101 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 Τετ Νοε 21, 2012 2:31 pm
αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
καληνυχτα φωτεινουλα
καληνυχτα σε ολα τα κοριτσια που πηγαν για νανι
καληνυχτα σε ολα τα κοριτσια που πηγαν για νανι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜFOTINI28 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!
FOTINI28 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!
αγαπη έγραψε:αφρουλα εγω μαλλον εχω οπισθια κλιση μητρας εχει καμμια αλλη εκτος απο μενα????
αφρουλα έγραψε:ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΠΟΝΑΩ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΠΗΔΗΧΤΟΥΛΑ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΘΕΣΗ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ?
αφρουλα έγραψε:ΜΑΡΗ ΧΡΥΣΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ? ΤΡΕΛΗ!!!!!!!!!!! ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ... ΜΑΚΑΡΙ!
ΑΣΕ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΦΟΒΗΘΕΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΑΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ!
ΣΉΜΕΡΑ λέγανε στη μενεγάκη ΌΤΙ όταν ακουμπας την κοιλιά ΚΆΝΕΙ συσπασειση μητρα δεν ΞΈΡΩ αν ισχύει απο τόσο ΝΩΡΊΣ
Ο ΆΝΤΡΑΣ μου ξερειβοτι είμαι τρελή.ΝΟΜΊΖΩ πως κυρίως για αυτο μαγαπαει
ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!
αφρουλα έγραψε:ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΩΡΑΚΙ!!!! (ΤΟ ΛΕΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!)
ΣΑΣ ΡΙΧΝΩ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ
Ευχαριστούμε καλη ξεκούραση και στους 2 σας.φιλια πολλα
ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑΝΙ!!! ΘΑ ΣΗΚΩΘΩ ΤΟ ΠΡΩΙ!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΦΡΟΥΙΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαφρουλα έγραψε:ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΩΡΑΚΙ!!!! (ΤΟ ΛΕΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!)
ΣΑΣ ΡΙΧΝΩ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ
ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑΝΙ!!! ΘΑ ΣΗΚΩΘΩ ΤΟ ΠΡΩΙ!
αγαπη έγραψε:αφρουλα εγω μαλλον εχω οπισθια κλιση μητρας εχει καμμια αλλη εκτος απο μενα????
XrysaB έγραψε:ΑΓΑΠΗ μου ΈΧΕΙΣ τσεκάρει ορμονες;ΑΥΤΌ δε ΝΟΜΊΖΩ να ΈΧΕΙ σχέση με τη μητρα.ο θυρεοειδης;
ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ...ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ ΞΚΑΙ ΕΓΩ.ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΡΤΑΙΝΩ,,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΗ Μ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Γ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΛΑΛ ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΝΕΙ ΑΙΩΝΑΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ..ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΟΝΗ Μ?XrysaB έγραψε:Σκέψου τι θα γίνει με το προφιτερολ.θα το ΚΆΝΩ αύριο.και εμενα κοιμάται ο καλός μου και κάθομαι δίπλα του.τον βλέπω τόσο λίγο που δεν τον χορταινω
Σε ρωτάω ΓΙΑΤΊ στα 19 ΕΊΧΑ Τρελους πόνους και ΚΆΤΙ με μια ορμόνη έπαιζε ούτε θυμάμαι μου δωσαν χάπια για ΈΝΑ διάστημα και ΑΠΌ τότε ΤΊΠΟΤΑ ξανα 10 χρονια τωρααγαπη έγραψε:XrysaB έγραψε:ΑΓΑΠΗ μου ΈΧΕΙΣ τσεκάρει ορμονες;ΑΥΤΌ δε ΝΟΜΊΖΩ να ΈΧΕΙ σχέση με τη μητρα.ο θυρεοειδης;
ναι χρυσα μου εχω κανει ορμονολογικες εξετασεις οχι ο θυρροειδης δεν παιζει κανενα ρολο με την θεση της μητρας αλλο το ενα αλλο το αλλο
ΧΡΥΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟXrysaB έγραψε:ΑΓΑΠΗ και φουρφουρακι Αρτεμουλα λέω να ξαπλωσω ποναω λίγο ελπίζω για καλο.ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ για την παρεουλα σας όνειρα γλυκά σε ΌΛΕΣ σας
art86 έγραψε:ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ...ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ ΞΚΑΙ ΕΓΩ.ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΡΤΑΙΝΩ,,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΗ Μ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Γ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΛΑΛ ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΝΕΙ ΑΙΩΝΑΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ..ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΟΝΗ Μ?XrysaB έγραψε:Σκέψου τι θα γίνει με το προφιτερολ.θα το ΚΆΝΩ αύριο.και εμενα κοιμάται ο καλός μου και κάθομαι δίπλα του.τον βλέπω τόσο λίγο που δεν τον χορταινω
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης