Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
718 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 718 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι και γω εκει γεννησα. Και αυτη τη φορα εμεινα πολυ ευχαριστημενη. Πληρωσαμε γυρω στα 1075 συν 115 για το πρωτο 24ωρο που εμεινε ο μπεμπης στη ΜΕΝΝ Ι, για παρακολουθηση (λογω ινσουλινης που εκανα) συν 29 για τις φωτογραφιες. Τα βασικα νοσηλεια ουσιαστικα ηταν 1075.

eirini2

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ποσο θα αλλαξουν ακομη τα μωρακια σας μεχρι να μεγαλωσουν.εμενα ο στρατος εχει μονο τα ματια μου και το χρωμα μαλλιων του αδερφου μου.κατα τα αλλα ειναι ιδιος ο μπαμπας του.η πολυαγαπημενη πεθερουλα εχει φαγωθει οτι μοιαζει σε εμενα και συνεχεια λεει αντε το επομενο να μοιασει στον μπαμπα του.λες κι αυτο μοιαζει στο γειτονα.πως κολλανε ομως τοσο πολυ μερικοι σε ποιον μοιαζει.εμενα με ενδιαφερει να ειναι καλα και ας παρει απο οπου θελει.εκτος απο την πεθερα μου(χαχαχαχαχα)

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχα, Ειρήνη μου χωρίς πλάκα, πόσο δίκιο έχεις! Εμείς τώρα τα λέμε αυτά καθαρά από περιέργεια... Ειλικρινά δε με νοιάζει καθόλου από ποιον θα πάρει, εξάλλου για άλλη μια φορά φαίνεται πως... κοιμόμουν! Φυσικά ας είναι υγιή και όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα...! Και η Δανάη έχει αλλάξει πολύ από νεογέννητο, αλλάζουν τρομερά, είναι γεγονός!

Μαρκέλλα μου ρωτάω για τα λεφτά για να καταλάβω κατά πόσον ισχύει τελικά αυτό που μας είχε πει η Κλεοπάτρα για τη συμμετοχή του ΕΟΠΥΥ από 100% σε 70%... Αλλιώς προφανώς τον ίδιο τιμοκατάλογο θα έχουμε, με τόσο λίγες μέρες διαφορά, σωστά;

Πείνασα κιόλας η pig ! Και απ' ότι φαίνεται θα αργήσω να φάω γιατί βλέπω κινητικότητα στο πορτ-μπεμπέ...!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ισχυει αυτο με τον ΕΟΠΥΥ απο 20 του μηνα, εγω θα πληρωνα γυρω στα 700 αντι για 1075. Για 4κλινο μιλαω.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella_p έγραψε:Ισχυει αυτο με τον ΕΟΠΥΥ απο 20 του μηνα, εγω θα πληρωνα γυρω στα 700 αντι για 1075. Για 4κλινο μιλαω.

Ωχ αμάν, κι εγώ νόμιζα πως μιλούσες για 3κλινο! Και με φπα δλδ διότι ήταν κάπου στα 870 νομίζω χωρίς φπα τότε. Πωπω τους μ@κάκες, τουλάχιστον σου είπαν αν θα πάρεις τα υπόλοιπα από το ΙΚΑ;

eirini2

crazymommy έγραψε:Χαχαχα, Ειρήνη μου χωρίς πλάκα, πόσο δίκιο έχεις! Εμείς τώρα τα λέμε αυτά καθαρά από περιέργεια... Ειλικρινά δε με νοιάζει καθόλου από ποιον θα πάρει, εξάλλου για άλλη μια φορά φαίνεται πως... κοιμόμουν! Φυσικά ας είναι υγιή και όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα...! Και η Δανάη έχει αλλάξει πολύ από νεογέννητο, αλλάζουν τρομερά, είναι γεγονός!

Μαρκέλλα μου ρωτάω για τα λεφτά για να καταλάβω κατά πόσον ισχύει τελικά αυτό που μας είχε πει η Κλεοπάτρα για τη συμμετοχή του ΕΟΠΥΥ από 100% σε 70%... Αλλιώς προφανώς τον ίδιο τιμοκατάλογο θα έχουμε, με τόσο λίγες μέρες διαφορά, σωστά;

Πείνασα κιόλας η pig ! Και απ' ότι φαίνεται θα αργήσω να φάω γιατί βλέπω κινητικότητα στο πορτ-μπεμπέ...!
το ξερω αλικη μου οτι τα συζητατε ετσι απο περιεργεια.μονο τους αλλους τους νοιαζει πραγματικα σε ποιον θα μοιασει.τωρα κιολας ετσι που με συγχισε προχτες δεν θελω να παρει τιποτα απο αυτην.(πεθερουλα-σκυλα)

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Allo!!!
Μαρκέλλα, τι γλυκό κορίτσι που είναι η κόρη σου!!!! Να την ακούς να παίρνεις θάρρος.

Κ εγώ ονειρεύτηκα οτι έκανα επίσκεψη, αλλά όχι στην Αθανασία αλλά στην Μαρία (Μελίνας). Κ πέρασα κ τέλεια Very Happy Very Happy Very Happy

Κ εμείς πήγαμε στον γιατρό σήμερα. Ψηλώσαμε 4 πόντους κ πήραμε κ βάρος. Είμαστε 54cm κ 3700!!!
Μας τα βρήκε όλα καλά!!!!
Κλαίει, επιστρέφω

eirini2

Elenisig έγραψε:Allo!!!
Μαρκέλλα, τι γλυκό κορίτσι που είναι η κόρη σου!!!! Να την ακούς να παίρνεις θάρρος.

Κ εγώ ονειρεύτηκα οτι έκανα επίσκεψη, αλλά όχι στην Αθανασία αλλά στην Μαρία (Μελίνας). Κ πέρασα κ τέλεια Very Happy Very Happy Very Happy

Κ εμείς πήγαμε στον γιατρό σήμερα. Ψηλώσαμε 4 πόντους κ πήραμε κ βάρος. Είμαστε 54cm κ 3700!!!
Μας τα βρήκε όλα καλά!!!!
Κλαίει, επιστρέφω
μπραβο ελενη μια χαρα ειναι το μωρακι σου

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χελοου γκερλς....
πηγαμε στον γιατρο στο τζανειο σημερα. εφριξα με αυτα που μου ειπε για το αττικο. μεγαλο κυκλωμα τελικα. απο την καθαριστρια μεχρι την διοικητη νοσοκομειου. μωρε μαυρη πετρα θελω να ριξω στο ελλαδισταν.....
ευθυς ο γιατρος χωρις πολλα πολλα. μου εφτιαξε το εισιτηριο για 10/12 δευτερα θα κανουμε εξετασεις και την τριτη 11/12 πρωι πρωι καισαρικη. πφ το αγχος στα υψη αν και εχω μερες μπροστα. ποια αλλη γενναει 12/12????Δεν θυμαμαι η χαζη.
για χρηματα ουτε κουβεντα ουτε εμεις ουτε αυτος βεβαια. παω να ξαπλωσω λιγο και θα ξαναμπω μετα.
φιλια σε ολες

evi86

evi86
Γεια σας κοριτσαρες!Τι κανετε;Μουντος ο καιρος σημερα με αστραπες και βροντες.Ο μικρουλης μου φοβαται και δεν ξεκολλαει απο πανω μας.Εχω ενα τρελλο πονοκεφαλο απ'το πρωι και την βγαζω ξαπλα.Τι κανουν τα μωρακια της ομαδας;Αχχχ ειναι ολα ενα κι ενα,για φαγωμα!Εγκυουλες μου υπομονη!

mamameli

Τι κάνετε;
Όλα καλα;
Ελένη ωραία περάσαμε ε;και δεν έρχεσαι να παίξουν και τα μωρα;έχουν ακριβώς τα ίδια κυβικά απίστευτο;

Αθανασία μου θα γεννήσεις μ´αυτον τελικα ε;
Άντε ωραία!Σημασία έχει να νιώθεις καλα!

Αλίκη κι εγω έχω ιδιωτική ασφάλιση απο τη δουλεια;Τι χαρτιά σου ζήτησαν;Το είχα ξεχάσει τελείως!
Την προηγούμενη νομίζω απο το γιατρο χαρτί μου ζήτησαν.

Ειρήνη σε καταλαβαίνω κι εγω τα πήγαινα μια Χαρά με την πεθερά μου και με ξενερωσαν κάποια πράγματα και δεν είμαστε το ίδιο απο τότε.έχουμε τυπικες σχέσεις.

Την Μελίνα την πήρε η μαμα μου για βόλτα σήμερα και λέω να χαλάρωση λιγάκι!

Φιλακια!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας αγαπημένες εγκυούλες και μανούλες!!!

Αθανασία, καλά μετατοπίστηκες? Εσύ δεν είχες ημερομηνία 5 του μηνού, ή μπερδεύομαι? Ευτυχώς πάντως που βρήκες άκρη με το γιατρό, γιατί είναι πραγματικά κερατιάτικα!!

Μόνο εγώ θα είμαι την άλλη βδομάδα? Razz

Μαρκέλλα μου ολα καλά με τον junior, σύντομα στην αγκαλιά σου!! Εντάξει για το κοριτσάκι σου δεν έχω λόγια, τι γλυκό πλάσμα!!!
Για εξουσιοδότηση, για να μην το έχεις άγχος με το ωράριο στα ΚΕΠ, πήγαινε καλύτερα σε ένα αστυνομικό τμήμα, εκεί στο κάνει ο αστυνομικός βάρδιας, οπότε και 9 το βράδυ να πας, μπορείς.

Μαρκέλλα και Αλίκη, εγώ στο Μητέρα που θα πάω σε τρίκλινο, θα δώσω κάπου 1400 μου είπαν(εντωμεταξύ έχουν διαφοροποιήσει και κάτι σε σχέση με την καισαρική, οπότε οι καισαρικές στοιχίζουν λίγο περισσότερο απο τις φυσιολογικές πλέον). Ενώ με τις παλιές τιμές ήταν 984(τελικές τιμές με ΦΠΑ μιλάω πάντα).
Άλλα έξτρα δε θα έχω λογικά αν όλα πάνε καλά με το μπεμπέ, αφού μαία δική μου δε θα πάρω (τι να την κάνω αφού θα κάνω καισαρική?), βλαστοκύτταρα θα τα κάνω δωρεά (κατέληξα οτι είναι καλύτερα), και κάτι προαιρετικές εξετάσεις του μωρού που σου προτείνουν με 300 ευρώ δε θα τις κάνω (διάβασα οτι είναι ψιλομούφα, ότι είναι θα το δω με τον παιδίατρο στην ώρα του).

Αιμορροΐδες εγώ εμφάνισα λίγο στην αρχή της εγκυμοσύνης και είχα αγχωθεί, αλλά ευτυχώς πέρασαν και δεν ξαναείχα πρόβλημα.

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamameli έγραψε:

Αλίκη κι εγω έχω ιδιωτική ασφάλιση απο τη δουλεια;Τι χαρτιά σου ζήτησαν;Το είχα ξεχάσει τελείως!
Την προηγούμενη νομίζω απο το γιατρο χαρτί μου ζήτησαν.

Μαρία, επειδή κι εγώ έχω ιδιωτική ασφάλιση και μας δίνουν κάτι σαν βοήθημα / επίδομα τοκετού, εμένα μου ζήτησαν:
- Πρωτότυπη βεβαίωση απο το μαιευτήριο που να αναφέρεται και το είδος τοκετού
- Αντίγραφο εξιτηρίου
- Ληξιαρχική πράξη γέννησης (ή πρωτότυπη ή θεωρημένο αντίγραφο απο ΚΕΠ)

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Hello σε όλο το μαμαδοφουσκωτο και μπεμπολάο..Μαρκέλλα τα ουάαα έρχονται..Αθανασία πάλι καλά που την πήρες μυρωδιά την δουλειά και βρήκες καλύτερη άλρη και γιατρό..αιμορροιδες δεν είχα ποτέ.ούτε καν στην εγκυμοσύνη να ειμαι ειλικρινής,βλεπω όμως την μάνα μου που ταλαιπωριέται που κ που..υπομονή και πάλι στον φουσκωτό λαό..τι άλλο ξεχνάω δνε ξέρω..εμείς είμαστε καλά,με λίγη γκρίνια τα απογεύματα κ σφίξιμο(λαιτ κολικοί ευτυχώς) και αύριο σαραντίζουμε..ήδη απο χτες βγήκαμε απο την καλαθούνα και πήγαμε στην κούνια μας αμεεε,να απλωθούμε λίγο..στις 21 Δεκέμβρη που κλείνουμε 2μηνο κάνουμε εμβόλια και τα αγοράσαμε ήδη,μας περιμένει τσίμπημα .. Smile για πεθερές ειτε μαμαδες Ειρηνη μεγάλη η συζήτηση..όπως είπα μάλλον και η δικιά μου άρχισε λίγο να χώνει την μουσούδα της..όταν έρχεται έχει άποψη για όλα,και αρπάζει το μωρό χωρίς να πει κουβέντα..είναι που είναι Σκρουτζ,λέει κ τα δικά της..ο πεθερός μου ο δευτερος Σκρουτζ, ακόμη δν ήρθε να δει το μωρό,να σαραντίσει λεέι πρώτα,μην το κολλήσω τίποτα..εγώ λέω περίμενε κ αλλο μήπως πέσει η τιμή της βενζίνης Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 15 328109 Σορρυ αν φαίνομαι κακιά,απλά επείδη τόσο καιρό μιλάμε εδώ,σας νιώθω κοντά κ άνετα να συζητώ..τέσπα.ασ είμαστε εμείς κ τα μπεμπέ καλα κ να πάνε να μαμηθούν Very Happy Very Happy λέω αυτές τις μέρες να στολίσω,αφού μου πήρανε δώρο δέντρο κ τα σχετικά,όπως και τον αιβασίλη..όποτε .ειναι ήσυχη η μικρή θα το παλέψω,μιας και θα [πλακώσουν κ άλλες επισκέψεις το σ/κ..Ελπίζω να μην σας κούρασα,φιλιά σε όλες κ τα μωράκια.. Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 15 328109

Merjana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πωπω! Τα περισσότερα μωράκια κατέφθασαν βλέπω! Τι τέλεια! Να είναι υγιή και τυχερά τα παιδάκια σας και να τα καμαρώνετε πάντα σας εύχομαι! Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 15 893968

Μαρκέλλα μου σύντομα με το μωράκι σου στο σπίτι! Ολα καλά θα είναι! Μην στενοχωριέσαι!

Για τις εγκυούλες μας λίγη υπομονή ακόμα και με έναν πόνο κορίτσια!

Για όλες σας και την καθεμιά ξεχωριστά σας στέλνω τις θερμότερες ευχές μου! Σας σκέφτομαι πολύ! flower

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι καλος φανηκε ευτυχως Very Happy
φευγοντας δε απο το τζανειο πηγαμε με τον ταριφακο να παρουμε το πρωτο φορμακι του. του ολυμπιακου φυσικα Laughing Laughing .απ οτην ωρα που το πηρε-το διαλεξε και μονος του παρακαλω-ολο γελουσε και ελεγε ο γιος μου ολυμπιακος απο τα γενοφασκια του, γεννημενος στον πειραια θα ειναι, ε πως να μην παιξει στον ολυμπιακο.χιχιχι
ασε που η πρωτα του βολτα θα ειναι στο καραισκακη....τρελος ο ταριφας λεμε...
οι κλωτσιες πανε και ερχονται ωστοσο. μεχρι και ο νεος ντοκ και η μαια ειπαν οτι ειναι υπερδραστηριος.

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Merjana έγραψε:Πωπω! Τα περισσότερα μωράκια κατέφθασαν βλέπω! Τι τέλεια! Να είναι υγιή και τυχερά τα παιδάκια σας και να τα καμαρώνετε πάντα σας εύχομαι! Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 15 893968

Μαρκέλλα μου σύντομα με το μωράκι σου στο σπίτι! Ολα καλά θα είναι! Μην στενοχωριέσαι!

Για όλες σας και την καθεμιά ξεχωριστά σας στέλνω τις θερμότερες ευχές μου! Σας σκέφτομαι πολύ! flower

Κουκλα μου τι κάνεις? Μας έλειψες!!!!!

Αθανασία, κ ο δικός μου περίμενε το γιό για να τον γράψει στις ακαδημίες του Ολυμπιακού κ να γίνει μεγάλος κ τρανός ποδοσφαιριστής, αλλά του έσκασε μύτη η κόρη Laughing

Ρε κορίτσια πως τα βγάζετε πέρα κ με άλλο παιδί? Εγώ από το πρωί μόλις τώρα τελείωσα τις δουλειές του σπιτιού κ δεν έχω μαγειρέψει...

mamameli

Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 15 417472 Μαριάννα μου ευχαριστουμε πολυ!
Πολλα φιλακια σου στέλνω

Ελένη όταν κοιμάται στο πολυ fast forward!Και μου σιδερωνει η μαμα μου!και κάποιες δουλιτσες κάνει ο άντρας μου αλλα δουλεύει στο σπίτι!η μικρη λείπει 5 ώρες καθημερινά!

mamameli

Εμένα με το που βγήκε απο την κοιλιά τον βάφτισε ο γιατρός οπαδό του ΠΑΟΚ..ότι να ναι Laughing Εμείς δεν ανήκουμε εκει...αλλα δεν ασχολούμαστε κιόλας!

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenisig έγραψε:
Merjana έγραψε:Πωπω! Τα περισσότερα μωράκια κατέφθασαν βλέπω! Τι τέλεια! Να είναι υγιή και τυχερά τα παιδάκια σας και να τα καμαρώνετε πάντα σας εύχομαι! Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 15 893968

Κουκλα μου τι κάνεις? Μας έλειψες!!!!!

Ρε κορίτσια πως τα βγάζετε πέρα κ με άλλο παιδί? Εγώ από το πρωί μόλις τώρα τελείωσα τις δουλειές του σπιτιού κ δεν έχω μαγειρέψει...

Που είσαι βρε Μαριάννα μου?? Ελπίζω να είσαι καλά!!!

Ελένη μου, εμείς με δύο παιδιά απλά δε προλαβαίνουμε!!! Ευτυχως εγω έχω τον άντρα μου που έχει γίνει δούλα και κυρά, αλλα απο τη δευτέρα που γύρισε στη δουλειά τα έχω δεί σκούρα και αλλάζω σιγά σιγά το καθημερίνό πρόγραμμα για να τα βγάζω περα.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαριανα τι κανεις? εισαι καλα? να ερχεσαι να μας λες τα νεα σου κοριτσι. σου ευχομαι ολοψυχα το 2013 να κρατησεις στην αγκαλιτσα σου ενα υγιες μωρο.

κλεοπατρα μου αντεχει ακομα ο μπεμπης. και οσο αντεχει τον αφηνουν.
κλεοπατρα,ειρηνη, ζωη και εγω ειμαστε οι τελευταιες. εχουμε και αλλες που περιμενουν?δεν θυμαμαι

ρε κοριτσια η μαριλου τι κανει? λογικα εχει γεννησει τωρα. ας ειναι καλα το κοριτσι.

eirini2

αθανασια αφου βρηκες αλλον γιατρο χωρις λεφτα παλι καλα.ξεχνας νομιζω και την μαιρη που ειναι δεκεμβριο.

φωτεινη οι πεθερες ειναι τραγικες.ο,τι και να πεις γι`αυτες ειναι λιγο.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθανασια τι κανεις αγαπη? Διαβασα τα νεα σου.
Τα δικα μας ειναι καλα. Ο υπερηχος εδειξε οτι λογω αδυναμιας των μυων του οισοφαγου, κανει παλλινδρομηση και γι' αυτο και οι εμετοι. Αυτο θα περασει μετα τους 6 μηνες. Ως τοτε θελει μεγαλη προσοχη με τα γευματα του και τη σταση του υπνου. Πρεπει να μην τρωει λαιμαργα, να τρωει μικρα και συχνα γευματα, δηλαδη καλυτερα καθε 1,5-2 ωρες και λιγο παρα καθε 3-4 ωρες περισσοτερο. Πωωωωω δεν θα κοιμηθω για τους επομενους 6 μηνες μου φαινεται. Θα καθομαι απο πανω του. Ας ειναι. Φτανει που δεν εχει κατι σοβαρο. Αυριο περιμενουμε και τα αποτελεσματα της καλλιεργειας αιματος. Αυτη ειναι σοβαρη εξεταση, αλλα περιμενω καλα αποτελεσματα απο ενστικτο. Αν ολα πανε καλα οπως ως τωρα, θα βγει τη Δευτερα. Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 15 328109 Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 15 328109 Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 15 328109

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαριαννα, κοριτσακι μου τι κανεις? Θελω νεα σου. Στειλε μου.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η Μαριλου, η Βαρβαρα, η Βιβιαν, χαθηκαν ρε γμτ. Ας ειναι καλα και μακαρι να μαθουμε καλα νεα και απο τις τρεις τους.

Ειναι και η mariaro Δεκεμβριο. Και αυτη ψιλοχαθηκε. Αμ, το Χριστινακι? Η Hen Hen

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις