51 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 Τετ Νοε 21, 2012 1:51 pm
stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΙΡΗΝΗ!!!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΥΣΑ!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΥΣΑ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙ Η ΜΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΛΟΓΩ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ! ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΣΥ? ΤΟΣΑ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ!
ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΡΩΤΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΑΠΛΩΝΕΙΣ ΠΛΑΓΙΑ?
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ!
ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΡΩΤΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΑΠΛΩΝΕΙΣ ΠΛΑΓΙΑ?
FOTINI28 έγραψε:ΧΡΥΣΑ !! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ??? ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΑ!!!
XrysaB έγραψε:FOTINI28 έγραψε:ΧΡΥΣΑ !! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ??? ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΑ!!!
Ναι κορίτσι η ταλούλα και ο σαιμον ητο ΔΙΚΌ σου είναι γλυκα
stauroulinaa έγραψε:ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΙΑΣΑ!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΥΡΙΟΟΟ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!
αφρουλα έγραψε:ΑΧ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!! ΤΙ ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ?!!!!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΤΑ.............ΑΛΛΑ ΧΡΥΣΑΚΙ ΜΟΥ 2 ΩΡΕΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΠΑΝΩ?.ΜΕ ΤΠΤ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ.ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΙΔΡΩΣΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ.ΣΕ ΤΙ ΦΑΣΗ ΕΙΣΑΙ??XrysaB έγραψε:3 μερες ΤΏΡΑ νοιώθω πίεση στη μητρα που γονεταοωπιπ έντονη όταν κινουμαι και ΣΉΜΕΡΑ άρχισα να βγάζω σπυρακια που δεν έχω σχεδόν ποτε και θερμοκρασία 37.λες;
Α ΜΕΤΑ το 2 ώρες ξαπλα με τα πόδια στο ταβάνι και το μαξιλάρι στη μέση.τι ΆΛΛΟ να ΚΆΝΩ ούτε η κομανετση.
Το μικρακι σου τι ΚΆΝΕΙ;
Σταυρουλιτσα μου ελπίζω να μη μας ΈΡΘΕΙ η βρωμουσα
XrysaB έγραψε:Vivid dreams σταυρουλιτσα
Αγάπη είσαι ΚΑΛΑ;
Φωτεινουλα ποτε ξεκινάς δουλεια;
Ειρηνουλα θελουμε προσκλητηριο
αγαπη έγραψε:αφρουλα εγω μαλλον εχω οπισθια κλιση μητρας εχει καμμια αλλη εκτος απο μενα????
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης