76 Απ: Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 Κυρ Νοε 11, 2012 4:24 am
mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
mamavi έγραψε:mamamatina έγραψε:Τώρα έπεσαν για ύπνο και μπηκα λιγάκι πριν αρχίσω συμμάζεμα κ σίδερο. Βίκυ, πήρα το βιβλίο κοιμήσου παιδί μου των εκδόσεων Πατάκη κ το διαβάζω τώρα. Μόλις το τελειώσω θέλεις να στο στείλω? Μου φαίνεται πολύ χρήσιμο. Απορώ πώς δεν το είχα βρεί νωρίτερα. Ειδικά στην Παρή που ήταν τόσο νευρόσπαστο. Με είχε ξεκάνει. Όσο για το ντεπόν, το μισό του βάρους της ίσως κ 0,3 παραπάνω επειδή θα βγει και λίγο έξω. Με την σύριγγα σιγά σιγά. Όχι στο μπιμπερό γιατί δεν ξέρεις αν θα το πιει όλο.
Φωνάζει ο Γιάννης. Τί θέλει πάλι αυτό το παιδί?
Ματινάκι σ'ευχαριστώ, αν είναι τόσο καλό να τρέξω να το πάρω αλλά το θέμα είναι να εφαρμόζονται αυτά που λέει σε θηλάζοντα βρέφη.
Μωρέ κι εγώ δεν συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέει. Αλλά, είναι σίγουρο ότι όταν κλαίνε δεν πεινάνε πάντα. Τους γίνεται συνήθεια από ένα σημείο και μετά. Και ναι μεν ο θηλασμός δεν έχει ωράρια και δίνεις όποτε το ζητάει το παιδί αλλά αρχικά εξαντλείς όλα τα άλλα κ μετα. Δλδ αν έχει λερωθεί αν ζεσταίνεται αν θέλει λίγο αγκαλίτσα. Έτσι σαν κι εσάς ήμου στην πρώτη μου και μετά στον Γιάννη λίιιιιιιγο καλύτερα. Μετα συνειδητοποίησα όλα αυτά. Τώρα η μικρή και η Μαρία νωρίτερα. Μια χαρά κοιμόντουσταν. Θα σε βοηθήσει πιστεύω. Αρκαι να το πάρεις απόφαση. Δεν λέει να το αφήνεις το μωρό να πλαντάζει στο κλάμα. κι αυτό λάθος είναι. Εγώ στην Παρή έτσι είχα καταντήσει να κάνω ενώ είχε πάει 15 μηνών, εγώ έγκυος με την κοιλιά τούρλα. Και τον θηλασμό της τον έκοψα στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης. Πάντως εγώ σε 3-4 μέρες το τελειώνω κ στο στέλνω αν θες για να μην πληρώνεις τσάμπα. 10 ευρώ κάνει περίπου.
Φεύγω γιατί θα με πάρουν φαλάγγι οι δουλειές.