η γκρινια παει συννεφο εδω ε?
μ λειψατε βρε αγαπες κ σας σκεφτομουν ολη μερα!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΖΕΤΑΚΙ ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ.ΤΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΝΑΤΕ?
ΒΛΕΠΩ ΟΜΑΔΙΚΟΣ Η ΓΚΡΙΝΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευάκι έγραψε:

konstantinasmg έγραψε:

Πάαααααααρα πολύ ωραία ιδέα και οικονιμικότατο. Ευάκι στα τζάμπο θα βρω καπέλο απο φωτιστικό? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

δεν εχω ιδεα!δεν ειχα ποτε το νου μου να δω κατι αντιστοιχο στα τζαμπο να σου πω την αληθεια!εχει σιγουρα στα ικεα!δε ξερω αν εχει και σε λερου ή πρακτικερ...
καπελο
και ντουι

Τι να κάνω που εδώ στο Αγρίνιο μόνο τζάμπο έχουμε ούτε ικέα, ούτε πράκτικερ, ούτε λερού. Κάπου θα βρώ που θα πάει? Ευχαριστώ Ευάκι.

spyros3

spyros3
ευχαριστω ποπη μ..μεσα σε 10 λεπτα πηγε 38,2!!!αχ!αχ!κ γκρινια!!!!
καναμε 2... μηνιγγιτιδοκοκκου κ πνευμονιοκοκκου αλλα την 1η φορα δεν εκανε ουτε πυρετο ουτε γκρινια ειχε!!!!τι να πω..

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σήμερα είχε πολύ ωραία μέρα και ήμασταν συνέχεια έξω μέχρι τις 5 και κάτι γιατι μετα εβαλε αεράκι και μιας και βηχουνε ειπαμε να μαζευτούμε. Μην φανταστείτε βόλτες με το καρότσι, παιδική χαρά, στον κήπο, εδω γύρω δηλαδή. Εριξα και μια ματιά στην παραγωγή μου (σας είπα οτι εχω το μποστανάκι μου) αλλά ακομα τίποτα για φάγωμα Smile Smile Smile
Η μπέμπα στην βόλτα ολη την ωρα γελούσε και χτυπούσε χέρια ποδια...ασε που το μάτι της επαιζε συνεχεια της κουτσομπολίτσας μου. Πήραν καθαρο αέρα τα παιδάκια μου μπας και δεν βηχουν τόσο πολύ απόψε και κοιμηθούμε.
Bebek τελικά εφυγες για το χωριο? Αν ναι καλά να περάσετε.
Χρύσα που είσαι καλέ???
spyros περαστικούλια στο μωράκι σου. κανε συνέχεια ορό για το μπουκωμα και υπομονή τι να κανεις?
Καληνύχτα!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ εγω τα εκανα 1δοσημονο καναμε αν δεν κανω λαθως πυρετο δεν εκανε. δωσε ντεπον.γιατι ανεβαινει αποτομα.

ασχετο προσεξτε οταν ανεβαινει αποτομα ο πυρετος μπορει να κανουν πυρετικοι σπασμοι.
αν ξαφνικα δειτε να κανει σπασμους τ παιδι σας και ξαφνικα ν μην εποικινωνει το περιβαλον μην τρομαξετε αντιθετως μεινετε ψυχραιμοι κρατατε το κεφαλακι του παιδιου σας στο πλαι και σταθερα μην χτυπησει τ κεφαλι.κ περιμενετε ν επανελθει το παιδι μετα εννοητε γρηγορα νοσοκομειο
την εχω πατησει στον γιωργο

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
gyrisame.
griniazoume ki emeis.
Mpetty kalws mas irthes!

Vicky mipws exei aeria?piese ligo tin koilitsa me ta podarakia tis,estiase sto aristero.

ta leme meta giati klaime!

bettoulina

bettoulina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="Ευάκι"]

καλως την!να σου ζησει η μινιατουρα σου!ειμαι η ευα και μεχρι τωρα η δικια μου ηταν η πιο μινιον μπεμπα!σε λιγο θα μας περασετε κι εσεις και θα ειμαστε παλι οι πιο κομψες!!!χοχοχοχοχο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
θρομβοφιλια εχω κι εγω και σε ολη την εγκυμοσυνη ημουν με σαλοσπιρ και κλεξαν,χρειαστηκα και μια μικροεπεμβαση να κανω και γεννησα κιολας ολα χωρις αναισθησια...ευτυχως γενναω ευκολα!
[quote="Ευάκι"]

ευχαριστω για το καλωσορισμα κοριτσια μου!!!
ευακι ποσο ειναι το λουλουδι σου??
και επαιρνα κλεξαν σαλοσπιρ και καποιες αλλες ενεσεις 3 φορες την εβδομαδα...τωρα τα κοψες?

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
konstantinasmg έγραψε:
Ευάκι έγραψε:

konstantinasmg έγραψε:

καπελο
και ντουι

Τι να κάνω που εδώ στο Αγρίνιο μόνο τζάμπο έχουμε ούτε ικέα, ούτε πράκτικερ, ούτε λερού. Κάπου θα βρώ που θα πάει? Ευχαριστώ Ευάκι.

αν δεις οτι δε βρισκεις και το θες τοσο πολυ θα στο παρω εγω και θα στο στειλω αγρινιο με την αδερφη μου,ειναι ο γαμπρος μου απο εκει,ολο και θα κανουν καμια βολτα για γιορτες! Wink

spyros3 έγραψε:ευχαριστω ποπη μ..μεσα σε 10 λεπτα πηγε 38,2!!!αχ!αχ!κ γκρινια!!!!
καναμε 2... μηνιγγιτιδοκοκκου κ πνευμονιοκοκκου αλλα την 1η φορα δεν εκανε ουτε πυρετο ουτε γκρινια ειχε!!!!τι να πω..

εμεις ηταν κανονικα να το κανουμε αυτο 3 μηνων και ξανα 5 μηνων και μετα το χρονο και δε της τα εκανα.επειδη δεν αρρωσταινουν τα μεγαλα μου ειπαμε να το παρακολουθησουμε και αν και εφοσον δεν αρρωσταινει και η μπεμπα να της το κανουμε μετα το χρονο!οποτε την γλιτωσε η κυρια μου!
σημερα κολλησαμε αυτοκολλητα στο τζακι μας,παραγγειλαμε αυτα http://www.sticky.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=434&category_id=1162&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26 αντι ταπετσαριας!εγιναν πολυ ωραια!το μεσημερι με ξεπατωσαν τα μεγαλα,ειπα να τα κρατησω ξυπνια και να τα κοιμησω νωρις οποτε καναμε χειροτεχνιες!καναμε 2 προβατακια το ενα με κοκκινο φιογκο και το αλλο με σιελ γραβατα!τα παντρεψαμε,φαγαμε μπισκοτα στο γαμο και μετα καναμε τις μουντζες και των 5 μας σε χαρτονι,τις πιασαμε με διπλοκαρφο και γραψαμε απο μια λεξη στην καθε μια! WE HAVE A HAPPY FAMILY!!!χαχαχαχα τρελαθηκαν τα χαζα μου!
ε μετα καναμε στον τοιχο του δωματιου μου τα αποτυπωματα απο παλαμιτσες και πατουσακια και των 3ων!αποτελεσμα?βαψαμε την κουρτινα και θελει να την πλυνω αυριο και δε μπορεσα να μιλησω στην πολυαγαπημενη μου πεθερα γιατι ημουν με τις μπογιες στο χερι!!!!
τωρα εγω πως θα ζησω μεχρι την αλλη κυριακη που θα ξαναπαρει????????????????μου λετε????????? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Razz

spyros3

spyros3
μπραβο ευα μ..πού ωραια ολα αυτα π κανατε με τα παιδια σ μαζι...εμεις δεν κανουμε συνεχει χειροτεχνιες αλλα παιζουμε με ταμαξια τ ζωγραφιζουμε κ φτιαχνουμε παζλ αντε κ καμια πλαστελινη...

προσεξε απο την στεναχωρια σ να μην κοιμηθεις αποψε!!!

α..της δινω την κρεμα βανιλια 2 μερες τωρα αλλα δεν την θελει!!!αναγουλιαζει!!!ας ηρεμησει απο τιν πυρετο κ μετα θα ξαναπροσπαθησω..

βαλτε κ την κορη μ στο μινιον μωρα..5 μηνων κ 6450 κιλα...ενω ο σπυρος τοτε ηταν 7800!!!!!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχου ευα σε ζηλευω με την καλη την εννοια μπραβω χρυσοχερα εισαι πρεπει να σαι αγαπα πολυ η πεθερα σου αν οχι μαλλον δεν ξερει τι θυσαυρος εισαι

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια μου!
Να καλωσορίσω και γω τα καινούρια κορίτσια!Μπέτυ οι μικρές μας έχουν 1 μέρα διαφορά. Εγώ γέννησα στις 28, 00.05 τη νύχτα. Παρά λίγο 27 δηλαδή!!
Περάσαμε ένα Σαββατοκύριακο με πολλές στιγμές γκρίνιας, αλλά και πολλές στιγμές με χαμόγελα και λογάκια!!! όταν λέει τα δικά της θέλω να τη φάω! Είναι τέλεια!!! Τώρα θα την κάνουμε μπανάκι και θα τη ζυγίσουμε! Να δούμε, πήραμε τίποτα αυτή την εβδομάδα;;
Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί η αδερφούλα μου δεν έχει ακούσει την παιδίατρο που της είχε πει την προηγούμενη βδομάδα να δίνει στη μικρή μετά από κάθε γεύμα στο στήθος και μπουκάλι γιατί είχε χάσει πολύ βάορς. Σήμερα που πήγαν πάλι, είχε πάρει το διπλάσιο από το αναμενόμενο βάρος με το μαμαδογαλατάκι μόνο!! εκανε μόκο η παιδίατρος, δεν της είπε τίποτα για μπουκάλι!! αμάν πια και αυτοί οι παιδίατροι, προσπαθούν να σε φοβίσουν ότι το παιδί χάνει βάρος. Ορίστε, σε μια βδομάδα το πήρε το βάρος της.
Βίκυ μου κουράγιο κούκλα μου! Πολύ δύσκολο να μην κοιμάσαι νύχτα. Δεν ξέρω τι να σε συμβουλέψω.. Εγώ είμαι από τις τυχερές. Μπορεί τη μέρα να έχει γκρίνια, να μην κοιμάται πολύ, αλλά το βράδυ άπαξ και κοιμηθεί, τελείωσε..!! Αφού πολλές φορές δεν ξυπνάει να φάει και τη σηκώνω εγώ στον ύπνο της να πιει λίγο για να αποφορτίσει το στήθος μου.. Ελπίζω να κρατήσει αυτό! Συζήτησε το με την παιδίατρό σου.. Πάντως υπάρχει ένα άλμα που ξεκινάει την 15 βδομάδα και φτάνει μέχρι την 19. Είναι ένας μήνας. Μήπως εσείς απλά το παρατείνατε λίγο το αλματάκι;;

mickey10

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
elbono έγραψε:μαμαβι γιατι δν τ συζητας μ τηνπαιδιατρο?

καλως ηρθες Μινα!!!ν σου ζησει ειμαι η ελενη μ ενα παιδακι!γεννηθηκε στις 9/7!!

σε ευχαριστω πολύ Ελενη! κ εσυ να χαιρεσαι το παιδακι σου!! μια μερα διαφορα εχουν τα μικρα μας!! Smile

mickey10

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
μπεμπα2012 έγραψε:KALHMERAAAAAAAAAAAAAA
ΜΗΝΑ ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ
ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΠΗ ΕΧΩ 2 ΠΑΙΔΑΙΚΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΝΕΤΕ 17 Τ ΜΗΝΑ.Η ΜΙΚΡΗ 13 Τ ΜΗΝΑ

καλως σας βρηκα Ποπη!! κ εσυ να χαιρεσαι τα παιδακια σου!! Smile

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις