Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
665 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 665 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

XrysaB

XrysaB
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
art86 έγραψε:
XrysaB έγραψε:Σκέψου τι θα γίνει με το προφιτερολ.θα το ΚΆΝΩ αύριο.και εμενα κοιμάται ο καλός μου και κάθομαι δίπλα του.τον βλέπω τόσο λίγο που δεν τον χορταινω
ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ...ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ ΞΚΑΙ ΕΓΩ.ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΡΤΑΙΝΩ,,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΗ Μ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Γ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΛΑΛ ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΝΕΙ ΑΙΩΝΑΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ..ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΟΝΗ Μ?

Αχ κοριτσάκι μου δίκιο ΈΧΕΙΣ εμενα ο δικός μου πήγε 10 μερες Αμερική για συνέδριο και φρικτές δεν κοιμομουν το βράδυ ξημερωνε και ΜΕΤΑ με έπαιρνε ο ύπνος.δεν θα έρχεται σκ;ΕΣΥ δε μπορείς να πηγαίνεις;

XrysaB

XrysaB
Καλο ξημέρωμα σε ΌΛΕΣ και παλι

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XrysaB έγραψε:
art86 έγραψε:
XrysaB έγραψε:Σκέψου τι θα γίνει με το προφιτερολ.θα το ΚΆΝΩ αύριο.και εμενα κοιμάται ο καλός μου και κάθομαι δίπλα του.τον βλέπω τόσο λίγο που δεν τον χορταινω
ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ...ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ ΞΚΑΙ ΕΓΩ.ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΡΤΑΙΝΩ,,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΗ Μ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Γ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΛΑΛ ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΝΕΙ ΑΙΩΝΑΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ..ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΟΝΗ Μ?

Αχ κοριτσάκι μου δίκιο ΈΧΕΙΣ εμενα ο δικός μου πήγε 10 μερες Αμερική για συνέδριο και φρικτές δεν κοιμομουν το βράδυ ξημερωνε και ΜΕΤΑ με έπαιρνε ο ύπνος.δεν θα έρχεται σκ;ΕΣΥ δε μπορείς να πηγαίνεις;
ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΤ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ......ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΚ ΑΛΛ ΔΕ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ...... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ΑΛΑΛ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ..ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΝΝ

LindakiS

LindakiS
Καλημέρααααα σήμερα δεν ειμαι καθόλου καλά.... χθες το βράδυ είχα λίγο αιματακι!!!! κ έχω χεστει πάνω μου!!! Θα παρω σε λίγο τη γιατρό μου αλλά φοβήθηκα πολύ.... αυτό που θυμάμαι να έκανα είναι ότι σφιχτηκα λίγο παραπάνω στην τουαλέτα χωρίς να το θέλω, ενώ προσέχω πολύ ΚΑΙ σε αυτό κ ενιωσα ένα τσίμπημα... μετά έφυγε αυτό...δεν ειχα πονακια καθόλου κ μετά κάναμε πολυυυυυυ χαλαρά λιγο Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 6 215994 με τον άντρα κ εκεί το είδα!!! τώρα το πρωί δεν έχω ΤΠΤ αλλά ένιωσα λιιιιγο πονακι ελπίζω να μην ήταν ΤΠΤ κ να μη ξαναεμφανιστει.... η γιατρός μου είχε πει ότι αν δω κ λίγο αιματακι είναι πολύ φυσιολογικό κ να μη φοβηθώ... αλλά εγώ δε το γουστάρω! σορυ αν σας επρηξα ....καμιά βοήθεια Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 6 688264 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 6 688264

http://www.sailormoon82@blogspot.com

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσάρες μου καλημέρα!!!! Τι κάνετε?? Εγώ είχα δώσει λίγες μέρες τον υπολογιστη στον αδερφό μου και σας εχασα!!!! Crying or Very sad

Καταρχας έχουμε κανένα ευχαριστο στο παρεακι??
Αφρούλα, ολίνα πήγατε στο γιατρο, ακουσατε καρδούλα??

Εγω πήγα χθές!!! χοριακή: 60.630 και ενας σπόρος 1 εκατοστό!!Ακουσαμε την καρδουλα του, και ο αντρας μου ελιωσεεεε!!!Τι σου είναι και αυτα τα "σκληρά αγόρια"!! Very Happy Very Happy

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ολινακι καλημερααα!!!Μην ανησυχεις βρε φοβιτσιάρικο!! Very Happy Very Happy
Εσυ αν θυμάμαι καλά από την αρχή τα είχες αυτα,,, λίγο αιματακι που κ που....

προγεστερόνη παίρνεις??? και επίσης μήπως τωρα στην αρχή, μεχρι να δέσει ο σπόρος να σταματήσετε λίγο τις επαφές???Δεν θα πάθει και τιποτα ο αντρούλης αν του κόψεις το κοκο κανα μηνα!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 6 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 6 215994

mary 30

mary 30
καλημερα κοριτσια !!! και εγω χεσμενη ειμαι αλλα οχι απο τη χαρα μου ...τη δευτερα εκανα χοριακη κ βγηκε 56,3 12 μερες απο τη συλληψη και εχτες τεταρτη 14 μερες απο τη συλληψη ηταν 72,6 δεν διπλασιαστηκε ακριβως αλλα ανεβηκε λιγο ... δεν ξερω ρε παιδια φοβηθηκα μηπως δεν παει καλα?

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρια μου συγχαρητηρια!!!Μήπως είναι λίγο νωρίς για χοριακη, γιαυτό αυτα τα μη σταθερα αποτελέσματα??? Πάρε τον γυναικολόγο σου όπως και να χει να του πεις!!
Σουευχομαι να πάνε όλα καλά μεχρι να κρατησεις το μπεμπακι αγκαλια σου!

mary 30

mary 30
σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου το πηρα τηλ αλλα μου εκοψε τα ποδια ενω αυτη με βοηθησε με τη σπερματεγχυση να το πιασουμε μου ειπε πολυ ψυχρα ενταξει αν δεν συμβει κατι ελα σε δυο βδομαδες να σε δω . δεν ξερω τι να πιστεψω ο αντρας μου λεει καλο ειναι που δεν εμεινε στασιμη η κοπελα στο μικροβιολογικο λεει λιγο χαμηλη ειναι ξερω και εγω εχω φοβηθει πολυ

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ...
ΚΑΛΕ ΠΟΤΕ ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΤΟ 82???ΓΛΩΣΣΟΥΔΕΣ!!!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
LindakiS έγραψε:Καλημέρααααα σήμερα δεν ειμαι καθόλου καλά.... χθες το βράδυ είχα λίγο αιματακι!!!! κ έχω χεστει πάνω μου!!! Θα παρω σε λίγο τη γιατρό μου αλλά φοβήθηκα πολύ.... αυτό που θυμάμαι να έκανα είναι ότι σφιχτηκα λίγο παραπάνω στην τουαλέτα χωρίς να το θέλω, ενώ προσέχω πολύ ΚΑΙ σε αυτό κ ενιωσα ένα τσίμπημα... μετά έφυγε αυτό...δεν ειχα πονακια καθόλου κ μετά κάναμε πολυυυυυυ χαλαρά λιγο Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 6 215994 με τον άντρα κ εκεί το είδα!!! τώρα το πρωί δεν έχω ΤΠΤ αλλά ένιωσα λιιιιγο πονακι ελπίζω να μην ήταν ΤΠΤ κ να μη ξαναεμφανιστει.... η γιατρός μου είχε πει ότι αν δω κ λίγο αιματακι είναι πολύ φυσιολογικό κ να μη φοβηθώ... αλλά εγώ δε το γουστάρω! σορυ αν σας επρηξα ....καμιά βοήθεια Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 6 688264 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 6 688264

ΟΛΙΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ.ΗΤΑΝ ΡΟΖ-ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΚΑΦΕ?
Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΠΑΦΕΣ?
ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ Η ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ?
ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΧΟΥΝ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΥΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΚΙΟΛΑΣ.ΚΑΝΑΤΕ Κ ΣΕΞ!!
ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ?

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΟΦΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ?

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΙΡΗ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΖΩΡΙΕΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ.ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ?ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mary 30 έγραψε:σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου το πηρα τηλ αλλα μου εκοψε τα ποδια ενω αυτη με βοηθησε με τη σπερματεγχυση να το πιασουμε μου ειπε πολυ ψυχρα ενταξει αν δεν συμβει κατι ελα σε δυο βδομαδες να σε δω . δεν ξερω τι να πιστεψω ο αντρας μου λεει καλο ειναι που δεν εμεινε στασιμη η κοπελα στο μικροβιολογικο λεει λιγο χαμηλη ειναι ξερω και εγω εχω φοβηθει πολυ

http://www.konstantinanousia.com/enkymosyne/hcg1

Πήγαινε ρε μαράκι εδω και δες τις αναμενόμενες τιμές χοριακής, για να δεις και δεις με τα ίδια τα ματακια σου ότι είναι φυσιολογικότατααααααα τα νούμερα!!!!!!!Αντε και σκάρωσε το σποράκι!!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΙΡΗ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΝΙΑ flower

ΟΛΙΝΑ ΜΗΝΚΑΘΕΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑΤΑΚΙ.

mary 30

mary 30
οχι δεν μου ειπε μου ειπε απλα αν δεν αλλαξει κατι ελα σε δυο βδομαδες να σε δω Sad

mary 30

mary 30
το ειδα ινκα μου εδω μου φαινονται νορμαλ αλλα και αυτο που λεει η γιατρος μου οτι δεν διπλασιαστηκε και απλα ανεβηκε λιγο ?? μηπως παει για αποβολη ??

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΣΟΦΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ?

Γιάννα μου πολύ καλά!!χθές το είδα για πρώτη φορά το φασολάκι! Ακουσαμε καρδουλααα!!Εσυ τι κανεις??το παιδακι σου??

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΙΡΗ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ Η ΧΟΡΙΑΚΗ.ΕΛΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΟΥ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 6 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 6 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 6 35468

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
LindakiS έγραψε:Καλημέρααααα σήμερα δεν ειμαι καθόλου καλά.... χθες το βράδυ είχα λίγο αιματακι!!!! κ έχω χεστει πάνω μου!!! Θα παρω σε λίγο τη γιατρό μου αλλά φοβήθηκα πολύ.... αυτό που θυμάμαι να έκανα είναι ότι σφιχτηκα λίγο παραπάνω στην τουαλέτα χωρίς να το θέλω, ενώ προσέχω πολύ ΚΑΙ σε αυτό κ ενιωσα ένα τσίμπημα... μετά έφυγε αυτό...δεν ειχα πονακια καθόλου κ μετά κάναμε πολυυυυυυ χαλαρά λιγο Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 6 215994 με τον άντρα κ εκεί το είδα!!! τώρα το πρωί δεν έχω ΤΠΤ αλλά ένιωσα λιιιιγο πονακι ελπίζω να μην ήταν ΤΠΤ κ να μη ξαναεμφανιστει.... η γιατρός μου είχε πει ότι αν δω κ λίγο αιματακι είναι πολύ φυσιολογικό κ να μη φοβηθώ... αλλά εγώ δε το γουστάρω! σορυ αν σας επρηξα ....καμιά βοήθεια Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 6 688264 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 6 688264

ΟΛΙΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ..ΚΑΛΕ ΤΟ ΣΦΙΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΑΙΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....ΕΠΑΦΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΑΣ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ Η ΜΗΤΡΑ...ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ..ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΧΑΖΟΥΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
inka έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΣΟΦΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ?

Γιάννα μου πολύ καλά!!χθές το είδα για πρώτη φορά το φασολάκι! Ακουσαμε καρδουλααα!!Εσυ τι κανεις??το παιδακι σου??

ΑΧ ΜΠΡΑΒΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΡΔΟΥΛΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ?ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΙΣΑΙ.
ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΤΖΑΜΠΟ Κ ΨΩΝΙΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΝΝΑ ΙΝΚΑ Κ ΜΑΡΥ!!!ΕΙΝΑΙ Κ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΔΩ??
ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ?ΕΓΩ ΕΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΑΠΑΙΣΙΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΕΡΑΣΕ

mary 30

mary 30
αχ Γιαννα μου μου δινεις πολυ κουραγιο και συ Ινκα μου μακαρι να εχετε δικιο βρε κοριτσια και εγω αδικο και να παει καλα Smile αλλα ακουω κατι χορικες απο αλλα κοριτσια στις 4 εβδομαδες και τρελενομαι πως γινεται να εινια πιο ψηλες

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γιαννα μου να σας ζήσει το παιδάκι σας!!!να του χαριζει ο θεός υγεία κια τύχη!! Μπήκατε σε χριστουγεννιάτικο mmood, e!!!Ζηλευωωω!!Κυριακή θα στολίσω!τελος!

Τόνια μου καλημέρα!ότι είναι πίσω μας, το αφήνουμε πίσω μας!!!!Σήμερα, καινούρια μέρα με μπολικο χαμογελο σου ευχομαι!!

ΜΑράκι μην αγχώνεσαι αδικα!Μια χαρά τα πας! και μην συγκρίνεσαι με αλλές εγγυούλες!!Αντε θετικη σκέψη λίγο!!

Σας αφήνω κορίτσια, πάω για εξετασεις περιγεννητικού περιεχομένου!!

μουατσ!!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ?ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ?

ΜΑΙΡΗ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΧΟΡΙΑΚΕΣ ΑΛΛΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ.ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις