Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
640 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 640 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 15]

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kleopatra1981 έγραψε:Για να αποφύγουμε τις καούρες καλό είναι να τρώμε μικρά και τακτικά γεύματα και επίσης να αποφεύγουμε τα πολύ πικάντικα, βαριά φαγητά, τσιγαριστά και τηγανιτά..Έφαγα μουσακά,με βραστά λαχανικά κιόλας και όχι τηγανιτά, χθες το απόγευμα στις 7( αυτό ήταν το μεσημεριανό μου αφού αργώ να πάω σπίτι) και παρόλα αυτά είχα το βραδάκι καούρες.. ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 4 679259

Κλεοπάτρα, πώς φτιάχνεις το μουσακά με βραστα λαχανικά; Έχω δοκιμάσει τις μελιτζανες στο φούνρο πρώτα αλλά δε βγήκε τόσο ωραίο! Αν θες μου λες κι εμένα, γιατί και πιο υγιεινός θα είναι, και βαριέμαι απίστευτα το τηγάνισμα!

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σημερα είμαι πολυ ευχαριστημένη απο τη διατροφή!

*Πρωι: 1 μεγάλο ποτήρι γαλα με 2 κ.γ. Καοτονικ κ μια φετα ψωμι με μελι
*Προγευμα: 1 μηλο,1 αχλαδι, 2-3 χουφτες αναλατο πασατεμπο
*Μεσημέρι: 1 πιατο πενες ολικης με 3-4 κ.σ. Κιμα ανακατο κ λιγη τριμμενη γραβιερα
*Απογευμα: 1 αποξη.συκο κ μια φετα ψωμι με 1 φετα μιλνερ
*Βραδυ: σαλατα με 1 ντοματα, αγγουρακι,μαρουλι,χρωματιστες πιπεριες,καροτο αναλατα κ 30 γρ. Τυρι φετα

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 4 328109 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 4 328109 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 4 328109

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα σημερα το πρωι εφαγα γαλα με κορν φλεικς δεκατιανο ενα χυμο φρεσκο.μεσημέρι κρεατοσουπα,απογευμα μια σοκοφρετα και βραδυ κρεατοσουπα.δεν αντεξα την εφαγα τη σοκοφρετιτσα μου!!!!

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Rinoula έγραψε:
kleopatra1981 έγραψε:Για να αποφύγουμε τις καούρες καλό είναι να τρώμε μικρά και τακτικά γεύματα και επίσης να αποφεύγουμε τα πολύ πικάντικα, βαριά φαγητά, τσιγαριστά και τηγανιτά..Έφαγα μουσακά,με βραστά λαχανικά κιόλας και όχι τηγανιτά, χθες το απόγευμα στις 7( αυτό ήταν το μεσημεριανό μου αφού αργώ να πάω σπίτι) και παρόλα αυτά είχα το βραδάκι καούρες.. ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 4 679259

Κλεοπάτρα, πώς φτιάχνεις το μουσακά με βραστα λαχανικά; Έχω δοκιμάσει τις μελιτζανες στο φούνρο πρώτα αλλά δε βγήκε τόσο ωραίο! Αν θες μου λες κι εμένα, γιατί και πιο υγιεινός θα είναι, και βαριέμαι απίστευτα το τηγάνισμα!

Rinoula καλημέρα! Από λάθος έγραψα βραστά, στο φούρνο τα ψήνω. Αρχικά θα λαδώσεις το ταψί με λίγο λαδάκι και αφού κόψεις τα λαχανικά και τις πατάτες, τα απλώνεις μέσα και τα αλείφεις με λίγο λαδάκι για να μη κολήσουν. Τα αφήνεις για λίγα λεπτά μέσα να σωταρισθούν. Και αφού γίνει βάζεις τον κιμά και τη μπεσαμέλ με τον τρόπο που τα μαγειρεύεις ως συνήθως. Νομίζω πολύ πιο απλό,υγιεινό και ελαφρύ!! Καλή επιτυχία!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τα βάζεις σε στρώσεις κανονικά ή απλωμένα και ψήνεις πιο πολλές φορές;

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kορίτσια, στο ζυγισμα σήμερα έπεσα κι άλλο, 67,5 απο 68,3 την Τεταρτη, φύγαν οι κατακρατησεις φαίνεται, σούπερ!!! ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 4 328109 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 4 328109 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Σελίδα 4 328109

Ρινούλα, εμενα τα πορτοκάλι όπως το πες μου κάθονται στο στομάχι κι επίσης τον μουσακά τον κανω ως εξης: ψηνω σε λαδοκολλα φουρνο τις μελιτζανες, μετα σε λαδοκολλα φουρνου τις πατατες ελαφρως λαδωμενα αυτα και μετά κάνω τις σειρες κλπ όπως στον κανονικο κιμα...

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το είχα δοκιμάσει μια φορά έτσι αλλά δε μου βγήκε πολύ καλός. Περίπου πόση ώρα τα ψήνετε;

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μεχρι να ροδοκοκκινησουν οι πατάτες και να μαλακώσουν-σκουρύνουν οι μελιτζανες τα ψηνω εγώ.. Μου άρεσε πολύ! Μήπως δεν τα εψησες πολύ ωρα και σου φανηκε αλλιως?

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπορεί, δεν ξέρω! Το άλλο σ/κ θα κάνω πάντως! Θέλω να περάσει το ραντεβού με το γιατρό γιατί όποτε κάνω μουσακά τρώμε το πυρεξάκι μέσα στην πρώτη μέρα...μη με ζυγίσει και με μαλώσει, χιχι!

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Rinoula έγραψε:Τα βάζεις σε στρώσεις κανονικά ή απλωμένα και ψήνεις πιο πολλές φορές;
. Τα βάζω απλωμένα ώστε να ψηθουν,εφόσον δε τα τηγανίζω. Μόλις ροδίσουν είναι έτοιμα.

xrisili

xrisili
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια γειά σας και απο μένα,
διάβασα αυτα που τρώτε καθημερινά και βλέπω ότι τρώτε πολύ ψωμί το οποίο παχαίνει.. γιατί δεν προτειμάτε μια φρυγανιά? επίσης μην τρώτε τηγανιτά ενοχλουν στην αναπτυξη του εμβρυου...

Να προτειμάτε το πρωι υδατανθρακες και το βραδυ πρωτεινες..αν δεν σας αρεσει το κρεας η δεν εχετε ορεξη, να φατε μανιταρια που εχουν πολλες προτεινες και παρα μα παρα πολλα ιχνοστοιχεια και βιταμινες (googlaρετε να δειτε). εγω ειμαι στην 13 εβδομαδα..
το πρωι: τρωω φετα με μαρμελαδα η βουτηρα η μελι, γαλα με δημητριακα η σκετο η τυροπητα.
δεκατιανο: ενα φρουτο να πρωτειματε ξινομηλο καλες βιταμηνες καθολου ζαχαρα.
μεσημεριανο: μικρη ποσοτητα φαγητου (ποτε τηγανιτα) με μια σαλατα (ψωμι αποφευγω).
απογευμα:ενα γιαουρτι με αμυγδαλα η καρυδια και μελι.
βραδυ: ενα τονο η 4 φετες γαλοπουλα και μια σαλατα η το φαγητο που τρωτε αλλα σε μικρη ποσοτητα.

αν τρωτε σωστα δεν παιρνετε σιγουρα κιλα.
εμενα μου ειπε ο γιατρος μου οτι αν σινεχισω ετσι πανω απο 10 κιλα δεν θα παρω.

α και κανω και περπατημα μιση ωρα την μερα(η κανω δουλειες οχι κουραστικες.
ελπιζω να βοηθησα Laughing

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι ρε παιδί μου αυτό το ψωμί πρέπει να το μειώσω κι εγώ... Αλλά ή 2 φρυγανιες φας ή 1 φετα ψωμί είναι το ίδιο πάντως...

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ο τονος πρεπει να αποφευγεται απο εγκυμονούσες και παιδιά γιατί περιέχει υδραργυρο.

Αλλιώς xrisii σε θαυμάζω για το πρόγραμμά σου!

xrisili

xrisili
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Rinoula έγραψε:Ο τονος πρεπει να αποφευγεται απο εγκυμονούσες και παιδιά γιατί περιέχει υδραργυρο.

ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ???
ααα να τον ρωτησω γιατι αν δεν κανει να τον σταματησω...

παλια εκανα διατροφη και για να μεινω στα κιλα που ημουν ετρωγα πανω κατω αυτα... τωρα ο γιατρος που μιλαω μου ξανα ειπε τα ιδια να συνεχισω ειναι μια χαρα και δεν παιρνεις κιλα.

xrisili

xrisili
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nantiaf έγραψε:Ναι ρε παιδί μου αυτό το ψωμί πρέπει να το μειώσω κι εγώ... Αλλά ή 2 φρυγανιες φας ή 1 φετα ψωμί είναι το ίδιο πάντως...

εχει διαφορα μεγαλη γιατι τα περισσοτερα ψωμια που περιεχουν πλαστικοποιητες που δεν ειναι οτι καλυτερο. αν θελεις ψωμι να τρως εφταζημο.

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrisili έγραψε:
Rinoula έγραψε:Ο τονος πρεπει να αποφευγεται απο εγκυμονούσες και παιδιά γιατί περιέχει υδραργυρο.

ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ???

παλια εκανα διατροφη και για να μεινω στα κιλα που ημουν ετρωγα πανω κατω αυτα... τωρα ο γιατρος που μιλαω μου ξανα ειπε τα ιδια να συνεχισω ειναι μια χαρα και δεν παιρνεις κιλα.

Ψάξε και στο google να δεις... και ελληνικα και αγγλικά.

ισμηνη

ισμηνη
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
λοιπον κοριτσιαειναι τελειο το θεμα..
εγω ειμαι 6w+2d και ζηγηστηκα 79 κιλα...ασχολιαστο.το πηρα αποφαση σημερα θα κλεισω ραντεβουμε διαιτολογο δεν θελω να παρω ουτε 1 κιλο,δενγινεται που θα φτασω ρε γαμωτο..

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βρε κοριτσια ενταξει να προσέχουμε είπαμε αλλά εγώ αυτα τα κάνω για ν αδυνατισω!!! χαχαχα
Πιστεύω με μετρό απ όλα μπορούμε να τρώμε παίρνοντας απλά τα επιτρεπόμενα κιλά! Ε μην λεμε χαζα 9 μήνες μια πατάτα τηγανιτη η ένα σνιτσελακι θα το χτυπησεις!
Πάντως το χω διαβάσει κι εγώ ότι ο τόνος δεν επιτρέπεται όπως και το συκώτι.
Κρίμα γιατί μ αρέσουν και τα 2!
Κοριτσακια πείτε καμία ιδέα για φαγητακι σαβ/κο! εκτός από παστίτσιο και γεμιστα!

xrisili

xrisili
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Rinoula έγραψε:
xrisili έγραψε:

ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ???

Ψάξε και στο google να δεις... και ελληνικα και αγγλικά.

οντως εχεις δικιο...σε ευχαριστω!!!!

xrisili

xrisili
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despinaki_86 έγραψε:Βρε κοριτσια ενταξει να προσέχουμε είπαμε αλλά εγώ αυτα τα κάνω για ν αδυνατισω!!! χαχαχα
Πιστεύω με μετρό απ όλα μπορούμε να τρώμε παίρνοντας απλά τα επιτρεπόμενα κιλά! Ε μην λεμε χαζα 9 μήνες μια πατάτα τηγανιτη η ένα σνιτσελακι θα το χτυπησεις!
Πάντως το χω διαβάσει κι εγώ ότι ο τόνος δεν επιτρέπεται όπως και το συκώτι.
Κρίμα γιατί μ αρέσουν και τα 2!
Κοριτσακια πείτε καμία ιδέα για φαγητακι σαβ/κο! εκτός από παστίτσιο και γεμιστα!

Γειά σου Δεσποινάκι... εαν ειναι που και που δεν νομιζω να πειραζει αλλα τους 3 πρωτους μηνες που διαμορφωνονται τα οργανα του μωρου πρεπει να προσεχουμε.
σ/κ ε??
τι θα ελεγες για γιουβαρλακια??
ή φασολακια δροσερα με κουνουπιδι,πατατες και χοιρινο??
σουπιες σπιφαδο??
κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο?

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Xrisili μου, ψωμάκι τρώω σπιτικό, μόνη μου ζύμωσα Laughing Laughing Πόσα κιλά ξεκίνησες και τι ύψος έχεις? Πήρες καθόλου ως τώρα?

Ισμήνη μου δε γίνεται φυσικά να μην πάρεις καθόλου στν εγκυμοσύνη σου, δεν επιτρέπεται κιόλας, οχι απλα δε γίνεται! Μπορείς όμως να πας όπως ειπες σε διαιτολογο και να παρεις τα λιγότερα δυνατα!!!! Να πας, καλό θα κανεις σε σενα και στο νινί σου!

Δεσποινάκι, το σωστό είναι να μην πεινάμε, δίαιτα όπως το λες δε γίνεται, μόνο σωστή διατροφή! Αν είναι φυσιολογικο το βάρος μας τότε χρειαζόμαστε όσο και σε μια απλη συντηρηση, δηλαδη 2000 θερμίδες περιπου ημερησίως. Μετά απο το δευτερο τριμηνο αυξανουμε λίγο κατα 300 θερμίδες. Φυσικά κι αυτες τις παραπανω πρεπει να τις παρουμε υγιεινά, εννοείται. Οπότε ούτε δίαιτα, ούτε υπερβολές, όπως το είπες και μια στο τοσο θα φαμε ενα τηγανιτό, και κανα γλυκο και απ όλα, απλώς προσπαθούμε να γίνεται όσο λιγότερο μπορούμε! Wink Wink Εγώ μάλλον κανα φασολάκι θα φτιάξω, εφαγα και κοτοπουλο, κ μακαρονια με κιμα κ όσπριο, λαδερό δεν εφαγα ακομα... Σήμερα εχω σαρδέλες...

Αχ τι επαθα με τις σαρδέλες..! Καταρχην οση ώρα τις καθαριζα μου ηρθε να πεσω κατω πολλές φορες, πηγαινα καθομουν λιγο κ μετα συνεχιζα κ μετα παλι τα ίδια! Αυτό το χω παθει κ οταν καθαριζα γαυρο μια φορα πριν λιγες βδομαδες. Αλλιώς δεν εχω ξαναπαθει ταση λιποθυμιας. Λεω μαλλον ο συνδυασμος ορθοστασία-μυρωδια ψαριού το προκαλεί..... Και μετά που τις εψηνα όμως... πο πο να τα βγάλω μου ερχόταν...! Ελα που είναι όμως καλές, γεμάτες Ω3 λιπαρα καλά λιπαρα για το νινι... Θα φαω το μεσημερι... ελπίζω!!!

voula1980

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nantiaf έγραψε:Xrisili μου, ψωμάκι τρώω σπιτικό, μόνη μου ζύμωσα Laughing Laughing Πόσα κιλά ξεκίνησες και τι ύψος έχεις? Πήρες καθόλου ως τώρα?

Ισμήνη μου δε γίνεται φυσικά να μην πάρεις καθόλου στν εγκυμοσύνη σου, δεν επιτρέπεται κιόλας, οχι απλα δε γίνεται! Μπορείς όμως να πας όπως ειπες σε διαιτολογο και να παρεις τα λιγότερα δυνατα!!!! Να πας, καλό θα κανεις σε σενα και στο νινί σου!

Δεσποινάκι, το σωστό είναι να μην πεινάμε, δίαιτα όπως το λες δε γίνεται, μόνο σωστή διατροφή! Αν είναι φυσιολογικο το βάρος μας τότε χρειαζόμαστε όσο και σε μια απλη συντηρηση, δηλαδη 2000 θερμίδες περιπου ημερησίως. Μετά απο το δευτερο τριμηνο αυξανουμε λίγο κατα 300 θερμίδες. Φυσικά κι αυτες τις παραπανω πρεπει να τις παρουμε υγιεινά, εννοείται. Οπότε ούτε δίαιτα, ούτε υπερβολές, όπως το είπες και μια στο τοσο θα φαμε ενα τηγανιτό, και κανα γλυκο και απ όλα, απλώς προσπαθούμε να γίνεται όσο λιγότερο μπορούμε! Wink Wink Εγώ μάλλον κανα φασολάκι θα φτιάξω, εφαγα και κοτοπουλο, κ μακαρονια με κιμα κ όσπριο, λαδερό δεν εφαγα ακομα... Σήμερα εχω σαρδέλες...

Αχ τι επαθα με τις σαρδέλες..! Καταρχην οση ώρα τις καθαριζα μου ηρθε να πεσω κατω πολλές φορες, πηγαινα καθομουν λιγο κ μετα συνεχιζα κ μετα παλι τα ίδια! Αυτό το χω παθει κ οταν καθαριζα γαυρο μια φορα πριν λιγες βδομαδες. Αλλιώς δεν εχω ξαναπαθει ταση λιποθυμιας. Λεω μαλλον ο συνδυασμος ορθοστασία-μυρωδια ψαριού το προκαλεί..... Και μετά που τις εψηνα όμως... πο πο να τα βγάλω μου ερχόταν...! Ελα που είναι όμως καλές, γεμάτες Ω3 λιπαρα καλά λιπαρα για το νινι... Θα φαω το μεσημερι... ελπίζω!!!
Ωράια θέμα έχετε ανοίξει κορίτσια,μπράβο σας,Ναντια κι εγώ τα ίδια επειδη το πρώτο τριμηνο γίνεται η οργανογενεση έφαγα πολλές φορές σαρδέλες με το ζόρι αφού με το που τις έβαζα στο φούρνο μου έρχοταν να τα βγαλω όλα,αλλά τις έτρωγα αναγκαστικα.στο πρωτο δεν τα έιχα αυτά..

xrisili

xrisili
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nantiaf έγραψε:Xrisili μου, ψωμάκι τρώω σπιτικό, μόνη μου ζύμωσα Laughing Laughing Πόσα κιλά ξεκίνησες και τι ύψος έχεις? Πήρες καθόλου ως τώρα?

μπραβο το καλυτερο ειναι αυτο και εγω ζημωνω αλλα δουλευω και δνε προλαβαινω. ειμαι 1,62 υψως και ξεκινησα με 49 κιλα τωρα ειμαι 51,5.

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπραβο Xrisili, κορμάρα είσαι κι οπως σε βλέπω θα παραμείνεις!

xrisili

xrisili
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nantiaf έγραψε:Μπραβο Xrisili, κορμάρα είσαι κι οπως σε βλέπω θα παραμείνεις!

κοντουλα ειμαι μωρε...αλλα ευτυχως αδυνατη...ασε να δουμε τωρα στο τελος της εγκυμοσυνης αν το εχω σωσει χαχαχα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 15]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις