51 Απ: ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Τετ Νοε 21, 2012 8:38 am
Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Καλε τελειωσε γι αυτο εμεινα σε αυτα...χοχοχοχ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioanna85 έγραψε:τα οξινα οπως πχ τα μανταρινια δυσκολευουν το θεμα με τις καουρες!
Sofki έγραψε:Εγω εφαγατο απογευμα τα φρουτα μου και μολις εφαγα ενα γιαουρτι με λιγη βρωμη και αποξηραμενα φρουτακια...Σκασμενη νιωθω
nantiaf έγραψε:Nancy82 έγραψε:Μια χαρά σε βρίσκω. Καλά έκανες! Εγώ τσακίζω ένα ρόδι τώρα! Μμμμ...δεν είναι πολύ γλυκό αλλά μου αρέσει! Και μετά λέω να χτυπήσω ένα μήλο! Για να δούμε! Πάντως ο γιατρός μου μου είχε πει ότι το πιο δύσκολο θα είναι μεταξύ 22-24ης βδομάδας γιατί λέει παράγουμε μία ορμόνη τότε, την κορτιζόλη (ξαδέρφη της κορτιζόνης) που προκαλεί κάτι σαν βουλιμία, για την ακρίβεια βουλιμία κύησης την είπε. Εκεί θέλει συγκράτηση λέει για να μην ξεφύγουμε!
Αααα, την άτιμη!!! Θα την έχουμε κατα νου! Οοοοοχ.... και θα είμαι εκει στις γιορτες περίπου τόσων εβδομάδων,..... Φωτιά στα μελομακάρονα... να μην ξαναμυρίιιισουνν.....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nancy82 στις Τετ Νοε 21, 2012 12:16 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Διόρθωση- συμπλήρωση)
jennia έγραψε:Κορίτσια επειδή διαβάζω τις διατροφές, τα κιλά κλπ και αγχώνομαι γιατί εγώ δε ξέρω γιατί αλλά δε μπορώ να τηρήσω τις συμβουλές σχετικά με το τι θρεπτικές ουσίες πρέπει να προσλαμβάνουμε κάθε μέρα.Εσείς τα τρώτε όλα?Δηλαδή λαχανικά,φρούτα,ασβέστιο,κρέας κλπ. σε καθημερινή βάση????
POPIKALYMN έγραψε:κορίτσια εγώ ειμαι στην αρχή της εγκυμοσυνης μου,το ανακαλυψα πριν λιγες μερες.εκοψα αμέσως τον καφέ.η αλήθεια ειναι οτι αυτα που λέτε για υδατανθρακες & κτλ δεν εχω ιδέα.αρχισα να τρώω οσο μπορω υγειηνα.σημερα το πρωι έφαγα ένα τοστ,δεκατιανο μια μπανάνα και ένα χυμό,το μεσημέρι φασολάδα το απογευμα 2 τυποπιτακια και το βραδυ λίγη ψαρόσουπα.
ήθελα να σας ρωτησω,αντιμετωπίζω προβλημα δυσκιλιοτητας ειναι συμπτωμα εγκυμοσυνης?
doritaki έγραψε:jennia έγραψε:Κορίτσια επειδή διαβάζω τις διατροφές, τα κιλά κλπ και αγχώνομαι γιατί εγώ δε ξέρω γιατί αλλά δε μπορώ να τηρήσω τις συμβουλές σχετικά με το τι θρεπτικές ουσίες πρέπει να προσλαμβάνουμε κάθε μέρα.Εσείς τα τρώτε όλα?Δηλαδή λαχανικά,φρούτα,ασβέστιο,κρέας κλπ. σε καθημερινή βάση????
Καλημερα!
Εγω σιγουρα δεν τα τρωω ολα.Φροντιζω να πινω γαλα καθε μερα κ να τρωω φετα.Σαλατα οπωσδηποτε το μεσημερι.Το βραδυ μπορει να φαω σαλατα με φετα αλλα μπορει να φαω κ γιαουρτι ή κ τζανκ φουντ!Μοσχαρι 3 φορες τη βδομαδα απαραιτητως γιατι εχω αιματοκριτη 31!Φρουτα τρωω μονο οταν κ αν θυμηθω.Χυμο πινω ακομη πιο σπανια.Ψαρι κ οσπρια επισης αραια κ που.Βεβαια να τονισω οτι αυτο που κανω δεν ειναι αυτο που πρεπει αλλα αυτο που εγω μπορω χωρις να πιεζομαι.Με εξαιρεση το μοσχαρι που το εχω βαρεθει αλλα δεν εχω επιλογη!Συμπληρωματα δεν παιρνω καθολου εκτος απο σιδηρο.Κ φυσικα τρωω γλυκα σε καημερινη βαση...
ioanna85 έγραψε:Για μενα ενα αλλο ωραιο πρωινο ειναι γαλα με βρωμη (κουακερ) με μια κουταλια μελι, καρυδια και αποξηραμενα φρουτακια οπως κρανμπερι!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης